- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulac12
tag
válasz
TeeJay #12179 üzenetére
Lehet, hogy az Opus BT-C3100 V2.1 jutott az eszedbe.
-
kugyu21
senior tag
-
And
veterán
válasz
TeeJay #11636 üzenetére
"az a baj a Liitokala vagy mi töltő nem tud normális frissítést [..]"
Na bumm, ez az LA-SR100 / IPC és klónjai meg nem tudnak Li-iont tölteni, a Liitokala meg igen. Ezen felül egyik sem támogatja az AA-nál nagyobb méretet (illetve a Lii-500 a C-méretű cellákból maximum kettőt még elvisz). Továbbra sincs olyan töltő, amelyik egyszerre teljesíti az olcsó / megfizethető árú, univerzális, multifunkciós, multikémiás, kompakt méretű és minden téren praktikus feltételeket. Az egyik ebben nyújt kiemelkedőt, a másik esetleg másban.
Mod.: "a 12V-os akku is jobb mint az IPC-é?"
Ha a kérdés a tápellátásra vonatkozik, akkor egyértelműen gyakorlatiasabb a 12V-os tápellátás, hiszen jóval gyakrabban előfordul olyan tápegység / akku, valamint DC-konverziós módban nagyobb tápfeszültségről kisebb a táp áramigénye is. -
And
veterán
válasz
TeeJay #11631 üzenetére
A funkciói ugyanazok, a kinézete is teljesen ugyanolyan, mint az IPC-1L típusé. Ahhoz képest némi pluszt jelent az 1000 / 500 mA-es töltés / kisütés páros, az 1 A terhelhetőségű USB-aljzat és a hozzáadott autós adapter (az IPC-vel szemben eleve 12V-os az LA-SR100 töltő tápellátása).
-
elistvan
őstag
-
jozsi252
veterán
válasz
TeeJay #11565 üzenetére
IKEA nem a minimális árrésről híres amúgy. Értem hogy sokan veszik, múltkor egyik fórumtársnak bementem és vettem 3 blisztert, majd Postán elküldtem, nem mondom hogy nem a legjobb ár érték arányú mert ez igaz. Nem ipari mennyiségben használok akkukat, 2-2 bliszter eneloop pro van épp itthon, szóval megéri számomra a felárat hogy valójában az egyik, hanem a legjobb akkukat használom, minden szempontból.
-
Martin97
aktív tag
válasz
TeeJay #11524 üzenetére
Szia!
A 2600-as varták továbbra is jól szolgálnak, nagyon elégedett vagyok velük, és a töltő is jól detektál. Néhány évig biztosan el leszek velük.
Alkáli téma: Az mp3-asomba duracell procellt használok, sokáig bírják, bár télen érezhetően hamarabb merülnek. De még mindig jobbak, mint a régi (6-7 éves) 900mah-s duracell akkuk. Talán lassan beszerzek egy aaa-s blisztert varta akkukból.
-
st6969
őstag
válasz
TeeJay #11505 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ez az IKEA LADDA tényleg nagyon jó áron van, akkor be is szerzek belőle 2 csomag AA-t, meg egy AAA-t.
Akkor a töltő meg egy OPUS BT C700, mondjuk innen? A töltőt nem lehet esetleg olcsóbban megúszni (ezt vagy mást...)?Persze ha ez a bestbuy, akkor ok.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #11357 üzenetére
nagyon bika ez az új fehér LADDA akku (MADE IN JAPAN!!!)
955mAh szinte mind a 4 darab, nem melegszik töltéskor, minőségi cucc, most már szinte biztos hogy 99% Panasonic Eneloop Pro van a matrica alatt
már csak azért is mert egy az egyben Eneloop Pro és Lite kapacitásban árul az IKEA is és mindenhogy úgy néz ki mint az Eneloop
ja amúgy beraktam vérnyomásmérőbe és úgy felnyomta hogy pislogtam
az Energizer AAA LSD meg sem közelíti jó ha 20x voltak töltve igaz az csak 800-asLADDA AA 2450 mint az Eneloop Pro
LADDA AAA 900 mint az Eneloop Pro és 950-et hoz gyakorlatban
LADDA AA 1000 teljesen úgy mint az Eneloop Lite
LADDA AAA 500 szintén Eneloop Lite lesz az bizaazt hiszem én a Nikon vakuhoz használt 7éve kifogástalan Eneloop szettet le fogom cserélni 4x4 ilyenre
-
hzsolee
őstag
válasz
TeeJay #11309 üzenetére
Mostanában nem jártam az Ikeában, de tényleg már ez kapható. Nekem még a 2000 mAh ezüst-zöld verzió van.
-
Kernel
nagyúr
válasz
TeeJay #11063 üzenetére
Az izzós kisütéssel mindig is az volt a gond (egy cellánál is), hogy óhatatlanul elfelejti az ember és "kinullázza" az akkut, ami már kártékony.
Soros celláknál még nagyobb a gond, mert a leggyengébb cella hamarabb lemerül, de a kisütőáram továbbra is folyik, ezért 0V után átfordul a negatív tartományba. Vagyis ilyenkor már az erősebb cellák dolgoznak rá, fordítva (kicsit hasonló, mint amikor szkanderban lenyomják a gyengébbet).
Erre születtek egyszerű diódás védelmek (dióda és izzó vagy ellenállás sorba). A dióda 0,7-0,8 V alatt már már nem vezet, csak ezzel meg az a gond, hogy a jelleggörbe nem szögletes, erre a célra túl enyhe meredekségű. Vagyis, ha beállítunk valamilyen áramot a csúcsfeszültségre, 1 vagy 1,1 V körül alig folyik az áram, így végtelenség kivárni a normális kisütést.
Természetesen születtek egyéb áramkörök is, vagy amit én csináltam régebben, műveleti erősítős komparátor, ami már hajszálpontosan kapcsolt relét, ellenállást.
18 voltos akkuban 15 cella van, vagyis 15*09 = 13,5 V alá nem szabad kisütni.
De egyébként én másra jöttem rá. Van például 2,4 vagy 4,8 V-os csavarhúzóm is, aminek a celláját a BC-700 töltőbe darabonként bekötve próbáltam regenerálni. Ehhez nem vágtam szét egyébként, hanem hosszas eljárásban mindig másikra kötöttem rá. Bekötéshez van egy eszközöm, erről már írtam
Látszólag felhúzta a kapacitást, azonban nem mondanám, hogy elégedett voltam az eredménnyel és nagyon tartós lett volna. Próbáltam 12 V-os telepből bontott akkukat is regenerálni, az sem lett tökéletes, bár amikor elkezdtem napokig rajta hagyni a saját töltőjén, mintha kezdett volna jobban magához térni az ellustult akku.
Igazi áttörést azonban az autóhoz használatos tirisztoros, áramszabályzós töltő hozott, ami fázishasító impulzusaival állítólag jót tesz a szulfátosodás ellen, ami a teljesítmény fő korlátozója tud lenni. Ha feltételezzük, hogy nincs olyan cella a csomagban, ami önkisüléses / átvezetéses, vagyis túl hamar lemeríti önmagát. Ezt méréssel ki kell szűrni, de akár még ezen is javíthat a tirisztoros töltő.
Tehát a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a nagy töltővel odapörkölök neki, igény szerint tekergetem az áramot, de közben figyelem azt is, hogy ne melegedjen túl (langyos-meleg lehet), valamint mérem a feszültséget is, amit cellánként 1,55 V-ra kell feltornázni, majd ezen a szinten tartani. Vagy legyen 1,5 V, ha óvatosságra játszunk.
Így hagyom 10-15 óráig. Legközelebb, ha lemerül, ismét így töltöm.
Vagy lehetne próbálkozni szulfátlanító áramkörrel is, ami szintén impulzusokkal dolgozik, kicsit másképp, de nekem egyszerűbb volt ez.
Más kérdés, hogy időközben Ni-Cd --> Li-ion átalakítást is csináltam egyes szerszámokon, így lassan már nem is lesz szükség a fentire (most, hogy már rájöttem a trükkjére).
Li-ion átalakításhoz van egy érdekes videó: [link]
-
And
veterán
válasz
TeeJay #11065 üzenetére
18V névleges feszültségű NiMH-telep nem 12, hanem 15 darab cellát tartalmaz: 15 x 1,2V= 18V. A kisütési határ pedig minden gyártó szerint 1V / cella, alatta elhanyagolható töltést tartalmaz, így 0,9V / cella is 13,5V telepfeszültséget jelent. A lényeg, hogy ezt: "vagy a végén muszáj leszek venni egy multimétert és vigyelni mennyi kakaó van még benne" nehezen tudod elkerülni, és a folyamat úgy sem lesz automatikus, állandóan figyelned kell, hogy a mélykisütést elkerüld.
-
And
veterán
válasz
TeeJay #11063 üzenetére
"ha 12V-os izzót veszek az nem biztos hogy jó mert nem aludna el még 8V-on sem az meg már kinyírja a 12cellát ugye?
24voltos izzót vegyek?"
Ez a komplett felvetés elvi hibás: egy izzólámpa mindig, minden körülmények között egy ellenállás marad, amely ráadásul nem lineáris, a hideg ellenállása kisebb, mint a normál üzemi. Vagyis teljesen mindegy, hogy névleg hány voltos típust kötsz egy akkumulátorra: ellenőrzés nélkül mindegyik képes a teljesen nullára kisütni bármely akkupakkot. Egy izzónak nincs olyan tulajdonsága, hogy bizonyos feszültség alatt nem vesz fel áramot. Bármekkora feszültséget mérhető rajta, áram is folyni fog. Ezért odafigyelés nélkül ki fogja nullázni, csak az időtényező változhat az izzó névleges teljesítményétől, az ellenállásától függően. Egy izzó önmagában erre nem nyújthat megoldást, csak kiegészítő feszültségfigyelés mellett, utóbbi mellett pedig lényegtelen, hogy a kisütő terhelés izzó-e vagy bármilyen más terhelés. -
Ádyka
őstag
válasz
TeeJay #10235 üzenetére
Olyan már nincsen.
Nem tudom miben volt élen, de szerintem ugyanolyan silány, megbízhatatlan, spontén gyorsan hulló rövid életű akkuk voltak a sanyonál is, mint a többi gyártónál.
Az tény, hogy sokan úgy vettek Ansmann, Varta, energizer stb akkukat, hogy legyen az aljába a HR belenyomva. Ugyanazt kapta mindenki, csak volt aki szerencsés volt, de nagy részünk nem.Ja, és már elég soxor bebizonyosodott, hogy a made in china sem akkora lutri. Ha az egykori sanyo minősége netán leromlik 10 %-ot, az sem fog zavarni senkit. Kb fel sem fog tűnni.
-
llaszlo
veterán
válasz
TeeJay #10181 üzenetére
Az itmedia-n jóval olcsóbb az eneloop, már jópárszor le lett írva. Ott 2800Ft a 4db. A 2800 meg igencsak messze van a 4000Ft-tól. Ráadásul semmit sem kell vadászni csak leadni a rendelést utána meg átvenni. Ennyi.
Ennek a videónak meg kb annyi értelme van, mintha csodálkoznánk, hogy egy leharcolt ladát lehagy egy új skoda fabia.
-
*Ropi*
félisten
válasz
TeeJay #10175 üzenetére
Azért én a helyedben frissebb, mondjuk 4. generációs (éppen csomagolásból kibontott és hasonlóan formázott) Eneloopokkal hasonlítanám össze, mert a teszted kb olyan, mintha egy 25 éves csinibabát egy 45 éves, átlagosan lestrapált háziasszonnyal versenyeztetnél.
A cellák kémiai állapota az évek során csak romlik: az összehasonlításodban az Eneloop erős hátránnyal indult.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #10172 üzenetére
Ultratech 2300-as akkukkal végeztem
lenyomtam rajta 2 teljes refresh szériát hogy a negyedik gyengébb akkut is szintre hozza
nos a vége 2,25Ah és 2,32Ah között lett mind a 4 akku ami minimális eltérés szóval belefér
a végén nyomtam egy 350-es kisütést illetve 700-as töltést
meglepő volt hogy kisütésnél 1,10V felett maradt 2Ah felett még illetve hogy 700-as töltésnél teljesen normál meleg volt semmi forróság.amint kész lett leteszteltem és azt kell mondjam bevált.
Nikon SB-900 vakuval 1/1-es villantásokat nyomtam és azt kell mondjam az Eneloop 2másodperccel lassabb volt újratöltésben, illetve 1/2-es kulcsszámnál az Eneloop minden egyes villanás után töltött míg az Ultratech-el elvillant és szinte rögtön nyomható volt ismét a kisütő gomb. hosszú távú tesztet nem tudok nyílván majd 100-200 töltés után derül ki igazán mit bír de ha 3évet kihúz így és gyorsabban tölt mint az Eneloop valamint kb. fele annyiba kerül akkor biza tőlem kap egy ajánlott plecsnit.Ádyka hamarosan számíthat még legalább 1 de lehet hogy akár 3 AA bliszter rendelésre is tőlem
-
llaszlo
veterán
válasz
TeeJay #10170 üzenetére
Én tudom, hogy hogy működik.
De te tuti, hogy a kisütési értéket nézted és nem a betöltött kapacitást??? A legvégén amikor befejezi a betöltött kapacitás látható és nem a kisütési. Ott van a leírásban. Megnézted egyáltalán??
A teszt üzemmódnak a végén meg tuti, hogy a kisütésit látni. Az mást nem is ír ki. -
llaszlo
veterán
válasz
TeeJay #10163 üzenetére
Ez érthető, de az nem az akku aktuális maximális kapacitását mutatja. Te írtad, hogy
"amúgy már lement az első töltés és kisütés is ott már minden cella 2,31-2,32 Ah-t nyomott"
Ez meg a feltöltési kapacitás és nem a kisütési, főleg ha nem egyből az első kisütés után nézted.
De nyilván nem véletlen van benne a teszt üzemmód. -
-
And
veterán
válasz
TeeJay #10046 üzenetére
Nem csak az időtállóságról van szó, az valóban csak évek múltán derülhet ki. Egyébként van nálam több éves pakk még a piros színű Tronic-ból, amire kell, arra még mindig jó. De nagyobb áramigényű (még ha csak viszonylag rövid ideig is veszi fel) fogyasztóba nem tenném, és a kisütési görbéje sem olyan szép lapos. Az eneloop-pal semmi gondom nincs és korábban sem volt, csak olyan helyre felesleges (főként drága) lenne, ahová a Tronic-félék is megteszik. Összefoglalva: az egyiknek az a hátránya, hogy messze nem felel meg minden körülmények között (ha már egyszer ez a topik a digitális fényképezőkhöz való akkukról szól), a másik meg szinte bármibe jó, csak hát az előbbi árának többszörösébe kerül.
-
_seth_
veterán
"berakom mind a 4 csatornába az akkut, bedugom a tápot, megnyomom az 1-es gombot majd Mode gomb majd ismét 1-es gomb és láss csodát mind a 4 csatorna villog így amit beállítok mindre érvényes lesz nem kell egyesével szórakoznom."
IPC-1 vagy 1L van neked? 1L-ben próbáltam, mind a 4 akku a helyén, bedugom, 1-es gomb, majd mode, valóban felvilllan egyszer mind a 4 cella kijelzése majd csak az 1-es villog tovább és csak azt állítja
-
Piftuka
veterán
Hidd el, engem nem kell meggyőznöd! Szívesen vennék én is egy profi, programozható töltőt, de anyagilag egyelőre nem engedhetem meg magamnak.
Viszont mivel több AAA és AA akkut is használok (emellett 9 Volt-osakat is), most már tényleg ideje egy univerzális töltőt vásárolnom.
A terveim szerint ezért holnap megveszem az ALDI-ban az LCD kijelzős Activ Energy töltőt. A saját aksikkal remélhetőleg jópár évig kiszolgál majd.
Aztán majd egyszer gyűjtök egy kombinált Voltcraft töltőre is. Addig viszont biztosan jó lesz ez is. Azért alapvetően itt a topic-ban is jó tapasztalatai vannak a felhasználóknak ezekkel a Tronic és Activ Energy töltőkkel.
-
blattida
nagyúr
Az egy teljesen megszokott viselkedés az emberek részéről, hogy alapvetően nem akarnak ilyesmivel foglalkozni, hanem csak bele akarják rakni az akkukat a töltőbe és azt akarják, hogy normálisan töltődjenek föl, esetleg a töltő merítse le az akksikat a töltés előtt, de mindezt automatikusan. Megértem, hogy sokan több kontrollt szeretnének gyakorolni ebben az esetben is, ám ettől még a korrekt automatikus töltők jók és hasznosak és sok esetben sok éven keresztül rendesen ellátják a feladatukat és karbantartják az akkukat, amiket sok éven keresztül használnak a tulajdonosaik és nem csak azok, akiknek ipc jellegű töltőjük van.
A legtöbbször nem az a probléma, hogy egy jó akkut tönkre vág a töltő, hanem az, hogy eleve gagyi az akku és a töltő is, ám a töltő nem az automatikus működése miatt gagyi.
Nem kell ez a hozzáállás. -
Piftuka
veterán
"11ezer Conrad-nál a Voltcraft IPC-1L töltő
akinek legalább 12-16akkuja van annak miért nincs pénze 1x egy értelmes töltőre amivel évekig elbohóckodik?"11.000 forint is majdnem háromszor annyi, mint amennyibe ezek a töltők kerülnek. És a Voltcraft IPC-1L "csak" az AA méretet tudja tölteni... abba hiába is próbálnék egy 9 Volt-os akkut beleerőltetni.
Ami pedig a Voltcraft univerzális töltőtit illeti, azok már 20.000 forint feletti áron kaphatóak csak meg. Ennyi pénzem sajnos nincsen erre a célra!
-
PHM
addikt
Én pedig az IPC 1L-t adtam el kihasználatlanság okán.
Mert nem érdekel, hogy éppen melyik cellát meríti,
csak tegye a dolgát és lássam rajta, ha kész van a töltéssel. Slussz.
Az IPC-vel szórakoztam egy ideig, de rájöttem, hogy időpazarlás.
Ha valamelyik akku kezdené beadni a kulcsot, azt anélkül is észreveszem.
Számszerűleg pedig nem vagyok kíváncsi rá, hogy melyik cella gyengébb
mondjuk 2-3%-kal.
Jó minőségű akku kell és levan a gond. -
_seth_
veterán
Az biztos, hogy az ipc 1-l elég jó darab + ami még szempont lehet: pici, ezzel szemben a tronichoz egy szatyor kell viszont ha valakinek kell baby, góliát vagy 9V-os töltés akkor a voltcraft nem elég önmagában.
LSD zöld lidi elemek refresh utáni eredménye amikor már Full-t jelez a töltő: 2,45 2,42 2,41 2,43 van egy kis eltérés de nem olyan jelentős, papíron 2,3-as.
Aki még talál lidiben 999/4db áron szerintem jó vétel lehet
-
törölt tag
Nekem pl. van 9v-os blokk, és C (LR14) akkumulátorom is napi használatban. Azokat hogy töltenéd fel az Voltcraft IPC-1L töltővel mégis?
Érdekes, hogy kb. 1 éve (vagy talán még annyi sem) ajánlott volt a LIDL-ös Tronic töltő. Én is akkor vettem, azóta is hibátlanul tölti az akkujaimat. Az Eneloop-ok nem is melegszenek fel az 1A-es töltőáramtól (ez saját tapasztalat, nem találgatok)
Most meg mindenki köpköd rá, főleg az IPC-1L tulajok. Nem értem mi történt itt...
Nem mellesleg Tronic töltő meghibásodásról még nem olvastam, míg Voltcraft IPC-1L meghibásodásról annál többet. (Meg lehet nézni a vásárlói véleményeket a conrad honlapján a töltőről).
[link] -
blattida
nagyúr
a betáplált mAh-nak semmi köze az akku kapacitásához...
Azért ez, így, nem igaz. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a beszívott levegő mennyiségének semmi köze a tüdő kapacitásához.
Az más kérdés, hogy nem mindegy, hogy mennyiről indul a töltés, de azért elég szoros összefüggés van a betáplálandó energia és a kapacitás között. -
hzsolee
őstag
Nos mint látod nincsenek kicsomagolva, nem tudom mit tudnak. Kizárólag eneloopot és pana infiniumot használok fényképezni. Más célra ikea ladda van még AA és AAA méretben. A blokkokat (3db) műszerekhez vettem meg vettem egy Nexus márkájút is, de még egyet sem tudtam kipróbálni.
-
Kernel
nagyúr
Lehet, én még egy dugasztápon is gondolkodnék, akkor töltögetni sem kell egyáltalán.
Bár lehet, a csuklós szerkezeten nincs adaptercsatlakozó. Egy másik fajta van nekem, azt ki is próbáltam régebben tápegységgel. (Csak amúgy sincs használatban, hibásan kaptam valakitől, össze-vissza mér.)
-
PHM
addikt
Határon van a dolog, de elméletileg lehetséges.
A 7800 mAh kapacitáshoz kell ugye 3db 18650-es akku,
melyeknek a valós kapacitása 2600 mAh.
Méretre beleférhet a házba, súlyban viszont erősen a határon van.
Biztosat persze csak akkor tudnánk, ha sikerülne letesztelni.
De egyébként egyetértek, baromi hasznos kütyü, s ha mondjuk kicsit
tódítottak is esetleg a kapacitás terén, akkor is megéri.
Nem véletlenül használok magam is hasonlót. -
PHM
addikt
Azért azt a 11200mAh kapacitást én óvatosan kezelném.
Egyrészt a kínaiak ez ügyben szeretnek "kissé" túlozni, másrészt a valós
kapacitás is a 3,7V-os lítium akkura vonatkozik, amiből még 5V-ot kell csinálni.
Ettől függetlenül természetesen én is hasznosnak tartom ezeket a kütyüket,
magam is használok hasonlót. -
And
veterán
"ráadásul a LIDL-s Tronic nem is LSD akku 1 ezresért"
Van hagyományos, de van LSD is, legutóbb 1100 forintért vettem. Az első sorozat piros színű volt, de legutóbb már Tronic Eco néven emlegették itt a topikban, talán fekete alapszínnel.
"IKEA-ban van raklap számra, ott mindig lehet kapni ha hirtelen kellene valami olcsó de végső soron LSD akku."
Oké, csakhogy Lidl-ből még mindig sokkal több van, mint IKEA-ból. A mi kis porfészek városunkban két Lidl is akad, IKEA meg legközelebb Bp-en. Olyan sűrűn meg nem kell akkukat vennem. -
-
kaliber
aktív tag
" Aldi és Lidl akciós akku 1000-ért nem LSD "
Az Aldis pedig LSD [6.hsz alapján nem is rossz]
-
Ádyka
őstag
Ezt a kerek történetet mintha már láttam volna. Sőt, havonta egyszer-kétszer minimum látom.
És már akkor is mondtam, hogy az egy rettenet rossz eresztés volt.Hatalmas minőségbeli kilengések voltak! / vannak? a gyártók nem LSD akkujai között. Van használhatatlanul rossz, rossz, gyenge (persze valamennyi idő elteltével), használható, és van aki még meg is van vele elégedve velük. Mint ahogy én is kifogtam elég jót, ami ment 2-3 évet is nagy terheléssel. Persze ma már az egér 30mA-s fogyasztása is sok neki pár nap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged