Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Akkor hogy on is legyek:
A telefont szeretném visszavinni gariztatni (GPS, bluetooth, akksi), és szeretném mindenes gyári állapotba visszahozni. Ha az OTUt ráéresztem a rootolt, kipucolt gyári ROMra, akkor mindent "helyrerak"? Mert custom romok esetében találtam megoldásokat, de erre pl. nem. Köszönöm előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Melack
veterán
válasz tothjozsi96 #17794 üzenetére
Mi oldotta meg?
Ne tartsd magadban, lehet másoknak is segítehet.
-
Melack
veterán
válasz AeSDé Team #17586 üzenetére
Ha qamu telóját megcsinálták......
-
Melack
veterán
válasz #88471552 #14060 üzenetére
Én csak javasolni tudom. A memória kezelése javult (nem orbitálisan, de jobb lett), gyári kamera app fényéveket javult (külsős alkalmazás eddig csak rontott a képeken ), és egy fokkal gyorsabb is lett a teló - csengőhangelcsúszásról nem tudok beszámolni, még nem sikerült úgy hívniuk, hogy épp lett volna hang a telefonon.
-
Melack
veterán
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az alap gyári kamera mentési útvonalát hol tudom módosítani ? Ezt sem találom :-(
-
Melack
veterán
válasz Angelus(hun) #13778 üzenetére
Ez gyári Telenoros ICS, most takarítom
Bagyusz: ha letakarítom a feltett alkalmazásokat (Google), majd felrakom a Playről a Google sajátjait, akkor azzal érek el valamit, vagy sem?
-
Melack
veterán
A frissítés egyik legnagyobb előnye, hogy megjavult a CameraZoom FX képmentési algoirtmusa - mostmár tud menteni rendesen dátum alapján
A fotók meg javultak. Nem profi, de a fostól már fényéveket javult. Már használhatóakEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Lehet tudni mi az új FW kernel és egyéb azonosítója Telenor alá?Tárgytalan.Nah, az Upgrade progin keresztül tuti nem a legújabb firmware jön le, most lelt fel egy 4.0.4-010 04_2013... frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz #84490496 #13764 üzenetére
Nah, nálam ez sem javított a helyzeten, repülőgépes üzemmódban nem leli helyét. Lehet szervíz lesz belőle :S
(#13766) Fakirr1: akkor melóhelyen tesztelem tovább, vagy odamenet vmi programmal. Meglátjuk. Köszönöm a leírást!
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
A gps.conf fájl helyét vki le tudná nekem ide írni? Köszönöm!
-
Melack
veterán
A kérdésem továbbra is fenn áll: rootolt, pár progitól megfosztott rendszerre felmegy a frissítés FOTAn?
-
Melack
veterán
Helló! A One Touch Upgrade programon már kijött a Telenoros telefonokra a frissítés? Üdv
-
Melack
veterán
válasz wwenigma #12595 üzenetére
Semmi gond, dolgozom éppen, csak kajaszünetem van.
"Hogy tudassam a hírt ("terjesszétek az igét") a HU emberekkel, bagyusz munkái alapvetően IUS és fonix kernelein nyugszanak, amikből ő ellopott néhány hozzávalót - többnyire lényegtelen cuccokat -, amik nem okoznak nagyobb eltérést.
Ha okosabb lenne akkor tudná hogy csak frissítgeni egy-egy verziót talán segít az energetikai dolgokat fixálni (fogyasztás, ha jól sejtem) készenléti állapotban, és nem zárnák be a fórumot, mielőtt a hibát megoldják (sorry, ennél nem tudtam érthetőbben megfogalmazni).
Atyaég, új ROM nemsokára? Nos a kernel 3.4es lesz teljes támogatással, úgyhogy talán a hét vége előtt a rom fejlesztője fonix232 bemutatja nekünk.
Remélni tudom csak hogy bagyusz van annyira hülye - sorry, ez így van magyarul -, hogy a korábbi frissítéseimet használja, végülis, használja csak őket... lol.."
Bocs, ha kicsit nyers, de most ennyire futotta
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz wwenigma #12588 üzenetére
"Oh, helló, amióta bagyusz ragaszkodik ahhoz, hogy nem jelzi a kernelben véghezvitt változtatásokat, mondjátok meg neki, hogy olvassa el a GitHUBon megtalálható felhasználói feltételeimet (licence) mielőtt bármit felhasznál belőle (egyébként az mind az én saját kódom, saját magam írtam át/felül őket). Ha bármilyen darabot fellelek a kernelemből az ő munkájában, akkor azt az "anyaszomorítót" - motherfucker mást jelent... - elcitálom a bíróságra.
MIndenki használhatja, aki dolgozik vele,szívesen. Kivéve bagyusz.
HA tényleg van pénzetek, akkor fonix232nek tényleg szüksége van rá az új rendszerhez, és ő nagyon sokat segített nekem az utóbbi időben, így ha van egy sörnyi pénzetek, azt fonixnek küldjétek. "
ez az első fele.
-
Melack
veterán
válasz Ricsi200 #10411 üzenetére
Én azért beszélnék a kártyát kibocsátó bankkal is, hogy ők mit látnak. Megmondod nekik mit és mikor akartál és hol venni, de nem ment. Ők mit látnak. Lehet banki oldalról vagy korlátozva. Nagyiék VISA Electron kártyájával simán vásároltam neten, de anyu Mastercardjával nem - mint kiderült, egy pipa nem volt betéve a kártya tulajdonságai mellé.
-
Melack
veterán
válasz Nenősüljmeg! #9811 üzenetére
Az Opera Mini csinálja ezt nálam gyári rendszeren. Opera Mobile az jó, működik rendesen.
-
Melack
veterán
válasz angelowns #8350 üzenetére
Téma: Alcatel One Touch 995 - MÉLYVÍZ (Kérdezés előtt olvasd el a #1-et. Függetlenités, warez tilos!)
Szerinted illik ilyet kérdezni?
Amúgy ilyen nincs...
Menj be Telenorhoz,és kérdezd meg, mennyiért csinálják meg legálisan neked.
-
Melack
veterán
válasz argetlam01 #7362 üzenetére
Berakod a PC-be, 1:1-be felmásolod. Egyéb kérdés?
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Elmegy az ember melózni 1 hétre, erre 450 új hozzászólás. Wazz
Egy kérdés GPS kapcsán: milyen progival lehet megnézni,hogy mennyi műholdat lát?
-
Melack
veterán
válasz szegecsovics #6306 üzenetére
Változó. 40-100 Mb között.
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz szegecsovics #6290 üzenetére
Az első hsz-ből keress egy neked megfelelő mentést, és hajrá. De előtte mentsd le ezt a romot, ki tudja, hátha.
(#6291) eldrah: az nekem is tetszett, 4.0.4 alatt hiányzik is egy hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz argetlam01 #6276 üzenetére
Mivel mindenki az alapján csinálta, így kijelenthetjük, IGEN.
-
Melack
veterán
válasz argetlam01 #6273 üzenetére
Max annyit, hogy rossz root megoldást választasz. Más extra nincsen, mint hibaforrás. Feltéve ha mindent betartasz és feltelepítesz.
-
Melack
veterán
Az ablak eltűnése után nekem 10-15 másodperc is kellett, míg a telefon újraindult.
Egy elméleti kérdés: lehetséges az, hogy Google+/Google Play zenelejátszó eltávolítása után növekszik az akksi idő? Mert amióta nincsenek fenn, ha nem is robbanásszerűen, de javult az akksiidő. Vagy ez csak placebo?
(#6207) sammi: nem kell ehhez debugging. A driverekre allergiás a rendszer. Nekem amikor elindította recoveryben, felrakott pár drivert.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz alcatelot995 #6134 üzenetére
Mindenképpen gyári állapotra állítsd vissza, mert csak úgy él a garancia (elviekben). Gyakorlatilag ne akard te megtudni elsőként, hogy milyen, ha visszadobják
-
Melack
veterán
válasz alcatelot995 #6130 üzenetére
Én azért gariban elvinném megnézetni, mert ilyen hiba senkinél sem jött elő.
-
Melack
veterán
válasz alcatelot995 #6123 üzenetére
Nem kell ordítani. Ha tudnánk, már záporoznának az ajánlatok. eBayen kívül mást nem tudok javasolni én sem.
-
Melack
veterán
válasz wwenigma #6096 üzenetére
Egy kérdés: csináltam egy biztonsági mentést, ami 1Gb lett az SD kártyára. Ha esetleg visszaállításra kerülne sor, akkor ezt fogja tudni a rendszer felhasználni, vagy ha betömörítem, azt is? HOgy érthető legyen: az 1GB azért nem kevés hely, és nem tudom, mi lenne a jobb megoldás.
-
Melack
veterán
Az nem fog menni. Én ezért tartom éjszaka lefelé fordítva, akkor nem látom, ergó nem zavar.
(#6084) batai15: párom csukott szemmel is észreveszi, ha világít. Nagyon durva (mármint párom )
(#6085) x1port: teljesen megértelek. Remélem valamelyik ROM készítő tud majd válaszolni, hogy esélyes e ezt letiltani vagy időkorláthoz kötni (alá HTC)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok