- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Ahogy Keeperv85 kolléga is írja, készülék nélkül nem lehet buildelni, valamint az mtk SoC-al szerelt telóknál még nehezebb is. Maximum segíteni tudunk ez ügyben, cyanogenmod-t és a többi aosp módofikált forrást nem erőltetném, mtk-ra hétköznapi használtra csak a macskás romot lehetne megcsinálni.
-
gamegod
senior tag
hát srácok ma se jártam sikerrel.. mondtam az indikátort hogy ugye nem ejtettem bele semmibe, azt mondta a trémobilos hogy attól függetlenül még másol is bemehetett a folyadék. meg hogy nem mossa le a só réteget mert azt ha észreveszik a szervizben akkor 10000 ft-t vonnak a fizetéséből.. blabla.. a végén már elég lekezelő volt én meg ideges és ott hagytam a pi***ba.... van egy papír nehezéke, ha érdekel valakit alkatrészként szívesen eladnám!
-
R2Bazsi15
tag
Fakirr blogbejegyzése:
"1: Sokan írják hibának, hogy "fekvő droid van a telefonon és semmire nem reagál" :-Nagyrészt factory resetet ,vagy rendszerfrissítést próbált csinálni a tulajdonos, ami nem sikerült.
Amit én tennék/javasolnék ilyen esetben:
-Akkut azonnal kivenni a telóból,mert ha továbbra is így hagyjuk a telót,akkor az akku nagy eséllyel teljesen lemerül,ami a lítiumos akku halálát jelentheti.
-Kibírnám hazáig(ha épp nincs pc a közelemben,amiről helyre tudom állítani), mert ezt csak pc-ről tudom helyrehozni.
-Otthon bebootolnám clockwork recoverybe,ahol wipe cache, clear dalvik cache majd wipe data/factory reset után reboot teló."
Általában elég a wipe cache és reboot de ha biztosra akarsz menni akkor kövesd pontossan az utasításokat de nálam kétszer is elég volt csak a cache-t wipeolni. meg így nem veszik el sok adat szinte semmi -
-
Lasy
veterán
ha csináltál előtte mentést belőle igen.
a progi neve pl sms bacup and restore.
play-ről ingyenes.ha nem csináltál, akkot buktad.
hacsak nem csináltál recovery-ben backup-ot...Fakirr1
Igen ezek csak türelem kérdései, és a legtöbb ember nem fog hozzá.
Aki hozzákezd az már csinált ilyet, vagy hasonlót, de csak úgy valaki nem hiszem, hogy szét fogja szedni a "drága" telefonját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest