- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastawicc
tag
Üdv emberek!
ASrock AM1H-ITX lapom van, és tegnap biost frissítettem rajta. Azóta áramkimaradás után nem indul újra a gép, nyilván a beállítások alapra álltak vissza. Eddig rendben van, de most nem találom az "ac power loss state" beállítást, és sajnos erre gyakori az áramszünet.
Meg tudja mondani valaki, hogy hol van az említett opció?
-
rastawicc
tag
válasz
iMaverick #2232 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy NEKED nem kell. Nálam is (5350) 7/24-ben megy. Pont ezért.
Szeretem lehűteni a gépeimet, és mind ezt hang nélkül. Egyrészt én hallom a hangját, pedig nem hangos.
Másrészt ez számomra kicsit melegebb a kelleténél. 1320-as LCPower házban van, és most éppen 52 fokos, ami engem irritál.
És mivel közeledik a tél, (sokaknak változik a hőérzete/hőigénye is) így elkezdünk fűteni is, ami csak ront az APU "közérzetén".Harmadrészt Nem akarok arrogánsnak tűnni, de hadd döntsem már el én, hogy milyen hűtőt szükséges felszerelni a processzoromra, amiért én fizettem!
Nem hiszem, hogy itt bárkinek szívgörcse lesz, ha folyadékhűtést pakolok a Kabinire, és -23 (igen mínusz 23) fokos vodkát keringetek benne, szigorúan figyelve a páralecsapódásra!
-
rastawicc
tag
Még mindig nem lehet a gyárinál korrektebb hűtőt kapni?
-
rastawicc
tag
Úgy látom durva kavar lett ebből a SATA driver témából...
-
rastawicc
tag
válasz
keegangerike #1208 üzenetére
Szinte ingyen adják a kártyát mi?!
-
rastawicc
tag
Amatőr dolog is lenne 2.5-ös HDD-kkel telepakolni egy ilyen gépet.
-
rastawicc
tag
Megint csak a lényeget hagytam le!
Szóval Asrock AM1H-ITX+5350, Win8.1, filmet nézek rajta, azon túl mindenes (0-24).
Egyébként főleg a driverekre gondoltam, annó a brazos-nál keresgéltem egy darabig mire akadásmentes lett a FullHD...
-
rastawicc
tag
Mi az a bázis "szoftvercsomag" amit semmiképp nem szabad kihagyni egy friss rendszernél?
-
rastawicc
tag
válasz
E.Kaufmann #1063 üzenetére
A hiánycikk talán túlzás ezért nem is írtam, de viszik a cuccot!
-
rastawicc
tag
Tényleg nincs belőle túlkínálat, a legtöbb nagyker csak külön rendelésre hozza. Nálam az van, hogy a nagyker sem kapott.
-
rastawicc
tag
Velem meg kicseszett a nagyker, csak a jövőhéten lesz CPU. Addig alaplapon ülve kajtathatok bele wifi kártyát.
-
rastawicc
tag
Kész szerencse, hogy ilyen gondom legalább nincs. Ha mindig megy, nem kell azon agyalni, hogy hogy kapcsoljam be...
-
rastawicc
tag
válasz
szabi__memo #695 üzenetére
Ne kelts pánikot, én is majdnem stornóztam a rendelésemet! Bár az, hogy mit hasonlíthatnának a kabini-hez és miért, nem tűnik bonyolult kérdésnek...
És most megint rosszra gondolok. -
rastawicc
tag
A Mini-PCIe slotba hol lehet wifi adaptert venni? És ezen a képen a DC csatlakozó alatt vajon minek hagytak ki helyet? Úgy értem mit lehet kapni, ami illik oda?
-
rastawicc
tag
Ezen én is gondolkodtam, hogy majd gyári borda megfejelve a 20-as jelenlegi hűtőmmel, de szívesebben raknék rá valami rendeset, biztos ami biztos.
-
rastawicc
tag
Mondasz valamit.
Viszont a másik dolog az, hogy vajon milyen CPU hűtőt kellene felkókányolni rá?
Ugyanis 0-24-ben fog menni, és alapkövetelmény a kb. 0dBA, és ilyen üzem mellett a fokozott hűtőteljesítmény sem árt.
A jelenlegi brazos, gyárilag passzív, de hogy hűvös is legyen, megtámogattam egy 200mm-es ventivel 300rpm-en.Valami Scythe Shuriken félére gondoltam...
-
rastawicc
tag
Sziasztok!
Te radi8tor1! Korábban kérdeztem, hogy vajon elég lehet-e egy ilyen 75W-os paneltáp, egy kabini setuphoz.
És írtad is, hogy egy SSD-vel nem megy 55W fölé a fogyasztás.
No de vajon egy ilyen táp képes kiizzadni mondjuk 60W-ot üzembiztosan? Csak mert közben berendeltem egy CPU-t és egy MOBO-t. -
rastawicc
tag
Várhatom megint az ASUS DELUXE lapját, ami remélem elég deluxe lesz! Az meg kisebb csoda lenne, ha az árával nem szállnának el.
Nem mintha rossz lenne, de így két év után szeretném lecserélni a 450-es DELUXE-omat.Korábban többen kérdezték, hogy hogy bírja a kabini a több lapos böngészést. Majdnem röhögőgörcsöt kaptam. Most is 150+ lappal fut az FF, dübörög a torr... onlineshop kliens, és semmi gond nincs.
Igaz 40-50%-os terheléssel megy a CPU. És ez egy 450-es brazos.Szóval aki 8-10 böngészőlapra kérdezett rá, annak üzenem, hogy jó volt a poén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest