Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #7640 üzenetére
Német cég, a honlap alapján modellekkel foglalkoznak 25 éve, 80 alkalmazott, ahová éppen keresnek is fejlesztőmérnököt, áramkörtervezéshez, szoftver stb. Egy fórumot is üzemeltetnek német és nemzetközi szekcióval, ahol a szóban forgó VTEC akkuról keresővel sem találni információt.
80 ember, ebbe elvileg belefér a mechanikák és elektronikák saját fejlesztése is, kiegészítve a külső beszerzésű alkatrészekkel és egységekkel, összedolgozva pár beszállítóval, és valószínűleg az akkukat sem ők gyártják, szerintem egyiket sem.
-
peti_s
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7640 üzenetére
Sanyo, Varta 2700 mAh, az Ansmann gyárt még 2850-t, de arról még személy szerint semmilyen tesztet nem láttam. Amúgy, se a Sanyo, se a Varta sem hosszú életű, kompromisszum mentes megoldás.
Amúgy, hamisítják is az akkukat, Sony-ból is volt már a piacon 4000 mAh-s, mégis a közelében sem volt ennek az értéknek. Egyébként, a legjobban ha a minél nagyobb kapacitás a fontos számodra, szvsz az eneloop XX-el járnál.
-
peti_s
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7638 üzenetére
Sztem átvágás, pont így néznek ki (a matrica alatti részre gondolok) a 350 mAh körül lévő akkuk.
-
peti_s
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7636 üzenetére
2700-nál nincs nagyobb.
-
TeeJay
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #7634 üzenetére
nincs
-
simenon
tag
válasz
TESCO-Zsömle #3550 üzenetére
Az IPC-ket nem kell fényezni én 6 éve használom őket és olyan ami ennyire egyértelműen közli az akku állapotát nincs közel se. Amivel nem lehet kiíratni a betett töltést annál nem is lehet tudni hogy valójában mennyi ment bele.
-
590227
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #3550 üzenetére
Egyszerűen nincs jobb a piacon.Próbálkozunk másik töltőkkel,feleslegesen.Ha valaki vigyázni akar az akksiaira,ennél jobb választás nincs.Én vettem Lidl-s töltőt,ami visszahozta az árát,viszont a még megmentett akkukat,most dobhatom ki.Az utolsó pár HSZ,meg a profi felhasználók által ajánlott töltő,az általad említett,a legjobb megoldás.(Meg az Eneloopok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest