Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Ha valaki felrakta az FXOS t irhatna róla !
-
Ed3r_X_
nagyúr
Adjatok hálát az égnek, hogy ilyen Mesteretek van
FX OS, nem semmi, anno főnix beígérte, aztán mi lett belőle? Semmi igazából. Gratula bagyusz 
-
csicsice
csendes tag
bocs
Köszi 
-
lacc65
tag
válasz
csicsice
üzenetére
sztem a gapps nem befolyásolja de biztos nem véletlenül kérdezte bagyusz momentán a gapps telepítése nem feltétele a helyes működésnek,én sosem telepítem az os-el ha az adott rendszert először teszem fel,próbáld esetleg másik recoval ( full wipe full format kivéve az sd )
-
csicsice
csendes tag
megint próbáltam Ugyanaz

-
csicsice
csendes tag
Ezek alapján föl kellene hogy menjen az én telómre, ugye? Próbáljam meg gapps nélkül?
-
csicsice
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
nem

-
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha készülék csere lesz akkor természetesen olyant választok amit adnak ebben az árkategóriában. Mondjuk nem tudom, hogy van-e neki készleten 995, de majd meglátom.
(#23971) csicsice
Mennyi ideig hagytad "forgni a cm logot"?
-
csicsice
csendes tag
Sziasztok. Nagy segítséget szeretnék kérni. Már megpróbáltam minden elolvasni, értelmezni, de nem sikerül semmi
Szóval: ICS_H1N1v5.8a van a telefonomon és próbáltam "frissíteni" a bBagyusz féle CM11-re (mindent letöltöttem, wipe, telepítés stb) de mindig csak a Cyanogen képernyő jön elő a kör végtelen ideig megy körbe és semmi . Most visszaraktam az ICS_H1N1v5.8a-t de azért megkérdezném, hogy lehet-e erről egyáltalán valamire újítani, és ha igen, hogy? Firmware.4.0.4 Építési szám: ICS_H1N1v5.8a
Kernel: 3.0.8-perf bagyusz. Tudom, hogy már milliószor le lett irva a telepítés, azzal nincs gond, de hogy mi kell és lehet-e egyáltalán cm-RE FRISSÍTENI. Köszönöm szépen! -
karzol32
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, akinek gyári telenoros ICS van a telóján, nézze már meg hogy nála is futnak ezek az appok:
Wiper App
Com.jrdcom.fastdormancy
JrdSensor
Köszönöm. -
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Én meg ezt a gyűjtést nagyon nem szeretném, magam is tudok venni használtan, másrészt t-mobile support szerint mennyek személyesen megfelelő okiratokkal és akkor intézik a szervizt. Azért köszönöm.

-
Milo629
aktív tag
válasz
zsolt1981062
üzenetére
Legújabb van fent, úgy is ki akartam próbálni a MIUI-t, csak vártam vele hátha lesz újabb, CM 11-et még nem merem bekockáztatni. Vagy max visszarakom akkor a régebbi 10.2-t.
-
bagyusz
őstag
Kész, ennyi azt hiszem totál megadta magát a teló.

-
Milo629
aktív tag
Sziasztok! Nálam is előjött az a probléma, hogy lemerült a telefon és ennek köszönhetően bootloop(?) lett az eredménye. Ennek a kiküszöbölésére (töltésen kívül
) van valami megoldás? Így éjjelre se merem 40 százalék alatt hagyni és nem mindig tudom megoldani, hogy konnektor közelébe legyek. Ezt már szerencsére telefonról írom mert másodjára is bevállt a radiátor + bikább samsung töltő kombó, csak ez kitudja mennyire egészséges az akksinak és hányszor viseli még el... (CM 10.2 van fent) -
Milestone2
nagyúr
-
ikaros13
aktív tag
válasz
KatyTech
üzenetére
szintén összefoglaló, de innen is akár.
-
aszti75
senior tag
lacc65:A MIUI-t én az 5-el raktam fel magamnak,de a fiam telójára nem megy fel egyikkel sem.
Bagyusz CM11-ét vasalom fel éppen,azt engedi csak,de cwm6-al az is status 7 hibát dobott.Viszont cwm 5-el simán felmegy.
Bagyusz CM11-e nagyon hamar merül,ezért akartam kipróbálni a fiam telefonján a omni-4.4.2-20140107-cocktail-homemade-et,mert jobb akksi időt írtak neki.... -
ikaros13
aktív tag
-
helixP
nagyúr
válasz
aszti75
üzenetére
Ez nem a phoenix -féle "ugrálós" cwm-mel megy fel? nekem legalább is akkor dobott status 7et, amikor sima cwm-el akartam feltenni egy olyan romot, amit a spec. cwm-mel kellett volna. (telóról vok, vissza kell keresni, dec 15-e kb, amikor kijött a miui kb)
Csak loadold, ne flash-seld!!!
Amúgy minek szívatjátok Magatokat szedett-vedett romokkal, amikor ott van bagyuszé...? -
aszti75
senior tag
-
aszti75
senior tag
Status7 hibával leáll a flashelés a fiam telefonján a MIUIv5-el és a omni-4.4.2-20140107-cocktail-homemade-el is.
Valami ötlet erre?Bagyusz CM11-ese viszont gond nélkül felmegy
CWM 5-öt használok.
Köszi a segítséget előre is...
-
sdavic01
tag
valaki linkelje már a CM11-et, de ne a bagyuszos linket mert az nem akar letöltödni

köszönöm szépen.
vagy skypon vagy bárhol küldje el vagy tegye fel valaki pls -
KatyTech
aktív tag
Most 4.3.1-es android van a telómon hogyan tudom vissza tenni rá a gyári ics-t?
Leszedtem a gyári mentést amit cwm-ből kell vissza állítani, de akkor megáll a fehér alcatel logonál.
Hogyan tudnám megcsinálni?
-
aszti75
senior tag
omni-4.4.2-20140107-cocktail-HOMEMADE-hez kell gapps és ha igen honnan tudom letölteni?Vagy jó hozzá bagyusz blogjából a CM11 gapps?
Köszi a válaszokat...

-
aszti75
senior tag
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata omni-4.4.2-20140107-cocktail-HOMEMADE ROM-al kapcsolatban?Akku idő,fagyások/akadások?Azt tudom,hogy nem rootolható illetve prerootolható.
MIUI nekem nagyon bejön,de a böngészője igen csak zabálja a ram-ot és ezáltal ha 2-3 oldal nyitva van szépen fc-zik.Legalábbis nálam.... -
bagyusz
őstag
válasz
mrobee
üzenetére
Bootloader verziót meglehet lesni, ami alapján nyomon lehet követni a FW-t.
Nekem LEF0CLP1 a BL verzió
Adb-n keresztül kiadod ezeket a parancsokat:
adb shell
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p5 of=/sdcard/mmcblk0p5.img
Megnyitod pl notepad++ rákeresel a bootloader szóra majd valami ilyesmit fog találni:
androidboot.bootloader= LEF0CLP1
-
mrobee
csendes tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Nekem gyárilag a Telenortól ICS4.0.x volt a telón, ami később frissült 4.0.4-re, és ugyanez a lockscreen hiba CM11-ben. FW verziót hogyan lehet megnézni? Talán egyeztethetnénk a többiekkel akiknek ugyanez a hiba feloldáskor. Valahol olvastam, hogy talán screen refresh probléma lehet, de most nem találom.
-
mrobee
csendes tag
-
KatyTech
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyári független ICS-t tudna valaki linkelni ami nem buherált?
Meg egy leírást a telepítéséről?
Köszi.
-
Kovbob
senior tag
Gratulálok a Firefox OS-hez Bagyusz
Egy zavaró hibát vettem észre, hogy nem működik a vissza gomb. Szerencsére a home gomb az igen. Meg még most elég lassú a rendszer, de amúgy nekem tetszik 
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sdavic01
üzenetére
Hát azért illik visszaolvasni pár oldalt, mielőtt kérdezel...
A legújabb rendszer a telefonra, ami nem gyári a tegnap este elkészült
FireFox OS - letöltés rendszer ugyan, de még kezdeti szakaszban...
A legújabb összes többi rendszert a telefonra, ami nem gyári, meg itt találod: - link illetve itt: - link
-
sdavic01
tag
Sziasztok!
Mi a legújabb rendszer (nem a gyári) a telefonra ??
-
janihunk
senior tag
Elég érdekes a feloldásos fekete képernyő hiba. CM 11 és 10.2 ben is meg van. Aki találkozott vele annak szintén van olyankor egy fehér folt a képernyő közepén? Mint ha pixelhibás lenne a teló. De nem az mer működés közben nem látom akárhogy nézem.
(#23916): CM11 et javaslom jóval gyorsabb a 10.2 nél játékok alatt is stabilabb. MIUI-t nem próbáltam.
-
-
-
Ted-Mosby
senior tag
akkor a sok-sok bevált androidos programot (pl.: három betűs navigáció), dobhatjuk a kukába???
file manager-t is a "marketplace", vagy vmi ilyesmi helyről töltöttem le
-
bagyusz
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Elsőnek úgy volt, hogy ubi lesz, de arra még appok sincsenek, csak illusztrációk.(#23903) Ted-Mosby: Köszi az infót.
(#23904) ToniSoprano:
Szoftveresen van egy két probléma, pl bezáródnak az appok, de rootolás után orvosolható, valamint egyesek szerint gyengébb a wifi vételi képességei(mondjuk ezt én még nem tapasztaltam 995 után), de szintén orvosolható. Néha előfordul a black screen effektus feléledés után, de másodjára már behozza képet. A parasztvakító karácsonyfa ledek néha képesek be bugolni a walkman zenelejátszóban. Összességében nem olyan rossz a gyári os. Napok kérdése és jön a 4.3 ami remélhetőleg javítja az említett hibákat. vagy újabbakat idéz elő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anyaghasználat a prémium kategóriát súrolná, ha a hátlap is normálisan illeszkedne.
995-höz képest megváltás a teló a hibái ellenére is. Végtére nem bántam meg, hogy ezt a telót vettem, főleg hogy dominóban karácsonyi akció keretében 59ezer Ft volt.
(#23905) Milestone2 : Ez nem android, nem kell gapps, teljesen más, HTML5-re épül.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
Szia Bagyusz, az Sony Xperia SP bejött, megbízható teló, mik a gyengeségei? Nemsoká lejár a hűségidőm, a 995-m már 2 éves lesz semmi baja, csak a vas már régi. Gondolkozom a váltáson, ezért érdekelne a tapasztalatod a SP-ről, mik a gyengeségei, van-e nagyobb hibábja.
Bocs az off-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FX OS, nem semmi, anno főnix beígérte, aztán mi lett belőle? Semmi igazából. Gratula bagyusz
Köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)