Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz Oliverda #1222 üzenetére

    A Phenomokhoz kepest, elvegre azon alapul. A gond az, hogy annyival dragabb, amibol egy az IGP-vel megegyezo tudasu kartya is kijon nagyjabol.

    Nem latom valosnak azt, hogy hirtelen felcsapom a gep tetejet, hogy most jatszani fogok mondjuk a vonaton. Jatekohoz egeret, billentyuzetet kotok ra. Az IGP teljesitemenye, ha csak a laptop kepernyojet hasznalom elegendo, de jatekra keves, miutan bedugom a dokkoloba.

    Mi az a killer app-ot, amiert ertelme lenne megvenni? Kerlek sorolj fel par olyat, amiben radikalisan jobb mondjuk egy i3-hoz kepest. Volt a kezemben par darab es nem latom, hogy miert erdemes megvenni a jelenlegi aron. Az egesz a tablet piacra emlekeztet, ahol az apple nem a termekevel, hanem a moge rakott szolgaltatassal, markettel tud vezeto poziciot megcsipni. Ne ez az, ami hianyzik az AMD termekek mogul.

    Mielott elkonyvelnel Intel fannak megjegyeznem, hogy az orszagban elsok kozott volt AM3+-os lap a gepemben, aminek a dobozat krikszkrasz feliratos csomagolopapirba csomagoltak kis gondos kezek es valoszinuleg egy FX4170-re is benevezek, ha a C0 olyan valtozasokat hoz, mint anno a Phenom 2. szeriaja.

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák