-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMarco
aktív tag
válasz
ORCA58 #29401 üzenetére
Hát ez szomorú akkor
Én is a harmadikat küldtem vissza már az "akku.hu "-hoz mert egyiket sem tudta tölteni (az öreget meg simán tölti) Hiába stimmel a telóba,nem azonos a modelszám,szerintem ez lehet a gond. Most teszek egy utolsó próbát, ebayen találtam eredeti modelszámu, új,utángyártottat egy német cégnél. 3-ronygyért még nem is lesz sok. Szóval próba cseresznye.
-
Baryka007
addikt
válasz
ORCA58 #29252 üzenetére
No meg, HDMI kábellel. Film nézésre is tökéletes csodabogár ez a telefon
Nem sok telefon kapott HDMI-t
Mivel az SD kártyát, nem ismerte fel a rendszer. És gyárilag exFAT a fájlrendszere az SD kártyának. És bagyusz írta vhol itt a prohardveren. Hogy a FAT le van tiltva azon a GB romon. Biztonsági okokból. Hogy valami app ne férjen hozzá. Ezért átformáztam NTFS -re. És láss csodát, felismerte
-
songoku1981
tag
válasz
ORCA58 #29204 üzenetére
Szia
Igen próbáltam de nem engedi. De az oka megvan már mert aszt irja ki hogy Kód43 utána néztem és azt jelenti hogy a telefon prblémát jelez a gépnek azért nem engedi. Próbáltam rá rátölteni usb csatlakozó drivert as telefonra amihez root kell de nem találja a root-ot. Az lett valahogy elcseszve mert a superuser a telfonon van. Amiatt nem látja szerintem a csatlakozást és töltőként ismeri fel. Casak azt nem tudom hogyí lehet ematt helyre álítani mert se a downloadmódot sem sem a recoverit sem adja be még a gombok segítségével sem ha a telóra meg instal programot teszek pl zipinstaller rominstaller azokat meg nem engedi használni -
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #28404 üzenetére
Most tényleg kezdjük újra a régi vitát emiatt a "kizárólag"-szöveg miatt?
Abban igaza van Smoker84-nek, hogy a vaku kezelése jobb volt GB alatt, de hát aki mobillal akar szerencsétlenkedni sötétben, annak úgy kell
-
bmt50
senior tag
válasz
ORCA58 #28190 üzenetére
Enyémet tucatszor vágtam a padlóhoz a párommal folytatott viták miatt, de a keret nem repedt el és más sem.. Bezzeg az ő Huawei Y300-asa 1x véletlenül kijelzővel lefelé esett a konyhában, és a kijelző pókhálós lett. (Telenor garanciában 16-ért csinálná meg.) Ezért se veszek új telót míg ilyen indulatos vagyok, jó ez az alca :-)
-
DonMarco
aktív tag
válasz
ORCA58 #27735 üzenetére
Először csináltam egy gyári visszaállítást a teló menüjéből, Majd mikor ujraindult akkor a beállítási varázsló,hibával mindig leállt. Ezután download módban "wipe data/factory reset" majd "mounts and storage" menübe és ott "format system / format system app" parancsot is kiadtam hogy törölje a régi romot,az új telepítéséhez,de nem látja az sd kártyán lévő bagyusz féle romot az "choose zip from SDcard" menüben, amit a pc-vel tettem közvetlenűl az sd-kártyára,mivel a teló ugye be sem kapcsol,mindig a fekvő robot jön elő
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #27572 üzenetére
Valamelyik alkalmazás volt szerintem, például az az Xperia óra, ami 629 alkalommal keltette fel a készüléket, ami akárhogyis számolom, 10 óra alatt minden percben való ébresztést jelent... GSam battery-t fel, aztán monitorozd, hogy mi volt. Ez így önmagában kevés információ.
-
b.peti93
csendes tag
válasz
ORCA58 #27469 üzenetére
Üdv.!
Köszönöm a válaszod! Igen, akkor esik szét amikor frissíti a képet. Videónál én is úgy csináltam, hogy elindítás után dugom rá, viszont így sem teljesen jó, nem olyan gördülékeny 720p-nél, mint mondjuk a gyári 4.0.4-nél. Viszont ami érdekes, hogy többszöri próbálkozás után volt olyan, hogy teljesen jól működött tv-re kötve, nem volt bug.
-
shadowlizard
csendes tag
-
törölt tag
-
tothjozsi96
addikt
-
Stirlitz
senior tag
válasz
ORCA58 #26987 üzenetére
CM10.2 ment a levesbe nálam, olyan rossz akku időt produkált, és nem tudtam megfejteni az okát. Sajnos 2 nap kísérletezés után mennie kellett. Most a legújabb KitKat van fent (Thx Bagyusz!), ez lehet, hogy "This is a begining of a beatyfull friendship!"
Nem szívja az akkut, szép, gyors, és a kamera is használható. Pár nap múlva kiderül, hogy bírja, ugye felkerül szép lassan minden program amit használok.
-
boxos23
aktív tag
válasz
ORCA58 #25988 üzenetére
Megfogadom a tanácsod.
Még egy kérdésem lenne.
recovery az nem váltorik soha? mert most azzal a recoveryvel raktam sikeresen gyárira a telefont amivel annó ráraktam a h1n1-et. Ezt ugy értem hogy géptől inditottam a recoveryit flashboot.bat fájl al.
Ezt nem gyári recovery ?? Ezt nem kell vissza álitani??
Nem tom remélem érted mit akarok kérdezni.Ha valaki érti irjon nekem , köszönöm
Már gyári rom van a telefonon.
-
aytukabozs
addikt
válasz
ORCA58 #25756 üzenetére
itt az összefoglalóban linkelt fastboot-os csomag-ban találhatót használtam, de mosmár látom hogy csak pár sorral kellett volna továbbolvasni...
no, asszem jövök még, addig is mindenkinek köszi mindent.
-
kgymac
őstag
válasz
ORCA58 #25352 üzenetére
Szia,
Naptár valószínűleg nincs a telefonon, legalábbis a business calendar nekem nem listáz ki semmit (csak helyi naptár van). A google naptár hiányozhat, bár nekem pillanatnyilag nem települ helyhiányra hivatkozva (CM11 art móddal, tárhely: 104MB szabad, sd: 2,4GB, így a /system/app vagy más /system-ből nyíló csatolási pont alatt lehet hiány) -
lacc65
tag
válasz
ORCA58 #25190 üzenetére
Ennek sosem lesz vége nem járnak utána,nem merül fel senkiben a kérdés vajon az Alcatel miért jelentette meg ugyan azt a modellt három különböző kernellel,mert nyilván piacon volt a termék de a negatív értékelések végett még csiszolniuk kellett a rendszeren,hát ezért nem egyformán működnek de ettől még működnek így vagy úgy
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
ORCA58 #25190 üzenetére
Sok mindentől függ, Az Ics -nek Elég wipe data factory reset, a CM-nek full wipe kell és ha valamit elszúrsz képes ezt a hibát prudukálni. Indításnál nem árt még egy reboot amikor belép.
A play röl leszedett appok automatán visszakerülnek amiből egy is elég ,hogy bekavarjon....
A H1n1 Ics amikor telepíted azt hiszem a saját boot és recovery-t felflasheli telepítésnél....és lehet a gyári mentésből való boot és recovery felflashelése a cm telepítése előtt megoldaná a hibát, mert nem tudom az új cm felfasheli a recoveryt és a boot-ot ...
Egyszóval nem a saját boot van fent neki és az ics amit felrak az meg automatikusan felflasheli ezért működhet az jól nála és a többi meg nem. -
x1port
addikt
válasz
ORCA58 #25030 üzenetére
Nem maradt ki !
Ezért is maradok inkább egy gyári alapú romnál.
A maradok az azt jelenti,hogy én !
Nem azt mondtam , hogy mindenki maradjon.....
Én meg csak egy vagyok a sok közül aki kipróbálta.
Akit pedig ezzel lebeszéltem bármiről is , inkább hagyja el a mélyvíz topicot !NEM fogom többször leírni mert már tényleg unalmas.
BÁRMIRŐL BÁRMIT ÍROK , JÓT VAGY ROSSZAT AZ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SZEMÉLYES TAPASZTALATAIM ALAPJÁN TESZEM !!!!
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #25030 üzenetére
'szátok meg, mindenki rajtam ironizál?
Hát nem esztek belőle! Inkább elhagyom a topicot!
Tényleg búcsúzni jöttem, nagyon köszönöm mindenkinek az itt nyújtott segítségét, természetesen bagyusz-nak mindenekelőtt és elsősorban, ő faragott használható készüléket ebből a telefonból. (Komolyan kicsit álljon meg mindenki és gondolkodjon el azon, hogy ezen a telón KitKat fut. Szerintem ez félelmetes.)
Köszönöm, hogy elviseltetek, bár én őszintén félek, hogy mi lesz a topikkal akadékoskodó, kötekedő 'topicrendőr' nélkül -
jackbacsi87
senior tag
-
x1port
addikt
válasz
ORCA58 #23281 üzenetére
Tényleg nem nagyon van ebben az árkategóriában hasonló készülék.
De én szkeptikus vagyok ezzel az alkatrészhiánymiattcseréltékakészülékemet dologgal.
Sőt ! megnéznék egy fotót a jegyzőkönyvről amit a Telenor adott ki.(vagy más szolgáltató) esetleg a Telemax.Amióta itt dolgozok még nem láttam ilyet..
Van,hogy hiánycikk egy-egy alkatrész de azt beszerzik..ilyenkor anyázik az ügyfél,hogy 4-5 hét mire kész az eszköze de újat nem kapHa valakinek volt ilyen esete hogy cserélték emiatt küldhetne egy fotót.
(és nem olyat hogy a haverom haverja kapott..)
-
x1port
addikt
válasz
ORCA58 #23185 üzenetére
Telenoros pályafutásom alatt nem sok olyan eset volt hogy nem volt javítható a készülék.
Főleg egy 995. Amihez tonnaszám állnak az alkatrészek a telemaxban.Olyan már volt ,hogy a sokadik javítás után kérte az ügyfél a készülék cseréjét.
Természetesen ilyenkor rá lehet fizetni a végtelenségig. -
törölt tag
válasz
ORCA58 #22442 üzenetére
Arany..
16 éve vagyok T-s..Lassan platinát kapok az ügyfélszolgálatos szerint.
Ami még "kellemes" lehet: Amit Bagyusz linkelt akcióban 6-7 -én az OT IDOL vanKiváncsi vagyok,hogy a garis csere felajánlás így is él-e? Mármint az akciós teló ár..
Bagyusz: Még nincs a kezemben,tehát "okozhatok még meglepetést"
Nem mellékesen: Hízik a májam!
-
kgymac
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest