-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
argetlam01 #28682 üzenetére
Ha be van kapcsolva a szinkron, akkor azért. Ha nincs, akkor passz.
(#28683) helixP a lényeg ugyanaz.
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #28682 üzenetére
Gondolom akkor frissülnek azok az alkalmazások, amik WiFi-n kell hogy frissüljenek. Várj egy kicsit, amíg lefrissülnek, vagy vedd ki az automatikus frissítésüket.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #28225 üzenetére
Jóóóóóóóóóóóó az úgy, csak mint mondtam laaaaaaaassabb...
-
kgymac
őstag
válasz
argetlam01 #28227 üzenetére
Tényleg nem olvasod a fórumot?
-
kgymac
őstag
válasz
argetlam01 #28225 üzenetére
Bárhogy, csak töltsed.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #28223 üzenetére
szerintem jóóóóóóval lassabb.
-
kgymac
őstag
válasz
argetlam01 #28221 üzenetére
Már annyiszor le volt írva:
A) várni, amíg feltölt, ez néha több óra is, az aksi töltöttségének megfelelően. Ha lesz benne legalább 15%, el fog indulni
B) feltenni az aksit egy 3$-os /ebay/ vagy 1800HUF (bár én még 1500-ért vettem) lion aksitöltőre és tölteni kb. fél órát. Utána simán indul a telcsi...
C) barkácsolós kedvűek blankolt usb kábellel is tölthetik (elektro/elektronikai műszerész módszer, csak gyakorlottaknak) 1-3 percig... -
Raynbow74
csendes tag
válasz
argetlam01 #28002 üzenetére
Köszi, de egy haveromnak sikerült leszedni
Sajnos a legújabb rommal is meg-megszakad a zene :\ -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #27094 üzenetére
Mi az az elengedhetetlen feature, ami hiányzik a 4.4.3-ból...?
-
törölt tag
válasz
argetlam01 #27092 üzenetére
Gyári soha,custom meg akkor,amikor publikálják a fejlesztők. Gondolom tesztelik,amit alkotrak és ha megbízható,stabil, akkor kiadják. Normál esetben ez így működik.....
-
udvaria
csendes tag
válasz
argetlam01 #26448 üzenetére
Nálam is rendetlenkedik a wifi a legújabb ROM-al.
Ha rányomok a bekapcsolásra, a beállításoknál megjelenik egy kérdés, hogy "Bekapcsolja a Wi-Fit?"
Majd ezután nem történik semmi. És ezután már kikapcsolni sem lehet. Újraindítás után bekapcsolt wifivel indul a telefon. Ilyenkor jó is, de ha kikapcsolom, akkor visszakapcsolni már nem tudom... -
dvdbackuper
őstag
válasz
argetlam01 #26293 üzenetére
ez már a javított
-
udvaria
csendes tag
válasz
argetlam01 #26166 üzenetére
egyelőre működik rendesen. playről már sok mindent telepítettem azóta.
Amit így előre látok, hogy nincs:
google+,google keresés, naptár, google play zene, hang keresés play-hez, szöveg felolvasó, picasa.
Igazából nem tudom, mi a teljes lista, de így összeszámolva lehet, hogy csak a play van benne...
Mondjuk nekem a naptáron kívül semmi sem hiányzik. -
udvaria
csendes tag
válasz
argetlam01 #26164 üzenetére
Csak simán feltelepítettem.
Azt hittem, hogy csak valami patchről van szó a méretéből adódóan, de automatikusan leszedte a fent lévő GAPPS-et, és újra telepítette. De utólag már látom, hogy sok minden nincs benne(pl:google+). -
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #26139 üzenetére
Én mindig mindent újratelepítek, ha valami nem jó, mert nem éri meg szerintem a ráfrissítésekkel szarozni, túl sok hibát okozhatnak...de ezt te döntöd el....neked hogy jobb
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #26137 üzenetére
XDA-n többen írták, hogy ezzel jó, de sajnos saját tapasztalatom (még) nincs róla.
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #26101 üzenetére
Könyörgöm, ne floodold szét egyszavasokkal a topicot.
Pontosan hol vagy elakadva?
Jogosultság állításnál? Leszedsz egy file manager alkalmazást, mondjuk ES file explorer és rányomsz a fájlra és a jogosultságoknál beállítod a fentebb láthatóra. Ennyi. -
energizers
újonc
válasz
argetlam01 #26094 üzenetére
De nem ám... WWenigma elmondása szerint javítva lett!
-
energizers
újonc
válasz
argetlam01 #26092 üzenetére
Tessék itt a javitott Gapps: [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
argetlam01 #26089 üzenetére
Mert nem tetszik neki hogy nem ott van ahol lenni szeretne. Ilyen akaratos fajta kis mókás app ez.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
argetlam01 #26087 üzenetére
Na akkor leirom mégegyszer!!!!!!!!4444NÉGY
Root explorer segitsegevel a system/app/Phonesky.apk-t atmozgatjuk a system/priv-app mappába, ez megoldja a problémát.
-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #26045 üzenetére
Ma, vagy holnap.
-
gergely64
tag
válasz
argetlam01 #25673 üzenetére
Szerintem próbáld ki és megtudod milyen! Ízlések és pofonok.
-
szeryo
tag
válasz
argetlam01 #25650 üzenetére
Olyan hívás fogadást szeretnek mint a cm ben.hogy ott lehete változtatni nem tudom.
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #25599 üzenetére
Felesleges a vírusirtó.
-
ViCk980
tag
válasz
argetlam01 #25583 üzenetére
Nagyobb a mérete ezért nem fér el a system partíción.
Én ezért is nem tettem fel. A Play áruház fent maradt frissítés után is így onnan szedtem le a google alkalmazásokat amiket használok.. -
ViCk980
tag
válasz
argetlam01 #25579 üzenetére
persze
simán feltolod rá az újat...
én a gappsot nem is tettem fel mert a market úgy is megmarad és utólag le tudod szedni ami kell.. -
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #25567 üzenetére
De a v2 már igen.
Az előző is flesselhető volt.
Csak egy funkciója még nem működött.
Annyi mindenképp előnye hogy 4.4-et és a Foxot is tudtam vele telepíteni. Nem úgy mint cwm nél hogy van amelyik csak 5.5, van ami csak 6.0.x.x recoval megy fel...
Nekem bejött.
Köszi Bagyusz, századszor is! -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #25503 üzenetére
Sehogy. Én nem találtam ilyen opciót. Mentsd inkább google-fiókba, sokkal biztonságosabb, egyszerűbb és könnyebben szinkronizálsz.
-
pataig
tag
válasz
argetlam01 #25440 üzenetére
Helló!
http://kal-bau.addel.hu/-alcatel/552292-alcatel-cs-ot995xl-cameron-akku-akkumulator -
lacc65
tag
válasz
argetlam01 #25312 üzenetére
az értékelése jó de az utolsó néhány hozzászólás nem dícséri agyon ártani nem használ
-
GoodMann
újonc
válasz
argetlam01 #25312 üzenetére
Bizony az egyik legjobb szépen teszi a dolgát, nekem is fent van
-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #25240 üzenetére
Ha a tegnapit már belaktad és nem szeretnéd újra akkor elég, ha romot és a gappset telepíted.
Átlagos dolgokhoz smartassv2+sio páros, legalul ki kell pipálni, hogy minden bootnál érvényes legyen.
-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #25238 üzenetére
Install Or Boot CWM_6.0.4.7-Recovery.bat fájlra dupla katt, majd csatlakoztatod a készüléket, és bepötyögöd a felugró ablakba, hogy flash, de ha csak betölteni szeretnéd akkor írdbe ,hogy boot.
-
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #25236 üzenetére
Ha ennyire bizonytalan vagy maradj a bat fájl indításánál.
Nehogy baj történjen ! -
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
argetlam01 #25234 üzenetére
Fastboot/ bele az img file/ számítógép CMD-ből indítod és beírod ezt : fastboot flash recovery cwm_6.0.4.7.img
-
siskad
őstag
válasz
argetlam01 #25210 üzenetére
A játék mentéshez próbáld meg a Helium-ot. Root kell hozzá.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #25198 üzenetére
Titanium szokott zűröket okozni.
Nem lehet előre megmondani.
Tehát elképzelhető, de nem biztos... -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #25207 üzenetére
Ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbálod. Játék függő leginkább.
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #25204 üzenetére
Elméletileg igen.
-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #25108 üzenetére
Passzolom, most nincs nálam a teló. Ugyan úgy, ahogy a jelenlegit felraktad, de ha megszeretnéd tartani a belakott rendszert akkor a wipe részt kihagyod.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #25029 üzenetére
"...-Telepítés előtt full wipe (wipe data/factory reset) kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni..." - számomra ez a clean install amit a CWM-ben meg kell csinálni.
-
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #25026 üzenetére
Próbáld meg.
Én mindig a full wipe-ban bízok.Ezért is maradok inkább egy gyári alapú romnál.
CM-ből mindig van újabb kiadás.
És mindig van valami nyűgje.
Aztán mire eljutna odáig,hogy "jó" legyen abba hagyják félkészen mert jön egy másik.Én meg csak telepítek..telepítek... Ezzel telik az ember ideje és energiája.
Inkább használok egy alacsonyabb verziószámú megbízható , esetleg egy kicsit lassabb romot.
De azt legalább nyugodtan belakhatom és vígan használhatom.Persze hobbinak jó a CM próbálgatása is de ahogy előttem is írták nagyon frappánsan : nem üzemszerű a használata.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #25026 üzenetére
Általában ROM update-nél nem kell full wipe és akkor nem kell újra belakni sem. Ha CM11-ről CM11-re frissítesz. De szerintem biztosan kell,, ha CM11-ről MIUI-ra térnél át...elnézést, ha túl szájbarágós, de volt már aki sírt, hogy a 10.2-re rárakta Update-ként a MIUI-t és miért nem működik neki?
De ha jól értelmeztem Bagyusz szavait ez most nagy változás lesz. Szerintem clean install lesz ajánlott.
Ettől függetlenül várd meg (várjuk meg) míg Bagyusz elkészül az új ROM-mal és a letöltőoldalra ki fogja írni, mit és hogyan kell!!!
-
Armagedon14
csendes tag
válasz
argetlam01 #24830 üzenetére
smartassv2/ sio! 1401
-
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #24755 üzenetére
Az,hogy "jó" nagyon szubjektív.
Ki mit ért ez alatt...
Ismert hibái nincsenek , illetve ha vannak is az elenyésző.A mindennapi használatra alkalmas.
Ezért írtam azt , hogy tedd fel és próbáld ki.
Úgy is a saját tapasztalatod alapján fogod megítélni , hogy jó vagy nem jó. -
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #24752 üzenetére
Próbáld ki és mondd el a véleményed róla !
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
argetlam01 #24752 üzenetére
Jó.
-
lacc65
tag
válasz
argetlam01 #24636 üzenetére
Ha a formázást ( system,data,cache ) megcsinálod,elvileg felesleges a wipe ugyan is ez csak a nem a rendszer telepítésből származó adatokat távolítja el.
-
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #24636 üzenetére
Akkor szinte bármi.
Így sem 100%-os..hát még úgy ! -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #24573 üzenetére
Bocs, ne haragudj, hogy csak most tudok válaszolni, 4 óra elteltével, beismerem, elhagytam őrhelyemet, kötelességemet, hogy 10 percen belül válaszoljak. Remélem, hogy semmi rossz nem történt a Veled kései válaszom miatt, nem is fogom itt munkára, családra, ezek a dolgok nem olyan fontosak.
A válasz: nekem nem jelentkezett a probléma.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
argetlam01 #24556 üzenetére
Nekem pár napja aztmondta Bagyusz,hogy lesznek javitva benne dolgok,úgyhogy szerintem igen!
-
Kovbob
senior tag
válasz
argetlam01 #24518 üzenetére
Minek hozzá videó? A sim et látja.
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #24483 üzenetére
Elég sok mindent tudsz vele cserélni, főleg GUI-terén. De mielőtt elkezded moddolni, csinálj egy backupot, mert mélyen belenyúl a rendszerbe, el tud baszarintani dolgokat.
HebokA: Beállítások/Gombok/Hangerőgombra ébred
-
pilcsik
csendes tag
válasz
argetlam01 #24226 üzenetére
Szia nagyon jó lett mint mindenki írja. Helixp is írja a statisztikát mit csinált vele és mennyit merült.
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #24226 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik, hogy olyan, mint az utolsó 4.3-nak. Tehát: nyugalmi állapotban nagyon ütős, 2 órája vettem le töltőről, nem volt screen on, de mobilneten rajta lóg, két e-mail fiók 15 percenkénti frissítéssel még nem merült egy százalékot sem.
Reggel olyan 30 percet netezve, közben 30 percet zenéthallgatva, 1/3-ad fényerőn 15%-ot esett. Ez átlagos az előző romokhoz viszonyítva.Milestone2: Ezt a munkában megtanultam
Ne tárj fel problémát, mert a megoldást is Tőled fogják várni
-
pataig
tag
válasz
argetlam01 #24080 üzenetére
Helló!
A governort és az ütemezést állítottam ahogy helixP írta a 24065-ös hozzászólásában !
Bár ezeknek a beállításoknak utána kell nézni, mert nem mindenkinek ugyanaz kell...
Most ez a rom van rajta: cm-10.2-20131210-UNOFFICIAL-cocktail. -
Kovbob
senior tag
válasz
argetlam01 #23643 üzenetére
Engem igazából nem zavar, a többiek nem szokták szeretni az offokat
De amúgy tényleg, nézz szét a Play-en és biztos találsz.
-
Kovbob
senior tag
válasz
argetlam01 #23641 üzenetére
Szerintem ez nem mélyvíz téma. Keress a Play áruházban, biztos van több is.
-
badmad
senior tag
válasz
argetlam01 #23448 üzenetére
A rom miatt is nagy lehet a merülés természetessen...ahogy előttem szoló is írta nagy a szórás és ez sajna így is van...most próbálgatom Én is ...pár napig ezt pár napig azt...
-
badmad
senior tag
válasz
argetlam01 #23445 üzenetére
De itt nézelődj biztos találsz megfelelőt...tudod a puding próbája az evés...!![link]
-
badmad
senior tag
válasz
argetlam01 #23445 üzenetére
Nekem az AOKP 4.2.2 jött be leginkább nem laggolt,nem akadozott tette a dolgát ahogy kell...Anyi kompromiszumot kötöttem,hogy nincs benne android market és gmail fiók.De valóban gyors nagyon jól testreszabható...
-
badmad
senior tag
válasz
argetlam01 #23443 üzenetére
Szerinted...bugos a rom...a custom romokat imádom ez bizonyos határig ,de álltalában mindegyikben van valami bibi.Nekem személyszerint a cm 10.2 fél nap után ment a levesbe..anyi idegesitő apróság volt rajta.
-
R2Bazsi15
tag
válasz
argetlam01 #23127 üzenetére
A lényeg az hogy flasheld fel a CWM 6-ot (mondjuk ezt)
Fakirr1 : Clockwork recoverybe bootolás: (windows alatt)
"Szükséges hozzá:
1Db OT995 (), adatkábel,fastbootos mappa ,driverek,amit az OTU program telepít fel, és természetesen kell a recovery file, ami img kiterjesztésben van.
Első lépésként a fastbootos mappát csomagoljuk ki valahova.Egyszerűség kedvéért én a C: meghajtóra írom/oda csomagoltam ki a saját gépemen is.Második lépésként telepítsük fel az otu programot a driverek miatt.
Én speciel ezután a saját telefonomat egyből rádugtam az usb kábelen keresztül a gépre,hogy a driverek fennt legyenek.Elsőnek simán,működő rendszerrel(a telefont normál,bekapcsolt gb rendszerrel),majd utána a telefont kikapcsoltam és download módban( hangerő le+bekapcsoló gomb nyomva tartása,rezzenés után a bekapcsolót elengedve,de a hang le gombot még 4-5mp-ig nyomva tartva ) raktam a gépre,hogy az ekkor szükséges driverek is fennt legyenek.Amikor a driverek működtek,akkor a telefonom kikapcsoltam.(akku ki).Harmadik lépésként a recovery file-t be kell másolni a fastbootos mappába.Ezt én úgy oldottam meg,hogy a recovery-machfix-20120609.img file-t átneveztem ics.img-re(mivel a GB és az ICS romok majdnem 100%-a ezzel telepíthető), a cwm_cocktail_cyanogenmod_20121019.img -t meg cm10.img-re neveztem,ez meg értelemszerűen a cyanogenmod romokhoz kell(plusz az ICS v1.x verziókhoz).
Ha az előkészületekkel megvagyunk, akkor jöhet a bootolás(igény szerint akár a flashelés):
Windowsban indítsuk el a terminált. Win7-nél pl start/futtatás és oda a cmd
Ekkor ezt látjuk:
Itt kilépkedünk a C: meghajtó gyökeréig:
A cd.. beírása után entert kell nyomni,ekkor egy mappával feljebb lép, ezt addig kell ismételni( cd.. és enter),amig a C:\ feliratot nem látjuk.
Ekkor belépünk a fastbootos mappába:
Másik lehetőség: (Ha valaki nem akar/tud parancssorban parancsokat kiadni)
Windows intéző megnyitása:
Shift gombot nyomva tartva jobb oldali egérgombot megnyomni:
Itt a "parancsablak nyitása itt " menüpontot ki kell választani,aminek ez az eredménye:
Itt már egyszerűbb dolgunk lesz.El kell dönteni,hogy csak bootolunk, vagy flashelünk recoveryt.
Ha bootolni akarunk ,akkor ezt kell beírni:
Ha flashelni akarunk, akkor meg ezt:
Mielőtt erre a parancsra entert nyomnánk, a telefont download módban a pc-re kell dugni az usb kábellel.Ezt már több helyen is írtam,hogy hogyan.
Akinek felkiáltójeles droid van/volt a telefonján, annak is download módba kéne varázsolni a telefont(99%-ban ez a gombokkal megy,hacsak az akkut ki nem nyírta az illető..).
Ha a gép felismerte a telefont, akkor mehet a bootolásra/flashelésre az enter.
Normál esetben a telefon reagál a parancsra és vagy bebootol clockworkbe,vagy a pc kiírja,hogy flashing done és akkor rendben minden.
Személy szerint nem szeretem csesztetni a gyári recovery particiót, ezért én -ha csak lehet. akkor -bebootolom a cwm-et.Remélem,hogy a cwm menüket nem kell bemutatni, a mélyvíz topic eleje eléggé jól kivesézi.
Természetesen fastboottal nem csak recoveryt tudunk felflashelni, hanem pl kernelt is (fastboot flash boot boot.img parancs kiadásával pl..),de személyes véleményem szerint nem érdemes kerneleket cserélgetni különböző romoknál, mert erre is érvényes, hogy rejtélyes hibákat okozhat..."
Bocs Fakirr a copy-ért
Ennek nagy eséllyel müködnie kell
-
x1port
addikt
válasz
Részlet a bizonyos blog-ból :
Ha flashelni akarunk, akkor meg ezt:
-
helixP
nagyúr
válasz
Fakirr blog, összefoglaló. Eléggé szájbarágósan.
-
R2Bazsi15
tag
válasz
argetlam01 #23119 üzenetére
Az 5.5-ös CWM nem működik azokkal az újra indításos gombokkal de a 6-os igen ha az is megfelel (márpedig megfelel mert ugyan az csak többet tud picivel) akkor flasheld fel azt és máris akárhol el tudod indítani gond nélkül!
-
bmate7
tag
válasz
argetlam01 #23123 üzenetére
[link] innen a legalsót
-
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #23122 üzenetére
Gondolom a rom-ot is gépről másolnád fel az SD-re , akkor meg már olymindegy..
De..ez a Te dolgod , én speciel személy szerint óva intenélek tőle... -
bmate7
tag
válasz
Azt a recovery-it amit be akarsz bootolni tedd az SD kari gyökerébe, nekem úgy működik. CWM 5.5 machfix van nekem, de szerintem bármelyikkel ami telefonhoz való működik.
-
x1port
addikt
válasz
Mitől jönne be ha nem flashelted rá ?
De őszintén , minek az Neked? -
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #23113 üzenetére
Gondolom úgy ,hogy előtte fel flesseled...
Ahhoz pedig nem árt egy pc.
A kérdés,hogy kell-e Neked bántani azt a partíciót ahova a reco települ. -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #23113 üzenetére
Sehogy. De egy fél oldallal előbb kérdezted már.
Kikapcsoló menüben be lehet állítani, de ezt már írtuk.Hiába kérdezel rá többször, nem fog senki előbb válaszolni, csak azért mert kérdezgeted, nem vagyunk itt a nap 24 órájában.
-
argetlam01
tag
válasz
argetlam01 #23111 üzenetére
hogy tudom pc nélkül behozni a recovery menüt a cm10.2 ben? valaki segít?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
argetlam01 #23088 üzenetére
A gyári recovery. Szóval sikerült.
@Fakirr1:
Ha fenn a rom, minek a CWM mellé? Én sem szoktam feltenni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
argetlam01 #23085 üzenetére
CM10.1 latt biztosan tudom, hogy be lehet kapcsolni a fejlesztői eszközök között a speciális újraindítást, így a kikapcsolás menüjében van recovery-be bootolás is. Szerintem CM10.2 alatt is.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
argetlam01 #23082 üzenetére
Igen működik. Ez rendszertől fü... ácsi! Minek neked CM10.2 mellé CWM újra?
-
bagyulus
tag
válasz
argetlam01 #22984 üzenetére
beállítások /gombok/kikapcsoló menün belül aktiválni kell.Ha ez megvan akkor hosszan nyomod a kikapcsoló gombot és ott lesz a kérdésedre a válasz.
-
x1port
addikt
válasz
argetlam01 #22906 üzenetére
Szerintem romon belül lehet valami bug.
Nekem az asztali gépemen xp van a céges laptopon win7.
Mindkettőnél ez van. Egyszer felismeri aztán meg nem hajlandó. Pedig a keresőt is használtamAz akkumulátor tényleg nagyon merül , próbáltam rájönni,hogy mitől de eddig hiába.
Smartass v2-vel és SIO -val használaom , max órajel 800mhz. És így is...Ettől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve ezzel 10.2 -vel.
-
kgymac
őstag
válasz
argetlam01 #22906 üzenetére
Eszközkezelőben mit mutat ?
-
kgymac
őstag
válasz
argetlam01 #22904 üzenetére
Felismeri az, csak ismeretlennek vagy sárga felkiáltójelesnek. Eszközkezelőben kéne keresned (már ha windows-t használsz. Linux alatt routeren a régi 2.4-es kernel miatt kézzel kell mountolni, az lg nas automatikusan mountolja, PC-n passz, jó tíz éve nem használtam, iMac /debian5,9.2,osx10.4/ szintén nem volt bekapcsolva 2 éve). Nálam megy, én winxp-vel használom.Használnod kéne a keresőt, mert úgy 3 oldalanként valaki mindig megkérdezi.
-
shadowlizard
csendes tag
válasz
argetlam01 #22900 üzenetére
Akkumulátor infónál azt mutatja hogy a wifi végig be van kapcsolva.
A wifi beállításainál van egy "A keresés mindig elérhető" elnevezésű beállítás. Ha ezt kikapcsolom akkor az akksi infónál már nem lesz az látható hogy a wifi állandóan be van kapcsolva.
Az akkumulátor időre nem tudom milyen hatással lehet amúgy. -
törölt tag
válasz
argetlam01 #22729 üzenetére
ez.. szerintem
Valószínű,hogy nincs hálózatod,nem tud 3G-re csatizni..passzolom..
Telepítés utáni első rendszerindítás után reboot volt?
SIM-ed látja? Hálózatkeresés megy? -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #22716 üzenetére
Sokkal kevesebb smile is elég. Mondjuk 9-cel.
-
törölt tag
válasz
argetlam01 #22714 üzenetére
Sorloljam,hogy kb hány százan fogják itt és hány ezren az xda-n?
Asszem eléggé 1értelmű lesz a kérdésedre a válasz.. ( Persze javasolt hivatalos ICS frissítéssel rendelkezned,bár nem kötelező..)
-
loosht
senior tag
válasz
argetlam01 #22529 üzenetére
Határozottan gyorsabb! Nem mellesleg fényévekkel jobb nála!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #22529 üzenetére
Szerintem igen.
Stabilabb...mindenképp. -
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #22509 üzenetére
Nem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #22511 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #22509 üzenetére
Bagyusz írta a ROM-ot, ha azt mondja elég, akkor elég.
Ő csak tudja, hogy írta meg a telepítőt, hogy az mit töröl automatikusan install előtt.
Hidd már el, amit mondd... -
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #22506 üzenetére
Igen.
(#22507) Fakirr1: Kizárt.
-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #22504 üzenetére
full wipe az nálam a wipe data factory reset.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
argetlam01 #22502 üzenetére
Egyiket sem kell.
Nincs jelentősége számodra az ott lévő menüpontoknak.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #22497 üzenetére
Más telefonokon igen hasznos.
Alcatel OT-995-ön gyilkos... -
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #22497 üzenetére
Többek telefonját tette már téglává a fórumon. Erősen nem ajánlott.
Valamint nem ezzel lehet CWM-be tenni a telót.bagyusz: Köszönjük várjuk
türelemmel! -
törölt tag
válasz
argetlam01 #22484 üzenetére
Ha csak a telóban vannak,akkor igen.Ha a sim kártyán és/vagy a gmail-el szinkronizálva,akkor meg nem.
De ja vu: Szeva Keep
Jó reggelt,jó napot, és ha nem találkoznánk:jó estét! (Copyright:Jim Carrey)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
argetlam01 #22484 üzenetére
Igen. Minden más saját cuccal együtt...
-
bladegery
senior tag
válasz
argetlam01 #22416 üzenetére
a mienkre nem hivatalos a cm, ugyhogy nem hiszem.(bar nem tudom pontosan hogy mukodik, mit is csinal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged