Hirdetés
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
latis666
aktív tag
Szeretném kérdezni hogy a h1n1 5.6 az önmagában letölthető full rom? Ugy értem nekem nem kell gamer edition mert nem játszom és jelenleg az 5.5 van fent. Bagyusz oldalán meg nem találok linket sima 5.6-hoz. Előre is kösz.
Persze lehet hogy kiveri a szemem a link...
-
Ricsi200
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
tegyél fel neki gyári ics mentést, vagy gb-t, amelyik kell (attól függ, milyen van most rajta). 1. hsz-ben megralálod.
-
dragon1993
addikt
Sziasztok.
Ismerősömnek meghalt a telefonja.
Csak recovery jön be (gyári , fekvő droid.....) előtte panaszkodott ,hogy nem veszi be a sim kártyát.Gondolkodtam ,hogy felteszek neki H1N1-et ,de tartok a garancia vesztéstől illetve ,hogy nem fog menni wifi.
Nincs véletlenül , egy gyári visszaállító szoftveretek ?
-
emerzee
aktív tag
Az akkumulátor időről egy megjegyzés:
Tapasztalatom szerint, az androidban valahogy az akkumulátor kezelés nem lett jól kitalálva. Nem hiszem, hogy az akkumulátorok ilyenek (bár nem vagyok szakértő). A tapasztalatom a következő:
Ha rátöltöget az ember a félig feltöltött akksira, akkor az akkumulátor kijelzés teljesen felborul. Az egyébként napokat bíró g3-am, akár le tud csökkenni néhány órára is. Kikapcsol, majd fél óra múlva visszakapcsolva, ismét félig töltött akksit jelez, de megint csak rövid időt bír.
Az akksi "renoválást" én nem mindenféle programokkal és rendszerbuherálásokkal oldottam meg, hanem hagytam amíg tényleg teljesen le nem merül a telefon, és tényleg be sem kapcsolható, akkor aztán feltöltöttem csutkára. A következő 1-2 használat is így ment, és szépen magáhoztért a telefon, és újra napokig használható volt. Ha el kellett utazni, és nem volt lehetőségem pl., fali töltőn tölteni, csak szakaszosan autóban, akkor utána mindíg jött egy renoválás, és újra rendben lett az akksi. Jelenleg 2,5 éves a telefon és ugyanúgy bírja a 2,5 napot mint az elején, folyamatosan bekapcsolt wifi, és teljes világítás mellett. Napközben minimum 1 óra telefonálással, és fél óra játékkal.
Amennyire látom itt a 995 használat elején, ezzel a telefonnal is így lesz...
Ez az én meglátásom -
cenius1
csendes tag
sziasztok hogy kell fel tenni ICS H1N1 5.6 romot mert nekem a telenor logonál nem megy tovább.
-
imi0424
senior tag
szerintetek meg lehet növelni kontrasztját a kijelzőnek?
mert mintha az én kijelzőmnek a színmélysége tompább lenne a haveroménál :/ -
MurdR
veterán
(Megjegyzem voltak stabilitásbeli problémáim a GB-vel, de frissítettem ICS-re és most nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. :-)
-
akosright
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. H1N1 5.5 fenn van, remélem az aksi tovább bírja, mint a Telenoros gyári ICS.
-
vfrr
csendes tag
Sziasztok ! Ha valakit érdekel találtam cm10 hez teljes mértékben működő flash playert. http://d-h.st/cV9
-
tomyyyy
csendes tag
volt az a problémám a 2.3as romoknál hogy a piros meg a kék szín felcserélődött.. szerintetek chainfire 3d-vel meg lehet oldani ezt a problémát? van benne egy olyan opció hogy "Enable this option if red and blue appear swapped".. szerintetek ez segíthet?
-
Heavyrain
őstag
Nemtudom,hogy bagyusz mit csinált az H1N1 5.6 -ban a wifi-vel,de nekem sokkal nagyobb lett a hatótávolsága mint eddig

Grat!

-
emerzee
aktív tag
Akkor én is feltennék egy félig meddig ehez a topichoz tartozó kérdést:
Rom újratelepítés előtt, a személyes adatokat (név, sms, mms, email, esetleg telefonbeállítások), melyik progival érdemes menteni, hogy ne egyenként kelljen kínlódni? -
cenius1
csendes tag
Sziasztok ICS H1N1v5.5 romon mért nem indul el a need for speed?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok én a Cm10-el meg vagyok elégedve csak az a átkózót üzemidö jo lenne.Nem lehetne ezel csináni valamit?
-
emerzee
aktív tag
Fakirr1 kollega türelmének és szakértelmének hála, lementettem a rendszerem. Köszönöm a segítséget!
Szeretném megkérdezni az egybegyűlteket, hogy melyik romot ajánljátok játékra? Ami elvárás van a telefonnal kapcsolatban, hogy 1 napot bírjon ki és lehessen vele fényképezni. Az alap egy ics bootloader.
-
akosright
tag
válasz
batai15
üzenetére
Köszönöm.
Csináltam a recoveryvel egy mentést.
A clockworkmod\backup mappában meg is találtam.
nandroid.md5 boot.img .android_secure.vfat.tar és egyéb fileok vannak benne.És ha most felteszem a H1N1 5.5 romot és valami nem tetszik, akkor a recovery, backup and restore , restore és visszaáll a mostani ram?
-
törölt tag
válasz
akosright
üzenetére
Ha felflasheled a recovery-,akkor megy a bill kombo is,de figyelj arra,hogy a power gombot meddig nyomod.
Batai:vérszem effekt:ujraforgatom Bagyusz overlockolt kernelével,legfeljebb nem lesz publikus a rom.Ha áldását adja,akkor meg terveim szerint lesz overlockolt és gyári alapkerneles verzsön is..
-
akosright
tag
Érdekes dolog történt ma. Az összefoglalóban írtak szerint rootoltam (és recovery felment). Aztán Próbáltam bekapcsolni hangerő fel gombbal, hogy bejöjjön a recovery, de nyitott hasú robot fogadott, felkiáltójellel.
Akksi ki. Sehogy nem kapcsol be.
Aztán.
Hangerő le és bekpacs . A Rootnál leírtaknak megfelelően indítottam a recoveryt. Bejött, reboot now és minden oké. Ez most mi? A bekapcs és hangerő fel gombra nem a recooverynek kellene bejönni?
A recovery az csak ezzel a számítógépre dugós módszerrel jön be? -
batai15
félisten
válasz
imi0424
üzenetére
Néztetek már be a mélyvízbe? majdnemhogynem(szándékosan egybe
) gyakorlatilag lehetlen rá bármit is csinálni.
egy emberket hozzá szólását másolom :
"Szakmai. 34 egyedi csomag, mellé számtalan Intel tool (~2GBcucc kb.), plusz egy rendkívül instabil CM forrás. Röviden kifejtve: a lehetetlennel vetekszik, hogy egy ember ezt összerakja. minden előzetes alap felkészültség nélkül.
Itt most nem a szakmai felkészültséget vonom kétségbe senki részéről, mielőtt oda lyukadnánk ki ismét, hogy egymást b.szogatjuk közös munka helyett. Csupán van realitás érzékem. Láttam a forrást ugyanis, így tudom, hogy hány helyen módosították. (Feljebb lásd: 34 db fő csomag kompletten cserélve, mellé az egyedi kernel...). Ezek között a csomagok között változatosan elszórva van ASM, Java, C, C++, Python, Makescriptből két féle...(GCC, Android).
Nem szeretnék újabb flame-t, de aki ezt ide leportolja, annak belépője van a Google csapatába, mert a kód jó nagy részét ismerni kell hozzá... és akkor még a kernelt ne is említsem meg, ahol olyan technikai megoldások vannak, amit soha, még nem csináltak Linux kernelben előtte.... " -
Ed3r_X_
nagyúr
-
törölt tag
válasz
imi0424
üzenetére
Neked is.. tartottad a lelket bennem
Meg a korsót.. 
Ed3r_X: A következő lépés (értelemszerűen a debug) az,hogy telót cserélünk, és te folytatod a munkámat én meg csak használom a GrandX-et

Viccet félretéve: Én sem csináltam még ilyet, most tanulom(Ha már vannak olyan kedvesek és tanítanak).. Egyébként ugyanaz érvényes erre is,mint oly sok mindenre az életben: guglizz, olvass és jegyezd meg.. Ja és nem árt a türelem..

-
törölt tag
válasz
imi0424
üzenetére
Ennek örömére nekiesek a 7-nek is
Előtte azonban veszek jeget.. kissé forr a gépem
Samsung Hd322Hj alaphőmérséklet 29 fok, jelenleg 41 fok warning mellett
Procim most kezd visszahülni, jelenleg 37 fok... Én is leizzadtam
Batai: Köszi, de nagyon messze még a használható rom.. ez még csak a kezdet.. most jön a neheze.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, akik segítettek eddig is a "munkában".. (Gondolom mindenki tudja, kiknek is szól
)

-
batai15
félisten
grat!
-
törölt tag
válasz
imi0424
üzenetére
Creating filesystem with parameters:
Size: 262144000
Block size: 4096
Blocks per group: 32768
Inodes per group: 8000
Inode size: 256
Journal blocks: 1024
Label:
Blocks: 64000
Block groups: 2
Reserved block group size: 15
Created filesystem with 1245/16000 inodes and 51224/64000 blocksMire tippelsz?

Kissé nyers, egyenlőre nem kéne flashelni, csak szimulátorban tesztelni szerintem

Ön nyert egy korsó sört. Átvétel a helyi kocsmában

-
törölt tag
WWENIGMA: mennyire vagy bátor? Mennyire akarsz/tudsz tesztelni?

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ricsi200
üzenetére
Win xpt telepithetünk ezzel? "Az egész működési elve: A DriveDroid egy külő optikai meghajtót csinál a telefonunkból. Ezért lehet az, hogy bármilyen rendszer telepíthető vele, amiről van egy lemezképfájlunk. És ezért van, hogy minimális babrálással működik ez a dolog. Nagyon ötletes és praktikus. Gratulálok a fejlesztőnek !"
-
MurdR
veterán
válasz
Ricsi200
üzenetére
Hirtelen kezdtem megörülni, amikor olvastam a cikked címét, de félreértelmeztem, mert azt hittem hogy androidot tettél fel PC-re, aminek nagyon örülnék, mert kipróbálnám egy régi P3-as Notimon a Droidot.
Hú de elkalandoztam.
Amúgy grat a cikkhez, elolvastam, szépen összeszedett iromány. -
tgerry07
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nagyon szeretnék vissza térni GB-re, de cm10-ről nem tudok

-
MurdR
veterán
Amúgy ha valyki tudna a ROM cserében segíteni esetleg pár sör mellett, az írhatna egy püt...
-
Ricsi200
tag
-
MurdR
veterán
Olyan romnak viszont nagyon örülnék, amivel növekedne egy kicsit az akkuidő. A lényeg hogy stabil legyen a rendszer és keveset fogyasszon.
Amire én használnám az email, operamini, facebook, és 1-2 olyan app, ami nem igényel komoly vasat.
Régen a Motorola Defy is elég volt, pedig az csak 800as volt, nem 1400as.Játszani tabon játszok, tehát tényleg csak alap dolgokra kell.
-
MurdR
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A negativumokat megint elfelejtetted felsorolni.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Egyetértek. Játékra GB volt a legjobb.
De próbáld meg bagyusz CM10-es ROM-ját, hátha. Viszont páran meg mintha mondták volna hogy gyors, de játékra kevésbé alkalmas.
-
tgerry07
tag
Valaki tudna olyan lehetőleg jb alapú romot mondani, aminek jó a ram kezelése és nagyobb teljesítményű játékok is elfutnak rajta (pl. GTA, Real Racing 3)?
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Kis segítségre, vagy véleményre lenne szükségem.
Tegnap próbáltam volna rootolni a telómat, de a soc kiírta hogy már rootolva van. a root checker szerint viszont nincs rootolva.
Nnna ilyenkor mi van? -
törölt tag
válasz
kiskoko75
üzenetére
Bekapcs+hang le gombok nyomvatartására reagál?
PC-n van adb-d vagy fastbootos csomag? Ha van,akkor windows terminálban a fastbootos mappába lépj be és adb reboot download.Ha ujraindult a teló, akkor fastboot boot recovery-matchfix-2012.06.09.img parancsok. Ekkor elvileg a cwm -be bebootol a teló...
-
Kisfarkas77
csendes tag
Sziasztok. Olyan poblemam lenne hogy par jateknal a jatekmezo egy resze feher mintha nem lenne eleg neki a vas pl spinter cell. Olvastam valahol hogy ics alatt lehet beallitani a video karijat a telnek hardweres gyorsitas vagy mi a figyfene cimszoval mert par jatek alapbol csak a procit hasznalja. Na marmost a kerdes az hogy gb alatt ezt lehet e vagy tudnatok e egyeb megoldast ra
-
törölt tag
válasz
imi0424
üzenetére
Eddig a legtovább kb 1,5 orát forgott.. persze a végén mindig van valami hiba.. most lazîtok egy kicsit a kádban egy BB spumante társaságába
n,utána nekiesek ujra
A tököm kivan ezzel a gyári gb-vel.. (persze kell belöle pár cucc a cm7-hez,de botrányos a tweakedhez képest..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hajrá kollega
) gyakorlatilag lehetlen rá bármit is csinálni.
Meg a korsót..

Ez a GB rom gyorsabb mint a cm10. Érzetre legalábbis az antutu nem bír izgatni. 

, vagy egy hasonló és olcsó telefon