- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
#90933760 #3775 üzenetére
Ezek a szintetikus tesztek semmit se jelentenek csak a valós használat, én annyit tudok hogy a 4 magos 3850-es sempronom helyett lett ez a a4 4000 és sokkal gyorsabb a valós napi használatban. Az egyik 1080p-s filmet pl ugy tudtam a sempronon nézni hogy vlc-be inditiottam akkor csak kicsit lagolt most meg röhögve viszi bármelyik lejátszóban.
-
-
djculture
félisten
válasz
#90933760 #3769 üzenetére
Amit te irsz arra bőven elég egy 13 ezres fm2 lap + a 9 ezres AMD X2 A4 4000 BOX. Nekem is ez van tartalék gépnek egy kis 64-es ssd-vel nállam nem fogja meg semmilyen feladat. fm1 -es 4 magos sempron-t váltott mer azon már egy keményebb kódólású 1080p-s videó is lagolt néha. Legtöbbször a gpu haredveres gyorsítás is vagy normálisan dolgozik vagy nem főleg a mai x264-es világban..
-
djculture
félisten
válasz
#90933760 #3766 üzenetére
Attól függ mire kell, mert gyakolatilag ez az am1-es cucc médiás internetes datacenteres történeten kivül másra nem alkalmas. Előnye hogy csendes keveset eszik, tv alá tökéletes. Ha meg játszani kell akkor meg úgysem úszod meg hogy vegyél egy normális procit meg egy diszkrét vga-t, minden más megoldás nagy kompromisszumos szopóág.
-
djculture
félisten
Mondjuk többi lapnál nem tudom de az összes asrock am1 lap oc funkciót kapott egy bios frissitéssel, azóta az 5350-et simán lehet 2.5 ghz-en nyomni némi hűtés fabrikálással, ott már játszani is lehet egy normális vga-val.. 132 BCLK -t birt nekem max ott 2.7 ghz-volt de jobba békesség kicsit visszább vettem
-
djculture
félisten
válasz
Mahrenburg #946 üzenetére
Lesznek mivel a skybridge projectet bejelentették jövőre egyrészt arm másrészt továbbfejlesztett puma magos cuccok lesznek asztali/szerver fronton is. Persze más tokozással. A buldózeres és rá épülő fm2 fm2+ asztali vonal kinlódás meg megy a levesbe szerintem.
-
djculture
félisten
Kiváncsi leszek ezek a puma magok 3+ghz körül mit tudnak, jövőre meg is tudjuk a hirek szerint.
-
djculture
félisten
Ha csak azzal az egyel akarsz játszani akkor nem lesz gondod nekem amd xp 2500+ -on meg 6600-as vga-n ment simán akkoriban. Ezt kb tudja is ez az apu, cpu-ban erősebb vga-ban meg nem sokkal erősebb . Viszont ha később más játék is lenne (újabb) abban nem sok örömöd lesz. Én kiprobáltam az újabb NFS Most Wantedet egy 5350-en és elég siralmas volt abszolute minimumban lehetett vele játszani 1280*1024-be de igy is beakadt néha.
-
djculture
félisten
kabini teszt a föoldalon
[link] -
djculture
félisten
válasz
BlueAthlon #789 üzenetére
Nem rossz cpu..
Athlon2 x3 460 4 magosítva tuning nélkül meg:Cinebench 11.5: 3,9
Másikat nem futtatom le mert az úgyis csak a vga-t méri.. -
djculture
félisten
válasz
radi8tor #732 üzenetére
Aha. Hát volt gigabyte butitott lap is 775-ben nem egy aminél ilyennel szívtunk (annál is x4re volt huzalozva az x16) én azért néztem annak idején utána hogy most mi a francért nem működik a zsír új alaplap egy új vga-val
Jó volt mert ha el is indult vele a gép ha nagy terhelés volt elment a kép..
Na mindegy a lényeg az hogy elég herélt széria ez ilyen nasnak meg média boxra internetes tartalmakhoz isten minden másra elégtelen.
-
djculture
félisten
válasz
radi8tor #727 üzenetére
Nem egészen mert egy rendes x16-os slotból 75watt teljesítmény vehető ki.
komplett doksiknál meglehet találni akit érdekel[link]
Itt ami meghatározó hogy ezen lévő slot csak kinézetileg x16 gyakorlatilag meg x4-re van huzalozva így 25watt a a maximum rajta kivehető teljesitmény. Úgyhogyvalószinűleg nem is minden vga működik benne, egy tápcsati nélküli 25 wattnál többet kivánó kártya már nem
-
djculture
félisten
válasz
iMaverick #702 üzenetére
Ja lassan játékokat akarnak rajta renderelni
Ez az ábra mutatja a helyét ennek a cuccnak, legnagyobb athlon is a mainstream alsó kategóriájába tartozik. Nem igazán játékokra való meg komoly cpu teljesitményt igénylő alkalmazásokhoz..
Fogyasztás/teljesitmény mutatóra van kihegyezve nem a nagy teljesítményre. -
djculture
félisten
Aki már aludt központi elszivós szerverszobában az tudja mi az a zaj, nem 1-2 db kis venti forgása
Én már úgy vagyok ha nem zajong susog a gép már else tudok aludni túl csend van.. -
djculture
félisten
válasz
rastawicc #591 üzenetére
Serial Presence Detect egy kis eeprom a memórián amibe a gyártó beirja a memória gyári időzitéseit és frekvenciáit. Ez olvassa ki az alaplap és egyből tudja kezelni az adott ramot gond nélkül. Ezeket felülirni csak a gyártó tudja viszont a biosban manuálisan az alaplapnál átlehet állitani és más értékeket meglehet adni.
-
djculture
félisten
válasz
rastawicc #587 üzenetére
Nekem pont kettő ilyen van csak 1600-as a másod gépembe, egyszerűen nemférbe más a hűtő alá csak ez
Zsúfolt asrock am3+ alaplap pont ott van a memória slot a proci foglalat nyakán...
De amúgy ez az 1333-as verzió is megy 1600-on simán, ugyanaz a két ram csak megemelték az időzitést cl10-re és 1600-at raktak az spd-be -
djculture
félisten
válasz
Mercutio_ #541 üzenetére
Erröl egy fórumtársunk tudna mesélni ő ezeket csinálja állandóan, szokott rendesen 'nyázni ilyen fsp csúcs isten cuccoknál is. Meo már nem nagyon divat manapság, attól függ az egész hogy itthon a nagyker vagy kisker vagy aki behozza lepróbálja e őket. Gyártáskor már csak minimális szúrópróba ellenőrzés van simán kimegy a csomagolóba több tiz hibás is..
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz
radi8tor #492 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy hogy 9700 vagy 17 ezer egy adott célra szánt hardver.. Ha mint mondták hogy a 5350 20k-ra fog drágulni akkor már aranyáron lesz a 11ezres 5150 mellett. Az járt jól aki még rácsapott 15 ezererért árult 5350-re sajnos a jó világnak vége folyamatosan drágul ez a típus.
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #486 üzenetére
Én a négymagos sempront állitom be erre acélra ismerősnek egyet már összeraktunk ugyanazzel mindent visz, még egy 4k-s 10 perces samsung demót is kipróbáltunk, az már izzasztotta a procit de nem volt akadás..
Akkor minek 2 szer ennyit rákölteni, játékra meg egyebekre ugyis gyenge az athlon is -
djculture
félisten
válasz
iMaverick #474 üzenetére
Ja már ennyiért van, az 5150 meg lement 11500- körüli árra, lehet még az éri meg legjobban.
Az 5350 17 körül már elég felejtős és a nagykeres haver mondta hogy az amd valószínűleg még emelni fogja mert az oem-ek viszik mint a cukrot.
20k körüli kisker árat mondott hogy a következő körben már annyi lehet márha nem lesz hiánycikk.. -
djculture
félisten
Mondjuk ez az usb3 is elég elb szabvány gyakorlatilag már van egy újabb ami szintén usb3 csak éppen nem is kompatibilis a mostanival és van egy megint másik aminél már a usb csati se ilyen(Type-C csatlakozó )
Magyarán emiatt nem érdemes nagyon fejleszteni, ez a gen 1-es usb3 szerintem már év végén elfog tünni az új eszközökröl. -
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R5
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest