- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rambustibi
őstag
válasz
chavezlee #57077 üzenetére
Teljesen jó lesz az említett vízhűtés. Egy Cooler Master Silencio 650-es házban teljesít egy FX 8350-es processzoron, venti kifelé fújja a levegőt, a ház hátuljára van szerelve a cooler és a venti. Úgy gondolom, hogy az FX 8320-hoz is megfelelő.
Nyugodtan mehet 10 órát, semmi baja nem lesz a pumpának.
-
pipo112
őstag
-
MK VII
veterán
válasz
chavezlee #57069 üzenetére
Miért kellene seggszikla lapot tenned az i5-4460 alá?
"ugyanakkor ott van az a gondolat is, hogy intelt sem kéne már, mert év végén jövőre jön az lga1151"
Ugyanakkor ott a gondolat,hogy miért is kéne venned akármit is? Úgyis jön a következő újítás..
Míg AMD oldalon az FX már sehova nem fejlődik ( Zen is csak 2017 körül fog érkezni) addig egy erős dVGA-val a Haswell-t még sokáig ki lehet húzni mivel processzor erőben ott van a toppon. Skylake meg inkább fogyasztásban és IGP-ben lesz jobb mint a Haswell, na meg picit magasabb órajelen mennek.i5-4690-el még egy jó darabig el tudsz lenni és kihajtja a 280-at simán.
Alaplapnál meg a rá integrált hangchipre ne alapozz.. Egy 6-8 ezer forintos hangkártya sokkal szebben szól mint kb akármelyik integrált.
Az általad említett Asus Z97 Pro Gamer lap valóban nincs a helyzet magaslatán memóriatámogatottság terén viszont az Asus-on kívül is van élet ugyebár. MSI-nek is vannak nagyon jó lapjai vagy a Gigabyte-nak.
Ha meg tényleg FX mellett döntesz akkor semmiképp ne újan vedd,mert nem éri meg.
-
válasz
chavezlee #57046 üzenetére
ha FX 8320 veszel amit le írtam hűtést azt ajánlom én maximálisan meg vagyok vele elégedve . egy asus sabertooth r2.0 kellene de asus m5a99fx pro r2.0 is meg teszi. Rád bízom ez a 2 lap egész jól dorombol.. ram ok ssd be amit írtam tehát ssd ben a lényeg h az írási sebessége 500mb/sec és az olvasás is 500mb/sec főlőt legyen. kérdezhetsz nyugodtan segítünk esetleg meg nézheted a profilom kivan írva a konfigom paraméterei
alaplapon ne spórolj szerintem sokan megbánták h spóroltak .. -
válasz
chavezlee #57046 üzenetére
i5 ha veszel K sat és egy kompakt vizet mert az R9 290x hez kell egy kis cpu tuning h rendesen tekerd a beléd a vga nak ! nekem enermax liqmax 2 240 es compakt üzemel az FX 8350 en 4.8ghz járatva day in light alatt 55 fok eddig a rekordom ! asrockot nem javaslom 30k deszka a 4690k alá asus tól a legg jobb választás + ssd ben egy samsung 850 evo 120gb osat javaslok .
-
lovas001
aktív tag
válasz
chavezlee #57049 üzenetére
Ígéretes lapnak tűni viszont tuning rekordokat valószínüleg nem fogsz vele beállítani. 8320 a leginkább ami megéri mivel 8350 szintre bármikor fel lehet húzni felette pedig kicsit lutri a dolog 4,5 ghz- ig menni fog a brockennel. A 2 redszer között teljesítménybeli különbség nagy szerintem nincs viszont vannak olyan tipusus szarul optimalizált játékok pl wot vagy wow aminél igen gyengélkedik az fx, csrében van olyan is aminél a 8 szál miatt pedig erőebb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest