Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
válasz
üzenetére
Erre adj Választ: Bagyusz azt mondta elég a recoveryben csak a wipe data factory resetet-t formázni az leformáz mindent!
Akkor mért indul újra a telefon??
De viszont ha így csinálom akkor full üres lesz és így már nem megy tovább az alca logonál:
wipe data factory reset
wipe cache
utána mount adn storgate : Itt az összes formázása system stb...
utána Advanced : wipe dalvick cache
wipe battery
wipe data factory reset
wipe cache
advanced: wipe dalvick cache
wipe batteryAkkor csak van a 2 Formázás között valami külömbség nem??
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Senkit nem utasítottam semmire, csak egy kérdést tettem fel, hogy nem e rosszul csinálja de helixp felfújta megint!
-
törölt tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Csak tipp: a cm romok instal zipként mennek fel. Javasolt előtte egy full format..
-
tomiivagyok
aktív tag
Végül csak sikerült ráerőszakolnom a CWM5.5-öt, majd gyorsan rá is csapattam a drágámra a 10.2-es CM-et, hátha bejön nekem is az, ami előttem jópár embernek bejött. Felrak, belép, semmit nem tölt le, újraindít... Várás, majd bootloop, és egy hatalmas "miééééért?!". Várok 3-4 percet, elsötétül a kijelző, megint Alca logó, megint 3-4 perc bootloop, és megint semmi. Végül akksi kiszed, CWM6 indít, factory reset, cache wipe, CM10.1 telepít, és restore. Sajnos nem sikerült, és várom az orvoslást, ha létezik olyan... Remélem létezik.

ui. bocsi, hogy teleírtam a topicot, nem volt szándékomban

-
tomiivagyok
aktív tag
fú, komolyan. letöltöttem azt, amit kellett, kicsomagoltam, majd rányomtam kétszer arra, hogy "install32.exe", gondolkodott kicsit a gép, pörgött egyet-kettőt az ikon, de nem történt semmi. no, gondoltam, hátha jó lesz, újraindítottam a gépet, de utána se lett jó, még mindig nem tudom loadolni a CWM-et. most jön az alcateles driver pack, hátha azzal jó lesz, habár nem látok rá túl nagy esélyt...
-
törölt tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Szemét leszek és nem linkelek,de olvasd el , hogy mit mondtam: ROMOK!!! résznél:
ROM-ok letöltései:
[link] Gyári romok; Recovery file-ok; Készülék belső részének fotói ; Rootoláshoz ezközök ; Gyári meghajtóprogramok
[link] OT-995 rom linkek, recovery Linux alól(THX to Ricsi200)
[link] (Nem magyar független ICS, GB-re rakható)Francia ICS backup telepítési leírással -
tomiivagyok
aktív tag
válasz
üzenetére
csak eljutott csöpp agyamig, hogy ott van csomó CWM, talán onnan kéne válogatni (
), [link] ezt le is töltöttem
remélem jó is lesz vele, összefoglalót meg mindjárt olvasom.. csak egyszerűbb volt megírni 30 sort, mint visszaolvasni 
(lustaság fájna, ordítanék
)
fastboot driver: "The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search."
-
törölt tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Esetleg Bagyusz Blogja?

Driverre: összefoglalót lenyit és megkeres rom linkeket,majd elolvasni,mi van odaírva.. ( Súgok: driverek!!!
)Lustaságra: tippként: kereső jobbra fent?
Én az álmosságtól tudnék üvölteni,ha lenne energiám..úgyhogy hagylak is érvényesülni (hajnali 4:30-kor ébresztő..) . -
tomiivagyok
aktív tag
A franc, elfelejtettem, hogy hogy is kéne loadolni a recovery-t.
Próbáltam úgy, hogy fent volt OTU, alca logóig eljuttattam (kikapcs, aztán meg hangerő le+bekapcs), beírtam parancssorba: fastboot boot recovery.img, <waiting for device...>-t kaptam.
Ugyanezt eljátszottam úgy is, hogy nem volt fent OTU, szintén <waiting for device...> üzenetet kaptam.
Most próbáltam úgy, hogy az illesztőprogramot letöröltem, <waiting for device...> üzenetet kaptam.
Szeretném megpróbálni a 10.2-t felrakni 5.5-ös cwm-mel... Mondjuk nem találtam meg (csak az image file-t), szóval valaki küldene nekem egy linket úgy, hogy benne van zip fájlban? Vagy csak ki kell cserélni az img fájlt, és ugyanúgy lehet csinálni?
-
-
törölt tag
válasz
mcsm88
üzenetére
A .android-secure szokott még bekavarni. Az sd-t mountold cwm-ben,majd a kártyáról töröld a .android-secure mappát. Ez után egyböl mehet a restore.. hátha

Bigman: nem kéne... ha nem az a gyári romja,akkor minek csessze el a flasheléssel az egyetlen eredeti cuccát?

Nem kötözködés,de gondold át ,mielött irod:a flashelés felülír vmit. Nagyrészt a gyári dolgokat. Jó az,ha eltünik minden,ami gyári? Szerintem egy esetben igen a válasz: ha van backup az eredeti dolgokról. Minden más esetben káros.. szerintem
-
-
mcsm88
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy mit tudok csinálni a Restore közbeni MD5 mismatch hibával?
-
R2Bazsi15
tag
Az miért lehet hogy amikor a sd kártyát usb-n keresztül a gépre akarom csatlakoztatni semmi sem történik csak narancs színűre vált a kis android?
Megtaláltam törölnöm kell. az OTU-t -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!!
A telónkat lehetne üzemeltetni fm transmitterként??? Valahol hallottam hogy igen.
üdv
-
pappsy62
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi a segítséget, sikerült. Töröltem az appokat, majd be kellet másolni az system/app könyvtárba a fájlt és a jogokat megadni neki. Újra indítani és azóta működik. Sima telepítést nem akarta.
Köszönöm
-
bigman001
tag
Csak azt nem értem, mért nem a sajátját recovery-ét flashelitek fel? Vajon úgy mit csinálna lehet jó lenne mindenkinek??........Vagy ezt lehet én tudnám használni a mágikus V60O bootloaderemmel.

-
eldrah
aktív tag
Üdv!
Nos, durván másfél napi aktiv használat után kijelenthetem, az én telómom is stabilan fut a cm10.2. igaz csinált furaságot, az opera mini, de azt betudom az opera baromságának..az egyedüli ami még kicsit javitásra szorulna és ami nem lesz valószinüleg soha kijavitva, az előzőnél előforduló visszapattanás..de lassan megszokja az ember
viszont őszinte leszek, lehet én vagyok technokretén, vagy vakegér hozzá, de semmi különbséget nem látok az előző verzió és eközött szinte..(a legszembetünőbb számomra a cm regisztráció volt..abba beleszaladtam tegnap félálomban
irom a gmail cimem és semmi..ujra...és semmi..ujra..és semmi..aztán nézem, hogy hoppá, hülygyerek..ez nem is az amit én akartam
) szóval sok különbséget nem érzek..amit szoktam használni az megy, a játékok elég jól elfutnak eddig..( shakes and fidget, battle monkey, lego star wars, yoda chronicles/na azt a kicsi miatt töltöttem le, de rajtam ragadt
/ ingress, opera, viber, és most tesztelésre a friend caster, nagyvonalakban..) szóval ha ezek elmennek, nálam már nyerő a rom
bootolásnál nem volt gond, cwm 6-al raktam, ahogy irva vagyon, szóval passz a tobbieknél..:S
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Mindenesetre, még próbálkozom vele, 10.2 mert ha másnak jó, akkor az én függetlenemre miért nem ? Csak pl.: olyan nem lehet hiba forrás, hogy wipe ide, vagy oda, milyen rom volt előtte, pl. nekem h1n1. Valami maradványra gondolok, és még a cwm 5-6 se bizonyítottan egyforma. Vagy az ?
-
Milo629
aktív tag
Én először CWM6-tal raktam fel, újraindításnál bootloop, aztán bagyusz féle 'recovery_ics'-el (CWM5) ugyan az volt a helyzet, majd a 'recovery_machfix-2012.06.09'-el (CWM5) sikerült elérni, hogy újrainduljon, viszont az újraindítás után teleírta(?) a data partíciót és csak ~100Mb szabad hely maradt és írta is, hogy szabadítsak fel helyet. Utána mivel nem voltam gépnél újrahúztam CWM6-tal és meglepő módon megint működött az újraindítás, viszont megint eltűnt a hely (újraindítás előtt ~900Mb szabad). Ezt mi okozhatja? (Mindig formáztam mindent recovery-ben)

Szerk.:
T-Mobile / S50 -
Kovbob
senior tag
Nekem is tökéletes működik amióta másik cwm-el telepítettem fel. Csak bagyusz féle cwm 6-al nem lehet rebootolni.
-
bagyusz
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy addig senkinél sem lesz jó a cm10.2 amíg nem lesz egységes FW kialakítva. Más részt itt érződik a 3.4kernel hiánya.
-
mrazgabor
tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
cm10.2 nálam ha nem használom a telót nem is igazán merül (este leveszem töltöröl és reggel még 100%)
-
pakardo
tag
Sziasztok,igy második napi tesztelés után nálam semmi hiba nem jött elő a fent említett hibákbol , Amúgy vagy 3 - 4 megszokott programot használoka az egyik nél jött elő,hogy nem kompatibilis a rendszerével (mert régi a progi ) köszi Bagyusz mester a cm 10.2 őt !!
-
Lasy
veterán
válasz
Szállító76
üzenetére
úgy hogy nem használod...
akkor minek van?meg persze éjjel.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
Szállító76
üzenetére
Ennél a kamera milyen ?
-
helixP
nagyúr
válasz
gabrovits2
üzenetére
CM-sorozat, a 10.1, nálam a 10.2 még nem

-
Szállító76
tag
válasz
gabrovits2
üzenetére
Nekem ez jött be a legjobban [link] -
Ronam
addikt
válasz
gabrovits2
üzenetére
Én azt használom most, szerintem a legjobb
. -
loosht
senior tag
válasz
gabrovits2
üzenetére
Üzemidőben a H1N1 5.2 az 5.4 kernelével verhetetlen volt nálam.
-
pappsy62
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi estére kipróbálom.

-
gabrovits2
csendes tag
Egy kérdés. Melyik ROM-ot ajánljátok most legjobban? Az akksi idővel van első sorban gondom. Gondolkozok a Stock Clean ICS-n hátha azon jobb.

-
pappsy62
tag
válasz
ViCk980
üzenetére
Szevasz Másik sd-vel nem csak másik programmal (picquc?). Egyébként jól működik minden egyéb.
CL6-os kártya eddig minden működött is róla és most is pl. navigáció.
Ha fotó alkalmazáson keresztül nyitom meg működik, ha háttérképet akarok beállítani vele szintén mükszik.
Csak ha önállóan nyitom meg fc-zik. -
pappsy62
tag
Sziasztok
Tegnap érdeklődtem, hogy a galéria alkalmazás fc-ik másnál is vagy csak
nálam . Mindegy hogy telepítettem, üres formázott sd-re is,akkor is fc-ik a galéria. Nem lehet a fényképeket megnézni mert újra indul a telefon. Más is tapasztalt ilyet. -
bagyulus
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Jó reggelt nálam is ugyan ez a hiba.
-
ViCk980
tag
Szép estét mindenkinek...
Új jelenség cm10.2-nél...
Mint már tegnap is írtam a telefon újraindítás után kb: 20-25 perc mire magához tér...(Log-ot még mindig nem tudok)

Viszont amit észre vettem.. Bootloop közben párszor bevillan a zárképernyő talán pár ms időre..majd a sokadik ilyen bevillanás után végre betölt a rendszer... SZVSZ a probléma valahol a rendszerfájlok betöltésénél lehet...(talán partícó csatolás)?
Csak laikus vélemény..Ezt leszámítva atom stabil....

-
Stoykie
tag
Googliztam egy kicsit és találtam ezt de egyik sem ment. Mármint ezekkel volt az, hogy csak pörög a CM logó és több perc várakozás után sem történik semmi. Leírom a lépéseket, hogy mit csinálok, hátha valamit én cseszek el. Törlök mindent. Majd fel a rom, utána a gapps-et, majd Loosht féle pach és ezek után az apn fix.. Ha valamit rosszul csinálok és én vagyok a láma, akkor mondjátok nyugodtan.
-
Jenzen
csendes tag
Ez OT995_GB_ICSLOADERv1.0c-wwenigma.7z
138.13 MB 71 0 2013-06-02 06:50:58
Description: OT995 Gingerbread for ICS bootloader - Restore from CWM / original recovery will be overwritevagy ez
OT995_GB_ICSLOADERv1.0b-wwenigma.7z
103.35 MB 59 0 2013-05-22 17:23:05
Description: Description: OT995 Gingerbread for ICS bootloader - Restore from CWM / original recovery will be overwrite -
Lasy
veterán
-
helixP
nagyúr
-
R2Bazsi15
tag
Valaki tudja hogy egy galaxy mini hogy megy a rom csere netán ugyanígy ahogy az alcatelünkön
? -
HebokA
csendes tag
Elsőre minden probléma nélkül felment a 10.2 v2.
Le lett formázva az sd-kártya csak a cm és a gaps rajta , minden partició formázva a CWM-ből.
Egy kis használat után írok tapasztalatot
-
Lasy
veterán
jó ez a h1n1 még bírja jobban mint a cm10.2
mennyiben jobb, hogy ennyit szenvedtek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Nekem 6sal is tökéletes