- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabieable
aktív tag
válasz
flashpointer #2061 üzenetére
EPC2 van most brazos alá
ezt szeretném "csökkenteni", másfél évig nem került bele odd, ezután sem fog, untig megvagyok az ssd+2,5 vinyó kombóval.
-
Mercutio_
félisten
válasz
flashpointer #1930 üzenetére
Az oldalt esetleg linkelhetnéd
Amúgy a penya dupla tdp-re méretezett, így nem annyira meglepő, és kérdés, hogy solidworksben van-e hw-szintű feature kihasználás vagy sem? -
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #1929 üzenetére
Közben találtam egy direkt solidworks -ös benchmarkot processzoronként, úgyhogy ha később mást is érdekelne: az intelek minden kategóriában jóval alkalmasabbak ilyen munkára. (azt gondoltam a fejlettebb apu jelentősen besegíthet, de egy kaverit is simán leüt egy pentium.
-
Cefet
aktív tag
válasz
flashpointer #1718 üzenetére
Egy általánosan használható, alacsony fogyasztású gépecske lett volna a cél, ami azért nem fekszik meg a régebbi címektől még dVGA nélkül sem (esetleg egy kis VGA kerülhet mellé később). Pl Battlefield2 720p-ben. Nem gondoltam, hogy a WoT-nak ekkora gép kell.
-
betyarr
veterán
válasz
flashpointer #1690 üzenetére
én is ezt a konfigot rendeltem ebbe a házba végül!ez az egyik legkisebb,legkompaktabb és (látszólag) legjobban szerelhető ház,ami nem kerül egy vagyonba és nem kell attól félni,hogy valami nem fog elférni benne (pl. egy nagyobb hűtő).
aztán ha valamiért a jövőben meggondolom magam,akkor egy erősebb belsőt is lehet bele venni,akár egy atx táppal. -
PuMbA
titán
válasz
flashpointer #1267 üzenetére
HD4600 csak Core i procikban van, g3420-ben Intel HD Graphics (Haswell) van
-
sb
veterán
válasz
flashpointer #1265 üzenetére
Eggyel feletted a link.
-
stratova
veterán
válasz
flashpointer #1112 üzenetére
Használt alacsony fogyasztású Llano/Trinity?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
flashpointer #1107 üzenetére
Szerintem ennek az integrációnak esetleg OpenCL tesztek alatt lenne igazi jelentősége, hagyományosabb CPU és DirectX tesztek alatt azt jelenti, hogy hasonló a teljesítmény. Sajna DVGA-val nem biztos hogy olyan szuperül együttműködne, mint egy intel, mert ahogy nézem az összes lapon a 16X-os csati csak 4 PCIE csatornát tartalmaz 16 helyett
De látom, már írt egy kolléga. Na igen a négy mag miatt nem olyan nagy dicsőség az ugyanakkora mért teljesítmény.
-
PuMbA
titán
válasz
flashpointer #1107 üzenetére
"Akkor ezt lehet úgy venni minthogy lenne külön egy 2600 pontos cpu pl intel G1620+ ati 6450-es videókártya amik pontbelileg ugyanannyira jönnek ki?"
Nem, mert a G1620 két magos és mivel manapság még sokat jelent az egy magos teljesítmény, ezért jobb az Intel.
"Vagy az integrált volta miatt esetlleg van külnbség?"
Igen, a memória elérés lassabb. Ha meg GDDR5 van a VGA-n, akkor meg nagyon veri.
"Az 5350-esben lévő apu tud együttműködni pl egy nem túl izmos amd-s dvga-val?"
És ennek mi értelme van? Semmi...Ha játszani akarsz, akkor veszel egy rendes gépet erős két magos teljesítménnyel dVGA-val, ha meg nem, akkor egy ilyen APU-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest