- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
Probald ki az osszes VNC viewert, amit ismersz. A VNC egyszerre egy elegge "elcseszett" es jol osszerakott protokoll is. Elcseszett, mert bovitheto a kepatviteli lehetosege, es jol osszerakott, mert bovitheto a kepatviteli lehetosege
. Van egy alap atviteli mod, amit minden kliens es szever ismer (ezt latod/erzed lassunak), viszont lehet egyedi implementaciot belerakni, amivel ha egymasra talal a szerver es a kliens, akkor sokkal jobb lesz a vegeredmeny. macOS - macOS kozott peldaul, semmi baj nincs ezzel, teljesen jol megy a beepitett VNC viewer a beepitett VNC szerverrel.
Azt nem tudom, hogy van-e olyan kliens, ami ismeri a macOS "gyors" atviteli modjat, de talalhatsz olyan klienst, ami jobb, mint amivel eddig probaltad. (lovesem sincs, hogy milyen VNC kliensek leteznek Windowsra, illetve, hogy azok milyen featureket valositanak meg)
-
cog777
őstag
Egy idobeen ezt hasznaluk, jol muzsikalt. Minoseget / sebesseget is lehet allitani.
-
ityam
őstag
kiegészítés. monitort, billt egeret a minire dugva semmi baj nincs a sebességével, csak a tightvncs megoldásnál iszonyat lassú. más megoldási tippem 0 ismeret híján nem volt a távvezérlésre. de helyhiány miatt a távvezérlést szeretném használni(normális sebességgel. nem játszani akarok rajta természetesen, csak alap desktop környezet ismerkedés).
-
adamson18
csendes tag
Nekem eddig 3x omlott össze. 1x wi-fi sticktől az megoldódott és 2x world of tank telepítésénél. Amúgy stabil a gép. Nem eszik meg a rendszer sem sok ramot. 10gb kb a fele szabad. Cuda is megy szépen a premiere cc 15 Ben. Neked mennyi ramod van? A random újraindulás lehet ram hiba. Régen úgy vettem egy G4- powermacket , hogy mindig újraindult. 4 féle ram volt benne, hagytam csak a egy modult a gépben és egyből stabilan ment. Egy próbàt megérne neked is. Procit fogok szerezni még bele, hogy 2x4 magos legyen. Mert az még dobna rajta.
-
adamson18
csendes tag
Szia! Nekem is Mac pro-m van El Capitan van rajta jelentem. Tegnap éjszaka készültem el telepítéssel. Fel megy a telepítés 7300gt-vel is. E szerint csináltam:https://youtu.be/0a6tSGUzZYQ
Annyi volt a bajom még telepítés után nem volt USB és AirPort. A megoldás az lett , hogy kivettem az AirPort extreme kártyát (2006) és lett USB egyből. Veszek egy wifi sticket vagy újabb típusú AirPort kell. Frissíteni is lehet a rendszert a 10.11.6- ig. Letöltöttem az Apple oldaláról a combo updatet és úgy installáltam. Miután végig ment a frissítés nem fog bebootolni a gép mert felülírja a mókolt boot efit. Vissza mész a Lion be és újra megcsinálod a videón látható módon a mókólt boot.efi elhelyezését két helyre. Utána re boot és lehet örülni. Főleg azért is mert mennek a pc verziójú videókarit. Be is toltam ennek örömére egy 760gtx-et tökéletesen működik. Nincs boot képernyő. Ez nem nagy gond. -
Ragnar95
félisten
Így már más
Jobban utánaolvasva az a baj szoftveres szinten, hogy azon a gépen még az EFI 32-bites csak, illetve több hardver komponens sem támogatott már 10.8-tól. everymac leírása az upgrade-ről. Nem olvastam végig, de azt írják, hogy elég komplex módon bár, de lehetséges a dolog. -
r4z
nagyúr
-
-
r4z
nagyúr
Egy probat meger, nalam anno nem mukodott a kiiras se ISO-val, se TransMac + DMG image komboval. Te talan tobb sikerrel jarsz.
Alapbol a DVD-rol akar majd bootolni. Ha megse, boot kozben az alt nyomvatartasaval tudsz meghajtot valasztani. Nem tudom, melyik modositora osztja a rendszer nem kompatibilis billentyuzeten az altot. Probalgasd vegig a ctrl-alt-win sort, meg fogod talalni.
-
r4z
nagyúr
A Mac Pro DVD meghajtojan nincs nyomogomb, a billentyuzeten van az eject az F12-tol jobbra. A bal egergombot az inditasi hang utan nyomvatartva ki fog nyilni. A HDD-t a telepito menujeben levo lemezkezelovel tudod formazni.
Egyebkent masik Mac nelkul nagyon maceras lesz telepitot kesziteni.
-
wm2
őstag
Ez egy első generációs Mac Pro, aminek a teljesítményét egy mai 2 magos mobil proci is hozza és kevésbé tekeri a villanyórát (mellesleg a táp benne sem mai darab, kaphatott apait, anyait). A gép alap hardver elemeivel kínszenvedés lesz netezni. Költeni rá pedig nem érdemes. Ezekből a gépekből max. hakli házat érdemes csinálni és egy 2011-es vagy 2012-es Mac Mini (8-16Gb memória, SSD stb.) észszerűbb döntés megismerkedni a Mac világával. Ma már nem annyira drágák és készen kapod őket. Ha viszont marad ez a gép és szivatni akarod vele magad, akkor egy 10.6 Snow Leopard rendszert javaslok. Előnye, hogy még mindig satbilabb rendszerrel ismerkedsz, mint a maiak.
-
bmwk1200s
őstag
EFi hack-kel gondolom feltehető az újabb verzió is, de hardveres okok miatt csomó funkció úgy se menne.
A 10.7.5 már elég régi rendszer, de ismerkedni talán még jó. Hmm... esetleg felhackelhető egy Mavericks. Az még támogatott rendszer sok appnak.
Szerintem próbálgasd a 10.7.5-öt, meglátod majd milyen limitációkba ütközöl, aztán megpróbálhatod feltenni a 10.9 Maverickset. Talán a sebességgel sem lesz ott túl nagy gond. SSD van benne? HDDvel elég csiga lehet. -
bmwk1200s
őstag
Ráköltéssel, bütykölgetéssel még akár egy elfogadható játék PC is lehet belőle windowst futtatva.
Bár nem tudom milyen MacPro verzió az említett gép, de sok tutorial van a neten, hogyan lehet akár moder VGA-t, erősebb procit, több ramot beleépíteni. Az SSD is csodákra képes.
Kérdés, hogy van e hozzá kedv, akarat és persze még több zsé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest