Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz kgymac #21599 üzenetére
@delfin33:
Sajna lejárt közben a szerk idő, de ezt találtam Loosht mester tollából, nagytestvér által:
A zipet szedd le egyben, ne a fájlokat külön-külön!
és
GB bootloaderesek számára elkészültem a CM10.1 patch-csel.
Telepítés:
1. Felteszed a cm10.1-et
2. Gapps telepítése
3. Patch telepítése
4. Bebootolsz
5. Boot után azonnal egy reboot
6. Örülsz -
kgymac
őstag
válasz delfin33 #21598 üzenetére
Ha a patch-elés kéne, én az eredeti [Loosht] patch-et tenném fel (verziónként linkek, erre figyelj). Sajna, CM10.2 esetében loosht mester teló hiányában nem tudta elkészíteni/kipróbálni. A legújabb CM10.2 esetén már nincs szükség patch-re.
Egyébként rom, amit feltettél nem H1N1(az utolsó 5.8a talán ics vonalon), csak a gyártó team. CM10.1-ed van.Szerk: Telepítés cwm-ből, zip-pel.
[ Szerkesztve ]
-
delfin33
újonc
Feltettem a bagyusz féle H1N1-et (cm-10.1-20130819-UNOFFICIAL-cocktail.zip) egy eredetileg gb-s ot 995 telefonra, de nem talál mobil hálózatot.
Feltételezem, azért mert nem telepítettem valami patchet, amit az XDA fórumon meg is találtam. Ott a leírásban az is oda van írva, hogy "patch for phones with GB bootloader". Ezt le is töltöttem, ami 4 db fájlt tartalmaz (boot_0822.img, init.qcom.post_boot.sh, update-binary, updater-script). A kérdésem az lenne, hogy kell ezt felrakni? -
bagyusz
őstag
válasz Stirlitz #21592 üzenetére
Túl nagy változást nem vettem észre gyári appok gyorsaságában, alkalmazást telepíteni rá meg nem tudok mert még adb-n keresztül is nyavalyog az OS, de valóban jobb lett a boot idő. Gapps nélkül a ram 190-175mb között mozog. Dev tree már kész van hozzá csak a legacy patcheket és cm forrás kell bevárni. Szerintem kell 1hónap mire használható lesz..
(#21591) szeryo: Persze az is lesz, de majd csak 1.5-2 hét múlva
R2Bazsi15: CM verzion belül lehet.
-
R2Bazsi15
tag
És majd ha kész lesz akkor ezt is lehet olyan módon frissiteni hogy nem vesznek el adatok hogy csak a cachet wipe-olom majd?
vagy nem?POCO X3 Pro
-
Stirlitz
senior tag
Csak a GSM fontos nekem, igazából nagyon fúrja az oldalam, dalvikhoz képest milyen a programok futási sebessége. Ezt akartam lemérni. Ami késik az nem múlik, ugye? Csak jön egy változat, ami már működő GSM-el rendelkezik, majd akkor kipróbálom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Stirlitz #21588 üzenetére
L9-re Mateo1111 készített egy próbát az XDA-n.
Hát valóban csak telefonálni lehet vele.
4.4, de állandóan android.media has stopped.
Szépen néz ki, de sokra még nem megyünk vele.
Sokat kell még dolgoznia vele...HAJRÁ BAGYUSZ!
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
törölt tag
bigiman001 Unread Today, 04:44 PM #8587
bigiman001's Avatar Member
Thanks Meter 7Posts: 76
MORE INFO >
Wink 4.4 kit kat
1 week! : Laugh:
ATTACHED THUMBNAILS
Click image for larger versionName: 217989_kep003.thumb.jpg
Views: 0
Size: 21.9 KB
ID: 2381532BIG: Bagyusz kérte már,hogy ilyeneket ne tegyél. Légyszi tartsd is be!!!!!!!
Semmit nem tudsz rőla, de már postolod xda-n . Nem gondolod,hogy ezt nagyon nem kéne? Ha kell, akkor a rom alkotója(Akár Bagyusz,akár más..) majd kirakja public-ba!
Részemről ezt rohadtul etikátlannak és gerinctelennek tartom. Tudom,hogy nem tudsz ide válaszolni,gondolom majd írsz nekem face-en.
Nagyon nem akarom leírni,hogy ez a húzás milyen "indulatokat" hozott elő...
A képet gondolom sejti mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz helixP #21582 üzenetére
Elvileg csak a betöltési időket javítja, a kódfeldolgozási idő nem változik, mert azt ugyan azon a gépi kódon hajtja. Viszont mivel -főleg a low end- készülékekeben elég sokat kell ki-be kapcsolgatni a processzek között, ezért a véleményem az, hogy összességében ezzel a megoldással gyorsabbnak tűnhet a rendszer, hisz nem kell várni a fordítót, mert minden kód előfordított állapotban lesz tárolva.
Elvileg 100%-os kompatibilitása van a Dalvik felé.
-
mercurytopaz
aktív tag
Nem tudom mi hajt Bagyuszt, de köszönjük
-
ORCA58
addikt
válasz bagyusz #21573 üzenetére
Kik azok akikre várni kell?
Reménykedjünk, hogy megoldják a problémát, és sikerül a jelenlegi romokhoz hasonlós 4.4-et összeraknod. Ha jól tudom, a kisebb memória igény miatt a legjobb rom lehetne a telónkhoz.
Bárhogy is alakul csak köszönni tudjuk az eddigi munkáidat[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
Hát sok mindent nem lehet teszteni. Legfőbb probléma, hogy majd kell egy új CWM, kivéve ha későbbiekben megoldják a nem sepolicy-s képes eszközökön való telepítést, vagy egy új releasetools csomagot csinálnak. Másik nagy probléma, hogy részlegesen működik sd kártya, látni látja az OS, de fájlt megnyitni vagy applikációt telepíteni nem lehet. Nyilván ez is sepolicy mit. Eközben hiába updateltem a qcom audio-caf forrást 4.4-re, nem működik. Amúgy a wifi/bt/3g/kamera/szenzorok működnek. Sajnos elég sok ficsőr hiányzik, amihez kell egy pár hét mire átírják.
Ha esetleg még így is van igény rá felölthetem.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
sziasztok, a cm 10.2 es romnál illetve a hivatalos ICS nél is egy kissé nehézkes a görgetés, gondolok itt arra , ha megpöckölöm, akármelyik irányba ( fel vagy le) megindul, és alig halad, vagy megindul az ellenkező irányba........ha nagyon óvatosan finoman görgetem akkor jól teszi a dolgát...
független, hogy menüben, vagy böngészöben, vagy képek közt görgetek..
van e valami buhera lehetőség , vagy igy veszett?[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
Hasmenés,hányás,láz a gyereknél. Jelenleg szt györgy kórház..majd leszek. Bocsi!
-
-
selender96
tag
meg oldodott
[ Szerkesztve ]
Szerintem "nincs lehetetlen csak tehetetlen"
-
Raklap#
tag
válasz selender96 #21555 üzenetére
tessék
[link] -
ViCk980
tag
válasz selender96 #21553 üzenetére
Ha Flash-elted a CWM-et azt a telefon belső memóriájában tárolja szóval igen a CWM megmarad az SD-kártya formázása után is.. Bár én még mindig azt mondom, hogy inkább az 5-ös el kellene próbálkoznod.
Na nekem is mennem kell mert betegek a gyerkőcök
-
selender96
tag
válasz selender96 #21552 üzenetére
el megyek egy kicsit mert bankba kell mennem egy fél or max egy ora és vagyok de annyit hogy msot hogy formázoma sd-t attol méga telefonon fent maradta cwm ? vagy az is eltünt?
-
ViCk980
tag
válasz selender96 #21550 üzenetére
Ha eddig a 6-os CWM-el próbálkoztál akkor próbáld meg feltenni azt amit fentebb írtam.
Ha elindult akkor elsőnek irány a Mounts and Storage menü és ott format sd.
Ezután adatkábel be és mount storage.
Ha így látja a gép onnantol nyert ügyed van. -
selender96
tag
válasz ViCk980 #21546 üzenetére
már ki futottam a szerkesztésböl a lényeg annyi hogy az sd-re nem tudok semmit fel tenni ha arra fel tudok tenni egy romot már minden jo de mivel nincs a közelbe másik sd igy marad a mostani bocs ah sd-t le formázom akkor a fel telepitett cwm app nem tünik el ? a cwm hogy fel volt telepitve ?
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz selender96 #21547 üzenetére
kártyaolvasó
-
kgymac
őstag
válasz selender96 #21545 üzenetére
- rossz cwm verzió 5.5 <> 6
- már volt hivatalos ics frissítés és gb-re próbálsz visszatérni -
selender96
tag
válasz ViCk980 #21546 üzenetére
hogy érted hogy gépen ? 6 ot használom perpill kéznél nincs egyse mp4 be tettem bele a memoriakártyát és semmi nem tesz fel semmit nekem bármi jo lenne egy egy romot se tudok fel jutattni nekem bagyuszé is jo lenne csak enm tudom fel tenni az sd-re amilyen szerencsétlen vagyok ki deült hogy azzá tettem xd
[ Szerkesztve ]
-
ViCk980
tag
válasz selender96 #21545 üzenetére
Szia. Gépen is próbáltad vagy csak adatkábelen keresztül?
Ha esetleg nincs olyan cucc a karin aminek nagyon fájna az elvesztése akkor Win alatt az (SD FORMATTER) nevű progival formázd le a cuccot és úgy próbáld..
CWM-be tudtommal nem tudod védetté tenni a kátyát.
CWM-re én inkább az 5-ös Matchfixest javaslom--- Stabilabb![ Szerkesztve ]
-
selender96
tag
-
selender96
tag
válasz selender96 #21543 üzenetére
el nyomtam valamit cwm-be? vagy miért nem enged semmit se le se fel tenni ? ennyire hülye lennék ? vagy csak valamit nem vettem figyelembe?
[ Szerkesztve ]
-
selender96
tag
semmit nem tudok az sd-re fel tenni se le menteni
-
selender96
tag
válasz #84490496 #21541 üzenetére
öszintén semedddiga mappa meg van minden bene lévü fájl meg van de restore után semmi áll a alca logonál de az sd-re még a rar filéket is alig akarja fel rakni a gép vagy nem si teszi fel hibát ir ki amikor nincs gond meg ilyenek amit pl. tegnap linkeltál H1N1 nem akarja fel tenni sd-re
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #21540 üzenetére
Az oké,de meddig jutottál?
-
törölt tag
válasz selender96 #21537 üzenetére
Nem rossz Folytassuk szerintem reggel fél 9 körül,addigra elintézem a gyerekek iskolába vitelét,postát meg bevásárlást.. Ha nem probléma..
-
selender96
tag
válasz #84490496 #21534 üzenetére
mindegyik alcatel blogot el olvastam figyelmesen csak már 2 napja fent vagyok mert csak 11 ora vezetéssel vagyoka hátam mögött mert tegnap értem haza németországból és kiscit már azért a fejem kihagy ezt a zippet fel dobom sd-re és telepitem mint egy nomál romot ?
-
törölt tag
válasz selender96 #21535 üzenetére
Igen. Egyébként ha nem ragaszkodsz a gb-hez,akkor ott vannak a gyári ICS backupok is..
Nem tudom,melyik ICS backupot szedted le,de a dec15-i mentést pl úgy mentették el,hogy az sd gyökerébe kell kicsomagolni,kicsomagoláskor létrehozza a szükséges mappákat..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #21533 üzenetére
Ráérek,de tegnap reggel fél 6-óta vagyok ébren..lassulok,öregszem..
Milyen rom volt eredetileg? (Volt-e frissítve hivatalosan ICS-re? )
Ha volt,akkor vagy a H1N1 GB Gamer-t (Bagyusz tárházából) vagy a wwenigma féle GB-t tudod visszatenni..pill, keresem a linkeket..)
Ha olvastad a blogom,benne van : Hivatalos úton frissített ICS-re sehogy nem megy vissza hivatalos gyári GB rom.
[ Szerkesztve ]
-
selender96
tag
válasz selender96 #21532 üzenetére
melyiket szedjem le vgyis melyika jo bocsi mind lent van csak nem akarok kontárkoni inkább kérdezek mielöt még egy telefont téglázok! de ah enm érsz rá vagy valamia kkor halaszthatjuk holnapra is ha gondolod!
-
törölt tag
válasz selender96 #21530 üzenetére
Én anno úgy csináltam.
Egyszerűen a mentett gyári rom backupját eleve oda csomagoltattam ki a winrarral..
Meg fogsz lepődni: A lap tetején az összefoglalóban van.. ha még 1 percet tudsz várni,kikeresem..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #21528 üzenetére
A cwm-be bootolás megy? Ha nem,akkor a blogomban vannak a képek/leírások hozzá.
Bebootolsz cwm-be(erősen javaslom az 5.5 machfixeset),majd ott format system,cachde,data(system/app).Ha ez megvan,akkor mount usb /mass storage mode ; az sd-ről az android és a .android secure mappát is törölni.Csinálsz egy mappát az sd-re : clockworkmod/backup
Ebbe bemásolod a gyári rom mentését. Ekkor a mappa így néz ki : clockworkmod/backup/2012-06-01:17:41:23 ( például..).Ha ez megvan,akkor a cwm-ben a backup/restore menüben nyomsz egy restore-t .
Ekkor elvileg a gyári romot visszaállítja a backupból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #21526 üzenetére
Pill..
Sorold a kérdéseid,igyexem gyorsan válaszolni..
[ Szerkesztve ]
-
selender96
tag
-
törölt tag
válasz selender96 #21523 üzenetére
Nem vagyok ideges,de most lesz müszakátadásom..kb fél óra.. utána tudok segíteni,ha addig nincs más..
-
törölt tag
válasz selender96 #21520 üzenetére
A 21482-es hsz a válaszod..
-
selender96
tag
légyszives valaki (lehet bután irom le) de a 2.3.6. ot vissza tudom raknia telefonra? és ugy ahogy a bagyusz féle romot fel raktam ? és egy linket is tudnátok hozzá adni hogy le töltesem elöre is köszönöm szépen
-
Milestone2
nagyúr
válasz AllTheBest #21517 üzenetére
http://www.mediafire.com/?ajchvlw8j3yaa2a
Gondolom nem ez a ROM...?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz AllTheBest #21517 üzenetére
De a mai 4.3.1?
Gondolom egy régebbi...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
AllTheBest
őstag
válasz Milestone2 #21514 üzenetére
Nekem most fent van a mokee, nálam nincsenek hibák, viszonylag szépen fut
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Raklap#
tag
válasz Milestone2 #21512 üzenetére
Ezt ,hogy érted mi volt a gond?
-
törölt tag
válasz janaman01 #21507 üzenetére
Nem tudom,mennyire olvasol,vagy sem, de spec én most munkaidőben dolgozom hajnali 1-ig és stikában a saját telómról próbálok segíteni (elnézést,hogy nem 24 órában ezt teszem!! ).A másik fele: azt a progit win7 alatt rendszergizdaként elindítva simán megcsinálja a rútolást ( eddig kb 5-6 ilyet csináltam a 995-ből ezzel a progival).
Ha olvastál volna: pl a wwenigma-romoknál lévő linknél is van egy pár módszer, a fórum kereső kb 10-15 találatot minimum kihoz a rootolás fogalmára.. soroljam még?
Nem mellékesen: ha elolvastad volna a válaszom: a fogalmazással ( !!!!) volt gondom és nem azzal,hogy helpdesk kell egy rootoláshoz..
Részemről off vége..
R2Bazsi: Ha a headset csatijánál kontakhiba van,akkor szokott ilyet csinálni...
Stirlitz: az Ő romja (cm 10.2 ) az alapja azoknak is,bár állítólag Benetnath komolyabban belenyúlt a mokee-ba..
[ Szerkesztve ]
-
R2Bazsi15
tag
Hali mindenki látom mennyire borsos most a hangulat de fel kell tegyek egy kérdést.
Vajon mi lehet az oka annak, hogy zenehallgatás(PowerAMP) és videó nézés (MXPlayer) közben előugrál a google kereső, hogy ő most hang alapján keres és semmit nem csinálok vele csak hallgatom a zenét vagy nézem a filmet de csak ennél a két programmnál csinálja (Apollon nem teszteltem több ilyen vagy ezekhez hasonló programot nem telepítettem és nem tudom tesztelni többel).
Vajon mi lehet a probléma?janaman01:Mindenki másnak mégis sikerült azzal a módszerrel.
És hogyha télleg vissza olvastál volna legalább egy honpot akkor mindent tudnál mert én mindent részletessen megkérdeztem és részletessen válaszoltak.[ Szerkesztve ]
POCO X3 Pro
-
janaman01
addikt
válasz #84490496 #21506 üzenetére
gratula...most bezzeg tudsz egy egész regényt írni.....amikor meg szükség van egy kis segitségre, akkor meg annyi erővel, hogy beirod: olvass vissza.......annyi erővel értelmesebb választ is adhatnál....ugyanis visszaolvastam...sőt az első h.sz-t is végigolvastam, de mivel szerencsétlenkedek azzal a módszerrel...és valóban nem jutottam előre vele, ezért más alternativát választottam, de mivel ott meg nem müködött a link, ezért bátorkodtam kérdezni.....
bocs már hogy idejöttem és kérdeztem....
link csak kértem pár fájlt....mi ebben a szörnyű ? , nem azért van ez a fórum?
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
válasz janaman01 #21505 üzenetére
Grat a f***s.. elnevezéshez... Egyrészt akkor átállok erre a nyelvezetre: ba**d meg,hogy nem voltál kèpes egy qr** keresöt sem használni a ro**t guglival együtt,másrészt (most már az emberi(!!) nyelven) : az általad fikázott módszer nem egy embernek volt jó,köztük nekem is..
Ezek után viszont tölem semmilyen segítséget ne várj ...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest