- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
claire78 #28255 üzenetére
a 4 és 9 sor közötti részt kell másolgatni, és beírni pl a 9. sor után
tehát:
...
music_mount=`mount | grep /Music | awk '{print $3}'`
if [ "$music_mount" != "/Volumes/Music" ]; then
terminal-notifier -title 'Shares watchdog' -message 'Mounting Music share'
osascript -e 'mount volume "afp://10.0.1.200/Music"'
fiplex_mount=`mount | grep /Plex | awk '{print $3}'`
if [ "$plex_mount" != "/Volumes/Plex" ]; then
terminal-notifier -title 'Shares watchdog' -message 'Mounting Plex share'
osascript -e 'mount volume "afp://10.0.1.200/Plex"'
fi
...
így kell kinéznie. -
claire78
senior tag
válasz
claire78 #28254 üzenetére
Kipróbáltam amit linkeltél, jobban tetszik. Nem külön mappába csatolja fel, hanem rendesen.
Viszont próbáltam több meghajtót is az IF részek ismétlésével, de akkor nem működik az egész.
Most ezt nyomozom.Nem ismerem a szintaktikáját, valami a ' és visszafelé felülvonással lehet, amit nem is találtam még meg.
-
Kommy
veterán
-
r4z
nagyúr
válasz
claire78 #28234 üzenetére
Itt egy pelda az automatoros idozitesrol.
(#28235) DanielK: Van Mac bearazasos topik, a notebookokkal egyben. Irj oda, de kevesebb sallanggal.
(#28240) toza: Ha ket procit akarsz a gepbe, azoknak azonosaknak kell lenniuk, de elvileg egyetlen procival is mukodik a dual slotos Mac Pro.
-
blakey
titán
-
válasz
claire78 #25019 üzenetére
Én is erre szavazok, írtam is, de valamiért nem megy neki, szóval ezen már túl vagyunk.
Viszont közben találtam egy olyan mondást, hogy a camera roll-ban kell lennie képeknek. Ha szét vannak szórva mappákba, akkor már nem a kamera tárterületén vannak (és kamera az amolyan virtuális szabvány USB media device úgy tűnik), és nem láthatóak USB-n. Én nem mappázok szal passz, de az biztos hogy 6-8 IOS eszköz és sok év alatt ez a faék windowsos USB képletöltés nálam 100-ból 100-szor működött, és itunes sem kell hozzá.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
claire78 #24880 üzenetére
Igen, arra csereltek. De az regebbi gepeken nem megy (azaz regebbi oprendszeren). Van egy ujabb airem is azon mar photos megy.
Viszont megtartottam a regi gepem is (2008-as feher), azon fent volt es mukodott is rendessen. Ujratelepitettem most es nem tudom beszerezni hozza.
Torrentrol is szedtem par verziot, eddig azzal se sikerult. Most talaltam egy regebbi ilife csomagot, most telepitettem fel, frissitest kert a gep, utana meglatjuk.
Ugy remlik regebben ezt ingyen le lehetett szedni, utanaolvastam ez is megerosit ebben. Most meg szivatnak, hivatalos csatornakrol nem lehet letolteni sehol.
-
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
claire78 #17225 üzenetére
Megmondom őszintén, én kb 1 hete használom. Szóval sajnos nem tudok sok mindent mondani róla. Nekem megtartja a felbontást. De én mondjuk úgy kapcsolódok, hogy kapcsolódva vagyok mind2 gépen lévő klienssel a teamviewer-es accountomhoz. Bár nem tudom ez befolyásolja e a dolgokat.
Gondolom a beállításokat nézted, szóval nem tudom miért csinálhatja. Jelszókérést, nem gondolnám, hogy ki lehet kapcsolni. Szerintem kell hozzá, de ezt sem tudom biztosra, nem foglalkoztam túl sokat a dologgal, lehet azért sem, mert működik nekem, ahogy szeretném. Csak a Wake on LAN-al voltam problémában, de az is megoldódott. -
blakey
titán
válasz
claire78 #17006 üzenetére
Nekem az U2312HM-em van és teljesen elégedett vagyok vele, pedig úgy álltam hozzá, hogy talán valami komolyabb kéne és kellemes meglepetés ért, nincs bevilágítás, csak egy enyhe felhősödés az egyik sarkában, de minimális és ami a lényeg, hogy homogén, ez is elég ritka. Az általad választott is megfelelő lehet, azt sajnos nem próbáltam ki, mert nem volt, a neten elég sok videót meg leírást találhatsz ezekről.
-
marceeh
tag
válasz
claire78 #17006 üzenetére
Nagyon rendben vannak a dell monitorok.Ha nem zavar,hogy glossy a kijelző akkor rendben van,de én inkább a DELL U2312HM-et javasolnám(ez matt kijelzős).
-
claire78
senior tag
válasz
claire78 #16711 üzenetére
Bár legutóbbi írásomra sem kaptam még választ, de azért próbálkozom.
A Thunderbolt csatlakozó egyenértékű a Mini Displayport-tal?
Szeretném a HDMI kimenetet hagra használni, vagy éppen plazma kimenetnek és a Mini Displayport-ot pedig egy -> HDMI átalakítóval egy monitorra. Sokféle gyártó van, esetleg van ami jó minőségű? [link]
Fog ez így működni? Próbáltátok már? -
czanga
őstag
válasz
claire78 #16540 üzenetére
Amennyiben TM mentési helyként fogod használni, akkor újra azt az ikont fogja neki beállítani a rendszer, más esetben neked kell majd. Amennyiben jelenleg is TM backup-ként funkcionál, akkor lehet az internal drive-okhoz nem köti hozzá ezt az ikont.
Mivel érdeklnek téged is az ikonok, nézd meg a Slick Drives ikon csomagot.
Ez másokat is érdekelni fog szerintem.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
claire78 #16365 üzenetére
Igen kikapcsolhatod.
És igen kell hozzá kábel, az OWC-től tudsz rendelni, annó én is onnan rendeltem a 2012-es minihez mikor még minim volt. 2hét alatt megérkezett a kábel kb, meg járt hozzá csavarhúzó készlet is amivel kompletten szét lehet szedni a minit.
A szereléshez Torx készlet kell, vagy bit vagy csavarhúzó vagy kulcs.
Ja én nem szedtem szét teljesen mikor első körben hozzád hasonlóan csak a HDD-t cseréltem SSD-re.
Ha leveszed a wifi rácsot, és kiveszed a ventilátort akkor már egy kis ügyeskedéssel simán ki lehet venni a merevlemezt! -
-
tDr1v3r
veterán
válasz
claire78 #16256 üzenetére
Van millióegy program ami nincs fent AppStore-ban, azokat természetesen telepítheted máshonnét is. Annyi hogy a külsős appok telepítését kell engedélyezni a System Preferences-en belül
valahola Security & Privacy menüpontnál. Katt a lakatra alul, írd be a jelszavad 'szt állítsd át Anywhere-re az Allow blablablát. -
tDr1v3r
veterán
válasz
claire78 #16222 üzenetére
Nincs, vásárlás előtt meg szokott kérni hogy jelentkezz be újra.
Kezdőknek a BeszMac wiki-t érdemes átnyálazni.
(#16213) roberto211: Alapesetben elég a sorozatszám, itt megnézheted hogy mikor indult el a gép garanciája. Ha előbb, akkor tanácsos a számlát is vinni a vásárlás dátumának igazolásáról a szervízhez...
-
Fr3eWar
őstag
válasz
claire78 #16194 üzenetére
nincs tapasztalatom xmbc és társaival, VLC-t használok rajta. Nincs 3d megjelenítőm így passzolom a kérdést, azt tudom hogy az ilyen BD50-es lemezhez nem találtam lejátszó progit, csak MKV-t nézek/használok.
DTS-HD / TrueHD megy nekem. Torrentre uTorrentet használok, fogyasztási adatokat nem mérek, azt biztos hogy sokkal kevesebbet fogyaszt mint az elődje S1366 I7 ...
Infra vevő van benne, ha úgy tudod hogy lehet használni akkor biztos lehet, guglizd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest