Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Egy kérdés: csináltam egy biztonsági mentést, ami 1Gb lett az SD kártyára. Ha esetleg visszaállításra kerülne sor, akkor ezt fogja tudni a rendszer felhasználni, vagy ha betömörítem, azt is? HOgy érthető legyen: az 1GB azért nem kevés hely, és nem tudom, mi lenne a jobb megoldás.
-
emmerrich
csendes tag
Sürgős problémám lenne.
H1N1 v5.2 van fent, hozzá CRT animáció és grátiszba DSP-t is feltettem.
Play-ről szerette volna telepíteni a PowerAmp-ot. Letölti és el is kezdi telepíteni de "Nem áll rendelkezésre elegendő tárhely" felirattal megáll.
Próbáltam reboot, rendszer alalmazások törlése, aztán reboot.
van elég tárhely mindenhol, más alkalmazás települ rendje-módja szerint. -
x1port
addikt
Ettől a kis bibitől eltekintve szerintem jó választás volt ez a készülék .
Ezelőtt egy galaxy ace volt neki..háááát mit ne mondjak..... már a hívásfogadás is egy külön feladat volt. -
szokrony
csendes tag
-
x1port
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Már bocsi de szerintem egy szóval sem írtam hogy más telefonban ez alap.
...Nem is értem egy ilyen beállítás miért nem alap.
Nem csak ebben a típusban. De ha már tesznek bele egy ilyen rohadt erős led-et..akkor lehetne opcionális.
Különben sem vitázni jöttem csak szeretnék egy kis segítséget.

-
Melack
veterán
Az nem fog menni. Én ezért tartom éjszaka lefelé fordítva, akkor nem látom, ergó nem zavar.
(#6084) batai15: párom csukott szemmel is észreveszi, ha világít. Nagyon durva
(mármint párom
)(#6085) x1port: teljesen megértelek. Remélem valamelyik ROM készítő tud majd válaszolni, hogy esélyes e ezt letiltani vagy időkorláthoz kötni (alá HTC)
-
fanthomee
tag
Sajnos én is csatlakoznék a GPS problémások táborába. H1N1 5.2 van fent, és a GPS-t hol bekapcsolja ok nélkül, hol kikapcsolja amikor pedig használnia kellene.
v4-alatt nem volt ilyen gondom. -
kaffau
csendes tag
Sziasztok.
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a "3 betűs navi" hàttér adatai ne az sd-n legyenek, hanem a telefon memóriàn? -
x1port
addikt
Üdv!
Bocsi a kérdésért előre is....
Szóval az asszony kapott egy ilyen telefont nemrég telenor one touch s névvel azt hiszem..
Hivatalos ics rom van most rajta.A kérdésem az lenne : Ki lehet valahogy kapcsolni az előlapi led-et hogy ne villogjon értesítéseknél ?
Köszi előre is!
-
eldrah
aktív tag
válasz
üzenetére
na az jo...koszi a tippet...csak a gyári Ics-ben,meg romokban simán tudtam.választani hálozatot,regisztrálni rá vagy mifene
de ez is jo megoldás...ez igy most eszembe se jutott volna
a repulomod meg...nyomkodom itt mint a hulye
fene gondolta ilyen "lassu" régin rányomtam,lekapta a hálozatrol... kész...meg vissza is...
-
eldrah
aktív tag
Szép reggelt! Nos,nem tudom csak nálam jelentkezik-e,vagy csak én vagyok akit érdekelt,de azt vettem észre,hogy a H1N1 5.2-nél fixekkel feltéve,ha be akarok lépni a hálozatválasztásba kilép rogton...csak vibrál egyet a kép és ennyi....másnál is van ilyen? van mod ezt javitani? 3G rol szerettem volna viszzaállitani a telot de igy nem lehet...Koszi a válazzt..A Rom amugy jol szuperál eddig gondom még nem volt vele

ja még annyi,de ez nem a rom hibája,hogy ez a készulék nekem sokkal gyengébb wifi terén és adat kapcsolat terén(nehezebben talál és komnyebben ejti el) mint a 990 es régi készulékem...azért fura

és még egy kérdés...az lehuzhato állapotsávrészes menunél(paszz mi a neve
) a repulogép uzemmodnál more szolgál ez a három lejetoseg? egyszer rányomva szirke repulo alul kék csik aztán mégegyszer akkor mindem kék ha ujra akkor mind szurke...de funkciora csak ugyanazt a kettot vettem.észre...levesz hálozatrol vagy sem...otlet?
Koszi a turelmet ha végigolvasta valaki
-
batai15
félisten
Egy kis érdekesség : h1n1 5.1 alatt a telefon kereken 30 órát ment.
Volt netezés film nézés telefonálás bőven,.
1.4ghz interactive, noop beállításokon.
barty@: nekem root jogosultsággal sem megy,
Egyedüli megoldás a cm10/pac rom jelenleg. -
barty
csendes tag
Sziasztok !
A következő lenne a problémám : A zenonia 5 nevű játékkal szeretnék játszani a telon de nem tudom elindítani mert fekete képernyő jön elő és kilép. Erre szeretnék valami megoldást hogy jó legyen. Láttam hogy már volt akinek sikerült elindítani de nincs pontos leírás hogy hogy lehet megoldani. Kezdő vagyok telefonoknál szoval legyen szives valaki egy pontos leirást irni hogy hogy lehet megcsinálni, Előre is köszönöm a segítséget. Üdv : Barty -
alcatelot995
csendes tag
h1n1 5.2 alatt a gyári "zene" nevű programot hol lehet letiltani gondolok itt olyanra pélául hogy beáll/alkal/zene/letilt opció de itt nem engedi
-
georgio25
csendes tag
Sziasztok! Nekem a legfrissebb H1N1 rom van fenn. Saját tapasztalat lehet ,hogy csak nálam van igy. Probáltam használni a 3 betüs navit,de sehogy sem akart találni műhold jelet ,vagy csak egy pillanatra de el is dobta rögtön. Véletlenül rányomtam a beállitásokban a"konfigurácios varázslóra" azóta tökéletesen működik.
-
Comic
aktív tag
Nem tudom, hogy ki milyen zenelejátszót használ, így azt sem, hogy kit mennyire érint.
Szóval a lényeg. Nem működik egy equalizer app sem az 5.2 alatt. Amely lejátszók sajátot használnak azokkal nincs baj, esetemben a playerpro-m eq-ja szuperál, de az sajnos a videózás közben ugye nem jó. Teljesen mindegy, hogy musicfx, vagy dsp, vagy bár mi. Valakinek valami ötlet?
Xda-n olvastam, hogy a legtöbb ICS-t futtató eszközön elő elő fordul. Viszont egy korábbi h1n1-en volt működö musicfx. Azt bele lehetne valahogy varázsolni ebbe? -
konrád18
csendes tag
le töltöttem innen az oldalról a t-mobieos ics-t meg egy 2.3.6-ot és nem tudom telepíteni egyiket se csak azt amit én csináltam backupot ilyenkor mit csináljak ?? válaszokat előre is köszönöm !!!
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok nincs véletlen elado headszett valakinek?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Használj poweramp-t, annál van beállítási lehetőség, hogy a memóriába maradjon, nekem soha nem lövi ki a rendszer igy.
-
Kisbatyu75
tag
válasz
vampire17
üzenetére
Ahogy olvasom a fórumot van akinek gond nélkül megy a GPS pozícionálás és van akinek nem. Én is sajnos az utóbbi csoportba tartozok. Amint egy program használni akarja a gps-t, elindul a villogó jelzés, hogy keres pozíciót, és amint talál, eltűnik a szimbólum, a térképen pedig (google maps, waze, i.O, mindegy) maradok egy helyben, míg csak nem ugrik a következő pozícióba véletlenszerű idő múlva. Próbáltam már a gps.conf-ot szerkeszteni, de ott nem memerek sokmindent piszkálni, csak a magyar time szervert állítottam be. Feltettem a sokak által javasolt GPS státusz programot, csináltam benne aGPS adat törlést majd frissítést, de ez sem segített. Tettem egy próbát a fasterGPS-el is de semmi eredmény.
Kipróbáltam h1N1 V4-en és H1N1 V5.2-őn. Gyári és nova launcherrel is.
Esetleg ha valami kisérletezés szükséges a hiba kereséséhez, megpróbálok mindent megtenni, hogy az egyébként nagyon jó ROM még jobb legyen.
Ja és feltettem Bagyusz által valahol linkelt NetworkLocation.apk-t is, mert mintha ezzel kapcsolatban írt volna róla, de attól semm űködik.
Sajnos nekem van olyan problémám is, hogy véletlenszerűen kilép programokból, egyszerre huzamosabb ideig nem tudok zenét hallgatni és böngészni, mert a háttérbe tett zenelejátszó programot gyakran kilövi. -
zho-lee
addikt
Be tudtam lépni kikapcsolt telefonnal a recoverybe!
Hardveres gombokkal..
(bocs, ha volt már hogyan kell, én még nem láttam)Kérdés: h1n1 3.6 van a telefonon.
Gyári 4.0.4-et szeretnék feltenni. Az #1-ben láttam is a linkjét az ics függetlennek.
Rámegy a gb-re?
Ha nem tetszene a gb visszatehető?Mindezt recoveryből csinálnám persze.
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Nekem a régebbi h1n1 van, de olvasgattam a csengőhang problémákat, nekem egyszerűbb megoldás segített.
A rendszer az sd-n létrehoz egy "Média" könyvtárat, és ott értelemszerűen almappákat a csengőhangoknak, riasztásoknak stb.
Az oda másolt mp3-akat simán hozza választás esetén rendszerhangokként.
Az újban nincs így?Másik észrevételem, hogy ha lenémítom a telefont szükség esetén, és utána vissza "hangosítom", akkor a néma csengőhangra áll vissza.
Aki használta a régebbi h1n1-et, annak is ilyen volt? -
vv871130
csendes tag
privát!
-
BarRi
csendes tag
Sziasztok!
2 gyors krdés!
Adatkapolat bekapcsolva app törölhetõ? Csak widgetapp vagy ha törlöm megy vele a mobilnetaktiválás is a statusbarból?
My uploads törölhetõ? És mire szolgál? Mindig fut.
Köszi!
-
ORCA58
addikt
Pár napja nyüstölöm a a H1N1 5.2 ICS-t. Most végre kezdek kibékülni az ICS-vel.
Ezer hála bagyusz -nak
Eddig szinte minden működik rajta ami kell nekem, és stabil is. A fogyasztásról nem tudok mit mondani, mert folyamatosan USB-re dugdostam. Csak a nem mondom melyik navi programok nem mennek, még az sem ami másoknak gond nélkül.
-
vampire17
addikt
A GPS Problema meg mindig jelentkezik... Mas esetleg tapasztalja? a lenyeg h bekapcs utan megy faxan a GPS, viszont egy bizonyos ido elteltevel azt produkalja, hogy bepozicional, viszont azonnal ki is kapcsol a kereses es utana nem követ...
Erre tud valaki valamit mondani? (legujabb H1N1 a ROM)
-
entee
csendes tag
Meg tudná valaki mondani, újabban hol van a boot animáció a h1n1-ben?
v4-ben még szépen lecserélte a rom toolbox, de v5-ben hiába cseréli akkor is a telepítéskori marad. Gondolom rossz helyre másol. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
szokrony
üzenetére
Nálam így oldódott meg a csengőhang elmászás probléma:
RootExplorer-el átneveztem a kiválasztott csengőhangot "Buoy.ogg"-ra és kicseréltem a rendszerben lévőt erre, ezután engedélyek beállítása és mindig a kedvencem szól még akkor is ha a laptophoz csatlakoztatva van a teló mert épp másolok valamit a memóriakártyára.
Megcsináltam még ugyanezt két másik csengőhanggal is amit így hozzá tudtam rendelni a kiválasztott emberkékhez hogy tuti az szólaljon meg mindig amit akarok.
Viszont hogy mind a három csengőhangnak legyen hely, töröltem majdnem az összes felesleges gyári hangot és a gyári szükségtelen appokból is töröltem 4-5 darabot.(#6024) Fakirr1
Na amíg összeszedtem hogy érthetően le tudjam írni látom megelőztél
-
törölt tag
válasz
enzahobi
üzenetére
Root explorerrel másold be a system/media/audio/ringtones mappába a csengőhangod.Ehhez a rendszert írhatóvá kell tenni erre a műveletre(a root explorerben a fehér R/O- R/W-re)
Kijelölöd alapértelmezettnek,majd reboot.Utána elvileg okés.Köhhöm..ez a 6004-esre akart válasz lenni..bocsi.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi a tippet, de semi változás
ugyan úgy sistereg/recseg, nem is tudom, ilyan mintha jobban csinálná amikor hozzáérek a kijelzőhöz, mintha a proci hallatszana bele. Én már beletörődtem, majd kap egy potmétert ahogy leírtam és azal jó lesz.
Viszont műkődésre bírtam a dsp managert!!! -
szokrony
csendes tag
Esetleg valaki az én problémámra gyógyírt nem tud?
Nagyon örülnék neki!
6004 -
enzahobi
aktív tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Na mind1. max kiherélek egy potmétert valamelyik régi fülesemböl, ráforrasztom a sonymra azt azon lejebb veszem a hangot, telón meg följebb. Elvileg a zaj állandó erősségű, tehát igy csökkenthető -a hangerő róvására- de nekem pont igy lenne jó. Egy éve fülzúgásom van, kerülnöm kel az erős hangokat, de azért a zenehallgatásról nem mondanék le
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01
üzenetére
Videót nem, de az első Hsz.-ben tök jól le van írva

-
alcatelot995
csendes tag
Alcatel ot 995 höz tud valaki gyári fülhallgatót hogy hol tudok venni?
-
argetlam01
tag
a rootolásal kapcsolatosan tudnátok videót fel rakni köszönöm
-
Heavyrain
őstag
H1N1 v5.2-ben van valami lehetőség az új kezdőképernyő személyreszabására?
Mármint a bal oldalon lévő kamera lecserélésére? -
enzahobi
aktív tag
Nektek az alap kimeneti statikus zaj (amit pl akkor halhatsz amikor megállítod a zenét a füleseden) mennyire hangos? Azért kérdezem mert mert engem nagyon zavar még fél hangerőnél is hallani +ez a hangeroszint is már sok a fülemnek. Van erre valami megoldás?
-
akos86
aktív tag
nem bírtam magammal és feltoltam az új h1n1 5.2 romot. nagyon fajin jól szuperál csak az ikonok vannak összecsúszva az zavaró egy kicsit.
-
szokrony
csendes tag
Üdv!
Már egy ideje én is figyelem a topikot. Jelenleg a legfrissebb H1N1 ICS van a telefonomon. Nekem is a csengőhanggal van a gondom. Néhány hozzászólással előbb írtátok, hogy meg kell figyelni mire áll át és arra átnevezni. De mi van ha néma lesz? Tehát nincs beállítva csengőhang. Akkor mire nevezzem át?Egyébként nagyon szuper ez a rom! Köszönet érte!
-
janesz555
csendes tag
Heló mindenki.
December vége óta böngészem az összes hozzászólást , hátha találok valakinél hasonló hibát , de még a google se talált hasonlót, ígyhát mostmár tényleg megkérdezem:
Mit jelent, hogyha minden GB rom amit felteszek a készülékre , első lockscreen után felcseréli a kék és piros színeket? A fekete , és a fehér színek maradnak , és nem is inverzek a színek. a kék és a piros cserélődik fel
(a youtube ikonban a tube körül kék, a google search pedig a g betű körül piros, emellett a háttér rendesen fekete, a gombok , és a menük feketék fehér írással , vagy szürkék amilyennek lenniük kell, ellenben a narancssárga kijelölés színnel , ami esetemben első lockscreen után kékes lesz, már baj van... )
Ha újraindítom a telefont , minden visszaáll , és jó..... egészen amég el nem sötétül a kijelző , mert onnantól megint szín hiba restartig.
Valaki tudna valamilyen megoldást? vagy másnál is volt e ilyen?
GB romot szeretnék használni a készüléken , de a Telenor már ICS sel adta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mármint párom
)
v4-alatt nem volt ilyen gondom.

.