Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
badmad
üzenetére
Szia!
Hát köszi a segítséget, de sajnos nekem nincs ilyen töltőm :S egy bazi nagy autó-akksi töltőm van csak, de azzal inkább nem bikázom meg a pici telo-akksit
Egy kicsit rossz most, 1 napja nem bírom bekapcsolni, egész éjszaka rajta hagytam, és 4 mp-ként csak rezzent egyet, azt hittem tölt valamit, de semmi .. -
badmad
senior tag
válasz
üzenetére
Szia...keresnék egy töltőt kismotor aksi vagy valami hasonló 12v-ost...30mp-ig megbikáznám az aksit tuti bekapcsol rendessen !!!Utánna fel a töltöre és fullra tölteném...
Nekem ilyen esetekre van egy állitható töltőm max 12 v-ig a végén csak két szál drót van ez már sokszor és sokat segített néhány telefonon... -
törölt tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, a telefonom ez a rom van: cm-10.2-20131210-UNOFFICIAL-cocktail.
És tegnap teljesen lemerült a telefon, hiába rakom töltőre, 4 másodpercenként rezzen egyet és a boot képernyő fel villan.. egész éjszaka rajta volt a töltőn, nem kapcsol be.. Mit tudok csinálni?
Köszönöm szépen előre a segítséget! -
nagyfejü
őstag
Hali!
Bagyusz uj romjában hol lehet bekapcsolni az ART ot?
üdv -
törölt tag
válasz
stojesz
üzenetére
Meg kéne nézni,hogy eredetileg milyen rom volt a telón, majd az összefoglalóból leszedni az annak megfelelő gyári mentést és felrakni cwm 5.5-ből. A cwm-et csak bootoltatni kéne, full format (kivétel sd ) majd restore a romot. A blogomban van leírás a telepítésről/visszaállításról.Azt,hogy hogyan tudod megnézni az eredetileg eajta lévő romot, két módon is meg tudod nézni: a backupod (ha van) custpack részében lévő build.prop tartalmazza, vagy a 13-as partició (ha jól emléxem? ) sd-re másolásával és egy notepaddal .. Ez utóbbit anno Bagyusz leírta régebben,a fórum keresőjével keress rá..
Ebből neked ez kell:
-Szerezzünk be egy root explorer programot
-Navigáljunk el ide: /dev/block/ majd másoljuk át az sd kártyánkra mmcblk0p13 file-t
-Ezután PC-re csatlakoztatva nyissuk meg a file-t a Notepad++ programmal
-Az első sorban lesz egy hasonló szöveg rész pl: 995X-2CTBHU1˙˙˙˙˙˙˙˙61C vagy ha rákeresünk erre: "androidboot.bootloader" akkor szintén egy hasonló szöveg tárul elénk LE61C0C0 (tehát az én esetemben 61C vagy a feletti lehet az FW verzió )
-Ha már megvan közelítőleg az FW akkor értelemszerűen azt GB verziójú gyári romot rakjuk fel, ha az én esetemet nézzük akkor a v61C romot kellene leszedni.Copyright: Bagyusz

-
Kovbob
senior tag
Nekem se jön elő egyből a lockscreen a kitkat-ben. De végre fel tudtam telepíteni és nem a letöltéssel volt baj hanem valószínűleg az sd-m nem úgy működik ahogy kell vagy a telefenom, mert másik telóval simán rá másoltam és utána tudta a telóm telepíteni.
argetlam01 elvileg akkor is vissza kéne tudnod rakni.
stojesz Olyan progiról még nem hallottam. Próbálj meg vissza tenni egy gyári backupot, csak ne flasheld a cwm-et és akkor eredeti állapotában marad a teló. De ha még van rá garancia akkor nem az lenne a legegyszerűbb hogy vissza viszed a T-hez? Úgy nem is kéne piszkálni, ha eddig se piszkáltátok.
-
stojesz
tag
válasz
stojesz
üzenetére
Van arra mód, hogy valamilyen gyári Alcatel programmal teljes törlést végezzen a telefon és egy szűz rendszert tudjak feltenni? (Hangsúly van a gyárin, mert fontos a garancia. Ahogy említettem, a telefon a hugomé, sajnos csak ritkán találkozom vele és nem tudom visszamókolni egy esetleges nem gyári rendszer feltétele után a telefont gyárira, hogy ne kössenek bele a T-ben garanciális ügyintézéskor. A hugom pedig nem technikai guru, hogy maga nekiálljon a dolognak.)
Sajnos azt dobja a One Touch Upgrade, hogy nem található frissebb verzió a telefonon találhatónál és nem folytatja a "telepítést".
Köszönöm az eddigi és a későbbi segítségeiteket is!
-
argetlam01
tag
sziasztok mivan ha én cwn6 al csináltam a mentést nem fogom tudni vissza rakni ?
-
mrobee
csendes tag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Nálam is volt ilyen probléma, de eszközkezelőben ráfrissítettem a driverre és a windows update automatikusan megtalálta, majd felcsatolta a meghajtót. (win8.1 x64)
-
-
R2Bazsi15
tag
Én is felraktam a KitKat-et nekem eddig semmi gondom vele.
De a telepítése közben történt egy vicces dolog...
...Ugye felraktam a romot magát jött a gaps az is elkezdett települni (gyorsan ahogy mindig is) Erre a végéhez ér és megy tovább a csík hát én ezen szakadtam
-
DarknessHope
senior tag
nos én is feltettem az új CM 11-et egy érdekesség bár most nem emlékszem volt e írva de USBre dugva hiába rakom USB tár ra nem látja gép... ez másnál is van? amúgy előzőbe is volt mielőtt leszedtem akkor vettem észre ott is ugyanez volt. tehát a 23.-án feltöltöttben is.
-
pakardo
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Hát ez elég nagy problémám volt mindig,ugyanis hivás után nem tudtam le rakni a telefont mert sötét maradt a telefon,visszatérve erre,a nem éledő fel telefonra amikor hirtelen kellene az kellemetlen kicsit,amugy nagyon jó lett,nem is gondoltam volna,hogy ilyen hamar lessz kitekatunk mégegyszer köszi Bagyusz a kitartó munkádért!
-
pakardo
tag
Power gomb megnyomására nem éled fel a telefon csa 2-3 próbálkozásra csak az alsó gombok világitanak arra van valami beállitás ? Eddig minden kitkatnál elő jött nálam a jinixed csnálta kitkattal is ez volt a probléma
Nálam van hálózat,kamera is ok meg a böngésző se lagol
-
Kovbob
senior tag
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Bagyusz CWM 5-je
-
Raklap#
tag
Nálam nincs hálózat újra indítás után cm 11 nem tudom másnál mi a helyzet.
És a pint se kéri a telefon kikapcsolás után már van pin.
A böngészőben a könyvjelzőket a gapps miatt nem tölti vissza? -
Kovbob
senior tag
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Szerintem is inkább cwm 5-el csinálj backupot ne a 6-al.
-
pakardo
tag
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Hát mentést inkáb az 5 össel csinálj mert már én próbáltam 6 os cwm el vissza rakni backupot ami nem müködött,valami bug lehet a 6 os recoverybe.
Bagyusz : köszi a friss kitkatot eddig minden szupi rajta remélem a gps is rendbe lessz mert a leg ujabb cm 10.2 vel nem müködött a 3 betüs gps szoftver.
-
ikaros13
aktív tag
-
kgymac
őstag
-
bagyusz
őstag
Blogomban elérhető az újabb cm11, amiben már javítottam a gsm, előlapi kamera hibát, valamint mostantól nem fog laggolni a gyári böngésző sem.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
zsolt1981062
üzenetére
oh.. tehát akkor nem én voltam ma napközben béna hogy nem tudtam mobilnetet rakni rfá? további problémamég előlapi kamerát nem kezeli le... utána ujraindítás kell hogy normál kamerára ráálljon.
ugyanez külső appal is maradt... camerza zoom FX fizetős verzióval.
CM10 is cisnálja ezeket.... jó lenne ha menne mobilnet anélkül nem az igazi
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
üzenetére
Titaniumot használok mióta androidom van. Eddig nem tapasztaltam ilyen problémát! Na meg nem árt a régi rendszer ID visszaállítása, mit fel is ajánl a titanium első indításkor.
Volt már szó ilyenről igen, hogy elvileg jobb újra letölteni az alkalmazásokat, és lehet régebbi rendszereimet ez a dolog vágta haza a háttérben, de még az amúgy kezdeti MIUI-t sem bántotta, sőt, nagyon meg vagyok elégedve ezzel a rendszerrel, és vártam a javítást!
Majd ráfigyelek, eléggé nyúzom a telefont, ha nem bírja, hamar jelezni fogja! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Régen és is "asszittem", hogy remek a Titanium....
-
törölt tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Titaniummal visszarakott dolgok után szoktak jönni a fc hibaüzenetes kérdés-hegyek

#(23541 )-re: ROM/Lefagyott teló: nem lehetne megpróbálni a beboot cwm-be,factory reset,reboot kombót? Hátha ...
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Na ja! És most olyat találtam ki mit meg is jegyzek!

Amúgy sok értelme nincs, mert mentésre-visszaállítása ott a remek Titanium Backup! -
Milestone2
nagyúr
válasz
stojesz
üzenetére
Vagy innen: one-touch-upgrade-q-2-7-1.exe...nem tudom van-e frissebb....
-
wwenigma
Jómunkásember
-
stojesz
tag
válasz
pepsi16002
üzenetére
Hát valóban nem segített.
Köszönöm a segítséget mindannyiótoknak! -
stojesz
tag
válasz
pepsi16002
üzenetére
Ha még garanciális, nem cserélik ilyen esetben? (A hugomé és nem szívesen mókolnék vele.)
(Bocs, lejárt a szerkesztési idő és mobilról nem mindig sikerül elsőre a helyesírás.) :-)
-
Kovbob
senior tag
válasz
stojesz
üzenetére
Előszőr próbálj meg egy factory resetet szerintem, ha úgy nem megy, akkor próbálj meg fel tenni egy új romot. Hogy hogy kell abban fakirr1 blogja segít.
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Előre is bocs, ha nem mélyvizes a kérdés.
Hugom teljesen gyári OT-995-je egyszer csak úgy döntött, hogy nem indul be többet. Megáll az "Alcatel onetouch - My world..." képernyőnél. A hugom szerint előtte szinte minden alkalmazásból néhány másodperc után kilépett.
Ilyen telefonnal még nem volt dolgom, utoljára Defyvel játszogattam és ROM-olgattam. Hálásan köszönném, ha segítetek, hogy mitévő legyek.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Balázs -
Milestone2
nagyúr
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Nem emlékszem, hogy a MIUI weboldalon lehet-e telefonszámmal és e-mail címmel jelszópótlást kérni, de a barom kínai másként gondolkozik mint mi, ott MEG KELL JEGYEZNI a jelszót! Ott katonai fegyelem van, punktum!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Megoldottam közben egy másik email regisztrációval, csak addig lejárt a hsz szerkesztési idő...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Attól tartok sehogy... legutóbb egy másik telón más is megszívta vele...
-
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettem a legújabb MIUI-t, de a XiaoMi fiók belépéséről nem tudok tovább menni.
Első telepítéskor regisztráltam, de a jelszavam már nem tudom, és sajna nincs jelszó emlékeztető funkciója.
Hogyan tudom kihagyni ezt a lépést? -
57pisti
csendes tag
A következőben kérném a segítségeteket az általam sd kártyára a hívó fél mellé rendelt csengőhangokat a telefon elfelejti vagy összekeveri. A készülék alap 4.0.4 fírmware változat, file manager/ media/ringtones alatt találhatóak a csengőhangok.

-
janihunk
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Isten őrizzen hogy hogy követeljek én bármit is, és így majd kész lesz mikor kész lesz.
-
kgymac
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Bagyusz mester
új telefonja egy Xperia SP. Az alca elvileg megmaradt, ha jól tudom. Az alca CM romok fejlesztése pedig továbbra is hobby.
A Mester korábbi postjaiból nekem úgy tűnik, csak mobilnetje van. Azt pedig könnyű leharcolni, 32k-val pedig nem nagy öröm a fel/letöltés, főleg 100MB fölött. -
Kovbob
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ja bocsánat, akkor nem szóltam
Én értelmeztem rosszul -
Milestone2
nagyúr
válasz
Kovbob
üzenetére
Nem azt mondtam -vagy félreérthetően fogalmaztam?- hogy eladta, eldobta az OT995-öt...
Hanem azt, hogy nem az a fő telefonja, vett egy "szebbiket-jobbikat-karcsúmagasabbikat"...Ha jól emléxem Sony Xperia-t.Nyilván nekem is van most kb 6 készülékem, amiken garázdálkodok, de a fő-készülék mindig a legújabb-legokosabb...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
janihunk
üzenetére
Szerintem csak rajta múlik.
Bagyusz mindent megtesz értünk.
Már nem ilyen telefonja van, mégis dolgozik, fáradhatatlanul.
Ha még idén, akkor még idén.
Ha átcsúszik jövőre, kit érdekel.
A lényeg, hogy egyszer csak meglegyen.
Egyébként sokszor van, hogy azt mondja, jövő hétre készen lesz.
Ami általában készen is lesz addigra.
Csak feltölteni nem tudja, mert nincs netközelben.
Nehogy már bántsuk ezért... -
janihunk
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
És még ebben a hónapban igaz?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
zsolt1981062
üzenetére
Bagyusz a következő ROM-ban ígérte a data net javítását...
-
janihunk
senior tag
válasz
zsolt1981062
üzenetére
CM11 nálam akár 170mb szabadot is csinál. Szedj le egy ram optimalizálót a play ről. CM10.2 nél sose volt még 100mb se.
-
pepsi16002
csendes tag
válasz
zsolt1981062
üzenetére
hát ha bezártál minden és akkor se lett több akkor sehogy: D
-
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
A CM10.2 roomnál a futószolgatatásoknál a szabad memóriám 95megabájt a 350 ből pedig csak a android billentyűzetet a beállításokat és agoofle szolgátatásokat mutatja hogy futnak az összes alakalmazásokba kikapcsoltam szinte majdnem mindent csak rendszer működéséhez szükséges dolgok futnak.
Hogy lehetne elérni hogy a futó szolgáltatádokba több memória legyen szabad? -
-
DarknessHope
senior tag
nah valahogy sokadjára bejött újra rámentem mindre és most okés betöltött a rom már a nyelvválasztónál vagyok.... vagy annyira fáradt vagyok hogy rosszul emlékszem vagy ahogy a cégnél mondják Aladdin
azaz fingunk sincs mifaszé van 
-
törölt tag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Hang le + bekapcs a download mód..
A felflashelt cwm a hang fel+bekapcs.. Ha fel van flashelve.. Ha nincs,akkor a blogom javaslom.. 
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
DarknessHope
üzenetére
Format system is?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
DarknessHope
üzenetére
Főleg ha kimarad a wipe...

-
pepsi16002
csendes tag
válasz
DarknessHope
üzenetére
fel fog menni ez egyértelmü bár szerintem elég szar az a rom !

-
Kovbob
senior tag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Az 5.5 is 5-ös.
De a CWM 6-ot elég bebootolni is nem kell flashelni.
Tag lettem
-
DarknessHope
senior tag
sziasztok.. már rootolt telóm van bagyusz féle h1n1-el. kipróbálnám a legújabb CM-et a 11-est...biztos egyértelmű a leírás de azért én mindig szoktam kérdezni.. a v5.5.0.4-es CWM recovery-m van. fel fog menni simán ugye? amúgy is a 6-ost megint nem sikerült feltennem.. a szokásos gond jön elő.. hangerő le és bekapcs nyomására nem történik semmi csak a fehér képig jut el. már egyszer szedtem le ezért valamit de most kihagynám előkeresését mi is az... ha megy ezzel is. a leírásban az van hogy 5-ös el megy gondolom ebbe tartozik az 5.5-ös is de inkább várok egy megerősítést mint hogy elb*sszam. előre is köszönöm aki megerősít v cáfol

-
törölt tag
Közben kifutottam az időből: A tweaked nekem meglévő verziója csak gb bootloaderes telón megy. Valaha rég feltették vhova az ics bootloaderes verziót is, de azt a linket nem tudom,hogy meg tudom-e keresni... kérek pár percet...
-
törölt tag
válasz
Kovbob
üzenetére
Bocsánat az értetlenkedésért,de van gyári backup az összefoglalóban.A hibás backuppal minek akkor szenvedni? A ráadás: az otu progi ( ha jól tudom ) a telenoros készülékeken hibátlanul megy! Ezek után , ha gyári romot akar vki , sztem tök felesleges a hibás mentést csesztetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egy kicsit rossz most, 1 napja nem bírom bekapcsolni, egész éjszaka rajta hagytam, és 4 mp-ként csak rezzent egyet, azt hittem tölt valamit, de semmi ..
Nekem ilyen esetekre van egy állitható töltőm max 12 v-ig a végén csak két szál drót van ez már sokszor és sokat segített néhány telefonon...

Wipe, format minden meg volt.
Én értelmeztem rosszul

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)