- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikehunter
újonc
válasz
kgymac #28011 üzenetére
Volt szervízben, de mivel főzött a ROM rajta nem tudja megcsinálni. Backup file-om persze nincs...
Az első oldalon található telenor-t próbáltam felrakni, szépen hiba nélkül le is futott, DE reboot után a boot képernyőn ragadt telenor logó 10 percig is akár... Eddig tartana az első boot? Türelmetlen voltam? Főzöttről volt backup azt vissza is rakta hiba nélkül. HELP! PLEASE! Nem szeretném ha mp3 lejátszóként végezné...
Esetleh valakinek telenor gyári backup file? Vagy vmi ötlet?
-
Stoykie
tag
válasz
kgymac #26537 üzenetére
Nem jegeltem, ill. távolítottam el semmit. Szóval ezért nem értettem, tegnap este rátettem a töltőre és újra indult majd ezt követően ment a korábban már részletezett ciklus. Azóta írtam, hogy ment neki egy újabb wipe és elkezdtem újra belakni a rendszert. Csak a szokásos cuccok, fb, viber, google maps, es file explorer, valamikor még a skype-ot is felszoktam tenni, de azt nem mindig. Játékról leszoktam már. És nem buherálom a telefont. Még egy érdekesség, mióta átálltam a Cm-re H1N1-ről, azóta van egy olyan jelenség, hogy hol van, hol nincs kamerám. Mármint amikor belépek az app-ba, akkor van hogy azt írj ki a kamerához nem lehet kapcsolodni. Kérdés az lenne, hogy tudom azt kideríteni, hogy hardveres, vagy softveres a probléma. Korábban még gyári álapotában (bg-nél) ment a szervíz menü koddal és ott lehetett tesztelni, viszont ics-re való váltás után már nem fogdta a el a kódot. Erre ötlet?
-
SüdiLaller
aktív tag
-
pakardo
tag
válasz
kgymac #25431 üzenetére
Eddig hibátlanul használtam az összes cm - el az usb megosztást amugy puppy linuxrol van szó , bármilyen készüléket rá csatlakoztattam usb megosztással rögtön volt net, itt valami kis bug lehet a cm 11 be. samsung galaxy mininél se tudták ki javitani mindegyik cm-nél bugos a wifi tether
-
lacc65
tag
válasz
kgymac #25211 üzenetére
Igazad van viszont az alca ezt a modellt szerintem valamiféle tanuló modellnek szánhatta ( mi pedig be tudhatjuk tanuló pénznek amiért meg vettük ennyiért ) lásd három eltérő kernelelel kiadott azonos típus arra utalhat,hogy nem voltak a top-on mikor a szoftvereket írták hozzájuk,de tanulva a korábbi bakikból ( és ez sajnos minket a vásárlókat érint ) az újabb modellekbe épített kerneleket lényegesen alacsonyabb hardver igénnyel tudják futtatni
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kgymac #25211 üzenetére
Ez még nem is olyan vérlázító, mert itt a gyári romot rendbe lehet tenni és azon túl, hogy egy hulladék alapra készült, legalább a fő hibáit megcsinálták. Mit szóljak én Grand X In-hez, amihez a gyártó 0 byte forrást adott ki? Egyáltalán SEMMIT. Ehhez képest a készüléknek nagyon durva szoftveres hibái vannak, ami bizony igenis előhozható, de ha esetleg nem lenne meg legalább egy, sebaj, az utolsó frissítés garantálja, hogy az tuti előkerüljön. JB soha sem lesz rá, mert képtelenség az x86-os kódutat CM-ből lefordítani, az AOSP-ről nem is beszélve, az Intel forrás pedig... Nos, igen. Van az Intelnek saját forrása, amivel lehetne dolgozni. Soha még olyan bonyolult dev.tree-t nem láttam, mint amit elkövettek. Ahhoz képest hogy a testvérmodell Motorola Razr I forrásai publikusak, még arra SEM sikerült soha forrásból fordított romot tenni....
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kgymac #24050 üzenetére
Governorokról és schedulerekről itt.
De valóban OT995 alatt a Smartassv2+sio a legelterjedtebb kombináció.
-
aszti75
senior tag
válasz
kgymac #24015 üzenetére
Köszi a választ.
Tiszta flash volt mindkettő.Amit leszedtem bagyusz blogjából,azt flasheltem a fiamnak és magamnak is.Persze wipe-ok és formatok után.Mentést soha nem használok.Egyszerűbb számomra újra flashelni.Fontos adatokat nem tartok a telefonon.Szóval....
Nem értem,hogy oszthat egy mac
címet 2 telefonnak -
w.miki
veterán
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
kgymac #23687 üzenetére
Nincs beállítva sehot a régi telefonomba volt olyan menűpont ot990-be hogy a készülékben meglehetett adni a saját telefonszámot de 4,04 androidba már nincs ilyen menüpont és onnan baxta át valahogy szerintem a 995 be,az ot 990 ből már kitöröltem de 995 nincs saját szám menüpont a droidba!
-
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz
kgymac #23297 üzenetére
Szia Kgymac
Sikerült megcsinálnom úgy hogy a telefonra hogy nem volt gogle playom Aptoiden keresztül letöltöttem a Zip instaler programot és abból indítottam a rom instalálását úgy a recovery felismerte az sd-kártyát és a csomagolt romokatDe sajnos a wifi bekapcsolását nem sikerült megoldanom azt hogy lehetne elérni hogy újra be lehessen kapcsolni?
Köszönettel: Zsolt -
zsolt1981062
csendes tag
válasz
kgymac #22951 üzenetére
Szia Kgymac
Igen tudom válaszoltál a one tach nevű programmal felismerte a telefont igaz csak azt amit letöltöttem terminált a g-playrol ahogy fakir irta a recovery tömörített mapát hova másoljam a telefon memoriájába mert a GB H1N1-n csak egy image ,appát ad be abba vagy azon kivül hejezzem el. Hogy legalább a recoverit behozza ne csak egy fekvő androidott piros felkiáltó jelel? Az sd kártyárol semmi hir még nem ismeri fel
Hogy érted hogy nem teljes a történetem? Mire gondoltál mitt nem irtam le? -
Elektrosokk
veterán
válasz
kgymac #21600 üzenetére
sziasztok.
most került hozzám egy 995, tudom hogy ez nem kezdő topic, de már pár órát keresgéltem. ics van rajta, nem találom sehol a root-hoz és recovery-hez szükséges file-okat... az összes link amit találtam nem él már. sorry. jól jönne a segítség.
megoldottam, köszi.
-
kgymac
őstag
válasz
kgymac #21599 üzenetére
@delfin33:
Sajna lejárt közben a szerk idő, de ezt találtam Loosht mester tollából, nagytestvér által:
A zipet szedd le egyben, ne a fájlokat külön-külön!
és
GB bootloaderesek számára elkészültem a CM10.1 patch-csel.
Telepítés:
1. Felteszed a cm10.1-et
2. Gapps telepítése
3. Patch telepítése
4. Bebootolsz
5. Boot után azonnal egy reboot
6. Örülsz -
Nenősüljmeg!
tag
válasz
kgymac #21103 üzenetére
Köszi a választ!
Villog, ha akksi nélkül rá van dugva. Ha viszont akksi be, CMW indít, hang le + power nyom, teló rádug stb... akkor nem jön be semmi, nem ismeri fel a gép sem, pedig fent voltak a helyes driverek.
nem csinál semmit.
Erről a Fakir féle leírásról tudsz egy linket dobni, vagy van egyéb ötlet???Köszi, ha vki tud segíteni...
-
Nenősüljmeg!
tag
válasz
kgymac #21098 üzenetére
Amikor telepítettem a romot, vagyis elkezdem, akkor még minden driver rendben volt, fent van az OTU, abból lettek telepítve a driverek.
Viszont telepítés közben újraindult a teló, és nem megy tovább az üdvözlőképernyőről, sem az OTU sem a CWM nem ismeri fel, és a gép is ismeretlen ezközként kezeli. A benne lévő SD kártyát sem ismeri fel. Eléggé tégla gyanús a dolog...Van olyan lehetőség ami innen még vissza tudja hozni ???
-
törölt tag
válasz
kgymac #20813 üzenetére
Prividre a válasz a 20810 hsz-om. Ekkor elvileg a gyári reco-nak kéne bejönnie.. A blogomban van kép is hozzá (leírás is ott). Ha csak villog,akkor elvileg lehet az akku is halott...
Jelenleg egy fuji esprimo edition P2510-est rendszerezek,ha kész,leszek bővebben is.. bocsi!
-
bagyusz
őstag
válasz
kgymac #20749 üzenetére
Lehet, de azt csak az saját kernel forrásából
OTG támogatás van cm10.2 alatt, a mi esetünkbe nem kell kernel module hozzá, hogy működjön. OTG csak külsőbetápról működik.
Swap támogatás szintén van, de a rom telepítés előtt érdemes recovery alatt formázni az sd-t, egy 512mb ext2/3/4 partíció bőven elég a maradék területet meg auto modon formázza fat32-re. Megjegyzem ez dolog azért rendesen nyírja az sd-t.
Az csak sonyhoz jó, de abból is csak a közös kernel forrásúakhoz.
(#20751) R2Bazsi15:
Ha van ilyen app ami nem tetszik neki akkor egy alternatív megoldásnak jó.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kgymac #19908 üzenetére
Korán van még, nem forog az agyam...
A kérdésem lényege az volt: ha betöltve van a CWM (nem felflesselve a telefonra), CWM használata közben, ugye nem húzható le a kábelről a telefon, míg nem végzett a ROM telepítésével. Mert mintha a fórumtárs ezt reklamálta volna, hogy ha lehúzza megszakad... Az nem normális, hogy megszakad? Ha nincs a telefonba égetve, hanem csak a PC-ről fut, akkor meg is kell szakadnia, ha az összeköttetés megszűnik? Nem?
-----
Ja, ha nem nekem szólt, akkor már értem, hogy miért nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged