- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
-
antikomcsi
veterán
válasz
Kartács #8056 üzenetére
Hello!
Annyi feszt adj neki, hogy a proci stabil legyen, de ne menjen 62-63 fok fölé. Ha ezen a hőmérsékleten bírja tartani a hűtő, akkor a tesztek erejéig mehet neki akár 1.55-1.575V is, amúgy nemárt visszavenni 1.475 környékére.
Neked is azt tudom mondani, hogy a gyári ventit cserélni kell az izmosabb tuninghoz. Igaz a kétszeres légszállítás némi hangerő növekedéssel jár, de ez hozzá tartozik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kartács #6438 üzenetére
hm. és mivel nézed azt a fesz értéket? amit a BIOS mutat, ezt el is hiszed?...
mert pl a ramok BIOS szerint 2V-on járnak, de AOD () szerint 1.9V....de everest is 2.0V-t ír. és ezt már nem értem.
a gíl ramjaim elméletileg, honlap szerint 1.8 ~ 1.9V-al mÚkodnek...ilyen alapon, akkor visszakéne venni a kráftból.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Kartács #6436 üzenetére
3,717-tel énis elvagyok, igaz most alapon, mert tél van, és a szoba fűtése már erősen aktív
elméletileg a 3,8 1,5V-al már tetszetősebb. állítólag...aztán kituddja? énsem mertem az egekig emelni a feszt. na majd talán az AOD segít ebbennálad mi az a alapfesz, ha szabad érdeklődni?
....mert nekem alapfesszel a 3,5G a tiszta 1,32V (AOD szerint)
-
kisza25
félisten
válasz
Kartács #6251 üzenetére
nézd meg bacsis kolega cikkét ő a legprofibb pasztázásban itt a PH-n
-
McClane
aktív tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
Kartács #6141 üzenetére
Mindig csökkennek az árak, közrejátszik az aktuális forint, dollár, euro árfolyam is, esetleg ez miatt növekedhet az ára is. Csak ha erre vársz, hogy minél olcsóbban megvegyed örökké csak várnál ...
Kivételes esetbe ha leég egy gyár még emelkedhetnek az árakVolt már ilyen a memóriáknál, emlékszem.
Egyébként magyarhonba az a szokás, hogy karácsony előtt a nagy kereslet miatt, emelik az árakat, ezt is belekalkulálhatod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest