- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Ragnar95 #28972 üzenetére
Sajna ez a max. ami felmegy. Eléggé meglepődtem mikor pillanatok alatt pár speciális karakter begépelésétől dobott egy hátast (a { } jeleket kerestem a playgroundban). Ez azért meglepő mert nem is emléxem olyanra, mikor egy program váratlanul kilépett.
Sejtettem, hogy a főverzióugrással sokminden megváltozott. Ismerkedésre talán még jó lesz, de +1 szög szegény gép koporsójába...Köszi a linket! Megnézem.
-
cigam
titán
-
talamasca
senior tag
-
TXT
őstag
válasz
Ragnar95 #28786 üzenetére
Igen, azokkal egyertelmubb a dolog, de jon a kerdes, ha se papirok, se doboz (neha meg nem is magyar billentyuzetes, ami altal ugye nem hazai ertekesitesbol valo plusz “csavarkent” a dologhoz), ott hogyan tudja bebiztositani magat az ember? Mert ugye sok GSM es/vagy laptop uzlet is arul ilyen gepet, amirol meg szamlat is adnak, na de az jelent barmi biztositekot?
-
blakey
titán
válasz
Ragnar95 #28699 üzenetére
Acrobat, Dreamweaver, egy régebbi vonalkód generátor, 2017-es Quark, Harmony Remote szoftver, az SMB hálózatot nem úgy kezelte ahogy a Sierra, a Bluetooth és a Wifi sem volt a topon és még sok apróság ami oda vezetett, hogy tegnap este elegem lett belóle. Ma mintha új gépem lett volna, minden úgy működik, mint korábban. Pedig reménykedtem, hogy jó lesz a HS de nem az. Az említett programokra nem tudják egyelőre a megoldást, pedig kijött néhány frissítés és még mindig nem jó.
-
DanielK
addikt
válasz
Ragnar95 #28511 üzenetére
A céges laptopom ez:
Dell XPS 13 9360
i5 7200U
8GB RAM
250GB SSD
Win 10 Home
Fél milla volt. De nagyon szeretem, pedig windowsosSzóval ha jó gépet akar az ember, windows fronton is zsebbe kell nyúlnia. De jobb, mint az itthon lévő 2015-ös macbook air, kisebb a kávája, ezért méretben 11"-hez hasonló, de ugye 13" a kijelző. Utazásra nagyon jó és a touchpad is meglepően kellemes, bár nem veszi fel a versenyt az apple féle touchpadokkal.
A műanyag sem gagyi, szóval igen, mindegy hogy apple vagy windows, a jó gépért fizetni kell rendesen.
Annyi a különbség, hogy az apple nem ad ki alsó kategóriás gépet. -
elodman
aktív tag
válasz
Ragnar95 #28496 üzenetére
Köszi Ragnar és cigam.
Éppenséggel nekem nem okozott fejtörést a "direkt előny" kategóriában történő képességek említése, ami szerintem nem zár ki más lehetőségeket, de azokért is köszi persze.
(5k-hoz 50 mpixeles szemek is illenének proghoz.)
Ha véletlen még futja kicsit időtökből, érdekelne még:
a BootCamp dolog (azaz Win futtatás )
- ingyenes (ha van telepíhtető Win-em)
- megbízható sok felhasználói progi és programozói szempontjából
- virtualizációs elvű, azaz igen lassú?
- nem létrehozható a multi-boot (Win és OS x particio)?Thanx, és jó almázást.
Cigam, nem kell regélned, ha mindez ily fájdalmat és szimpla pótcselekvést okoz. Pá-pá
-
biker
nagyúr
válasz
Ragnar95 #28424 üzenetére
nem erre céloztam, ez tök érthető.
nekem is van külső driveom.
a szétparticionálós windows beidegződéses userekre céloztam.
Egy FusionDrive vagy hibrid drive esetén semmi szükség arra, hogy tudd, az egész photoshop elfér-e a 24GB-on vagy épp 8GB-on vagy nem, mivel fileszinten tudja a rendszer, hogy mi az a blokk, ami sűrűn kell, és mi az ami nem, és símán lehet, hogy az app 3/4-e a HDD-n van, 1/4-e meg az SSD-n
Ezt te soha nem oldod meg két drive esetén. Ha elfér a rendszeren, elfér, és ott marad örökre. -
b.kov
senior tag
válasz
Ragnar95 #28326 üzenetére
Értem, köszönöm.
Pont ez a problémám, hogy itthon nem szeretnék szerelgetni, nagyon nem vagyok jártas ilyen téren. Tudom, írtad, hogy az üzletek felárral dolgoznak, azonban nekem az lenne a legtisztább, ha valami ilyen helyről lehetne szerezni legalább 2013-as iMac-et úgy, hogy be is szerelik ott helyben külön az SSD-t. Azonban ilyennel nem igazán találkoztam (re-store egyedül, viszont elég drágák a gépek, és régebbiek is), szóval így picit felejtős számomra.(#28327) Black Dragon
Air-en azért is gondolkodom, mert igazából a kijelző az, ami miatt ekézve van szegény, viszont én itthon egy 22"-os FHD monitort használnék hozzá külön. Viszont be kellene szereznem hozzá egy USB Hub-ot + külső HDD-t, illetve Mini Displayport -> HDMI adaptert, tehát szaporítanám a kábeleket tovább.Egyébként teljesítményben mennyire marad alul egy Pro-val szemben az Air? Mostani Windowsos laptopom nagyon hasonló konfiggal rendelkezik (csak 8Gb ram helyett most 4Gb van az enyémben), és jelen pillanatban meg vagyok elégedve vele. Egyedül a macOS az, ami miatt most fontolgatom a cserét.
-
-
zoli62
addikt
válasz
Ragnar95 #28066 üzenetére
Valószínűleg középtávon bootcamp lesz, a Parallelst most tesztelem, a crossovert én magam még nem próbáltam, a Wine-ről meg elfogadom a véleményedet. Apple Musicról mi a véleményed a Google Play Music-cal és főleg a Spotify-jal összehasonlítva? Utóbbit még akkor használtam, amikor Telenornál elkezdték promózni. Milyen zenék érhetők el, a streameket offline cacheli a gépen, átvihető más gépre? Azt olvastam, hogy nem. Windowsos gépen Itunes-sel letölthetem a számokat a gépre? Megéri a három hónap ingyenes próbaidőszakot?
-
zoli62
addikt
válasz
Ragnar95 #28062 üzenetére
Én még a Wine-t ismerem Linuxon, annak a professzionális változata a Crossover, sajnos valóban sok appot nem támogat rendesen. Egyébként én személy szerint valószínűleg bootcampba fogok telepíteni Windowst, ha szükség lesz valamilyen alkalmazás futtatására, a Parallelst személy szerint drágának tartom erre a célra. Amennyiben később nem lesz szükség a bootcampes Windows partícióra, lehet törölni, és visszaolvasztani az eredeti Macesrendszerparticióba?
-
dzsonaj
tag
válasz
Ragnar95 #28051 üzenetére
köszi a tanácsot, de a fejlesztés sajnos jelen állapotban kizárt. (német autógyártó, mindenhol MS-t használ, de az Apple-vel példálózik, mennyire jól működik a rendszer az autóban -ez mondjuk igaz is-
Crossoverrel sikerült megoldani, működik az oldal..
köszi a segítséget
-
varsam
őstag
válasz
Ragnar95 #27943 üzenetére
Oké, megvenni nem lehet 30-ért egy 250-es Apple kompatibilis SSD-t, mert nem gyárt más + speckó csatoló, speckó firmware stb... A 120-as van ilyen használt árban kb.
De kizárt hogy drágább az előállítási ktg mint egy SATA, M2 vagy normál PCIe csatolós SSD-nek, de legyen a duplája mert ha jól tudom azért ezek igen gyors tárolók, nem mezei Kingston cucc.De kár is ezen fennakadni, ilyen az Apple, erre épül a piaci modell és valamit még mindig jól csinálnak, amíg megveszik az emberek, ahogy mi is. Csak mégis b@sztatja az ember csőrét időről-időre, hogy egy kis pozitív gesztust adnának, akár 100$-ral drágábban alapból is. De hát így tudják még jobban skálázni a termékeiket.
-
b.kov
senior tag
válasz
Ragnar95 #27850 üzenetére
Persze tudom, nem is szándékom most komoly döntéseknek a meghozatala, csak kíváncsi vagyok, hogy jelen pillanatban hogy állnak a dolgok.
Bár ha hasonlóan haladnak a fejlődéssel, mint az elmúlt 1-1,5 évben, akkor olyan nagy érdemi változásokat nehéz lenne következtetni, de ne legyen igazam.
A HDD-t elhagyhatnák már igazán a francba.
-
b.kov
senior tag
válasz
Ragnar95 #27848 üzenetére
Mozgatni nem munka miatt szeretném, hanem inkább tartalomfogyasztás miatt. Terület szempontjából pedig szeretnék minél univerzálisabbat, de pl. nem hiszem, hogy szükségem lenne dedikált VGA-ra. Egyébként terveim között szerepel iOS fejlesztés is, tehát nem webbel foglalkozom.
A másik lehetőség, hogy valamilyen desktop gép, tartalomfogyasztásra pedig egy iPad. Csak ott kezdődik a bajom, hogy a Mac Mini-n kívül nincs igazán semmi, ami a mostani perifériáimmal jóba lenne (tehát nem szeretnék iMacet, van 2 monitorom). Egyébként még nem aktuális a dolog egyáltalán, csak mozgolódom, kb egy-másfél év múlva lenne a nagy váltás. A legoptimálisabb szerintem egy erősebb mac mini lenne, csak szeretnék mégtöbb ötletet gyűjteni.
-
blakey
titán
válasz
Ragnar95 #27371 üzenetére
Kompatibilítás szempontjából ma valóban a Mavericks a jobb de a legjobban összerakott rendszer szerintem is a Snow Leo, mindegyik rendszert használtam minimum 1 évig, Snow Leo-t 2,5 évig használtam, mert annyira stabil volt minden szinten, sajnos a kompatibilítás hiánya engem is utolért, kénytelen voltam váltani.
-
ityam
őstag
válasz
Ragnar95 #27263 üzenetére
Ezt találtam legegyszerűbbnek a leírások alapján.
Fel is ment. Sajnos viszont újraindulgat elég sűrűn a gép. Másik leírásban írták hogy legalább 12GB ram kell akkor nem fagy. De még kutakodok hogy nem e más probléma miatt fagy. Valamelyik crash reportban NVidiás hibára utaló jel volt.
Most hogy 2 videókártya van a gépben lehet összeakadnak. Vannak képi hibák is úgyhogy reménykedek hogyha kiveszem egyik vagy másik VGAt akkor még javul a helyzet.Csak tegnap este nem volt már időm vele foglalkozni.
Furcsállanám ha tényleg a 12gb ramtól javulna meg amikor apple szerint 2GB ram a minimális követelmény. Az én 5GBom elégnek kéne hogy legyen. -
ityam
őstag
válasz
Ragnar95 #27260 üzenetére
a benne lévő proci 64 bites. csak a gyári firmware 32 bites verziójú OSeket enged csak telepíteni.Googlizva találtam több cikket hogy lehet 10.7nél újabb oseket felrakni amik már 64 bitesek, de vagy nem egyértelmű nekem a leírás vagy már nem él azóta a download link. Elcseszni meg nem akarom a firmwaret a gépnek.
10.11 re, amit találtam leírás az az érdekes hogy legalább 12 GB ramot ír holott elvileg a 10.11nek 2gb ot ír az apple minimumra.
lévén hogy 5 van az enyimben így nem tudom most hogy érdemes e próbálkoznom.Ezért lenne jó valaki aki jártasabb ebben a műveletben és gondoltam ebben a topicban csak tudja valaki, hogy lehet kicsit felupgradélni a régi macprot hogy jobban használható legyen.Egyébként most raktam bele egy kicsit újabb VGAt mint az eredeti 7300GT hogy ne legyen azzal problémája az újabb OSeknek hogy nem tud utasítás szinten valamit a régi 7300gt ami kéne. Amit beleraktam GT740 es vga nem egy erőgép de legalább tudása jobb mint a 7300gtnek. Jelenleg mind2 kártya benne van a gépbe és működik is. Bár nem tudom hogy pontosan hogy kezel 2 vgat a macosx.ha elindítok valami vga erőt kihasználó dolgot akkor most mivel fogja számolni? egyébként próbaképp mind2 kártya ugyanarra a monitorra van dugva csak másik bemenetre próbaképp de működni látszik.
jo lenne tudni hogy most fel tudok e varázsolni egy 10.11 et vagy sem?
Az a baj hogy a jelenlegi 10.7 hez nem nagyon vannak új programokde 10.11 el a legtöbb még menne amiket néztem. És nem procierő/memória kevéssége miatt nem mennek csak újabb oprendszer kéne. Amit meg lehet biztosan csinálni csak nem egyértelmű nekem hogyan.elcseszni meg nem akarom.
-
wm2
őstag
válasz
Ragnar95 #27038 üzenetére
Szerintem sem. Nagyon jó, jók az új fícsőrök, de az iOS desktopra még mindig nem dobálhatsz akármit, ergo egyáltalán nem olyan, mint az asztali, amitől egy asztali gép valóban asztali.
A szövegbevitel és a külső billentyűzet számomra nem kényelmesebb, mint a hagyományos, amibe ha belevesszük a hiányzó egeret meg az új iPad 10" méretét, akkor nem érzem még mindig, hogy ez kiválthat egy AIR-t pl amihez ráadásul kevesebb dongle is kell. Viszont a mai minimalizált internetes felhasználói szokásokhoz terelt usereknek elegendő lehet tapicskolni (bár ezt az eszközt elsősorban rajzolni szánják a pro szekcióba). Zenei vonalon az iPad nagyon jó kisegítő szerepet játszik évek óta, sokan használják de képtelenség számomra egy Logic vagy Ableton szintű programmal 100% egy ilyen eszközre támaszkodni.
-
wm2
őstag
válasz
Ragnar95 #27021 üzenetére
Én is figyelgettem, de az iStat szerint sohasem érte L az 1Gb-ot, az NVMe SSD (read/write speeds of 3.1Gbps and 2.1Gbps per second) ezt meg sem érezte.
@Tothegorund: 16Gb ram mellett is észre fogod venni, hogy a memória egyes részei feleslegesen vannak inaktív, de mégis lefoglalt állapotban, miközben erre semmi szükség.
-
wm2
őstag
válasz
Ragnar95 #26992 üzenetére
elhiszem, meg ugye ezeknél a gépeknél az Iris is a rendszermemóriát zabálja (1,5gb max.) és lehet, hogy kell majd picit több memória, ha van rá cash mehet bele (bár én még nem tudtam elmenni netezéssel 8Gb fölé, pedig a Safari és a Chrome is nyitva van, igaz nem 50 tab, de sok és közben fut a Mail, Vox stb.) de ha kőkéményen akarjuk ezeket a procikat 12-14-16Gb feldolgozásra váró adattal bombázni, akkor izzadni fognak és csak azért írtam, hogy lehet kell nagyobb proci, több mag, viszont a Mini HDD vagy Sata3 SSD-vel ellentétben az új rMBP-ban lévő NMVe simán elbír időnként 1-2Gb swapot, nem kell tőle félni, hogy kinyírod vele, nálam is előfordul néhány mb időnként és észre sem veszem
-
-
zsoltee53
csendes tag
válasz
Ragnar95 #26842 üzenetére
A HDD korszaka szerintem már rég lejárt, rendszernek csak SSD-t használnék. Hallottam, hogy a 2014-es mini HDD-ről lassú. Az én 2010-esemnek csak a bootolás 2 perc 30 másodperc volt 1 éve HDD-ről. Ha maradna is a Mac mini, az újat megvárnám, 3 éves konfigot már nem akarok ezért a pénzért venni.
-
megema
őstag
-
-
King Unique
titán
válasz
Ragnar95 #26480 üzenetére
Ja, mármint hogy egy szimpla live / WTG rendszer elinduljon USB-ről, ahhoz is külön driverek kellenek Macen? Mondjuk ezen leírás 2. pontjában is említenek valamit, de nem gondoltan, hogy ez ennyire problémás. PC-n mondjuk sima ügy, de arra meg a macOS felrakása macerás.
-
r4z
nagyúr
válasz
Ragnar95 #26480 üzenetére
Miert ne tudnad felrakni? Csak az UEFI boot modban kulonbozik a WTG a sima telepitestol, a drivereket meg ki tudod csomagolni a letoltott allomanybol. Arra mar nem emlekszem, hogy milyen tool kell hozza pontosan, de lehetseges.
Elmeleti szinten mukodhet. Nekem van is legalis Win10 Education kiadasom, amivel mukodne, de sajnos idom nincs most arra, hogy ezzel szivjak.
-
blakey
titán
válasz
Ragnar95 #26256 üzenetére
A korábbi írás alapján most elővettem a Logitech billentyűzetemet ami messze tovább bírja akksival mint az gyári és semmilyen gondom nincs vele, mindent elsőre megtalálok, még keresni sem kell, igaz, tudom, hogy mi hol van, nem szoktam nézni a feliratokat.
Aki meg ismerkedik a billentyűzettel az kapcsolja be a Keyboard Viewert és látni fogja, hogy mi hol van.
Az Alt meg a Cmd van felcserélve. Egyébként meg megszokás kérdése, én bármelyikkel tuok dolgozni. -
blakey
titán
válasz
Ragnar95 #26200 üzenetére
Bármilyen bill és egér működik macOS-el is, viszont ha magyar a bill, akkor jobban jársz egy Apple wireless billel, mert a magyar win és Mac kiosztáson teljesen máshol vannak a speciális karakterek.
Az Alt Gr-re vonatkozó billentyűzetkiosztások felirata szerint vannak máshol, egyébként meg ugyanott ahol az Apple billentyűzeten vannak, csak a Gr-re vonatkozó részt figyelmen kívül kell hagyni.
-
pethob
aktív tag
válasz
Ragnar95 #26200 üzenetére
Köszi a válaszokat. Azt már kinyomoztam, hogy a Fusion Drive-os modellben 128 Gb SSD van. Ez is PCIe-s? A HDD gondolom itt is SATA. Azt tudom utólag SSD-re cserélni?
Ez a Fusion Drive mennyire működik jól? Érezhetően gyorsabb lenne a PCIe-s SSD mondjuk LR alatt?
(Azt számoltam, hogy 512Gb-os SSD-vel lennék boldog, ha az OC X nem jelentősen nagyobb mint a Win 7. Azon már elférnének a szerkesztés alatt álló projektjeim, a rendszerfájlok meg az applikációk. A 256 Gb határeset, a 128 Gb biztosan kevés...)
-
válasz
Ragnar95 #26119 üzenetére
2009-ben kezdődött a dolog, és tudtommal a mai napig tart. Az SMC miatt nem is lesz nagyon máshogy. Volt amúgy 2009 előtt is, mert az SMC ott is adott volt, de ott még külön kábelen lógott a hdd hőszenzora, amit csak át kellett ragasztani a csere hdd-re, és gól. 2009-ben beintegrálták a hdd-be.
Aztán volt pár kivétel, meg több változtatás, pl. egy idő után a sata kábelen ment a szenzorjel, eleinte pedig külön volt (de a hdd-be be kellett kötni plusz kábelként (2009 late)).
A legegyszerűbb amúgy az adott modellre nézni egy iFixit disassembly cikket, abból is sok dolog kiderül. Aztán e mellett fel kell keresni az OWC oldalát, ahol el kell menni a "kosárba rakásig" az adott modellhez árult SSD kit kapcsán. Ott is látszik a termékfotókból meg a leírásokból, beépítési videókból, hogy milyen szenzorkábel megoldást használ az adott modell.
-
oszy
veterán
válasz
Ragnar95 #25761 üzenetére
Ennyi van az oldalukon:
Az eMAG által forgalomba hozott összes termék a hatályos jogszabályoknak, valamint a kereskedelmi szabályozásoknak megfelelő jótállással (garanciával) rendelkezik.
Termékeink kizárólag megbízható partnerektől származnak, és mindegyik új, eredeti csomagolásban kerül szállításra.
Kivételt képezhet ez alól azon termékek köre, amelyet az eladó újracsomagolt termékként hirdet és jelöl meg a www.emag.hu weboldalon.Az eMAG által értékesített jótállási jegye (garancialevél) lehet:
– a gyártó által kiállított (amennyiben a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal),
vagy
– az eMAG, mint forgalmazó által kiállított.Az eMAG által forgalmazott termékeknél a vásárlást követően jótállási jegyet (garancialevél) állítunk ki, amely tartalmazza a jogszabály által meghatározottakat, valamint a megvásárolt termékek esetében az eMAG által vállalt, jótállással (garanciával) összefüggő fontosabb tudnivalókat, beleértve annak időtartamát.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Ragnar95 #25751 üzenetére
Mint 4 GB RAM-mal szerelt 2014-es Air tulaj nem értek egyet, felhasználásfüggő, mennyire kell a 8 GB. Én a mindennapokban sehol nem érzek lassulást, de tény, hogy nem vágok videót meg piszkálok 20-25 megás nyers fotókat (szerintem ez a gép nem is elsősorban ilyenekre való, bár képes mindkettőre). Ettől függetlenül hosszútávon valóban megér(het)i 8 GB RAM-os masinát nézni, de a jó ajánlat nem a RAM-tól fog függeni
-
válasz
Ragnar95 #25649 üzenetére
Oké, lehet hogy túlzás, de mivel ugyanazt a kétventilátoros hűtést kapta, mint a nagyobb modell, talán megoldható lenne...
Asszem ez tudja a 4 magot, de MSI-ből is találtam: HP ZBook 14 G2
Nevetni fogsz, de a hordozhatóságon kívül azért nem akarok 15-ös gépet, mert egyrészt abban a méretben a kijelzőn szinte kivétel nélkül meglátszik a billentyűzet helye (tököm akarja állandóan törölgetni), másrészről pedig rém béna a kétoldali rácsozott felület (túl széles, aránytalan). 13 colon ilyen gond nincs. Könnyű cipelni, nagyon jók az arányai és a billentyűzet lenyomata sem karcolódik bele a kijelzőbe az évek során.
Az anyagiakat is érdemes szem előtt tartani. Ha ütős gépet akarok összerakni, egymillió fölé megy az ár. Ennyit nekem nem ér egy mobil eszköz. Inkább vennék bivaly asztalit és egy könnyű, hordozható gépet. Még ha rá is kellene fizetnem...
Részemről a 13-as MacBook Pro az ultimate laptop. Minden téren.
-
válasz
Ragnar95 #25647 üzenetére
Mondjuk azt én sem értem, hogy az óra miért lenne jó, de az egész koncepció sem túl életszerű nekem egy PRO gépen. Inkább komolyabb hardvert és nagyobb teljesítményt kaptunk volna... Csóka írásával egyetértek, kiszúrtak a professzionális felhasználókkal, akik tartalmat gyártanak és nem csak fogyasztanak.
Amúgy az egész iparág a fogyasztókra feküdt rá, lassan tényleg vadászni kell az igazán jó cuccokat...
-
válasz
Ragnar95 #25486 üzenetére
Late 2009-től van i5 amúgy, szóval ebből a szempontból még akár jó is lehet, viszont én akkor sem venném meg. Teljesítményre tök oké, meg azokba még (apple mércével nézve) viszonylag könnyű SSD-t tenni. Illetve a RAM is bővíthető 16GB-ig, a 4850-es Radeonnal pedig még a mai játékokkal is lehet szolidan szórakozgatni. Viszont 7 éves gép, és még mindig 200kHUF körül mérik, szerintem felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest