Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #28227 üzenetére
Tényleg nem olvasod a fórumot?
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #28225 üzenetére
Bárhogy, csak töltsed.
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #28221 üzenetére
Már annyiszor le volt írva:
A) várni, amíg feltölt, ez néha több óra is, az aksi töltöttségének megfelelően. Ha lesz benne legalább 15%, el fog indulni
B) feltenni az aksit egy 3$-os /ebay/ vagy 1800HUF (bár én még 1500-ért vettem) lion aksitöltőre és tölteni kb. fél órát. Utána simán indul a telcsi...
C) barkácsolós kedvűek blankolt usb kábellel is tölthetik (elektro/elektronikai műszerész módszer, csak gyakorlottaknak) 1-3 percig... -
kgymac
őstag
válasz patya276 #28018 üzenetére
pl.m hogy nem egyértelműen fogalmazol. Mit nem lát a gép ?
SD kártyát ? OTU a telefont ? Fastboot a telefont ? Mindegyiknek más a megoldása...
De első körben nézz szét az eszközkezelőben, ha rá van dugva a bekapcsolt telefon, ne legyen felkiáltójeles hw (mert arra tippelek, hogy win alól próbálkozol) -
kgymac
őstag
válasz Pikehunter #28015 üzenetére
Ezek szerint nem tégla .
Fakirr1 és/vagy Milestone2 blogjában találsz mentéseket, de csak az megy vissza, ami eredetileg volt rajta (GB2.3 vagy ICS4.0.4, ICS-ről visszatérés GB-re csak szervizben, alaplapcserével megy). Ha visszatetted a gyári romot, a cwm-ben érdemes full wipe-ot (data/cache/dalvik cache igen, format system/app/custpack NEM) csinálni, utána próbálni újraindítani. Az első indítás általában lassú (sd kártya nélkül próbálnám).+ nem gyártunk kb. 50MB szabad helyet, ha feldobna valamilyen drive-ot a windows (OTU alatt esélyes), mert akkor tényleg tégla lesz...
A gyári rom esetében van lehetőség arra, amit szeretnél, de az első frissítés OTA/OTU visszazárja, a kód(+a pénzed) meg elveszik
-
kgymac
őstag
válasz Pikehunter #28010 üzenetére
OTU látja? Ha igen, egy update-et esetleg megér. Ha nem, marad a szerviz.
-
kgymac
őstag
válasz ViktorHUN79 #27895 üzenetére
Az oldal tetején van, hogy nem megy. Nem találja meg (szvsz nem is keresi) a miracast eszközöket (talán a helyhiány miatt maradt ki, mint az usb háttértár mód).
-
kgymac
őstag
válasz aytukabozs #27871 üzenetére
A Namerke féle 4.4PA-n az EZCAST megy, de az EZMIRROR nem. Beállítások/Megjelenítés-ben nem lát vezeték nélküli kijelzőt, sajnos nincs keresés gomb sem (4.2.1 alatt van, a W8-omon látja a sticket /edigital féle Measy A2W/, de kézzel kellett hozzáadni. Szépen megy, de pl. az RR3-at nem viszi át ).
-
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
válasz tothjozsi96 #27338 üzenetére
Paypalhoz nem kell kártya feltétlenül (betéti kártyát egyébként sem ajánlanék hozzá, legfeljebb olyat, mint az otp webkártyája. Bár kár, pont a powerampot nem lehet vele megvenni /webkártya only huf,euro,usd :/). A paypal számla fel is tölthető utalással, a paypal topicot ajánlanám olvasgatásra a mikénthez.
szerk: és tényleg, a wallethez csak kártyát lehet kapcsolni. Bár a poweramp nem csak playról vehető meg.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz tothjozsi96 #27305 üzenetére
Nem a "rom"-ban van a zár (emmc több partíciójában, amit rom alatt értesz, az csak 2-3 partíció a 2gb-os emmc-ben). Így a válasz igen.
-
kgymac
őstag
válasz katona.peti #27209 üzenetére
Kikapcsolt telefon esetén nem tölt (legalább be kell bootolnia a töltési animációig), emiatt szoktam ajánlani külső lion aksitöltőt (én vettem {pesten, europark mellett}, mert olvastam a fórumon a problémáról. Nem csak az alca aksiját lehet vele tölteni, mert elég tág határok között lehet állítani a csatikat és polaritásvédett is, bármilyen polaritással kerül bele aksi, tölti. {Bár a w8-hoz egy kicsit lehetne nagyobb.} Biztonságosabb, mint egy blankolt usb kábel...)
-
kgymac
őstag
válasz Just_Reboot #27205 üzenetére
Javaslom, olvasd el az összefoglalót és fakirr1 blogját, minden kérdésedre választ találsz. Új rom telepítése előtt célszerű menteni a teljes romot cwm-ből, hogy legyen mire visszaállni, ha nem válna be...
@katona.peti: volt, akinek 5-10 perc, de akár fél-egy nap is lehet, mire feltölt (le volt már írva párszor. Én megelőzésképpen egy li-on aksi töltőt szoktam ajánlani, bár lehet usb kábellel is bűvészkedni. A külső inteligens töltő 3usd vagy 1500huf)
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
válasz #84490496 #26557 üzenetére
Szia,
MT6589-től már vitatkoznék, ezzel vagy újabb 4/8 magos soccal szvsz már elég jók (én meg fogom várni 6595-öst a következőnél). Az enyémmel (w8) sem talákoztál volna, ha nem bénázok és inkább egy seprűvel zavarom el a gyerek nyávogógépét... Köszi még1x a javítást. -
kgymac
őstag
válasz Stoykie #26535 üzenetére
A "wipe data/factory reset" a /data, /cache és /data/dalvik-cache ürítést végez. A tippem az, hogy korábban formáztad is a /system és a /system/app (korábbi custpack) könyvtárakat tartalmazó partíciókat, Bagyusz tanácsai szerint. Ha format /system nem volt és nem indul, eltávolíthattál/jegelhettél valami fontos appot.
Nálam az utolsó CM esetén fordult csak elő, hogy "piszkos" (nincs /data wipe) telepítés után is hibák vannak,
eltávolított/jegelt app-ok végett nem szokott indulni (de a CM boot képernyőig eljut, ha volt dalvik törlés, akkor újraépíti és csak utána fagy. CWM wipe data majd system reboot, init varázsló végigvitele után szoktam egy korábbi CM11-es data-t helyreállítani cwm-ből, így bebootol és az adatok is megmaradnak. Lehet kísérletezni az újabb jegelésekkel/eltávolításokkal ) -
kgymac
őstag
válasz Milestone2 #26310 üzenetére
A /system/apk, vagy priv-apk lehetett (custpack?). Én a /system/app-ot is formázni szoktam (cwm6), eddig mindig működött utána (gapps nélkül nem nagyon szoktam romot feltenni).
Tegnap nekem este behalt, egy-két app leállt (gplay service is), de nem volt data wipe és helyet is csináltam a system-en belül + tiltottam ezt-azt, majd art mód próba :-) . Majd este vagy hétvégén újra nekifutok.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz #84490496 #26290 üzenetére
OTU eltávolítás és ismételt telepítés is ugyanezt kényszeríti ki a winből.
A %WINDIR%\INF\*.pnf is törölhető, az inf-ekből készíti a win, hasonló, mint .cpp-ből az .obj. Újragenerálódik, ha kell. Olyankor hasznos, ha egy drivert inf törlés+eszköz eltávolítással az eszközkezelőben törölsz. A win7/8 rákérdez a teljes törlésre(inf+sys/dll/drv), de a korábbi win-ek őrzik az infót. :-) -
kgymac
őstag
válasz SüdiLaller #26282 üzenetére
Szia,
Ugyan írtam már párszor, de akkor újra: az eszközkezelő számára a telcsi csak egy
usb\vid_05c6&pid_9025&... alakú azonosító. Hogy minek kezelje, az az utoljára használt és sikeresen betöltött drivertől függ: usb vezérlők között cm rom esetén "usb háttértár", gyári rom esetén "usb kompozit eszköz" driver kell (a telcsin usb háttértár módot kellene beállítani előtte). Bár otu uninstall/install is megoldja, de én a driver cache ürítését javaslom: %windir%\inf\infcache.1 törlése. (Nem kell izgulni, majd újra fel fogja építeni az első alkalommal, amikor kell). Ha ezután rádugod a telcsit (bekapcsolva, droidba bootolva), újra fel fogja ismerni cm esetén háttértárnak, gyári rom esetén az otu drivert (c:\one touch upgrade xxx\usb_driver\indtalldriver\i386-ot esetleg be kell tallózni).
Sok sikert. -
kgymac
őstag
válasz kameraman77 #26279 üzenetére
Szia,
Más driver kell ha normál módon (csak be van kapcsolva, betölt a drid a telefonon) csatlakozol a pc-hez,
és más, ha recoba próbálsz bootolni. Mindkettő drivert tartalmazza az OTU, így ezt telepítsd fel. Ha már fenn van, nem kell telepítened. (Normál használat esetén a hw eszközpéldány azonosítója usb\vid_05c6&pid_9025&...., romtól függően usb kompozit eszköz (gyári rom, elvileg h1n1 esetén is) vagy usb háttértár (CM esetén) ).
Ha reco módba teszed a telcsit (fakirr1 blogját ajánlanám figyelmesen elolvasni, különös tekintettel a töltsd fel a telefont előtte részét is) és simán csak rádugod, nem fog mutatni az eszközkezelő semmit a telefonból. Hogy lássa, a fastboot -ot el kell indítani (ahogy fakirr1 blogjában van, képekkel), a fastboot várni fog a telcsi rádugására. Amikor rádugod, csak akkor fogja felismerni az eszközt. Az usb vezérlőknél keresd, usb kompozit eszközként fogod látni (részletek fülön az eszközpéldány azonosítója usb\vid_05c6&pid_9026&.........) Ha megjelenik, már be is fog bootolni a telcsin a cwm reco-ba.
Ha nem ismerné fel esetleg, akkor nincs a drivere telepítve (ismeretlen eszköz: nincs otu telepítve, ismert eszköz, de sárga felkiáltójeles: driver aláírás kéne). Vista óta nem telepít a win aláíratlan drivert, ezt először ezt kellene átállítanod.Ez elvileg így néz ki win7-en (gugli szerint): Számítógép (Sajátgép) jobb klikk > tulajdonságok > Speciális rendszerbeállítások > Hardver > Eszköztelepítés beállításai. (win8.x esetén F8-as menüben lehet kiválasztani bootoláskor).
Ha eddig eljutsz, lehet folytatni... -
kgymac
őstag
válasz HebokA #26249 üzenetére
Nekem működik, de csak dalvik módban. A lassulást (a javításig) megoldja, ha emeled a cpu orajelet (üzemidő csökkenni fog...). Art módba nem tudom kapcsolni, de egyes appok nem mennek. Nova-t használok, a systemből töröltem arcfeloldást, így lett némi szabad hely is. Cwm6-tal tettem fel, wipe data nélkül. Cache,dalvik cache törlés, system, systemapp format volt, wwenigma féle app-priv áthelyezés + play frissítés volt, minden boot után egyszer leáll a play szolg, de csak 1x.
-
kgymac
őstag
válasz DarknessHope #26245 üzenetére
Nekem is hasonló volt tegnap, usb-ről töltve csak 1x/2x villogtak a kapacitív gombsor ledjei, utána nem. Külső töltő a megoldás, a telefonban töltve ki fogod nyírni az aksit.
-
kgymac
őstag
válasz Milestone2 #26149 üzenetére
Nálam is többé-kevésbé rendesen fut (dalvik, mert art módban 1-2 app nem jelenik meg, nem települ). Néha van fc a play szolgáltatásnál (eddig 3, de korábbi cm11-nél is volt), de wwenigma féle apk áthelyezés+play frissítés megoldotta.
A tanácsokkal ellentétben nem tiszta telepítés volt, csak cache törlések+system formázás /cwm6/. Majdnem minden beállítás/app megmaradt (kivétel xposed fw), root is ok, kaspky is megy +pár jegelt app olvadt ki. Cpu orajelet kellett emelnem (+2 szint, 7xx és 1.6x), hogy helyreálljon a korábbi sebesség (tartalék az alca, sim nélkül...)szerk: kezd fájó lenni a ram hiány (1GB-hez képest), de szvsz ez a rom is rendben van, már az csoda, hogy működik a KK.Grat Bagyusznak.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
Jegelt alkalmazások, az appdrawer-ben nem jelennek meg (+a novában lehet rejtett app is). Pl. google maps, play store-ral vagy link2sd-vel ellenőrizhető. A google maps (térkép) akár el is lehet távolítva... Nálam csak akkor nem jegelt a maps, ha éppen használom.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz ViktorHUN79 #25763 üzenetére
Bármilyen meglepő, de benne van az összefoglalóban.
-
kgymac
őstag
válasz dvdbackuper #25692 üzenetére
Ráadásul egy elég régi mtk soc-ra épül, ami nagyjából egyidős lehet a 995-tel
-
-
kgymac
őstag
válasz pakardo #25402 üzenetére
Szia,
Nekem működik, háttértár móddal (CM11 art módban + WinXP, USB-vezérlők között "USB Háttértár",Lemezmeghajtók között "Linux File-CD Gadget USB Device", mint a korábbi CM-eknél). Próbáld másik USB porttal vagy ha végkép nem megy, töröld le az eszközkezelő/usb-vezérlők/USB kompozit eszközt (USB\VID_05C6&PID_9025\..) majd hw változások felismerése (gépnév jobb klikk, majd bal klikk a menü elemen)). Kicsit lassan hozta be (kb.2x annyi idő, mint CM10.2-vel), de ha a driverek rendben vannak, megy. -
kgymac
őstag
válasz ORCA58 #25352 üzenetére
Szia,
Naptár valószínűleg nincs a telefonon, legalábbis a business calendar nekem nem listáz ki semmit (csak helyi naptár van). A google naptár hiányozhat, bár nekem pillanatnyilag nem települ helyhiányra hivatkozva (CM11 art móddal, tárhely: 104MB szabad, sd: 2,4GB, így a /system/app vagy más /system-ből nyíló csatolási pont alatt lehet hiány) -
kgymac
őstag
válasz Keeperv85 #25212 üzenetére
Kevésbé zavarna, ha bevallanák, hogy nem szánnak rá zsét. Ez így egy hazug, marketinges szöveg. Bagyusz romjai mutatják, hogy lenne benne még tartalék. Minden romnak van valami "hibája", amivel akár együtt is lehet élni, nekem eddig legalábbis sikerült. Bár a telcsit már lecseréltem már egy "ipari hulladék :-) " W8-ra (CM vagy 4.3 nem is várható rá, bár a sony publikált valami forrást), de az alca megmaradt tartaléknak (egyenlőre még CM10.2-vel), mert mindkettővel elégedett vagyok.
Ezzel a hozzáállással csak azt éri el a TCL, hogy eszembe sem jut újabb alcát (pl.Idol-t) venni. -
kgymac
őstag
válasz lacc65 #25200 üzenetére
És gyártják közben a többi telcsijüket továbbra is 512mb rammal, JB4.1-gyel. Csak én látom ebben az ellentmondást? A 995 hw elég lenne a JB-hez, de már nem akarnak munkát/erőforrásokat/pénzt befektetni :-( . Ráadásul elég erős konkurens is lenne a 995 a jelenlegi alca alsó szegmensben.
-
kgymac
őstag
válasz djmysticboy #24678 üzenetére
Szia,
Ha cwm6-ot használsz és win kék halál van usb hack detected (tiltsd le a hiba utáni automatikus újraindulást, ha nem lenne :-) ) vagy hasonló hibaüzenettel, akkor töltsd le bagyusz blogjából a cwm-eket (5.5 és 6) majd használd azokat. Az sem árt, ha usb debug be van kapcsolva a telefonon. Plusz kicsit zavarosan írsz, érdemes lenne (újra?) elolvasni a szokásost: fakirr1 blog, összefoglaló,stb. -
kgymac
őstag
válasz szinimini #24441 üzenetére
Szia,
CM alatt nincs FM rádió app. De mégis működik, link [wwenigma] postjában (bár fizetős az app). -
kgymac
őstag
válasz blade4 #24436 üzenetére
Szia,
Rossz választ adtál az aroma installer kérdésekor. Telepítsd újra a romot, de most úgy, ahogy Bagyusz és Heimdallr75 a blogjában leírta [itt], innentől:
** Kisokos:
ICS bootloader: Abban az esetben kell ezt választani, ha már hivatalos úton frissítettük telefonunkat Ice Cream Sandwich-re (ICS 4.0.4)
GB bootloader: Abban ez esetben kell ezt választani, ha gyárilag Gingerbread (GB 2.3) android rendszerrel kaptuk telefonunkat.
Telepítés menete:
-letöltöd a romot
-Felrakod az SD kártya gyökerébe(nem tömöríted ki a zip filet)
....[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz helixP #24429 üzenetére
@x1port: és persze miattuk sikeres az ICS-ről visszatérés a GB-re . Ha kiadnák azt a pár forrást, ami kéne a kernelben lévő
hibákjól sikerült fejlesztések javításához, nem "pattogna" vissza az összes lapozás a 995-ösön. Ugyan van pár új modelljük, ami mint telefon tetszik, de a várható support (minta: alcatel ot-995) miatt nem fogok tcl/alcatel terméket venni. Sem telefont, sem tabletet.@wwenigma: üdv, Mester.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz x1port #24425 üzenetére
Ezt azért gondold újra. Az ics-ben lévő gyári, "mérnökök" által készített kernel hagy némi kívánnivalót maga után. Persze javítani nem fogják - kicsit drágább a javítást kifejleszteni, tesztelni, hivatalosan FOTA-n kiadni, mint törölni a faßbúkról az ezt firtató bejegyzéseket+tiltani az ezt megkérdezőket...
-
kgymac
őstag
válasz SüdiLaller #24334 üzenetére
Nem nézlek le, de a kérdésből látszik, hogy kihagytad az összefoglalót, fakirr1 blogját és a fórum keresőt is. De a nagytestvér is megtalálja az "ahhoz ne nyúlj" jellegű üzeneteket.
szerk: és az 5mb felett nem flashelhető a reco-t is.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz SüdiLaller #24324 üzenetére
Eddig úgy nézem, nem sokat olvastál, ezt remélem - a saját érdekedben - elolvasod, megérted.
De, lehet. Aki eddig hozzányúlt, gyártott egy TÉGLÁT. -
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
válasz zoli.77 #23801 üzenetére
Szia,
Ha a compozit eszköz sárga felkiáltójeles, töröld az eszközt majd hw felismertetés (gépnéven jobb klikk, majd bal klikk a menü parancson).Ugyanez a hatás, ha újraindítod, bár szvsz az xp óta felesleges. A pontos menüelem megnevezés sajna nem megy fejből, a céges gépen meg nem vagyok admin. -
kgymac
őstag
válasz w.miki #23765 üzenetére
Fel kéne töltened valahogy az aksit.Gyári rommal kikapcsolt állapotban is tölt, egyéb romok esetében vagy el kell indulnia rendszernek vagy be kell lépni cwm-be. Én korábban olvastam erről a töltési problémáról, így korábban vettem egy 3.7V-os lítium-ion töltőt (3$ ebay (+1-10 hét szállítás) vagy 1500huf Bp-n, az Europark mellett egy-két utcával [univerzális töltő]). A másik megoldás egy új vagy kölcsön aksi (az új kb. 4-5e huf, helytől függő). vagy az itt nem igazán ajánlott, blankolt usb kábellel töltés - ami valóban veszélyes, ha nem vagy elektro(..) műszerész
-
kgymac
őstag
válasz w.miki #23752 üzenetére
Telesen le van merülve az aksi, hagyd töltőn, előbb-utóbb el fog indulni. Volt akinél ez 20 perc és volt akinél 1 éjszaka volt. Ha van 3,7V-os Lítium Ion töltőd, azzal gyorsabban feltöltheted, mert telefonban ez a működő (= elindulgató majd újrainduló) rendszer miatt lassabban megy.
-
kgymac
őstag
válasz w.miki #23733 üzenetére
Nem valószínű, hogy én leszek aki megmondja a megoldást.
Első körben próbáld tölteni (ártani nem árt):
aksi ki, vár 30 mp, aksi be, töltőre dug, bekapcsol. Ha csak le van merülve, bekapcsol és az alsó 4 gomb világítását villogtatja. Volt akinek pár perc, volt akinek több idő kellett. Ha nem tölt, meg kéne próbálnod felmelegíteni az aksit (kézben, radiátor, stb) majd úgy betenni a telcsibe + belépni reco-ba, ott mindig tölt (már ha elindul). Egyszerűbb, ha van 3,7V-os lítium-ion aksitöltőd, abba csak be kell helyezni az aksit és irány a 230V. Mivel ez az aksi lemerülés elég gyakori a 995-ösnél, én erősen ajánlom egy ilyen töltő beszerzését. Ha elektro/elektronikai műszerész vagy, lehet más "gyorstöltővel" próbálkozni (blankolt usb kábellel, de nagyon nem ajánlott)
Ha sikerül feltölteni, utána lehet folytatni. Lemerült aksival könnyű a téglásítás. -
kgymac
őstag
válasz w.miki #23728 üzenetére
Szia,
Egy kis infó hiányzik: totál lemerült vagy csak némi "barkácsolás" áldozata ? Ha pontosan megadod, hamarabb fogsz kapni segítséget. Ha az 1. hsz túl bonyolultnak tűnik, nézz szét [Fakirr1 blogjában] (képekkel). Elsőnek a blog tutorial cikkét javaslom, ha csak le van merülve. -
kgymac
őstag
válasz ViktorHUN79 #23703 üzenetére
Akkor a simen a spec bejegyzésben volt. 995-ön nekem üres a sim, kb. 9 éve a telefonon, másfél éve google fiókban tartom a névjegyeimet.
-
kgymac
őstag
válasz Keeperv85 #23696 üzenetére
Régi, nem androidos telcsin volt néhány spec bejegyzés a sim kártyán, sajna telcsi hiányában nem tudom megnézni (siemens-eken,samu-n is). CM alatt nem jelenik meg, a hívásbeállításban megadott van az állapotban. Ha 990-en sikerült törölni, akkor az még kezelheti a spec sim bejegyzést vagy mégiscsak a google fiók a ludas...
-
kgymac
őstag
válasz ViktorHUN79 #23691 üzenetére
Amit írtál, az nem telefonkönyv. Azokban nézd meg, mindegyikben. Szűrheted esetleg még azzal, hogy a telefonkönyv milyen bejegyzéseket jelenítsen meg: sim,telefon,google acc címjegyzék. Én a sim-re tippelek, mert ott is van ilyen bejegyzés, legfeljebb a 995-ön nem tudod szerkeszteni.
Továbbá ez nem mélyvízes téma, legalább off-ba tedd. Köszi. -
kgymac
őstag
válasz ViktorHUN79 #23686 üzenetére
Be lehet állítva valamelyik telefonkönyvben (gugli,telefon vagy sim). Keresd meg és szerkeszd át a jelenlegi számodra.
-
kgymac
őstag
válasz pakardo #23571 üzenetére
Szia,
Nekem a CM10.2 (20131210) van fenn és rendben megy a gps, az olasz 1-essel is. Az első indításnál volt egy kis para (végtelen ciklus), de a beállítások/alkalmazások/<appnev>/kényszerített leállítás+adatok törlése megoldotta (a beállítások egyébként megmaradtak . Az első indítás amúgy is hosszabb nálam az Svox+Mariska appok miatt, de utána már sokkal gyorsabban indul. Néha panaszkodik a gps kapcsolat miatt, de mire Maris kimondja, már navigál is tovább (elvileg némi kézi paraméterezéssel gyógyítható a gps komm megszakadás, ha egy appra gondolunk) -
kgymac
őstag
válasz badmad #23612 üzenetére
Ahhoz, hogy lementsd, nem kell flash-elni a cwm recovery-t. Elég bebootolni a már leírt módon (összefoglaló, fakirr1 blogja /képekkel/). Én rom mentésekhez/flasheléshez külön sd kártyát ajánlok (min 4gb, hogy ne csak 1-2 férjen el rajta), de ugye nem mindenki Dareiosz ükunokája.
-
kgymac
őstag
válasz Ted-Mosby #23602 üzenetére
Üdv,
Én inkább egy univerzális 3,7V-os LiOn töltőt ajánlanék, cirka 3$ ebay-en vagy 1500HUF boltban itthon (3G UNIVERSALTRAVEL CHARGER). Kevésbé veszélyes, mint a blankolt usb vagy 9..12V-os aksiról tölteni, de komoly hátránya, hogy korábban meg kell venni Ráadásul mindegy, hogy eltéveszti-e az ember a + / - pólusokat
@wwenigma: Köszi a home gombos tanácsot. Korábban véletlenül már sikerült használnom, de a jövőben már csak célzottan fogom. Jóval gyorsabb, mint egy task manager Van előrelépés G3(S/T) fronton ? Lassan kifutó termék lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest