Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
spidersoft #2331 üzenetére
A 12-es venti, nem a bordára lesz téve, hanem a ház tetejére. Onnan fogja fújni a bordát.
-
korcsi
veterán
válasz
spidersoft #2320 üzenetére
Például, de az ilyesmi áramköröket nem szokták hűteni, és mivel a Gigabyte-on sincs semmi extra funkció így gondolom a lapon található legnagyobb IC-re felnyomtak egy bordát, de hogy miért azt nem tudom... Marketing?
-
korcsi
veterán
válasz
spidersoft #2315 üzenetére
Más AM1-es alaplapon találsz csipszetnek tűnő egységet?
-
Francia91
veterán
válasz
spidersoft #2287 üzenetére
SSD-vel biztosan dobsz rajta, en a notimba tettem Intel Core 2 Duo P9700 proci melle SSD-t, rendesen dobott rajta. VGA-bol nem kell tul eros joszagon gondolkozni ha tennel bele, mert asszem az osszes alaplap PCI x4 sebessegen kepes hajtani, meg az Athlon 5350-nel sem tudnad kihajtani. Nekem HDD-vel van itthon konfig Athlon 5350-nel, meg igy is gyors masina, SSD-vel sem lenne rossz
Dual Channel nincs -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SSD sokat dob rajta.
-
maláj
addikt
válasz
spidersoft #2289 üzenetére
Dual Channel
-
canniball
nagyúr
válasz
Nincs DC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest