Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
Trebuchet helyett melyik launchert ajánljátok a CM11-hez? (tduom, nem mélyvíz)
Most próbálgatom a legutolsó release-t. Nálam olyan, mintha valami folyamatosan futna a háttérben (semmi extra nincs fent) - lassan reagál mindenre.
-
argetlam01
tag
r/o
-
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagy marha volt,aki ezt irta

Argetlam: root explorer r/o vagy r/w modban van?
-
energizers
újonc
válasz
argetlam01
üzenetére
De nem ám... WWenigma elmondása szerint javítva lett!
-
argetlam01
tag
válasz
energizers
üzenetére
ez nem ugyan az amit már letöltöttem a blogrol?
-
energizers
újonc
válasz
argetlam01
üzenetére
Tessék itt a javitott Gapps: [link]
-
argetlam01
tag
nem sikerül
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
argetlam01
üzenetére
Mert nem tetszik neki hogy nem ott van ahol lenni szeretne. Ilyen akaratos fajta kis mókás app ez.
-
argetlam01
tag
miért áll le?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
argetlam01
üzenetére
Na akkor leirom mégegyszer!!!!!!!!4444NÉGY
Root explorer segitsegevel a system/app/Phonesky.apk-t atmozgatjuk a system/priv-app mappába, ez megoldja a problémát.
-
argetlam01
tag
a google play leáll ??????
-
Milestone2
nagyúr
Mester(ek)! Szokásos kérdések érkeznek: frissítésként rátelepíthető az előzőre? Vagy csak clean install?
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Koszonom, otthon megprobalom megcsinalni.

-
Milestone2
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
1: Sokan írják hibának, hogy "fekvő droid van a telefonon és semmire nem reagál" :
-Nagyrészt factory resetet ,vagy rendszerfrissítést próbált csinálni a tulajdonos, ami nem sikerült.
Amit én tennék/javasolnék ilyen esetben:
-Akkut azonnal kivenni a telóból,mert ha továbbra is így hagyjuk a telót,akkor az akku nagy eséllyel teljesen lemerül,ami a lítiumos akku halálát jelentheti.
-Kibírnám hazáig(ha épp nincs pc a közelemben,amiről helyre tudom állítani), mert ezt csak pc-ről tudom helyrehozni.
-Otthon bebootolnám clockwork recoverybe,ahol wipe cache, clear dalvik cache majd wipe data/factory reset után reboot teló.Csak hogy könnyebb legyen...

Akku ki.
PC bekapcs.
Driverek telepítése PC-re.
ROM-olás.
A többi le van írva, amiket linkeltünk... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
A fekvő droid piros felkiáltójellel, az nem se kép, se hang! Ha már az sem látszik, csak a nagy feketeség, akkor van nagy baj...
-
helixP
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Egyáltalán nem drámai a helyzet, töknormális, csak olvasd el akkor még egyszer a leírást. Vagy ezt.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Elolvastam. Elég drámai a helyzet mert se kép se hang, csak egy droiod figura felnyitott hassal amiben egy piros felkiáltójel van. Minden gombkombinációt kipróbáltam de semmi.
-
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Azt arra értettem, hogy a GB romhoz képest lassabb a kitkat, ami érthető is rengeteg ficsőr és egyéb extra szolgáltatások miatt. zRam is rátesz egy lapáttal mikor a háttérben mennek az app frissítések, de mikor ez lezajlik akkor már sokkal gördülékenyebb lesz. zRamot meg nem akarom kivenni mert így kevés ram áll rendelkezésre.
(#26071) wwenigma : Én tegnap a legfrissebb térképpel néztem, ott nem csinált ilyent.
Restart megvolt? Mondjuk lehet az is közrejátszat, hogy az új gapps-ben a priv-app-ból átemelt pár app-t a síma app mappába. Mindenesetre nekem tegnap csak annyi bajom volt, hogy nem egyből szinkronizálta le a appjaimat, hanem csak restart után.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Milestone2
üzenetére
Első újrainditas utan - ami a leirasban van - olyan amilyennek lennie kell.
(nemszamitva a többi aprosagot) -
Milestone2
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Olvasd el ezt...légyszíves
-
Sima T-mobileos ICS ROM-ot hogy tudok feltenni?
Az a baj hogy 4 éve rootoltam az s2-őt azóta nem csináltam ilyet, és gőzöm sincs, a telót meg minél hamarabb szeretném eladni. -
-
bagyusz
őstag
Érdekes mert amikor én néztem, akkor minden rendben volt.
-
emmerrich
csendes tag
Bocs a duplázásért.
A Maps továbbra is ugrál -
emmerrich
csendes tag
Google Play szolgáltatások alkalmazás leállt hibaüzenetet dobál a cm-11-20140402
Erre van valami gyógyír?
Egyre bosszantóbb -
-
helixP
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy leformáztuk a telót?
Javaslom, hogy húzd újra a CM-et. -
Tiberius.C
csendes tag
válasz
Melack
üzenetére
Tiszteletem!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Alcatel OT 995 típusú telefonon, hogy lehet kikapcsolni a cellaüzeneteket ?? Néztem az üzenetek beállítások részben hátha találok erre utaló módot, de nem igazán jártam sikerrel.
Ez azért lenne fontos nekem, mert állandóan jönnek a kódok, amik szerintem hibaüzenetek pl 075 teljes képernyőre kiteszi...Előre is köszönöm a válaszokat, remélem valaki tud erre megoldást.
-
Sziasztok!
Tegnap cseréltem valakivel telót. 4.4 van rajta (cyanogenmod). Mindent kipróbáltam, kamara működött stb. Leformáztuk a telót, hazahoztam, és folyamatosan azt írja a kamerától kezdve mindenre hogy az alkalmazás leáll. Talán telefonálni lehet még vele, de ez nem nagy öröm számomra.
Mit csináljak? Mert nagyon idegesít, legszívesebben visszatenném rá a gyárit, mert ez így használhatatlan.
-
bagyusz
őstag
Elérhető az új cm, a blogomban megtaláljátok.
Érdemes, teljesen új telepítést csinálni, majd az első boot után egy restart sem árt.
(#26060) viktor260:
elnavigálsz ide:
SpiritFM Settings ->Audio->Method->Majd itt olyan opciót keresel ami 7x30 szót is tartalmaz, lehet, hogy több is van.
-
viktor260
csendes tag
Hogyan lehet beállítani a Spirit FM rádió app, a kimenő hang segítségével a hangszóró igen alacsony, és a fejhallgató mintegy 70%?
-
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem egy árkategória a kettő..
Ha minden összejön,akkor talán le tudom cserélni a nokiámat egy komolyabb gépre..( Eddig Idol S a jelenlegi befutó,de 20-25K-ig szinte bármi jöhet,akár 995 tulaj is lehetek még..
)WWENIGMA: Remélem,összejön Neked!

-
törölt tag
-
crow70
csendes tag
Nagyon köszönöm a cm 11-et,kipróbáltam.Minden oké vele,szép,gyors,felhasználóbarát.Külön köszönet és 1000 hála nagy segítőmnek bigman-nak. Aki nélkül nem jött volna össze a mai akció.
-
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem, az akkuidő változatlan vagy jobb lesz. CPU-tól sok erőforrást elvett, hogy erőltette a selinuxos dolgokat miközben a kernel/rom szinten nem készítettem elő a támogatást.
-
tomiivagyok
aktív tag
egy újabb kis hibára bukkantam. újraindítás után (nálam legalábbis) a képernyőt nem lehet a gombbal lezárni, és feloldani sem lehet, mert azt jelzi, hogy írnám a jelkódot (4 számjegyű kód), de igazából nem ír semmit, és kezdhetek bármit, nem csinálja

-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01
üzenetére
Ma, vagy holnap.
-
bagyusz
őstag
válasz
namerke
üzenetére
ION support nem lesz, de gcc 4.7-re felkészítettem a kernelt, eddig szinte mindig 4.4.3-l fordult, 4.6 is jó lett volna de a cm builder mindig elhasalt rajta, alapértelmezettem meg a 4.7-t használja csak idáig azzal nem bootolt be. Ez mellett belekerült néhány kernel tweak, valamint jó néhány 3.4 forrás rész is backportolva lett.
-
ORCA58
addikt
válasz
energizers
üzenetére
A HDMI érdekes kérdés. Általában nem tudom használni, de minap kipróbáltam és jó volt.

-
bagyusz
őstag
válasz
energizers
üzenetére
Majd a mapsre ránézek, de a hdmi-vel nem tudok mit kezdeni.
-
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Alapból tervbe volt véve.

-
R.P.
aktív tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, biztosan váltok, sőt, azt hiszem, hogy kibírom a következő verzió érkezéséig (nincs időm túl gyakran telót mókolni), addig elszüttyög a GB is.

-
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ahan.
Nem, majd felszabadítók pár Mb-t. -
helixP
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Huhh, most megint elkezdődik majd a vita...
Tedd fel, tapasztald meg, döntsd el...
Magánvélemény következik: én sosem használtam a gyári 2.3, mert mikor megvettük balga módon azonnal frissítettünk 4.0.4-re, az szerintem fos volt. Amint lehetett (és meglett a tudásom és bátorságom) áttértem CM-re és nem bántam meg. De a 2.3-ról nem lehet véleményem, mert nem használtam. A CM-ek alapelve ugye az, hogy alád (jó a telefonod alá ad) egy csicsamicsák nélküli -elméletben- biztos alaprendszert, amit neked kell önmagad képére alakítani... -
R.P.
aktív tag
válasz
helixP
üzenetére
Köszi a választ.
Akkor kipróbálom a CM11-et, annyi még a kérdésem, hogy a gyári GB-hez képest milyen teljesítményre kell számítani? Lassul az újabb verzió miatt, vagy ez a ROM annyira jól össze van rakva, hogy gyorsabb is lehet?
Illetve volt ez a kamera-para még amikor kijött a gyári ICS (fókuszálási gondok, ha jól emlékszem), ez megoldódott azóta, vagy jelentősen rosszabb kamerára számítsak? -
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomon gyári GB rendszer van mióta megvettem, viszont most kezd betegeskedni, egyre gyakrabban kell újraindítani, fagy (böngészés vagy egyéb terhelés közben van olyan, hogy teljesen megáll, és csak aksi-ki-be segít), laggol, és néha nem nyílnak meg alkalmazások, csak egy fekete képernyőt kapok.
Ezért gondoltam, hogy lecserélem a rendszert valami frissebb verzióra. Fontos szempont a stabilitás, a böngészés alatti teljesítmény (=szabad RAM méret), az, hogy viszonylag használható legyen a kamera, és a jó akku-élettartam. Játszani nem szoktam.
Ezek alapján melyik ROMot tudnátok ajánlani? H1N1 CM11-el szemezgettem, mik a tapasztalatok ezzel?Illetve milyen módszert ajánlotok pl. SMS-ek, és néhány app átrakására az új rendszerre (én Titanium Backupon szocializálódtam, ez a megoldás működőképes lehet ekkora verziószám ugrásnál)?
Köszi előre is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Szerintemm első körbenn egy kamera alkalmazáss a Playról, abból kiderül szoftver vagy hardver. Haa jóó más kamera app is, párr hsz ezelott ugyanez voltt valakinek a baja. ( teljesenn megőrült a billentyűzet) Próbáldd kii ezt...
Egyebkentt teljesenn jo amit wwenigma irt, csak szerintemm egyszerubbb a Playrol vagy innen telepiteni probakent, mint felraknii ujra egyy ROM-ot.
-
kicsi75
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Alcatel 995-m van de valamelyik nap nem akart bekapcsolódni mindenféle előzmény nélkül illetve annyi hogy este kikapcsoltam a telefont és reggel amikor be akartam kapcsolni nem indult el!Elindítottam úgy ahogy valamelyik fórumon olvastam hogy bekapcsológomb+hangerőgomb egyszerre nyomásával kapcsoltam be és el is indult de a camera indításánál azt írja ki hogy (Sajnálom! A(z) Kamera (processcom.android.camera) alkalmazás váratlanul leállt.Kérjük próbálja újra.) mi lehet a baja a telefonnak?Meg lehet csinálni valahogy itthoni megoldással mert sajnos pénzem nincs másik telefonra és szervizben meg sokat kérnek egy javításért gondolom?!Ha valaki tudna nekem segíteni hogy mit csináljak lépésről lépésre azt megköszönném!Előre is köszönöm a segítséget!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Hol tudom beállitani Bagyusz uj firm jénél hol a tló ne küldjön hivásazonositót??/rejtett szám/
üdv
-
coppola
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy hivatalosan frissített ics BL esetén is visszapattanós a görgetés a cm11 romoknál (03.24. is),vagy csak gb BL. esetén?
Továbbá,hogy a visszhang
(másik félnél) problémára van megoldás? (mikrofon körbepárnázás semmit nem ér) Köszi!! 
-
XXX003
tag
Sziasztok.
Most nézegetem Bagyusz rom-jait,kettő között vacillálok CM10(Februárban lett frissítve) ill CM10.2.
Melyiket javasoljátok,gyorsaság,stabilitás,akku idő,gsm hálózat manuális állíthatósága(ne lépjen át külföldi hálózatba).
THX -
Raynbow74
csendes tag
Sziasztok, felraktam a MOKEE 4.3.1es romot, és azt tapasztalom, hogy a menüben ha egy almenübe lépek, vagy onnan vissza, akkor egy pillanatra fehéren felvillan a képernyő. Mi lehet ennek az oka, illetve lehet vele valamit kezdeni?
-
espista
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi!
A Spirit FM beállítására van valahol valami infó? Sajna csak egy adót lát. -
espista
senior tag
Sziasztok! A MIUI v5-öt hogyan kell rootolni? Kerestem, kutattam, de nem találtam a megoldást.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
nagyfejü
üzenetére
Ha beállítod 5-re, akkor zulu idő szerint fog ébreszteni.

Ezen nem tudom mit nem értesz. Az ébresztő appot pont nem érdekli hogy mi történik hajnal 3 kor. Tehát hajnalban "veszítesz egy órát" és 5kor kelsz, mivel már a teló átállította magát a hálózati időre.
Azért írtam hogy Vasárnap, mert csak annyit írtál, hogy reggel mész dolgozni, amit én úgy értelmeztem, hogy holnap reggel. -
nagyfejü
őstag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
miért én mit irtam??tudom hogy vasárnap kell. csak reggel 6 ra megyek és nem akarok késni.Akkor ha jól értem beállitom 5 re és holnap reggel az uj időszámitás szerinti 5 órakor ébreszt?
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Segitsetek!! Reggel mennem kell dolgozni. Ha ma este beállitom az ébresztőt akkor mikor fog ébreszteni reggel? Magyarul automatikusan átállitja az órát hajnalban??
üdv -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm szépen, neki is esek, csak leléptünk bringázni nejemmel

-
bagyulus
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm
-
bagyulus
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Szia megmondanad hogy tudom el tavolitani a kamerat
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy Nova, vagy Appex. Minden rendszerhez. Szerintem.

Valami permission hibát emlegetnek.
(nemszamitva a többi aprosagot)
És remeg a térkép.