- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Gyufaaa #28314 üzenetére
Amiket tudok javasolni, hogy a legújabb szoftver legyen a gépen (applestoreból töltheted le), próbálj meg ki és belépni az icloud fiókodba, utána hátha működni fog az imessage és facetime. Ha ezek sem segítenek akkor azt tudom javasolni, hogy vidd vissza a gépet a boltba ahol vetted, és mutasd meg nekik a hibát, hátha ők tudnak valami konkrétabbat rá mondani.
Elképzelhető, hogy belépve maradt az illető, de ennek te nem nagyon tudsz utánajárni, max a bolt tudná megmondani, de még ők sem biztosan. Ellenben nekik illene segítséget nyújtani ilyen hibára.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gyufaaa #28302 üzenetére
Nekem is hotmailes címem van az Apple ID-mhez megadva, nem okoz semmilyen problémát. Ezek szerint továbbra is fennáll az iMessage hiba, tehát az iMessage szerver hibáját is egyre inkább ki lehet zárni. Új vagy használt gépről van amúgy szó? Nem megfelelően elvégzett alaplapcsere esetén hallottam ilyenről, hogy az iMessage és FaceTime nem volt aktiválható.
FaceTime-ot sikerült aktiválni, csak az iMessage nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest