- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanttm
csendes tag
Nos igazából ha láttad a posztomat akkor láthatod ,hogy a procim 4ghz-en megy szóval szeretném húzni. A karit nem újjonnan vettem de angol fórumokon láttam már a problémát szóval nem hiszem, hogy hibás lenne továbbá nem is teljesen referencia de gyár nem volt szétszedve (legalább is a garancia mateica tanúlsága szerint ami ugyanis érintetlen. Bioszt csak a matrixokhoz adott ki a gyártó szóval azzal nem jutok elõbbre.a drivereket a 12.1-óta használom kb és ha nincs beszabályozva akkor szépen hasít mindegyikkel.
Egyébb iránt azért vagyok csalódott mert a közelöcõben akarok gépet ujjítani és ezzel párhuzamosan vennék még egy ilyen bestiát de ha ezt nem sikerül leküzdeni akkor ennek sajna annyi
-
Hanttm
csendes tag
A legutóbbi amd karim a fentebb említett 4870x2 volt azzal is nagzon hasonló problémáim voltak és emiatt kerültem is a márkát mert mindíg gépészkedni kellett vele korábban (9600xt/pro x1600 hd3870 hd4850 hd4890 hd4870x2) mindig volt velük valami prücök amit vagy el lehetett hárítani vagy nem. A hibára visszatérve ha sokáig használom honlapok olvasására a gépet vagy az asztalon bogarászok a probléma ugyan úgy jelnetkezik.
Nem szidom a márkát csak elkeseredett vagyok mert megint nem tudom kiélvezni a hardveremet
-
Hanttm
csendes tag
Kössza a tippet kipróbálom de nem fűzök sok reményt hozzá. Ugyanis hasonlóval próbálkoztam illetve bár tudom, hogy ez nem a fórumosok hibája de azért, hogy egy gyártó ezt megengedi magának az valami csodás.
még valami....
akkor ezt most ba***atom?
ASUS Exclusive Voltage Tweak Technology for up to 50% performance
ugyanis ez volt az egyetlen dolog ami miatt újra AMD-t vettem. -
Hanttm
csendes tag
Szerbusztok!
Az a helyzet,hogy nincs lehetőségem végig olvasni az egész fórumot de.
Van egy asus hd5870 v2-es karim amivel az a probléma (ami annak idején a 4870x2-vel is), hogy ha sokáig vagyok asztalon vagy netalántán youtube videót nézek akkor a karim beáll egy 400Mhz-s GPU illetve 900-as memória órajelre (a rendes kapuzott órajelnek 157/900). Ezzel nem is lenne baj csak az a probléma, hogy ha ezek után elindítok egy játékot akkor vissza már nem kapcsol onnan a normális (850-900-950/1200-1250-1300) órajelekre. Mivel sehol nem kaptam választ a problémámra csak ezért az egyért tettem meg itt is ugyanis ez a probléma kerek perec 4 éve áll fent AMD háza táján és kezdem unni, hogy nem tudok venni egy olyat amelyik működik is.A továbbiakban az asus smart doctorral ujraindítás nélkül az overclocking range encanchment segítségével vissza lehet állítani de az nem egészséges, hogy az ember ujraindítgatja a vga-t illetve rémesen irritáló is.
ha valakit érdekel a gépem Intel c2dE8500@4ghz; asusp5q-e; 4gb kingmax 950mhz ram;EAH5870/2DIS/1GD5/V2; 700w chieftec moduláris táp
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest