- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18836 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18828 üzenetére
És a 16xQ-n mennyivel hasít?
Nekem a vapor 4x-en 35 és 40 között mozog8x már kinyírja, nyilván a sávszélesség mérete miatt
(megy egy 30-al,de idővel csak diavetítés lesz a dologból
)
Mod: sry kimaradt, a Crysisról próbáltam beszélni
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18826 üzenetére
lehetséges.
Full lehetségesHa most az anyagi keretem nem szabna határt,akkor énis GTX580-at vennék
De sajna volt/van per pill. más is ami fontos
-
DeathAdder
veterán
válasz
TeeBee73 #18821 üzenetére
Én azthiszem,hogy igen.
Báris nemtudom,hogy a legújabb-e..De akkoris,az nagyon durva volt
Én még mindig egy reszelt moddolható 2GB-os 6950-re pályázok.
Tisztába vagyok vele,hogy idő után kevés lesz, de akkor majd belepakolok mégegyet oszt gólA 2GB meg elég lesz nagyon sokáig.
Lehet Pont ez az ok miatt lesz,hogy egy GTX580 előbb lesz rosszabb az 1536Mb-jával (és ezt egy inkább nV-t kedvelő User gondolja) -
DeathAdder
veterán
válasz
TeeBee73 #18819 üzenetére
Nekem az 5870 vapor EGYÁLTALÁN nem bírja a GTA IV-et
Felesre rakom akkor is egy idő után diavetítés lesz a dologból..Azért akarom én 69xx-re cserélni ,mert az 2GB-os.
Maga a kártya teljesítményével maximálisan kivagyok békülve, csak az 1GB-al nem..
És mondjuk ha kevés lesz egy 6950 ,akkor majd teszek be mellé mégegyet
A GTX580 túl drága még
-
DeathAdder
veterán
Énis általában azért havonta feldobtam minimum egy hirdetést.
Volt hardver,mobil stb.. de tényleg nagyon pang az élet manapságEz első sorban abból is látszik,hogy Kivétel nélkül mindenki csak cserét ajánl fel..
(eddig max. 1 hét alatt ,lekopogom ,sikerült mindig mindent elnyomni,de most...)
-
DeathAdder
veterán
Levittem a Vapor árát 55-re, de még mindig a csere felé hajlik mindenki
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18779 üzenetére
Hát engem nagyon tud idegesíteni,amikor egy vagyon van a gépemben és a kavicsok úgy rajzolódnak ki,ahogyan én futok
Más, egy 580-at még egy vadász puskával se lehet lelőni,szal..
Mi 4x-en játszuk a Crysist,nem 16xQ-n
-
DeathAdder
veterán
60k -ert hirdettem meg,volt egy komoly jelentkezo ra,meg 2 csere ajanlat,semmi mas!(azokbol se lett semmi)
tekintettel arra,hogy egyesek a sima 5870ert kernek 55-60k-t,akkor ensem fogok az ala menniNa es mi van 4 Gb-os 5970-el?es a 2 Gb-os 5870-el?
mi lenne ha eza 2 kozul tennem valamelyiket a.mostani melle? -
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Volna egy VGA-s kérdésem.Az 5870-es Vaporomat próbálom eladni már jó ideje, elég kevés sikerrel.
Nekem meg annyit nem ér,hogy a semmiért adjam oda valakinek.Mai nap úgy volt,hogy elcserélem egy 1536 Mb-os nVidiára,de azsem jött össze
Nagyon elegem lett már ebből az eladás/csere-bere lehetőségekből,ezért úgy döntenék ,hogy megtartom, mert a teljesítményével nagyon kivagyok békülve, DE a jövőre való tekintettel a Videó Memóriája nem igazán tetszik nekem (1GB).
Kérdésem:
Láttam már olyan konfigurációt,hogy 5870 + 5970.
Most ha lecsapnék egy jó 5970-re, aminek nagyobb videómemóriája van mint nekem,akkor az használat közben is nagyobb videóramal bírna? (mert azt tudom,hogy 1+1 Gb CF-be az = 1GB,mert a másik is ugyanúgy megtelítődik)Vagy ha egy 5870 2GB-os verziót tennék a mostani mellé?
vagy minden képp nekem a legkevesebb memóriát szolgáló kártya memória mérete lesz a határ amit használni tud majd a gép?
-
-
DeathAdder
veterán
Ugynezki figyelmen kivul maradt amit par napja irtam
Megis fontos lenne szamomra tudni,hogy mit gondoltok az 5870 vapor-x OC -m melle rakhatok-e megegy ugyanilyet, vagy ne tervezzek 1GB-ossal hosszu tavra?
Nem szeretnem kiforgatni a gepemet ,ha nem muszaly, legkenyelmesebb lenne venni bele meg1 ilyen VGA-t, es gol
Csak ugye HA JOL TUDOM, a memoria mennyisege 2 kartya eseteben nem fog megduplazodni, tehat nem lesz 2Gb, igaz?
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Szerintetek erdemes lenne meg1 olyan VGA-t beletennem a gepembe amilyen most van?
(5870 vapor-X OC ,875/1250)Annyira nem szeretnek belepiszkitani a gepbe,hogy teljes veratomlesztesben reszesitsem, ATI kartyat meg mennyivel talalni jobbat nala?
Csak azert mert mar a tel folyaman egy PhysX kartyat is beszereztem, remelve hosszabb tavu szerzodesemet az ATI-val.Engem az az 1GB memoria zavar kicsit, de nemtom...
Mi a velemenyetek?
vagy eza kartya mar nemis tudhato csucskategoriasnak? -
DeathAdder
veterán
válasz
Dj Dekko! #18131 üzenetére
Nem irom, le, de mar tobb ember megjegyezte,hogy nem igazan jott be neki minden teren a 2 gpu (igaz azok egy kartyaban).
Hogy most mennyivel lehet jobb,vagy rosszabb, ha fizikailag van 2 drb kartyad azt nem tudom..Lehet igazad van,es kiprobalom, egy probat meger.
lehet buszken fogom hasznalni, mert en ugynond a presztizs jatekokat szeretem, ahol van azert System Requirementsazokkal meg szerintem mind menni fog a CF
-
DeathAdder
veterán
hálistennek annyira nem jön be a játék,mint a san andreas, ezért hanyagolható..
Egyébként lehet azért bírta jobban a GTX275, mert 1,8 Gb-os volt.De ugyanazokkal a beállításokkal nem ment, ezért vissza kellett venni,addig -addig vettem vissza míg egyszer csak Uninstall lett belole
-
DeathAdder
veterán
egy ujrabb rossz tapasztalat az 5870-el.
A GTA IV abszolut nem megy vele tisztan.megy az 50-el,de gyakran 17-el is.
erdekes ,hogy a volt GTX275-ömmel sokkal jobban hasitott ez a játékEz megint szíven ütött
-
DeathAdder
veterán
Igen HD5870 vapor-x OC ,tipusrol van szo
-
DeathAdder
veterán
Nekem is megfordult a fejelmben,hogy beszerzek meg Egy vaport.Vagyis Februar elejere terveztem is megvasarolni.
De most az elozo par hsz. utan elbizonytalanodtam.Az az erzesem,ennek az egynek mar tul nagy falat lesz a Crysis 2.Aki olvassa ezt a topicot,es van mar tapasztalata az 58xx CF-rol, az szeretnem hogyha megosztana a nezetet.
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #18044 üzenetére
Giot:
ugy tunik az en kartyam nem igazan lajkolja a tuningot,vagy csak en csinaltam valamit rosszul, nemtomamit a Catalyst enged, az max. 900/1300.
Ha ez fole mentem picivel is, azaz +10/+20 MHz jatszottam-jateszottam de egyszer csak jott a kepfagyas,majd a szukre hahalBiosban a PCI-e fekvency-t bantottam, 1.500 az alap,egeszen elmentem 1.600-ig, de minden apro skala kozott ami 1.500 es 1.600 kozott volt, ugyanez tortent.
Valamit rosszul csinaltam, vagy nem lehet akkor es inkabb hagyjam a sunyiba az egeszet? -
DeathAdder
veterán
válasz
TeeBee73 #18029 üzenetére
1920x1080-ban, VeryHigh minden, 4x-en (8x-et nem birja) , driverben minden minosegre,es a legjobb szures/elessegre allitva. (lehet Warhead kicsit mas, majd megnezem
)
Giot:
jol nez ki
Megprobalom enis,adok neki egykis feszkót
valamiert ugy erzem,hogy tenyleg van meg benne tartalek,persze majd kiderul.
Es a homerseklet is 70 fok volt maxon, DE 1mm-el alatta ott a PhysX kartyam is szoval ez k*rva jo szerintem..
-
DeathAdder
veterán
Ahha. Ugylatom ha a Catalyst altal megszabott max. ertekek fole megyek,akkor befagynak a Gamek
(vagyis csak a Crysissal probaltam)
Nyilvan itt mar voltage piszkalas lehet a rejtely nyitja
Probalkozhatok vele diszkretten,vagy inkabb hagyjam a fenebe? (hogyha kart tehetek benne akkor inkabb nem bantom)Csak most kicsit felcsigazott a helyzet, mivel alap vapor-x feszrol 875/1250 felnyomtam amit Catalystban lehet , 900/1300-ra.
Crysisban mert eredmenyek nagyban valtoztak.
25 FPS-rol , 35 lett. 6 Fokkal volt melegebb a GPU es 99(100%) on pörgött.
Míg alap feszen 70-75%-on -
DeathAdder
veterán
Egyebkent van ezeknek a HD58xx-eknek egy atlagos tureshataruk, ameddig huzhatoak fesz emelese nelkul? vagy ugy mint a CPU-knal (lap is szamait, nincs 2 full egyforma stb..) meg gondolom azert ebben kart is lehet tenni,ha tulzasba viszi az ember, ellenben a CPU-kal (persze kivetel mindig akad
)
-
DeathAdder
veterán
Hat megint a progival volt bajom (nyilvan mar regi volt).
Most leszedtem a 2.00-at es abban egeszen maskepp nez ki,es sokkal tobb a parancssorde igy mar minden vilagos. (az elozoben nem volt "EnableUnofficialOverclocking" parancs
)
OFF-OFF
:
par napja a PhysX diverrel is igy ettem a kakit,legvegso megoldas meg,hogy egy masik (de ugyanazt a progit) szedtem le,es azzal jo lett. Na de multkor az Alt+Enter kommbinacio is szep volt Giotkossz a segitseget
-
DeathAdder
veterán
SirKero:
"az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!"
ez óiási
-
DeathAdder
veterán
válasz
ricshard444 #17992 üzenetére
Hogyha van ra mod,akkor szerintem probaljatok ki egy masik gepben is.
Es ha ottsem jo,akkor garanciaztatni kellene..
Esetleg tipp,hogy probald meg a gyarto oldalarol leszedni a Drivert,vagy azt feltenni amit kaptal vele (ha kaptal).Mert voltak olyan AMD kartyak,amik "szürke halált" kaptak,ujabb driver eseten,lehet ezis az ,csak masban nyilvanul meg!
Nekem nincs tobb otletem.. -
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #17981 üzenetére
Sapphire-val
-
DeathAdder
veterán
válasz
ricshard444 #17980 üzenetére
Ha Intel konfigrol van szo, akkor enis pont ugy jartam mint te (es Gigabyte lapban)
csak 5870. Kb fel eve, orokke kifagyott par perc utan minden jatek.(amig full kiporgeti a GPU-t)
Utana eladtam a kartyat, a vevő egy szinten Intel ,de Asus lapba tette,ott meg kifogastalanul ment.en azt a kartyat rogton eladtam, nem foglalkoztam kesobb h mi lehetett..de talan lesz hozzaertobb valasz az enyemtol (ha van).
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17975 üzenetére
Ahogy a kolega mondta a bit nem birja sokaig..
Hat nekem osszeomlott sajna az 5870-el.
Mashol szuperul ment mindenhol, meg a Warheadet is siman vegig toltam,emez meg behalt FullHD-ben -
DeathAdder
veterán
Nemtudom, ha Crysis es radeon akkor nyilvan CF kell hogy legyen!
En nemtudtam vegigjatszani a Crysist ma, mert az anyahajon nagyon osszeomlott a kep, meg amikor kikapcsoltam az elsimitast is -
DeathAdder
veterán
válasz
Dj Dekko! #17963 üzenetére
A Crysis egy elcseszett jatek ,gepigeny szempontjabol.
Nekem 1Gb 5870 vapor-x el amit en is megtuningoltam,1920x1080-ba, 4x- en megy jol, 8x-en meg egyszeruen leallt ha gyorsan mozgok. Ez nyilvan a video memoria elverzese lehet..Nekem szemely szerint szebb grafikaja van a BBC2-nek ,es azt ha mindent maxtra tolok FullHD-ben (Virtual Syncron kikapcsolva) 90-100 fps. Termeszetesen ha bevan akkor ugye a plafon 60 fps.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17954 üzenetére
BBC2 ugy haslit mint az allat a radeonnal Full-Full-Full minden Fullon
Meg minden mas.
De valahogy a Crysis olyan, hogy mindig is feltem Radeonnal elébetolni a képemet. (sokan mondtak mar)No,de ettol fuggetlenul,nagyon jol ellehet jatszadozni vele, csak nem biztos hogy Fullon (de mondjuk 4x utan 8x ,nem latok kulonbseget)
Es ugy tunik,mintha szebb kepet adna a Radeon mint a NV
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17952 üzenetére
sztem. akk inkabb az 580.
mivel a Crysis az nVidiat szereti,a melyseget is jobban tudod allitani, valamint sok atival meggyulik a baja a Crysisnak.(ensem tom h miert) foleg a 2 chipes (5970) nagyon nem szerette
tehat hogyha Crysis akkor NV. -
DeathAdder
veterán
Egyebkent rajott /tudja valaki,hogy miert sz*rik be a crysis 8x-en,amikor megy az nalam 30 fps felett,de hirtelen mozgaskor neha -neha (gyakran) beall a jatek 1-2 masodpercre..
4x-en szinte ugyanaz az fps, es semmivel sem latom kulonbnek a 8x-et, megis valami nagyon zavarja(5870,es mar tobben szembesultek ezzel a problemaval)
-
DeathAdder
veterán
válasz
adamsz82 #17923 üzenetére
Ezt ne tolem kedezd, mert en hangos gep mellett is nyugodtan alszom
Masreszt nagyon tele van Coolerral a gepem (11 venti) ,de merem allitani ,hogy szinte semmi hangja nincs ,meg terhelve sem veszel eszre csak egy pici kulonbseget.
(mondjuk nalam RAM hutes az 2x tulkiabalja a videokartyat)De a sima Sapphire sem hangos,de a vapor az halkabb (ezt az infot meg akkor szurtem ki,amikor nem volt meg ilyen szellos a hazam)
De enis tudom milyen az a hangos VGA, mondjuk nalam az nVidiak hangosabbak voltak.
-
DeathAdder
veterán
Nekem a Crysist a mostani radeonom sem (ahogyan az osszes tobbi sem) szerette..
Es az eros kiejtesemert elnezest kertem mar, mas okokbol keltem picit ki magambol a neten (nem itt),de utana megfogalmaztam,hogy miert is gondoltam azt amit mondtam,es hozzatettem,hogy nem vok nV radigkalis, hogy szeretem a radeonokat is,volt is es lesz is.
Masreszt hibaztam,mert sejthettem volna h egy ati fan klubba annyit sem szabad mondani,hogy no de.. -
DeathAdder
veterán
Ha jol tudom, akkor a physxnel a Shader magok szama szamit igazan.
es mondjuk ket egyarban levo kartyat nezve,ami a tesztek alapjan azonosak is,Nos ebben pl. a 8800nak 112 van a 9600-nak meg 64.. -
DeathAdder
veterán
Legtobb esetben ugylatom 8800 at tesznek az 5870 melle, de van hogy gtx260-at is
-
DeathAdder
veterán
Nekem Abu85 irt nemrég a physx topickba ,hogy meglehet csinalni.
Enis egy egyslotosat szeretnek berakni. Egy 9600GT-t tudnek uzletelni egyik "kolegammal" ,csak nemtudom eleg volna-e
nem szeretnem ,ha a rossz dontesem miatt visszafogna az 5870 teljesitmenyet!
-
DeathAdder
veterán
nV nem csinalt ilyet,ezert is tunt fel ,hogy mia fene lehet ez.. (meg a 470 sem).
Nemtudom,en valahogy feltettem a 80-as SSD-re 3 jatekot +ugye a szokasos programok stb.. durvan megmaradt,az az előírt 20% szabad hely,de valahogy éreztem,hogy nem teljesít ugy a merevlemez ,mint amikor "tisztabb" volt..
Es amikor megnezettem Win7 elmenyidexel akkor 0,6 pontal kevesebbet is kapott
azota mezei kattogos HD-kre teszem a jatekokat
ja visszaterve a temahoz, ettol fuggetlenul megvagyok elegedve a kartyaval,de egy physx kartya nagyon kellene melle
nV utan hianyolom nagyon, csak meg nem tudom, hogy milyet tegyek bele
JA meg lehet ,azis kozbejatszik az FPSekben,hogy en a Catalystban mintent minosegre es nem teljesitmenyre tettem
-
DeathAdder
veterán
válasz
pincehely #17855 üzenetére
Ertem.
Hat a RAM-ot az MemTestel mertem (PH-n ajalnottak) 8 szalon futtattam ,rossz volt nezni olyan sokaig
Lehet a LinX jobb,de en soha az elebe nem fogom futtatni a processzoromat normalis kurulmenyek kozott olyan sokaig 100%-on. mar akkor rossz volt neznem szegenyket, es felis melegedett idovel 85-90 fokra, amikor olyan nagyon sokaig stresszelte30 ala nem ment az FPS? minden very high-on 1920x1080-ba ,8x-en?akkor neked jobban megy az 5850-el ,mint nekem az 5870es utolag is picit feltuningolt vaporral..
latom kb. egyforma gepunk van, ugyanaz a doboz,ugyanaz a lap,ugyanaz a cpu,majdnem ugyanaz a kartya,ssd stb..
Bar azt megemlitenem ,hogy sajnalom szegeny maganyos SSD-met agyonra pakolni jatekokkal,ezert csak egy szimpla mezei HD-n vannak a jatekok (majd lehet erre a celra egy velociraptort teszek a gepbe)
De aztis megneztem,es semmi kulonbseg nem volt FPSben amikor a jatek a HDD-n volt, vagy az SSD-n. (kiveve,hogy 4x annyit kellett varni a palya betoltesere)
-
DeathAdder
veterán
válasz
pincehely #17852 üzenetére
Intel Burn Test-el stresszeltem a processzort a legkimeletlenebb szinten (vagy mi a neve annak a legdurvabbnak)
Szeretem ha stabil a gepem,ezert ha rozoga labakon allna a konfig akkor vissza lenne véve az órajelekből,de nem kaptam kékhalált se semmit a teszt alatt.
HSM : lehet ,hogy igazad van,én arra gondoltam hogy a gyárilag megnevezett órajel fölé nincsen húvza (de hogyan is lehetne
)
8x-ben 1920x1080-ba nekem is megy kb. ugy mint 4x-en de valamiert,a jatek egyszer csak annyira behal, (neha rogton,neha 10 perc mulva) ,mintha egy integralt kartya lenne benne,es a Menu is annyira bevan lassulva,hogy szinte kezelhetetlen
Nemtudom mi lehet ez -
DeathAdder
veterán
válasz
pincehely #17848 üzenetére
öö igen van, 4GH-en megy az processzorom,de éppen láss csodát kb 20 perce tettem mindent gyárira,hogy megnézzem kíváncsiságból és az fps-ek ugyanazok maradtak,utána próbáltam 3,5-ön ,majd ismét 4-en.. (nem számitottam ra)
a memoriam 2000MHz-sek,azokat nem húztam (nemis bírom,ezis magas már ennek a konfignak,ígyis max 1950-en tud menni)
De a kártyán az 875/1250-ről , 900/1300-ra van téve a Catalystban.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Erdei88 #17846 üzenetére
epp az elobb irtam le, hogy nekem is ezvolt az egyik Asus 5870-el a problemam (nem vette be az uj drivereket,es ÚN. "szürke halált" kapott a gép) olvastam is erről egyszer egy blogot.Kifejezetten az Asus gyártótól jelentkeztek ezek a problémák a Userek 60/65%-ban asszem.. de azok még Rev1 voltak..
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #17845 üzenetére
igy mar x8-en 23 es 43 kozott van egyszer lennt egyszer fennt ,de altalaban aza 26-30 korul.
Bar en nem a Warhead-el probaltam (nemtudom van-e kulonbseg),de lehet eza kartya se szereti a Crysist, mert amikor elkezdem jatszani a jatekot,akkor az elso percben egyszer vagy ketszer,midig leall a kep mintha leakarna fagyni ,es ez tart kb 3-4 masodpercig,azutan megy tovabb...
-
DeathAdder
veterán
Igen, az Alt + enter segitett,de mar mindenre gondoltam amikor kiderult, hogy eza banalis dolog volt a rejltely nyitja.
Volt nalam egy 480 par hetig 1x,de en megvoltam vele elegedve.
No igen,kicsit hangosabb volt,de a hang engem nem zavar,ha nem nyöszörgésről van szó.
nem volt a kártyáról egyebkent rossz tapasztalatom.Egyebkent,es tenyleg nem beszolas,vagy fintorgas vagy barmi szempontbol,de tobbet mondtatok mar, hogy az 5850 megeszi a Crysis reggelire.
Ezt kifejtenetek bovebben?
mert nekem több 5870-em több kulonbozo konfigba volt mar,de egyikensem ment fullon..Nekem 4x-en a minimum fps az 22 volt,altalaba meg olyan 28ig felment néha.
ez nem volt eppen tokeletes,ezert vissza kellett vennem. -
DeathAdder
veterán
Egyebkent ez a kep csak azert alakult ki bennem,mert volt 3 olyan radeon kartyam,amik elegge bajosak voltak. Egyikel nem ment fel a Win7, masiknal lefagyott minden jatek,harmadik pedig nem fogadta be az uj drivereket (szurke halalt kaptam).
utana meg az ,hogy nincs teljes kijelzon a bios es a boot,valamint a Desktop sem (persze utana lehet allitani driverben).
valamint itt a kolega is tudja,hogy egyes jatekok sem akartak full Screenen menni nalam az uj monitoromon. es TUDOM jol a Crysis=NV ,de azert bant hogy nem tudom 16xQ-ra rantani az élsimitast a kedvenc jatekomon amit sose unok meg.
utana meg megtudtam hogy az uj draga radeonok reszeltek is,akkor alakult eza kis kep ki bennem,hogy a NV "igenyesebb" mert mar volt nagyon sok NV kartyam is azokkal nem volt soha, lekopogjam semmi, de semmi baj.+ a physxet is hianyolom egy NV utan. de ezek mind az en kis rögeszméim,de komolyan mondom attol meg szeretem radeonokatami per pillanat benne van a gepemben aztis szeretem, tehat az az igenyes dolog nem annak volt szanva,hogy en mit engedhetek meg magamnak mas meg mit nem ,vagy ilyesmi (persze visszaolvasva ertheto,hogy akar rosszra is gondolhattam)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17834 üzenetére
bocs meg1x, nem akartam tenyleg semmi rosszat.
Nem gondoltam hogy egy ATI forumban nemszabad ilyet irni (persze jogos,ha jol bele gondolok)
-
DeathAdder
veterán
Hehhee
Elnezest mindenkitol, eszem agaba nem volt senkit megserteni vagy szidkozodni.Csak erre a mondatra kicsit benéztem:
Másrészt szégyen az NV-nek hogy szinte muszályból csinálja a reklámot, míg az ati nem mégis veszik...
de visszaolvasva az en hsz-emet valoban kihívónak tűnt (nem volt szándékomban).
Apró malőrök miatt én a NV pártján vagyok,de nem radikalisan,mivel most nekemis éppen Radeonom van, es nyilvan nem ez lesz az utolsó..
pincehely: nekem volt 3szor 5870, most vapor,és a Crysis menni megy 4x-en,de sokkal érezhetőbb,ha visszaveszem 2x-re,mert akkor sokkal jobban folyik a jatek,szoval nekem a vaporral 2x el megy tisztan es tokeletesen megemelt órajelekkel.
-
DeathAdder
veterán
Cybertrone: Az az igenyeseknek (engem is beleertve) reklam ide vagy oda, a NV a nyero.
Aki tapasztalta az tudja mindezt.Masreszt pedig milyen Crysis 2?
A HD6970 meg az elso Crysissal is megizzad ,nem beszelve arrol,hogyha NV kartyat hasznalsz,akkor kétszer olyan mélyre tudod tenni az élsimítást.. (ismerem a dumat hogy 4x felett nem latsz kulonbseget,Hat igenis latsz,en tudom)
nV-rol Atira mentem ideiglenesen en is, probalva ujra jatszani a Mafia II-t, hat nagyon vicces a jatek fiziksz nelkul,brutalisan erezhető.
Ugyhogy az igenyesek mindig is nv-t fognak venni,reklam ide vagy oda. + még a ati reszelve is van 100+ k-ért
Ez olyan hogy jo valakinek az LG lcd teve ,nekem akkorse kene ha fele aron adnak,de a tobseg megis azt fogja venni, mert óócsó es kitudja rajzolni a képet a kijelzőre.
-
DeathAdder
veterán
Valoban nem gondoltam volna, hogy ennyi csak a megoldas nyitja
Nem ertetted félre, valoban az volt a problemam amire gondoltal.De kellemesen csalodtam amikor tudattak velem,hogy csak ennyi a problema
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #17810 üzenetére
JA es ha mar megemlitettem,megkerdezhetem ,hogy milyen kartyat rakhatok az 5870 melle physx-re ,hogy jo legyen?
egy 9600GT eleg lenne? azert mert olyat tudnek "bizniszelni" egyik tavolabbi kolegamtol..Bocs hogy ide irtam,es nem a PhysX temahoz
-
DeathAdder
veterán
válasz
Zoo123 #17809 üzenetére
Jo tudni
Ezt a csodafegyvert ugynez ki enis sokszor befogom vetni ezek utannekem regen a FarCry 2 nel volt ilyen
Es SOHA nem javult meg, ujra kellett raknom a WintDe mostmar ismerem mi az az Alt+Enter
Egyebkent sajat velemenyem szerint most, hogy az 5870-el probalom a Mafia II-t brutalisan eszreveheto a PhysX hianya
(edig mindig NV-vel probaltam)
-
DeathAdder
veterán
válasz
pincehely #17802 üzenetére
Az Alt+Enter billentyukommbinacioval sikeresen megy teljes kijelzon a jatek.
Tegnap este mindent csinaltam mar, de nem sikerult szoftverileg beallitani,hogy teljes kijelzon legyen, egeszen addig,amig nem jott segitseg
Egyebkent Itt is megjegyeznem,hogy az eset HDMI kabellel valo csatlakozaskor volt jelen.
Amikor DVI-vel probalkoztam ,akkor nem tapasztaltam ezt a helyzetet.Erdekes
probalkoztam mar mindennel,de csak a "banalis" Alt+Enter kommbinacioval javult meg
-
DeathAdder
veterán
Ujra telepitettem az egesz Windowst, legujabb drivereket mindenet!
De a Crysisok meg mindig nem mennek teljes kijelzon.
Regen volt meg 5870-em,akkor a 22"-es monitoron ment rendesen.De most egy masik 5870-el (csak ez vapor) es 27"-es monitoron nem akar menni a két Crysis meg a BBC2 sem full Screenen..
-
DeathAdder
veterán
A GTAIV is megy, de mar tobbet nem nezek meg.
Valobban ekkora rakas **** az ati, vagy csak en vagyok hulye hozza??
-
DeathAdder
veterán
Mafia II ,Assasins Creed , fifa Full kepen megy.
Crysis,Crysis Warhead,BBC2 Nem megy...most nezem a tobbi jatekot is!
-
DeathAdder
veterán
sziasztok!
most raktam be a gepembe egy HD5870 vaport.
Mikor betettem nem volt Full kepernyon a Windows, erre a Catalystban a Meretezesi Beallitasok alatt Teljes Meret-re huztam,es most Fullon megy a Win meg par jatek.
DE a CRYSIS nemaz ugyanolyan mint amilyen elotte alapbol volt a Windows.
Tehat most alul - felul- jobbrol -balrol 5 cm feketeseg van a monitor szelen amikor a Crysis megy
Mit tegyek?
segitsen aki tud pls -
DeathAdder
veterán
CptMisi , TeeBee73
Köszi az info-kat!
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Asus vagy Sapphire HD 5870?
Az asus markat nagyon szeretem, csak volt egy Cikk ami arrol arulkodik ,hogy rengeteg az uj driver telepitesekor hibasan uzelemel a VGA!
-
DeathAdder
veterán
válasz
pottyantós #17175 üzenetére
Köszönöm
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Azt kerdeznem hogyha Radeon 5870 melle vesz az ember egy 5970-et akkor tudja hasznalni CF-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest