- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
Caudillo #7489 üzenetére
Látom valakinek bántja a válaszom a szemét, de érveit nem nagyon akarja kifejteni.
Én csak arra akartalak rávezetni hogy ha xp-t használsz egy mai konfigon olyan mintha az udvarodban állna egy ferrari te meg trabanttal járnál mindenhová.
Jó pár probléma volt már itt is a fórumon, ami az xp hibájából adódott, pl. szaggatnak a játékok hibás energiagazdálkodás miatt.
A win7-et meg azért ajánlom mert nekem bevált, jóval gyorsabb mint a vista, és jópár idegesítő dolgot kivettek belőle.
Egyébként mielőtt másnak az is szemet szúrna és szólna, én figyelmeztetlek ez egy phenom II-es topik neked meg sima Phenom-od van, nem ebbe a fórumba való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest