- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
nah mostmár hátrébb vagyok mint ahonnan kezdtem
viszont nem egyforma magok, más a procik felépítése
eleve az enyém am2+os, a 955 meg am3as
mindenesetre elég lesz ez a kártya úgy tűnikmég az érdekelne hogy mennyire hangos ez a Twin Frozr
az sem baj ha más kártyád van ilyen hűtéssel, érdekel hogy hangos-e terhelés alatt -
Hanttm
csendes tag
Nos igazából ha láttad a posztomat akkor láthatod ,hogy a procim 4ghz-en megy szóval szeretném húzni. A karit nem újjonnan vettem de angol fórumokon láttam már a problémát szóval nem hiszem, hogy hibás lenne továbbá nem is teljesen referencia de gyár nem volt szétszedve (legalább is a garancia mateica tanúlsága szerint ami ugyanis érintetlen. Bioszt csak a matrixokhoz adott ki a gyártó szóval azzal nem jutok elõbbre.a drivereket a 12.1-óta használom kb és ha nincs beszabályozva akkor szépen hasít mindegyikkel.
Egyébb iránt azért vagyok csalódott mert a közelöcõben akarok gépet ujjítani és ezzel párhuzamosan vennék még egy ilyen bestiát de ha ezt nem sikerül leküzdeni akkor ennek sajna annyi
-
Hanttm
csendes tag
A legutóbbi amd karim a fentebb említett 4870x2 volt azzal is nagzon hasonló problémáim voltak és emiatt kerültem is a márkát mert mindíg gépészkedni kellett vele korábban (9600xt/pro x1600 hd3870 hd4850 hd4890 hd4870x2) mindig volt velük valami prücök amit vagy el lehetett hárítani vagy nem. A hibára visszatérve ha sokáig használom honlapok olvasására a gépet vagy az asztalon bogarászok a probléma ugyan úgy jelnetkezik.
Nem szidom a márkát csak elkeseredett vagyok mert megint nem tudom kiélvezni a hardveremet
-
Colos1
őstag
Ilyenek voltak nálam is. Miután adtam feszt a CPU-nak, meg a CPU/NB -nek, néhány olyan hiba, mint, pl. az Asus hangkártya control centerének fura leállásai rendszerindításkor, vagy az SSD Sata PHY Error SMART értékének gyors növekedése, megszüntek
Most az öcsém azzal b@sztat, hogy ha már úgy is megbontottam a hűtését - így elqrtam a maradék 1 év garit -, vegyek rá egy Twin Turbo II -t
Ezt kiporolni is könnyebb -
Colos1
őstag
Én az Aida64 -el szoktam naplókat csinálni, van is egy rakás régebbről, összehasonlítási alapnak jó lesz.
Nekem egyszer 1,6 V -ra ment fel a GPU fesz emiatt. Az Aida folyton méri, és Indítottam egy GPU-z -t. Még jó, hogy az oldalsávon megláttam a fesz értéket, bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha elindítok egy játékot, és felmegy 850 MHz-re a 157-ről
Majdnem 2 éve ezeken az órajeleken megy, eddig nem volt gond. De a processzoromról is pont 2 évig hittem azt, hogy 3500/2600 MHz-en, 1,35/1,175 V -on stabil, aztán megvettem a BC2 -t
-
Colos1
őstag
Már megszenvedtem vele
Újrapasztáztam a GPU -t (MX-2), harmadszorra sikerült rendesen összeszerelnem.
A harmadik pasztázás szerintem jól sikerült, mert most sem BF3 közben, sem Mafia II közben nem ment 31% fölé a ventifordulat. Új korában 32...33% volt játék közben.
A memóriának bírnia kell, mert amikor megvettem ezt a karit 2 éve, olvastam valahol, hogy eleinte ugyanazokkal a ramokkal szerelték, mint az 5870 -et. Még akkor letöltöttem az adatlapját, és azok 1250 MHz -re vannak hitelesítve. Most meg tudom erősíteni, hogy valóban azok a Samsung RAM -ok vannak rajta. Később szerelték őket gyengébb RAMokkal.
Azoknak a párnáknak, amelyek a memóriánál meg a VRM -nél vannak, tapadnia kellene? Mert ezeket megfogdostam, és nem volt tapadós
A VRM hőmérsékletét látom, azt majd figyelni fogom.
-
Colos1
őstag
A kezdetektől fogva játszom a BF3 -al, ha sok lenne neki az OC, szerintem nem 4 hónap után jött volna az első hiba.
A túlhevülés szerintem megmagyarázná, mert ha jól tudom, ezek a kártyák elveszik egy pillanatra a kraftot a túlmelegedő alkatrésztől. Meg egy takarítás is ráférne már a gépre.
Akkor logikusan kikövetkeztetve vagy túlmelegszik, vagy döglődik. Mivel azonban átlagban 2 évente cserélek kártyát, de ennek cseréjére még nem volt okom, ez utóbbi legalább ok lenne rá
Szét tudom szerelni a kártyát úgy, hogy össze is tudom rakni utána? Mert akkor megnézném belülről, hátha rá van égve a kosz.
-
do3om
addikt
Úgy néz ki az asus sd valódi feszt állít be, a gpu-z talán nem látja valahogy jól.
A lényeg fesz nélkül 850 MHz ment, 1,2-őn meg 950, feljebb már kidobott, a ramokat 5200-ig néztem. Tovább most nincs idő tesztelni, meg nem is számít, nem hiszem hogy sok tartalék lenne még benne, és ez is elég jónak mondható. -
do3om
addikt
Bemásoltam amit egy régi hozzáoszlásban leírtál de semmi.
De mindegy mivel a karicsere ta még nem volt win reinstal, valószínű ez bezavar neki.
Most egy asus SD raktam fel más verziót mint amit néztem ez már engedi, Annyi érdekes hogy a GPU-Z mindig 1.1-et irt ki ha bármerre is állítottam.
Úgy sem feszemelve akarom használni, ráraktam 850-re a gpu-t ahoz meg nem kel fesz. -
-
djculture
félisten
Nem a pxiex 16x van 250MB/s kötve hanem az összes integrált eszköz...Proci linkje meg csak 1000mhz ami szintén harmad sávszél. A sávszél ilyen nagy adatmozgások meg több magos procik korában nem hátrány. Már a PCI Express 4.0 dolgoznak 2014 ben várható. Na mindegy amd nem hiába triplázta duplázta szépen ezeket a buszokat az új chipkészletein. Eléggé tapasztalom mióta megvan a lap tömve mindennel hogy nem birja a kiképzést a régi lap .
-
Vagy F1 vagy Far Cry 2 stb, de igazad van teljes mértékben én is rosszul vagyok ettől a "kihajtás" témától
A játékok 95%a vga igényes. És szerintem mind1 ,hogy 69fps-el megy a játék amikor nem hajtja ki teszem azt a 40k-s proci vagy 87-el a 100k-s cucc,persze valaki maximalista és túllihegi ezt a kihajtás dolgot
-
Grave_444
nagyúr
Igen tudom, élsimítás nélkül nem volt gond
Amúgy gondolkodtam, hogy mit érné meg fejleszteni a gépemen, de nem tudom eldönteni hogy erősebb proci kéne vagy vga... Vga-t egyszerűbb lenne cserélni, de sok plusz pénzt nem akarok rádobni meg nincs is olyan szerintem ami most ár/teljesítmény szerint megérné.
-
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Satan_Claus
őstag
Hat, neha elol volt, neha hatul, (inkabb azert elol) azt hittem, hatterben is dolgozik. De megnezem meg1x. Nem szivesen kinzon furmark-kal, mert nem normalis, amit csinal
Kepet nem szivesen csinalok, mar osszeraktam
Neten talaltam par leirast meg kepet, megkeresem.
A piros reszt flexeltem le, alatta van valami chip. arra is raktam bordat. a nyulvany miatt nem fert fel a Musashi. A narancssargakra is raktam bordat, a zoldet viszont kihagytam. a keken gyarilag sem volt, ugyhogy azt hagytam.
Na, hol a kep?
-
-
-
Emberek azért értelmezzétek is amit írnak a fórumba!
Az illetőnek HD5870.CFX rendszere volt ez váltotta le HD7970 -re eleve csoda hogy van 20.% gyorsulása mivel a HD7970 cirka egálban van a HD5970 -el ami ugye tudjuk hogy pont azt tudja mint egy HD5850.CFX tehát az illetőnek a 5870.CFX rendszere még gyorsabbnak is kéne hogy legyen mint egy szimpla HD7970 -es kari!
Max ott lehet gyorsabb ahol elfogy az 1.Giga V-Ram! a 5870.CFX -nél -
-
gbal65
aktív tag
Ezt énis tudom teljes mértékben, egy enyhébb váltásnál tapasztalatam (régi C2D e4600-> AII x3), valahol nem gyorsult szinte, gta4 viszont példának okául meghálálta. HD6790-et 3,6-on a gta4 50-60%-ba használja, 4830-nál meg általába 80fölött volt a kihasználtság. Beállítások nem különböztek. Pont nemjó gta4-gyel példálózni jelen esetben. Annak valami tuningolt, izmos SB elég talán...
-
Silenzio
addikt
Áh, mióta átnevezték Visionnek és megváltoztatták a felületet, nem boldogulok.
Egy évig nVidiám volt. Profilállítási módot nem látok az Afterburnerben, erről beszélek. Pedig végignéztem minden fülön. De végülis mindegy: a Giga cuccával működik, fasza ez így is. Nem hiszem, hogy lenne értelme a feszemelésnek, egyrészt macerás beletúrni a biosba, másrészt a ramok már 1125-ön is szemetelnek, így hiába emelem a GPU órajelét. Így megvan a 15% tuning, elég az.. Antituning a kártya, ez van. Nem hinném, hogy a tápom lenne kevés, a 460 simán ment, mint a mérgezett egér, pedig fogyasztásban elvileg rosszabb.
Száni: hallod, ez nagyon furcsa. Neked is két ventis Giga OC van akkor elvileg. Namármost, nálam automatikus a ventiszabályzás, és egyáltalán nincs hangja a kártyának. Onnan tudom, hogy amikor nem ment a 2d profil, 59%-on forgott a venti, most 46%-on. Kipróbáltam a Giga programjában, ott manuálisan is lehet állítani. 100%-on nagyon hangos, de hál'istennek sosem kellett. Akkor az enyém buherált, vagy a tiéd szériahibás?
P.S. A rohadt Crysis megint kicseszett velem. Igaz, hogy max grafika és 4x élsimítás, de a kikötős pályánál azért mocskosul be tud lassulni. A benchmark nem ér semmit. 50-et mértem vele, az a játék végére jó ha megvan 20...
Mértem 18 fps-t is, és percekig tartott, nem csak egy swappelésig. Ellenben az agyonbírált Crysis 2 dx11 Ultra+Textúrák tökéletesen fut a monitorom natív, 1440*900-as felbontásában. Tudom, hogy elrontották, és hogy nem hatékony a motor, de még mindig jobban fut, mint a 4 éves előd. Igaz, rondább is, ha engem kérdeztek.
-
Silenzio
addikt
Az Afterburnernél kétféle dolgot ír a profiloknál: hotkey-kre nincs (ezt még meg is értem), a 2d/3d profile-ra két dolgot lehet állítani: not assigned és empty. A legviccesebb a Catalyst Overdrive: szürke az egész, semmiféle beállítást nem enged abszolválni, még az órajel csúszka is inaktív. Az egyetlen, amivel sikerrel jártam, és a 2d/uvd profile is megmaradt, az a Gigabyte saját programja, az Easy Boost. Ez így elég sovi. Viszont egy dologban fejlődtek: az újabb Bios miatt már nem csak 775-re húzható a GPU (könyörgöm, 765-ről!!!), hanem 920-ra. De még ennyit sem tud alapfeszen. Micsoda OC kártya.
Az új rendszer természetesen meglesz, de szerintem ez nem fog javulni. Vagy egy átdobozolt 1900xt, vagy a Gigabyte kitett magáért.
Kösz a segítséget azért!
A "régi" GTX 460-am eddig jobb vételnek tűnik. Nem számottevően gyorsabb ez a cucc (már ahol az, pedig az csak 768-as volt), messze van annak a 25%-os tuningjától, és úgy egyébként sincs olyan "megy mint a karikacsapás" fílingem. Kár. Talán a nyers erő kárpótol. De Crysisban ez is megnyekken a 4. pályán, hiába fut előtte 50-60 fps-sel.
-
csabika0001
senior tag
Ki mondta hogy nekem savanyú a szőlő , konkrétan nekem is a kedvenc játékom de attól függetlenül igenis tartom a véleményem, szarul van megcsinálva lehet neked akármilyen I7 processzorod .
Az pedig hogy nekem hogyan fut azt hagyjuk mert CF en konrétan sehogy sem fut mert nem szereti a game . 1gpu val jól megy. Egyetértek tényleg nincsen ehhez fogható . -
bajaki
őstag
Kicsit utánajártam a dolognak. Afterburnerrel nézegettem a kihasználtságot. Néha letettem a játékot és megnéztem mennyire használta a kártyát. Hát nagy meglepetésemre GTA IV-nél max beállításokkal leesett 50%-ra, Black Ops-nál 30-40-re. Ez mit jelent? Ez lenne a proci limit? Nem értem már akkor a dolgokat, a proci vagy a monitor a gyenge?
-
Syz
senior tag
Már pedig annyi volt.Külön felírtam.Nem tudom számít e de nem a procihoz közelebbi foglalatban volt a kártya.Amúgy azért kérdeztem a csatis dolgot mert két főszár jön le a tápból,az említett két db PCI-e csatis a másik főágon meg csak molexek vannak tehát végül is ha akarnám akkor sem tudnám külön főágról bekötni a molexeket.
-
csabika0001
senior tag
Igen itt is tárgyaltuk , aztán mikor elkezdtem használni akkor jöttem rá hogy nem ok és kérdeztem meg másutt.
Porbléma hogy 2gpu-t alapból nem szereti a játék ezért is van hogy 1 gpu val van 30 fps em 2 vel meg alig 20 és még akkor melléjön ez az akadozás.
Másutt nem alapon használom a gamet
Körülbelül nekem is így néz ki [link] mostanra .
De itt már akkora gépigénye van hogy 1 gpu val van 20 fps em
Az említett problémák már a modok előtt jelen voltak !!
De nem is akarok ezzel foglalkozni egyszerűen erre nincsen megoldás ilyen a játék így lett megírva , ha menne a 2. gpu is kicsit más lenne a helyzet. -
csabika0001
senior tag
Igen ezzel mindennel egyet értek amiket írtok , ott fedeztem fel a dolgot hogy 3,8Ghz en 22000 pontot teljesít a két kártya 4GHz en már 22700 GPU score.
4,2 még nem mertem kipróbálni . Alap tesztekben 24000 fölött kell hoznia GPU score-t a kariknak szal tudom hogy picit le van maradva.Játékok alatt kivéve a GTA4 etminden ok és mindenre elég
Ez afféle rossz betegség nálam hogy ezekre hajtok -
kisza25
félisten
de az extreme pl 6800-ás nyákon van ... lehet talán az 1.4a,
nincs valami program amivel meglehetne nézni?
amúgy szoftveresen 1.3 alol is meglehet csinálni a 3D-t állítólag
egy ilyet találtam:"HDMI 1.3 IC képes 3D tartalmak továbbítására a megfelelő szoftverrel. Mivel ez jelentős költséget képezne a gyártóknál ezért inkább "1.4" néven új készülékekbe építik, ami így eladható, vagyis marginális. Továbbá nem minden BD lejátszó tartalmaz megfelelő RAM-ot és firmware flash méretet. Ezeknél a frissítés nem jelentene megoldást. Talán legfontosabb, hogy ezek mellett is az 1.3 max 1080i-ben támogatná a 3D-t, míg az 1.4 1080p-ben. Tudomásom szerint 2012-től nem lesz engedélyezett a HDMI verzió feltüntetése a "HDMI konzorcium" szerint. Arról nem is beszélve, hogy pillanatnyilag a 3D (3D TV) standard még sem született. "
-
Giot
addikt
LOL a gyári hűtőt használod 940/1200-ra??
ÉS mindezt ingame is?
(#18982) Gerisz: Már kérdeztem Merlinnél hogy kb mire lehet számítani mennyi lesz az ára? De még kb-i értéket sem tudott mondani!
Akkor, de most itt van egy kis infó Peterről: [link]
Khm 54Eur. Át sem merem számolni! Mindez venti nélkül. -
Gyilkológép
csendes tag
Lhehet hogy már rájöttem, alaplap BIOS frissités után minden alapon birta a rendszer kb egy oráig probáltam játékban. Érdekes módon régebben csak játékbe jött elö se a prime ban se fur-mark ban. Megprobalom visszanyomni a rendszert ugy ahogy szokott lenni kiváncsi vagyok hogy a BIOS frissites segitett-e
-
AtHoS
nagyúr
"Az egyetlen érdekes dolog a számomra, hogy írtad, hogy aktív videógyorsítással nem fixálta az órajelet fullscreen... Ez viszont csak úgy lehetett, ha valamiért nem ment az UVD mód.... De gondolom, emiatt ezt nem is UVD-s módnak vetted"
Természetesen az esetet csak megemlítettem, de figyelmen kívül hagytam az ottani fogyasztást azon egyszerű oknál fogva, hogy nem is figyeltem akkor a fogyasztásmérőt.
Ha véget ért a lejátszás mindaddig 400/900 volt az órajel UVD mellett, míg az aktuális fület be nem zártam. Ha megállítottam menet közben a lejátszást, szintén nem befolyásolta a fogyasztást, tehát maradt 140W magasságában.
VGA gyorsítás nélküli lejátszást követően visszaállt az írt IDLE fogyasztási érték anélkül, hogy be kellett volna zárni hozzá az aktuális fület.
Mod
Más:
N-vidi-A
Nálam egy FSP Everest 400W viszi a húzott Q9550@3400MHz + MSI 5850OC rendszert. Konnektorból Furmark alatt kér olyan 370..380W-ot, tehát kb. 300..320W magassága a valós fogyasztás -
AtHoS
nagyúr
Na méregettem egy keveset.
Gépem:
CPU: Q9550@8.5x400, ami IDLE 2403MHz-en üzemel BIOS 1.25V@1.22V mellett
GPU: MSI 5850OC 765/1125, IDLE 157/300A gépezet IDLE 116..118W magasságában fogyaszt
Amit általánosságban el tudok mondani, hogy videó tesztek alatt UVD-vel 400/900@1.000V mellett 138..140W a gép fogyasztása, de lejátszás közben néha (mikor procira érkezik egy kis terhelés) megugrik változóan, de max. 150W magasságáig. Lehet mondani, hogy 90..95%-ban 138..140W az UVD fogyasztás. Ez mindkét videóra jellemző volt felbontástól függetlenül.
Az UVD nélküli lejátszás tapasztalatai:
Video 1-el
1080p - a videólejátszás 2/3 részében 120..140W között mozog a fogyasztás, de többet van 130W vagy alatta, míg 1/3 részben 140..170W között. mpc-hc-val lejátszva a videókat az arányok 3/4 - 1/4 -re változnak, és a 170W lecsökken 150W-ra720p - igazából itt már böngészőben is 3/4 -> 120..140W és 1/4 -> 130..140W tapasztalható 1-2 sec erejéig 150..155W 2-3 alkalommal befigyel. mpc-hc-ban az 1080p-hez hasonlóan tovább mérséklődik a fogyasztás
Video 2-vel
720p - 2/3 120..130W, 1/3 140W magassága és 1-2 sec erejéig 160W 1-2 alkalommal befigyel. mpc-hc-val az előzőekhez hasonlóan kisebb fogyasztás mérhető 3/4 - 1/4 arányban, aminek köszönhetően 140W-ot már nem kért a rendszer. 135..136W magassága volt a csúcs. GPU-Z log alapján kétszer felkapcsol a VGA 550/900-ra, de szinte azonnal vált is vissza 157/300-ra. Ez a felváltás 35%-os GPU terhelésnél jött létre.A GPU felváltása az avatar vidiknél nem volt jelen
Remélem elég részletesen írtam a történetről és tudod hasznosítani
Annyit még megjegyeznék, hogy aktív videógyorsítással böngészőben a videó elindítását követően teljes képernyőre váltva megszakadt az VGA órajelkapu fixálása és 157/300 ... 550/900 ... 765/1125 között változgatott az órajel. Mikor véget ért a videó és újrajátszattam, akkor már rendben 400/900-ban fixálódtak az órajelek.
Mod.
Kis elgépelés javítása -
Cybertrone
veterán
A Beta egy bughalom, én is ha meghaltam, és újrakezdtem a hullák ugyan ott maradtak ahol halál előtt lelőttem őket, a katonák uszkáltak a levegőbe megmeredve mint valami groteszk szobor... megnézni jó volt, végig akartam vinni de egy helyen nem tudtam halál után ismét bemenni az ajtón, így várom a demot, és a teljes verziót!
Gerisz:
nemkel felszívni magadat... Máskor is előfordult már itt is, és máshol is hogy épp pont nem a témába vágóan beszélgettünk! -
fenergie84
addikt
Köszönöm a figyelmeztetést!
Akkor valószínű úgy használom majd, hogy két monitor állandóra, a Tv-t meg ritkán, hébe-hóba használom majd (amúgy is ritkán filmezek rajta stb...)Dj Dekko!: most egy olyan játék Beta verziójára alapozol, ami k....ra nincs optimalizálva...nekem is akadt, de olyan helyeken ahol semmi nem volt a pályán rajtam kívül, szóval szerintem érdemes megvárni a végleges játékot és azzal tesztelni, ha nem elég az 5850, akkor érdemes cserélni....
-
Cybertrone
veterán
Arról a belinkelt 1.8gb igényről beszélsz? Ott volt ha jól emlékszem még 4870x2-ről is szó... Nah arról csak annyit hogy a game hivatalos oldalán sincs még fent semmilyen ilyen infó, ergó kacsa
Mellesleg a 6970-es a 480 ellen készült amivel egy szinten is van, bő 20% előnye van az 580-nak...És itt nem markokról beszélek! De be lehet nézni 580 topikba, és be lehet nézni 6970 topikba, mindenhol vannak közel azonos rendszerrel rendelkező emberkék, és mindenhol vannak linkelve eredmények is! És mostmár azt sem lehet mondani hogy gyorsulni fog számodtevően a 69xx széria, hisz az eddigi driverek alatt is minimálisan gyorsult...
A GTA 4 meg egy szarul programozott nyomorult konzolport... Nálam nem üti meg azt a szintet amit játszhatóságnak hívnak, és nem amiatt amilyen a sztori hanem amiatt mert szarul van megírva, és ugyan erről nem a game tehet, de azon csattan az ostor!Giot:
Tudom hogy nem az, csak letesztelem a technikámat, a másik technika ellen! -
Cybertrone
veterán
Én bátran odaállok az 1.5GB-os 580-al bármelyk 6970 elé! Megnézhetjük mejk az erősebb, és talán segíthetünk a kollégának is választani!
Ne feledjük el hogy ezt a karit nem fogja vissza a 256bit, az ati kártyáknak ez a rákfenéje sajnos... 5870-nek is ez volt az egyik hibája! A 1.5gb egyálltalán nem kevés, nálam eddig a legjobban a crysisWH evett a vramből egészen pontosan 1.2gb-ot is bekajált, de tegyük hozzá hogy ultra magas grafikán, és 16*Q-ban! A többi nívósabb game még 1gb-ot se kajált be, Pl a BC2 800-900MB körül evett 32*Q-ban, és 16*AF-el+! Ezek után lehet osztani szorozni, és várom a versenyzőket!
Azt se felejtsük el hogy eddig a mérleg az 580 felé dől több oldal, és a PH szerint is erősségben!
Hozzáteszem atinál nemtudod kimonitorozni a vram használatot! És látványosat gyorsultak a gamek 5870 után! Van ahol +50%... BC2 a már leírt beállításokkal 80 fps alá nem megy... ami nem kis szó, hisz 32*-es szűrés van rajta! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest