-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Mentolka #25885 üzenetére
Nekem a CM11 a nyerő. Ez az első rom, aminél minden úgy működik, ahogy azt el lehet várni. Pontosabban amit elvárok tőle.
Korábban gyakori volt az alkalmazás leállás, rosszabb esetben fagyás. Ezzel nálam még ilyen nem volt.
Viszont nem vagyok nagy játékos, azt az oldalát nem nagyon ismerem. Az biztos, hogy az Asphalt7 nekem ezzel megy a leggördülékenyebben.
Gyorsabb teló nem sokat volt a kezemben, így nincs mivel hasonlítgatnom. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mentolka #25888 üzenetére
Nem nagyon értem miért nem tartod napi használatra alkalmasnak a legfrissebb CM11-et 20140220, de mindenkinek saját szive-joga...
-
lacc65
tag
válasz
Mentolka #25454 üzenetére
eltérő belső kernel verzió végett lehetségesnek tartom,annyit nézz meg bár lehet felesleges,hogy a beállítások / felhasználói felület / gyors beállítások panel legalján az usb internet megosztás egyáltalán ki van e pipálva bár kevés az esély,hogy nem így van ( gyári beállítás ) ,vagy ahogy kgymac írta a vezérlő pult eszközkezelőjében vagy a telepített driverekben kéne keresni a megoldást,bár cm 11-ben ez utóbbi nekem sem segített
-
x1port
addikt
válasz
Mentolka #24565 üzenetére
Én visszavettem az órajelet 1024 mhz-re és így is villámgyorsan reagál mindenre.
A telepítésekkel sem volt bajom , pedig tele pakoltam a telefont appokkal.A hívást most kipróbáltam , kb a 2. csörgésnél éledt fel a képernyő.
Mondjuk ez engem nem zavar. Pláne ,hogy egyik android verziónál sem jelenik meg egyből. -
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #24373 üzenetére
Nekem a Gmail és Gmaps appot nem volt hajlandó frissíteni, kb 160 mega szabad hellyel. Gondolom olyan temporary mentések, kicsomagolások mennek a háttérben app település közben, aminek több hely kell.
Nem tudom, mért van ilyen kevés helyedNézd meg az összes appodat az app-kezelőben és add össze a MB-okat. És ne csak a 3rd party appokat nézd, hanem mindent, hiszen a rendszer appok is belső partición vannak.
-
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #24370 üzenetére
Nem is csináltam App2SD-t, mivel azt utoljára GB-n kellett csinálni és az bizony valószínűleg Te sem próbálkoztál vele, mert a rendszer itt már automatikusan pakolja SD-re, amit lehet. Tehát valószínűleg most is egy csomó alkalmazás az SD-n van Nálad, csak nem tudsz róla.
Nekem nyolcvan valahány alkalmazás van fent és még van a tárhelyemből 400 mega, tehát azért az erősen nem mindegy, hogy Dalvik, vagy Art.
Abban viszont egyetértek, hogy ettől függetlenül ideje lassan váltani -
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #24273 üzenetére
Ja, aszem már értem: az a gond, hogy átlátszó az értesítési sáv? Hát, attól tartok ez KitKat feature, direkt így van kialakítva.
Képernyőmentés: Beállítások/ Gombok/ Kikapcsoló menü/ Képernyőmentés pipa -
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #24269 üzenetére
Nem is értem a kérdést. Értesítési sáv a felső sáv, gyorsbeállítási panel, és gyorsbeállítások sáv.
Mind a hármat állíthatod a beállítások / felhasználói felület menüpont alatt. -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Mentolka #23695 üzenetére
Köszi a választ!
1,A telefonkönyv cuccok kilőve nem az a baj azt átnéztem sokszor!
2,itt kellett kapizsgálni cm romokban van, lehetőség beírni saját számot a hívásbeállításokban.ot 990 cm7 rom van fent ott azért volt szerintem!De a mostani 995 telómon gyári iCS 4.0.4 van,és ott hiányzik ez a menüpont tehát valahogy ott belevési a simbe amit saját számnak írsz,ezt abból gondolom hogy sim adat olvasó apk.-is 70-es kártyaszámot olvasott a simröl telekom hálozattal!!Még majdnem 1 évig gari van a telón,addig nemakarok főzött romot mert akkor ugrik a gari,,és 1 év alatt sokminden érheti szegény telót!Na most végül azvolt a megoldás hogy átraktam a kártyát az ot 990 és ott szerkesztettem aszámot kitöröltem!Vissza 995 be és mostmár semilyen számot nemlát a telefon saját számnak,sőt a sim adat olvasó apk-se ír semmilyen számot!
Konklúzió:Én vagyok a legokosabb! -
-
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #22754 üzenetére
Nekem egyszer kért és mivel nem használok, cancel-t nyomtam és békénhagyott.
Mass Storeg-et jó sokáig kel hagyni drivert keresni, és megtalálja nekem legalább 5 percig kereste.Nekem kicsit zárt rendszer. Arcomba tolja a saját filekezelőjét/zenelejátszóját/ stb. Tele van kínaisággal. Mondjuk a témákba még beleásom magamat.
Marad egy ideig, ismerkedünk
-
Gobok
tag
válasz
Mentolka #22264 üzenetére
konkrétan 4 Gb-s sdhc val vettem újjonan a telót, kinőtemm vettem bel 8gb cl10 sdhc kingstont és kb 2 hónap mulvan egy nap lefolyása latt elkezdi jáccani h hol benne van a sd hol nem és nap végére fel sem ismeri. se teló se gép nem ismeri fel.beteszed gépbe és mintha be se tetted volna ugyan ez telónál.
kicsit morci vagyok hogy 4 hónap alatt 2x vesznek el az adatok fényképek stb... és nem tudom h teló miatt van ez vagy az sd szériahibás vagy mivan :S
eredeti kingston nagykerből csak 1 hét mindig mire kicserélik....és 2 havonta eljáccani uncsi....
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mentolka #22188 üzenetére
Ki mondta Milestone2-ről (rólam) vagy a másik álnevemről JJ, hogy csaj??? A Julian nem női név! Julian is a common male given name.
Ezen kívül kérem térjünk vissza a topic témájára, ami nem én vagyok, hanem: OT-995 Mélyvíz----------------
"Amúgy nálam is működött a mooke"
Igazán a kérdés, hogy 2013.11.07 működött-e, mert az előtte levők mindenkinél működtek...
-
K_Tomka
csendes tag
válasz
Mentolka #21124 üzenetére
Köszönöm! Amugy H1N1 előtt csak a gyári romokkal probáltam, majd valaki mondta itt a forumon, hogy H1N1 alatt is lehet frissiteni. Már én is használtan kaptam a telot, ugyhogy nem biztos, hogy a gyári rendszer volt rajta.Amúgy van mentésem róla, de azzal sem sikerult frissíteni, igaz amikor azzal próbáltam, akkor még letöltötte csak nem telepitette fel , ujraindult a telo es megfagyott. Megpróbáltam a 10.1-t feltenni, de az nem találta meg a telefon jelet, gondoltam biztos amiatt, mert nem frissitettem hivatalosan. Most feltettem a 10.2 -t egyenesen a GB-re és hála Istennek eddig tökéletesen müködik. Köszönet érte, ezelőtt meg sem próbáltam, mert biztos voltam benne, hogy nem fog menni. Köszi meg1szer a tanácsot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mentolka #20990 üzenetére
Eeegen, csak azt kéne tudni a SavZen melyik I/O-t szereti...pl nem tudom...
Amik nálam nagyon stabilak, igaz nem ezen a készüléken
HYPER + SIO (SIOPLUS)
ABYSSPLUG (HOTPLUG) + SIO (SIOPLUS) dehát ez inkább töbmagosnál jó
PEGASUSQ + VR ez is a többmagos támogatás miatt jó, OT-995-nél nem tudoma
SMARTASSv2 + SIO csak ezután jön a sorban...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mentolka #20988 üzenetére
Nincs nálam a telefon, Szerelmem használja. Nem emlékszem milyen governorok vannak Bagyusz ROM-jában.
Olvasd el ezt... -
Mentolka
senior tag
válasz
Mentolka #20983 üzenetére
Rosszul mondom: minden kicsit lassabb mint a CM10.1-nél. Megnyomok egy gombot, aztán kis gondolkodás után végrehajtja a mobil a dolgot, de épp annyit gondolkodik, hogy megint rátapizok a gombra, mert azt hiszem, hogy nem nyomtam meg... (magyarul nem tűnik annyira gördülékenynek a kezelés)
-
Mentolka
senior tag
válasz
Mentolka #20901 üzenetére
Megerősíteném a pletykát: a CM10.2 legutolsó verziója megy GB BL patch nélkül is! (nálam legalábbis)
Bagyusz is The Best! Köszönjük!
ui.: mondjuk az eddigiekhez képest egy hangyányit mintha lassabban reagálna a beállításokban a megjelenítés, de lehet, hogy csak másik ütemezőt kéne használnom...
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #20551 üzenetére
Etz most nem is értem.
Van a csempés megjelenítés, gyorsbeállítások panel-néven, amit dupla ujjal, tudsz lehúzni, meg van a gyorsbeállítások sáv, ami szerintem az Általad keresett 'kapcsolós' téma (a jobb oldali kép felső sora)#20553 Mentolka: Nem kötelező a nagycsempéset használni. Ha nem állítasz be semmit, akkor nem lesz.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mentolka #15774 üzenetére
Tudom, rajtad ez nem segít, de egyszerűen nem értem, hogy adott két teljesen ugyanolyan készülék.
Az egyiken simán lefut a frissítés, a másik belehal (legyünk optimisták halottnak tetteti magát...)
...bár ugyan ez igaz a custom ROM-ok felrakásánál is, látom van akinél simán felmegy, van akinél köhög, és van aki nem is tudja felrakni (igaz itt már jócskán bejátszik a személyes hibalehetőség is, főleg ezzel a sokféle BL-rel...)
Ez hogy a fenében van???
(Más készülékeknél is ugyanígy van, nálam az LG L9-en simán lefutott, a v10a-ról v20c-re offline frissítés, másoknak meg pont ugyanúgy elvégezve nem...megáll 8%-nál, vagy később)
-
helixP
nagyúr
válasz
Mentolka #14589 üzenetére
Aszem arról a Rom-ról sok jót még nem hallottam, ha már JB-t akarsz feltenni, akkor már inkább a bagyusz-féle CM 10-et. Ennek a hátrányairól itt olvashatsz.
Tökéletes JB még nincs erre a telefonra, sajnos.kaosz86: Tehát nem folyamatosan vagy 3g-hálózaton, csak akkor kapcsolsz 3g-re, ha netelsz?
(Megkérlek Téged is, hogy ha 5 percen belül vagy, szerkeszd meg a hozzászólásodat, és abba tedd a választ, ne írj újat egy újat, köszi) -
janaman01
addikt
válasz
Mentolka #9315 üzenetére
valamit nem jól csinálok....felmásolom a kártyára a clockworkmod/backup/2012-06-09.16.54.07 backupot majd cwm mben minden megcsinálok davilk chace stb format system....és mikor rámegyek a restore ra akkor kiirja hogy nem találja a könyvtárat...mi lehet a baj ?
most ujrainditottam és nem megy tovább az alcatel one touch feliratnál ..valami javaslat ?
-
ikaros13
aktív tag
válasz
Mentolka #8169 üzenetére
Áhh! Értem! Épp most írtam egy PM-et ezzel kapcsolatban.
DE! Mivel még nem csináltam (majd este, ha hazaértem), ezért csak kikísérletezni tudod.
Szerintem ez lehet a method:
5-ös CWM-et bootolsz, wipe-olsz mindent, aztán restore az 5.3-as mentésedre.Itt meg is kérdezném, hogy az normális, hogy a 6os CWM a /clockwolrd mappán belül nem csak a /backup mappát hozza létre, hanem mégegyet? (annak a nevére már nem emlékszem, de sok-sok kiterjesztés nélküli fájlt pakolt oda)
@Helix: a link-re gondolsz? Nálam itt fidel könyvjelzőbe
-
ikaros13
aktív tag
válasz
Mentolka #8166 üzenetére
Ha GB-s bootloadered van e szerint járj el.
Annyi, hogy az utolsó pontban a CM10GB.zip telepítése le fog állni hibával. A ZIP-ben lévő boot.img-et másold be a CWM6 könyvtárába, majd írd be egy rendszergazdai parancssorba ezt: fastboot flash boot boot.img, még ne nyomj entert. Aztán a telefont csatlakoztasd a fastboot-os módszer szerint. Majd amikor a bekapcs gombot elengedted, és rádugtad az USB-t, akkor nyomd meg a parancssorban az entert. Nekem így simán felmásolta. Aztán reboot, és örvendezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged