-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csicsice
csendes tag
-
-
eldrah
aktív tag
válasz
ViCk980 #24337 üzenetére
Te magadnak csináltad ezekszerint?Idoben sok volt? Nem laksz véletlenul pesten,vagy annak kornyékén?
Bekunyiznám magam Fakirrhoz is,fel is ajánlotta,hogy segit anno,de nem járok martonvásár felé mostanság
és hogy ide tartozzon:
hanyatfekvo droidra megoldás: bekapcs gomb+ hang le...gyári beállitások visszaállitása...nálam csak ez segitett anno...vagyis tegnapelott reggel
vagy ha gép elott vagy akkor bekapcs gomb+ hang le mig egyet rezzen..akkor gépre dugva inditania kéne...
-
eldrah
aktív tag
válasz
ViCk980 #24332 üzenetére
Koszonom a gyors választ...gyárit láttam kemény 500 ft korul ujonnan..attol olcsobb?
amugy erre még határozottan emlékszem,hogy lett emlitve ez a tipus..(valoszinuleg épp Te irtad
) a szétszedést inkább rábizom másra,meg a cserét lehet...szeretek én csinálni mindent,de amennyi nyugodt idom van a baba és a nagylány...na meg párom melett,tuti eltornék valamit arra meg nincs pénzem,vegyek másikat most
na meg..szeretem én ezt a telot...
HelixP akkor nincs eloreláthatolag semmi esély a megoldásra ha jol sejtemBár régebben kérdeztem Bagyuszt,hátha de azota sokminden változott
Anno az is lett mondva nem lesz cm, majd cm11,majd art a telora..és mégis
Art-rol jut eszembe..én átváltottam erre..de...mitol is jobb ez igazábol mint a dalvik? mert kulonbséget nem érzek...hacsaknem,hogy azota a bsplayer folyton bezár,meg egy csomo progi force closeol(ez de hulyén hangzik)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViCk980 #23721 üzenetére
Lassan át lehetne nevezni kitollopomanyiltforrast.com-ra...
Pár ember nem érti meg, hogy nincsen olyan, hogy saját kód egy nyílt fejlesztésben... pont attól nyílt, hogy szabadon használható. Persze illik megemlíteni azt, hogy ki dolgozott rajta... az XDA dev.eket, a MoDaCo dev.-etet, a Google Team-et, a JAVA fejlesztőket, a GCC fejlesztőket, a Linux csapatot, amiért megírták a rendszert... a marinéne kiskutyáját...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ViCk980 #23658 üzenetére
Jajne... megint kezdődik ez a téma...
Nem, nincs semmiféle "szórás". Van max. 1-2% eltérés két azonos szenzor között, vagy annyi sem! Ami ivszont van, az nem szórás, hanem másik fajta telefonok. Az oké, hogy minden darab kívül 995-ös, de készül 10-15 ezer darab egyik revízióból, aztán újabb 10-15 ezer egy másikból, majd szépen össze lesznek keverve a végfelhasználók között. Hogy mást ne mondjak most pl. ZTE Skate-ből van legalább 4 alverzió... Blade G-ből eddig három...
-
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
ViCk980 #23061 üzenetére
nem egyedi probléma, nálam is előfordul sokszor.
plusz még az is, hogy random lefagy a telefon, ahogy lezárom. a zene szól benne, de nem lehet semmit sem csinálni. akku ki-be segít csak rajta.
a másik az, amikor zenét hallgatok, és pl. viber üzenetet kapok/küldök, akkor betorzul 1-2 másodpercre a zene, amíg beadja a csipogást (ahogy elküldtem/fogadtam az üzenetet). -
fonix232
aktív tag
válasz
ViCk980 #22718 üzenetére
Ez nem a fo oka, habar kapcsolat lehet kozte.
/mnt/sdcard_0/ az a legacy path a /storage/sdcard0-hoz. Bagyusz ramdisk-je nem csinal symlinket, egyebkent konnyeden megoldhato adb shell-bol:
mkdir /mnt/sdcard_0/ && ln -s /storage/sdcard0 /mnt/sdcard_0
Ezutan nem fog vinnyogni.
Viszont a media_rw az fura. Mivel az nem egy mappa, hanem egy usergroup, meghozza a fuse-mountolt cuccok usergroupja (jelen esetben sdcard0 illetve usbdisk, de mas eszkozoknel a /storage/emulated => /data/media is media_rw altal birtokolt, illetve a fuse service is azon fut).
(#22727) ViCk980:
Na az viszont korrekt. Elmagyarazom miert is.
A 4.4 bevezette ugye a teljes FUSE alapu mountot, igy mar mindenki azt hasznalja (egysegesites, nincs tovabbi baszkodas mindenfele particiokkal, illetve mukodik rendesen az MTP mount is).
Viszont hogy ez mukodhessen, a meglevo file rendszert fel kell csatolni. Itt jon kepbe a /mnt/media_rw/ mappa, ugyanis minden nem direkt FUSE mount (direkt mount lenne a /data/media => /storage/emulated) ide lesz felcsatolva, majd egy FUSE csatolas utan kerul at /storage-ba.
Tehat jo helyen keresgel, es szerintem ez okozza az UUID problemat is, hosszabb tavon. -
-
selender96
tag
válasz
ViCk980 #21546 üzenetére
már ki futottam a szerkesztésböl a lényeg annyi hogy az sd-re nem tudok semmit fel tenni ha arra fel tudok tenni egy romot már minden jo de mivel nincs a közelbe másik sd igy marad a mostani bocs ah sd-t le formázom akkor a fel telepitett cwm app nem tünik el ? a cwm hogy fel volt telepitve ?
-
selender96
tag
válasz
ViCk980 #21546 üzenetére
hogy érted hogy gépen ? 6 ot használom perpill kéznél nincs egyse mp4 be tettem bele a memoriakártyát és semmi nem tesz fel semmit nekem bármi jo lenne egy egy romot se tudok fel jutattni nekem bagyuszé is jo lenne csak enm tudom fel tenni az sd-re amilyen szerencsétlen vagyok ki deült hogy azzá tettem xd
-
wody21
tag
válasz
ViCk980 #21341 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megtörtént a szűz cm 10.2 telepítés, nagyon frankó a rendszer! Piszok gyors, tetszik az átalakíthatóság, profi. (kösz bagyusz!)
Egy-két kérdésem azért lenne:
- úgy tűnik, hogy "többet / hosszabbat" kell oldalirányba tapizni a kezdőoldalak közötti váltáshoz. Ez természetes? Véletlenül nem lehet módosítani ezen? Kicsit fárasztó, ics-n nem kellett ennyit nyúzni :S
- hogyan tudom megoldani azt, hogy karakterek begépelése során ne rezegjen a masina?
Köszi előre! -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
ViCk980 #21287 üzenetére
Néztem TCM-ben, bár nyilván nem jót nyitottam meg, mert volt a gépen régebbi 10.1 rom és gapps, lhet azt nyitottam meg. Most az új szerelmemet vettem elő, átjöttem linux-ra, nem-e a Win kezd szívatni. Én már nem bízok benne, csak az ubit meg még nem ismerem annyira... mindegy... Megpróbáltam ott átmásolni és megnyitni, és bizony hibás. Most meg akartam nyitni a letöltést is, de arra is hibát ír, bár a CWM meg működik.
Le töltöm újra, csak az a bibim, hogy mbil netem van, és már nyilván lefelezte a sávszélemet. Lehet ezért hibázott a letöltés.
Egyébként 6-sal próbálkozok. -
törölt tag
válasz
ViCk980 #21257 üzenetére
Azt azért gondolom tudod,hogy kínában azzal a névvel fut..
21260: wwenigma: mi van olyankor,ha van egy lopott teló(bemérve tbányán) viszont a yard lezárta a nyomozást, tré meg ki akarja fizettetni a telót? Hova fordul6 a tulaj,akinek ellopták a telóját? ( Fogy védelmet ne mond,már volt..)
-
bagyusz
őstag
válasz
ViCk980 #21229 üzenetére
Kötve hiszem, hogy egy idejétmúlt készülékre egy 3. droidot is legyártanának. Még a nevesebb gyártók csúcsmodelljeire is 2, max 3 droid verzióig supportolnak. Egy alsó-közép kategóriás telónál már egy frissebb droid is nagy szó.
Csakhogy ne legyek annyira negatív, várom a frissítést.
(sokat lendíteni a cyanogemod romokon)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ViCk980 #20681 üzenetére
Létezik belőle nfc-s változat,gondolom a firm direkt egységesített. Fizikailag a m.o-n hivatalosan kaphatókban nincs nfc chip.
Big: föld,táp,data rx , data tx.. Lényegében több nem kell.. Az a gáz,hogy a táp a chipeknek külön kellhet,akkor le kell osztani. A szoplacsek meg az,ha az egyik chip 3.3V-os, a másik meg 5V-os. Olyankor kissé körülményesebb a vezetékelés,vagy beteszel az 5V -os ágba 2 db 1N-es diódát..
-
törölt tag
válasz
ViCk980 #20679 üzenetére
Meg sem merem említeni a szoft árát hozzá,a szerver díjjait,meg azt,hogy pl a nokia lelőtte az összes hivatalos szerverét,mert microfos-nokia lesz/lett..
Apropó: hogy áll a beteg? Unicdma esetleg segített?
Bigman: (20673-ra): úgy,hogy Neki a hivatalos update ment fel.Más bootloader verzió volt,mint neked..
-
helixP
nagyúr
válasz
ViCk980 #20518 üzenetére
Köszi, de azt hiszem, nem erre gondoltam. Nem az a bajom, hogy megy a WiFi, amikor bekapcsolt WiFi mellett alszik a telefon, hanem amikor nincs bekapcsolva a WiFi, akkor is bekapcsolt antennát érzékel.
Amit Te javasolsz az arra van, hogy off screen mellett kapcsolja le a képernyőt nem? Ezt nem akaromReco se jön be a 'halott' telódon?
-
pappsy62
tag
válasz
ViCk980 #20122 üzenetére
Szevasz Másik sd-vel nem csak másik programmal (picquc?). Egyébként jól működik minden egyéb.
CL6-os kártya eddig minden működött is róla és most is pl. navigáció.
Ha fotó alkalmazáson keresztül nyitom meg működik, ha háttérképet akarok beállítani vele szintén mükszik.
Csak ha önállóan nyitom meg fc-zik. -
ViCk980
tag
válasz
ViCk980 #20000 üzenetére
Eddig ez jött ki...
S50 (telenor) cwm6 paff cwm5 okés lett.. (ezt már nem is piszkálom)
2S50 (telenor) cwm6 oké cwm5 paff (cwm6-al újra rakva oké)
2S50 (független) cwm6 paff cwm5 paff (aki ezt érti az nem a bűvös sárkány)Belakás utáni teszt következik.........
U.i: A működő telóknál újraindítás után a boot idő 11 sec... ez eddig a legjobb..
-
helixP
nagyúr
válasz
ViCk980 #19998 üzenetére
Nem tom van-e értelme össze kellene szedni, hogy kinek mik a paraméterei és kinek megy, kinek nem, de hátha kialakul valami:
Nálam Alca logónál bootloop lép fel: s50-es, T-s, ICS-re gyárilag frissített, rooted, 5.5 CWM, előtte 4.2-bagyusz volt rajta.
ViCk980: ja tényleg reco, igazad is van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest