- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
canniball #2744 üzenetére
Szerintem a bios és a PWM ic-k között lehet valami gubanc mert teljesen egyszerre csinálják, kétcsatornás oszcilloszkópon néztem. OS-felől nem hinném hogy meggyógyulna.
(#2736) AxBattler:
12cm-es PWM Venti rádugásánál egyből újraindult a gép úgyhogy nagy áram tartalék biztos nincs. Hot plug 2,5"-os hdd bedugásakor csontáfagyott a Win.CPU:1.15V@2100Mhz, Mem:1.375V@1600 9-9-9-24 1T nevetségesen alacsony hőmérsékleteket produkál a cucc Burn in Test alatt, 40-42C°
(#2748) vegyszer: 4 féle ventilátorral próbáltam, úgy is hogy a kezembe fogtam a ventillátort. Az összes venti 100%-os.
-
betyarr
veterán
válasz
canniball #2164 üzenetére
dehát mi a retek lehet.nincs agyoninstallálva a masina.driverek,meg a legszükségesebb dolgok a mindennapi használathoz.eredeti win és viszonylag friss telepítés,cca. 2 hónapos.és ami fura,hogy letöltött anyagokat (bármekkora,bármilyen videókat,filmeket) kapásból visz.a netről streamelt,teljes képernyőre kirakott hd anyagra allergiás.
-
-
válasz
canniball #1559 üzenetére
??? Jesszus! Mik futottak? Csak azért kérdem, mert nekem még ezt nem sikerült produkálnom, pedig jónéhány Linux disztró van otthagyva, had seed-eljék csak...
zsola32: az oké is, valóban nem írtad, hogy nem 4GB-ban gondolkodsz... Viszont nem vágom, hogy mire kell 8GB? A másik PC-ben, amin a Battlefield 4-et (!) tolom, ott oké a 8GB, de egy HTPC-ben?
-
keegangerike
csendes tag
válasz
canniball #1356 üzenetére
Egy élére állított 2,5-es HDD eleve magasabb, mint a komplett ház magassága.
Ha valaki ebben gondolkozik, akkor csak oda behányva fér el.A gyári venti kivételével talán be lehetne tenni egy 14 centiset, amit valószínűleg véghez is fogok vinni, illetve élek a 2 db kis 4 centis viharkeltő beszerelési lehetőségével a két oldalán.
-
Mercutio_
félisten
válasz
canniball #1342 üzenetére
Belső faltól mérve előlap felől nézve bal oldalt 7,4 cm, jobb oldalt 6,6cm
radi8tor1: A felső rögzítő keretre egy 2,5"-os HDD/SSD rakható fel. Elvileg 2 mehetne rá, de a másikba belelóg a hűtő. A nagyobb gondom, hogy nincs az elején USB csati csak hátul, persze meg lehet usb-s hosszabbító kábellel oldani, de...
Amúgy meglepően csendes a cucc, lényegében nem hallok semmit és a rácsozott oldalaknak hála jól szellőzik
Még azt kell kiderítenem hogy tudom a wi-fi kártya mac-címét kiszedni a rendszerből, mert a routeren mac-szűrés van
-
válasz
canniball #837 üzenetére
De igazad van!! Keverem a mITX-szel...
Ez volt annó az iPonyban.
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
canniball #531 üzenetére
Affene
radi: Csak nálam valamiért az erősítő nem kezeli az optikán bemenő jelet, csak a coax-ot
de emiatt nem fogom kidobni, szerintem valami sima optocsatoló mehetett ki benne, de javíttatni gondolom drága lenne. Aztán az is lehet, hogy én vagyok béna, és nem állítok be jól valamit, de az elég gáz, mert 1000 éve ezért ragaszkodom a digi-coax-os cuccokhoz
-
válasz
canniball #425 üzenetére
Sőt, ha megnézitek a lap letöltési oldalát, ott sincs... Mindenesetre a Brazos-hoz kínált változatot leszedtem, felraktam, most állítgatom. Majd meglátom. (SSD-t nem akarok a gépbe. Sem pénzügyileg, sem fogyasztásilag.)
(#423) qqcqqc: Olvasd mit írnak...
The ASMedia storage controller should only be used for HDDs and only as a last resort. It should never be used for SDDs or optical disks as there are tons of issues which will arise.
Más oldalakon is elhordták mindennek. Az viszont furi, hogy másutt meg pont az optikai meghajtónak ajánlgatták.
-
AirBundy1
tag
válasz
canniball #212 üzenetére
A 3D t már nagyon kipróbálnám. Igazából van még 1 funkció, amit sokan nem értenek, de nálunk nagy népszerűségnek örvend: airvideo app segítségével streamelni ipadre bárhol a lakásban. Ez viszont 720p-nél már akadozik, az 1080p pedig teljesen reménytelen. Szinte biztos vagyok benne, hogy az erősebb konfig legalábbis a 720p-t zokszó nélkül vinni fogja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Először rádobtam a korábbi Windowsra, majd tegnap újratettem, de semmi változást nem tapasztaltam.
USB3 drivert még kell keresnem, mert ASRock oldalán levő nincs hatással a hátlapira.AxBattler: igen hibás volt a 4 pines, mivel 3 pines ventilátort adtak a procihoz. Bevallom nem néztem azóta, most leszedtem róla a ventit.
Nova96: priviben megbeszéljük a részleteket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Persze, 4 vagy 5 üzemmódot lehet választani UEFI-ben Silent-től Default-ig.
Mint kiderült alaphelyzetben 4 pinesre van állítva a vezérlés, ezt 1 nap után raktam át 3 pinesre, de meglepő módon így is tudta vezérelni.
Amúgy 50 fok felett már kezdett hangja lenni ilyen hibás beállítás mellett, ekkor 3400-al pörgött.A 12cm-es most 700-al teszi a dolgát zajtalanul.
Szerk: úgy nézem van egy User mód is, ahol te adhatod meg a hőfokhoz tartozó sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest