- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 1 V 15
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz x1port #22594 üzenetére
Szerencsére már sokat fejlődött a Hangouts, merem ajanlani Gtalk helyett. Mellékesen SMS-eket is tudja kezelni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #22596 üzenetére
Teszi a dolgát ,köszönöm !
(#22599) wwenigma : Tegnap használtam..szerény véleményem szerint egy fo..s .
A kevesebb néha több ![ Szerkesztve ]
-
loosht
senior tag
válasz Milestone2 #22596 üzenetére
Csak meg kell vonni a hangouts összes jogát és menni fog.
-
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #22592 üzenetére
De igen , sajnos !!!!
Ezért is annyira fontos a gtalk megléte -
Milestone2
nagyúr
válasz bagyusz #22589 üzenetére
LG L9-en van gyönyörűen működő MIUI. Imádom (bár most a CM11 mögött háttérbe került)
Csak nem azt mondod Mester, hogy MIUI-t is kreálsz a háttérben, csendben, fű alatt...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
loosht
senior tag
válasz x1port #22584 üzenetére
A legfrissebb OT995 MIUI kb. annyira jó, hogy megnézed milyen lenne, ha menne, de tele van bugokkal, FC-zik stb. Nem mellesleg le is szedték már az eredeti helyéről.
"De eddig még egy készüléken sem találtam működőt."
Nem kerestél eleget. Nagyon sok készülék van, amin tökéletesen megy.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Ted-Mosby #22580 üzenetére
Köszi. Kipróbál.
Mások meg ezt a minimal gapps-ot ajánlották...
Bagyusz mester melyik gapps-ról mi a véleményed???
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
x1port
addikt
-
-
Ted-Mosby
senior tag
Üdv!
Már nem tudom honnan szedtem, de nálam ezzel, működik a cm11-ben a Play Áruház .
-
ViCk980
tag
Sziasztok. Én is kipróbáltam "volna" a cm11-et, de végül az egyéb hibajelenségek miatt még egyenlőre maradok a 10.2-nél.
CM11 20131209 jelenségek:
Első boot után rögtön média FC és ez újra+újra előjött. Nem működött a kamera, a zene, nem voltak csengőhangok stb..
tomiivagyok: Nálad ezek mind működtek?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz x1port #22567 üzenetére
Official ics root.zip a file neve és benne van a rootoláshoz szükséges összes cucc... cwm is,ha jól láttam..
Konkrétan a gdrive-omban van..(ami az összefoglaló gyári romokat érintő része is..)
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz dvdbackuper #22562 üzenetére
Igen, nekem megmaradt. A data-t ne wipe-old, ne formázd. Az első újraindításnál nem talált sim-et, de másodikra már igen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bagyusz #22557 üzenetére
Ebben mi nem világos?
Ez a runme.bat UTÁNI driver, amit bootloader módba váltva kell telepíteni (feltéve ha insecured kernellel rootol az adott cucc, nem a Bin4ry metódusról van szó). Itt az említett leírásban a bootloader driverről van szó, NEM az adb driverről, amit nem szeret az Xp...
szerk: látom megy a videó. Hogy sikerült?
[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
Frissíteni lehet az előző CM10.2-t erre az újabbra? Megmarad minden?
-
kgymac
őstag
válasz bagyusz #22544 üzenetére
Szia,
CM10.2 :
hdmi működik, elforgatásra nem fagy. Videólejátszás (mx player pro) alatt feliratos filmmel kissé szemetes (a kép felső részén, kb 5%-20% közötti sávban), felirat nélkül csak a státusz sor zavaros, de CM menü lehúz/feltol után eltűnik. DNLA-ról is hasonlóan szemetes (nas twonky6-tal+bubbleupnp+mx player). Asztal (nova prime), alkalmazások esetén nem volt hiba. Játékkal nem próbáltam.Első bootnál nem kért pin-t, nem detektált kártyát, újraindítás után már volt telefon és sim eszközkészlet is.
BT jó, füleshez automatikusan csatlakozik, zene (poweramp) és telefonálás megy BT-n.
nekem tökéletes karácsonyi ajándék.
@Fakirr1: OTU 2.7.1-ben winxp driver is van.
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
első vélemények a cm11-ről: az első boot idő nagyon jó volt, talán 1 perc se volt? a boot animáció kitűnő, sokkal jobban tetszik, mint az előzőek a telefon beállítása seperc alatt megvolt, wifi-re 4-5 másodperc alatt kapcsolódott, de sajnos play áruház nélkül mondhatni fabatkát sem ér a telefon.
update: a reboot olyan fél perc körül van onnantól számolva, hogy rányomok az ujraindítás után az ok gombra (legalábbis nálam).
néhány észrevétel:
1. nem teljesen magyar. a beállításokban pl. össze-vissza van minden, hol magyar, hol angol, én elnavigálok könnyen benne, de azért kicsit zavaró, és vannak olyan dolgok, amik nekem is feladják a leckét, pedig már lassan 10. éve tanulok angolt.
2. rettentően gyors. tényleg, nagyon gyors, azonnal megnyit mindent, amire rábökök, nem gondolkodik egy másodpercet sem.
3. a hangok elég jók benne, nekem nagyon tetszenek (pl. a billentyűhang és a feloldó/lezáró hang )
4. az áttetsző minden is nagyon tetszik, tiszta Nexus feelinget ad a telefonnak, pedig ez még a Nexus 4-en sem volt fíícsör.
5. a zenés feloldóképernyő csodás, végre valami minőségi kinézete is van
6. mobilnetet fogja, és nem is olyan rosszul, sőt. egyből talál jelet.
7. a helymeghatározó helyén van, és pontos helyet mutat, legalábbis eddigi tapasztalataim szerint (direkt ezért nyüstöltem kicsit a vibert, mert azt fel tudtam rakni apk-ból )
8. nekem a rezgés egy kicsit zavaró, hogy ilyen erős... cm 10.2-ben sokkal "lágyabb", kellemesebb volt a rezgés, pl. billentyűnyomkodáskor, azt nem lehetne valahogy belevarázsolni?
9. a Google kereső pedig szerintem nagyon, de nagyon gány, ott fent a kezdőlapokon, vagy hogy hívják kicsit illúzióromboló, de majd hozzászokok.amúgy nagyon jó, nagyon kellemes munka, de mivel nincs play áruház, és alpha build, így inkább felraknám az újfajta cm 10.2-t de amint megjelenik a cm11 repül is rá, ezt már elhatároztam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bagyusz #22557 üzenetére
A 2.7.1-esben a win7 és win8-8.1 driverek vannak,az összefoglalóban meg a gyári romoknál az xp-s driverek is.. Bocsi,hogy beleszóltam,eltolnám a bringát fuji pc telepítés/anyázás felé..
U.I : asszem meg van talán a 2.6.8-as otu progi is a gépemen vhol,ha megtalálom,akkor megy a gyári romok linkjéhez...
[ Szerkesztve ]
-
-
tomiivagyok
aktív tag
Amúgy egy kicsit off-topicabb (mármint a cm11-hez képest), de annyira mégsem.
Ma az akksimat eléggé leszívta a médiaszervert. 7 órás üzemidőből majdnem 2 órát a médiaszervert szívott le, mert ébren tartotta a telefont.
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni? Mármint azt, hogy ne zabálja az akksimat a médiaszerver.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz tomiivagyok #22548 üzenetére
Te voltál a másik, aki rákönyökölve az F5-re frissítette a topicot új CM reményében
Bagyusz: ha titaniumból visszaállítom a backupolt mostani google appokat, az káoszt okozna...?
[ Szerkesztve ]
-
-
x1port
addikt
Üdv !
Rootolni szeretnék egy 4.0.4 -es rendszert.
Kövessem az összefoglalóban leírtakat ?
XP-s gépen csinálnám...Köszi
-
bagyusz
őstag
Blogomban elérhető az új cm10.2 valamint sokak kérésére egy frissebb cm10.
Szintén sokak kérése egy kevésbé használható rom CM11_alpha build
USB Charging : Ok
USB ADB : Ok
USB Mass Strorage : Ok
Video : Ok
Audio : Ok
Sensors : Ok
Screen rotation : Ok
WLAN : Ok
WLAN Hotspot : Ok
GPS : Ok
GSM : Ok
GSM Data : Ok
GSM Voice : Ok
GSM SMS : Ok
Bluetooth : Ok
Camera : 480p
FM Radio : Nem tesztelt
Keyboard : Ok
HDMI : Nem tesztelt
ART: környezetben megfagy
Screenshot: bugosGAPPs nem jár hozzá egyenlőre, mivel nem fér el a jelenlegi partíciós felállás szerint.
-
Szállító76
tag
Bagyusz híres vagy. Ezt a telefont már csak veled lehet eladni!
[ Szerkesztve ]
-
argetlam01
tag
válasz orgazmixound #22539 üzenetére
hogy hogy a CWM 5.5 meg a töbszöri wipe ?
-
orgazmixound
csendes tag
Megoldottam
CWM 5.5 volt a titok nyitja,meg a többszöri wipe..
-
orgazmixound
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:Felraktam a cm-10.2-20131116-UNOFFICIAL-cocktail-t majd a gapps-ot is melyet bagyusz blogján mellékelt hozzá.
Viszont a probléma,hogy nem enged semmit letölteni.
"Hiba történt az információk szerverről való lekérése során"
Ötlet?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bagyusz #22534 üzenetére
Lefuttattam a gyár rom OMX tesztjeit... attól tartok nem azokkal lesz a gond... Minden megy, két dolgot kivéve: videók hardveres lejátszása és a videó felvétel. Működik a kamera, a panoráma mód is (nem szokott menni, ha nem jó az OMX!) de videókat csak szoftveres módban visz rendesen. (MX Player alatt ha átkapcsolom, akkor oké minden...).
-
Keeperv85
nagyúr
HEEEEEL...p!
Mivel itt elég sok modder megfordul, bátorkodom bedobni a közösbe ezt a két kis szösszenetet...
ION_IOC_ALLOC failed with error - Out of memory
W/SoftMPEG4( 134): PVInitVideoDecoder failed. Unsupported content?
E/OMXCodec( 134): [OMX.google.mpeg4.decoder] ERROR(0x80001001, 0)Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában!
-
argetlam01
tag
Köszönöm a válaszokat
-
loosht
senior tag
válasz argetlam01 #22529 üzenetére
Határozottan gyorsabb! Nem mellesleg fényévekkel jobb nála!
-
Milestone2
nagyúr
válasz argetlam01 #22529 üzenetére
Szerintem igen.
Stabilabb...mindenképp.[ Szerkesztve ]
-
argetlam01
tag
ha felteszem a cm 10.2 t gyorsabb lesz a mobilom mint a gyárival?
-
törölt tag
Privi ment.. Bocsesz,most keltem fel..6-kor beájultam ágyba..
Segédlet a p.ü-hez a blogomban... Reggel 4-kor még leszek kb fél órát,utána meló...
[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
Fakirr1,
egy kis segítség kéne.
Asszony OT995-öse valószínűleg teljesen lemerült.
Töltön Alcatel logo, majd elsötétül, vilannak a led-ek 5-öt, majd kezdődik előlről.Ötlet?
Keresgéltem bootloop-ra, de sokra így elsőre nem mentem vele.Gyári T-s ICS van/volt rajta, minden nélkül.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
ORCA58
addikt
Fakirr1 Napok óta rossz a kijelzőm, ma tudtam szétszedni. Többször le , felpattintottam az ominózus csatlakozót, nem változott a helyzet. Úgy látszik nem úszom meg a szervizt.
Ha már így alakult, abban reménykedem, nem tudják megcsinálni, és cserébe vehetek egy jobb készüléket. -
törölt tag
-
helixP
nagyúr
válasz tvse1995 #22517 üzenetére
Fakír blog.
Szerintem a legújabb CM-et tedd fel. -
tvse1995
senior tag
-
Gobok
tag
üdv uraim! hangszóró recsegéssel más is küzd vagy csak én?
gariba cserélik? (szervíz előtt gondolom vissz a gyári romot.)
-
bagyusz
őstag
válasz argetlam01 #22509 üzenetére
Nem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz argetlam01 #22511 üzenetére
-
argetlam01
tag
válasz Milestone2 #22510 üzenetére
OK
-
Milestone2
nagyúr
válasz argetlam01 #22509 üzenetére
Bagyusz írta a ROM-ot, ha azt mondja elég, akkor elég.
Ő csak tudja, hogy írta meg a telepítőt, hogy az mit töröl automatikusan install előtt.
Hidd már el, amit mondd...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bagyusz
őstag
-
bagyusz
őstag
válasz argetlam01 #22504 üzenetére
full wipe az nálam a wipe data factory reset.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz argetlam01 #22502 üzenetére
Egyiket sem kell. Nincs jelentősége számodra az ott lévő menüpontoknak.
-
argetlam01
tag
sziasztok ha felteszem a cm 10.2 t mindegyik wipe ot meg kell csinálni az advence menüben is?
-
Milestone2
nagyúr
válasz argetlam01 #22497 üzenetére
Más telefonokon igen hasznos.
Alcatel OT-995-ön gyilkos...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 6 ajándékkal
- iPhone 12 Pro Max 256GB Kék Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3975
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G // 256GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S21 FE // 6 / 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512 GB, Natur Titán, 3 év garancia, Független