- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
válasz
Repsol600 #31089 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy meg van a hiba. Tegnap este legyalultam az összes AMD drivert, majd be is halt a gép egy kék haláltól. Úgy hogy rendszer újra fel, most normális hőfokon üzemel a kártya, terhelés alatt még nem teszteltem, de a héten időt szakítok rá!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
baluka6
aktív tag
-
baluka6
aktív tag
válasz
Repsol600 #31087 üzenetére
Na megnéztem, kiegyensúlyozottra van állítva.
Aida64 szerint ilyen hőfokon megy terhelés nélkül:
GPU dióda (DispIO) 69 °C (156 °F)
GPU dióda (MemIO) 72 °C (162 °F)
GPU dióda (árnyaló) 78 °C (172 °F)
GPU 1962 RPM (47%)Amd Overdrive szerint:
Aktivitás: 97%
Gpu órajel: 725Mhz
Memória órajel: 1000MHhz
Hőmérséklet: 69 fok
Ventilátor sebessége: 47%A probléma még mindig fennáll sajnos.
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy Ati Radeon Hd 5850 1Gb-s kártyám. Az alábbi probléma van vele: kb 2 hete az volt a hibajelenség, hogy a gép bekapcsolása után kb 5 perccel max órajelen ment a kártya, a ventilátor 70%-on dolgozott, de a gépen csak a net ment, semmi videokártya terhelő dolog. Kitakarítottam a hűtőt, átpasztáztam és megszűnt a jelenség. Rá két nappal, az a gond, hogy terhelés alatt( gondolok itt játékokra) olyan, mint ha a teljesítménye felét nem adná le. Tehát pl játékok alatt fele annyi fps-t produkál, mint eddig. A gépben semmi hardveres változás nem történt, ugyan azok az alkatrészek vannak benne. Drivert cseréltem, feltettem a legújabbat, majd próbálkoztam régebbivel is, de ugyan az a jelenség.
A nagy kérdés, mi a hiba oka?Köszi előre is.
-
baluka6
aktív tag
válasz
Speed® #28300 üzenetére
[link] Erről a kártyáról lenne szó. Felraktam közben a Afterburner-t.Memory Clock-ot tudom vele 1125-re húzni max,a Core Clock-nál a max 775. Voltage és Shader Clock nem mozdítható. Esetleg van valami beállítás amit én nem tudok?
Amúgy nálam sokat számít az,hogy tetőtérben van a gép és általában melegebb van mint kint... -
baluka6
aktív tag
válasz
Speed® #28292 üzenetére
Először is köszönöm a sok segítséget és a sok reagálást. 900/1100on ez a kártya gyári hűtéssel nem halna meg? Feszt nem akarok emelni,jó az nekem úgy,ahogy van
Egy kis plusz teljesítmény nem lenne rossz,mert pár játéknál már kevésnek érzem. Az ajánlott progikat pedig kipróbálom.
-
baluka6
aktív tag
Üdv
Nekem egy Sapphire HD5850 kártyám van. Feldobtam a 3D Furmarkot és lefuttattam.
1920*1080-as felbontáson,4*-es Anti-aliasing mellett egy 22-es full Hd monitoron. Gpu-Z szerint a Gpu temp3 80 fokon volt,amikor leállítottam mert féltem,hogy elszáll a kari.
Persze nem alap beállításon ment a kártya,AMD OverDrive-al húztam 740/1030-ra.(alapból 725/ 1000). Ez csak nekem tűnik elég hurka teljesítménynek? Már mint kb 3-4 percet ment a furmarkt és már is ilyen melege lett a karinak. Azért szerintem jobban kellett volna bírnia,nem? Mit ajánlotok a kövi teszthez? -
-
baluka6
aktív tag
válasz
Joker94 #27349 üzenetére
Hát ahogy néztem,tesztek alapján 16-18%-al jobb a 480 mint egy 5870,viszont ennyivel többe tis fogyaszt és az ára is szerintem elég magas. Ezzel csak azt akartam,hogy összehasonlítottad a kettőt és lehúztad a béka segge alá az 5870et,ezt meg lehet tenni szerintem fordított esetben is,ha pl: egy 5970 et hasonlítunk a 480hoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Crypto Trade
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen egeret válasszak?
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest