- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stonerice
őstag
válasz
laychi #16873 üzenetére
Bios verziók nem a gyorsulás céljából készülnek. Bár TDP optimalizálással előfordulhatnak ilyen esetek, amikor gyorsul a vga.
Leginkább feszültség javításra, vagy az ahhoz tartozó órajel hangolásra szolgálnak. Mint tudjuk, elég gyakori, hogy nem megy egy kártya a gyári órajeleken, az alacsony fesz miatt általában. -
djdaniel
senior tag
válasz
laychi #16827 üzenetére
szerintem is fogták és otthagyták, ha nap mint nap bekapcsolta volna vele a gépét és használta volna, akkor biztosan előjött volna a hiba náluk is...
azért elég vicces hogy egy maximum v formula lapban tesztelnek, manapság már mindenkinek ilyen felső kategóriás lapja van otthon, véletlenül sem egy 20k lapban tesztelik le.
-
Stonerice
őstag
válasz
laychi #16735 üzenetére
Szia!
Ebben a verzióban biztos benne van.-- Klikk --Eszközök menü/GPGPU sebességmérés
-
_DiEGO_
őstag
válasz
laychi #16043 üzenetére
7770 tulajokat kérdezném,illetve bárkit aki korrekt választ tud adni,hogy elmegy a pci sloton keresztül,vagy mindenképpen sükséges hozzá a 6 pines táp csati? Nekem nincs a tápomon,most nincs is pénz új tápra,viszont 7770-et akarok venni.
Még ma szeretném megvenni ezért SOS választ kérnék.Ezt olvasva és mert ... ezért tettem be a képet , hogy nem lehet kizáró ok a vétel ...
Igen egy jó konfig legfontosabb , legfontosabb eleme az elég erős jóféle PSU ! Ez mindig is prioritásban az első kell , hogy legyen - ám nagyon sokan pont a gép szívén spórolnak illetve akarnak spórolni .
Helyesen teszed ha inkább vársz és egy jobbfajta tápegységet nézel -
djdaniel
senior tag
válasz
laychi #16035 üzenetére
420w kb felét ha leadja, én nem kockáztatnám meg.
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/ (kiemelt téma) (m)
500w táp nem kell neki, minőségi 400-as bőven elég, bár ha gondolsz a jövőre akkor nem árt egy nagyobb, ha később netán upgrade-re kerül sor.
-
djdaniel
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest