- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Meg cpu-nb feszt. Most egy kicsit szüneteltetem a stabiltuningolást, 4 ghz projectnek meg szerintem annyi, irtó magas feszültség kéne hozzá. Viszont a napokban majd csinálok egy kis nyitottablaktuningot, kíváncsi vagyok ott milyen eredményeket tudok kihozni, még ha csak egy valid erejéig is. Addig meg tanulmányozom az alaplap kézikönyvét meg a bios-
.t
Amúgy tényleg érdekes, small fft 5 órán keresztül ment, közben még egy keveset CoD 5-öztem is, mivel elfelejtettem ,hogy megy a primet (
), utána blend teszt elindít, pár másodperc múlva kékhalál.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Egyelőre stabiltuningal próbálkozom, 1.35V-tal 3,6 elvileg prime stabil, ha mégsem akkor kevés fesszel fölötte, 3,8 viszont már 1.425V-tal is pillanatok alatt elesik (kékhalál) prime Blend tesztnél, viszont small FFT teszt, és közben CoD 5 alatt nem fagyott 3,8-on, ugyanezzel a feszültséggel. 4 Ghz-hez már elég magas feszültség kellhet stabilan.
-
-
milomi
tag
am kérdésem ez lenne .. hogy eddig Intel E 8200 procim és Q 6600 am volt Húzva..3,2 GHZ .. re akkor az miért nemtudod ien gyorsaságot ? és és ien Stabilan futni 1-2 teszt alat.. ?? mind ez az AMD 965 ös alapon.. jah és az intelre Tuninghűtőm volt akkor is.. 37-57 fok körül mozgot ez meg fix 35-43 fok maximum egy 25 fokos szobában .
+ a 965 ös mien szinten van egy intelhez képest és meikkel vetélytárs ? köszi csak kiváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest