- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Én konkrét tapasztalatról írtam, tudom X-Akta de akkor is ez a történés. Nekem külső SSD-ről USB3-on megy a rendszer és a router csere megoldott minden problémát. Tehát akár a router USB3-as portjának nem megfelelő árnyékolása is lehet a gond, nem könnyű megoldást találni és nálam konkrétan egy HP laptop hálózatba lépése okozott gondot a Syno routernél, amúgy nem volt gond és a HP a legtávolabbi ponton volt de ez azon nem segített, hogy nálam nem működött a BT és még 2 tableten is gondot okozott.
A Mac Mini és a router között 40cm a távolság, tehát ha gond lenne akkor elég durván jelentkezne, tehát akár egy másik router is lehet a megoldás a többi mellett/helyett.
-
blakey
titán
Az USB3 okozhat interferenciát, Synology Router esetében nálam ez lehetett a gond, de router csere megoldotta, Asus routeremmel nem jön elő a hiba, bár a Mac-em szakadozott viszont egy másik gép okozta a gondot és más eszközöknél is előjött kapcsolódási probléma. Szóval náalm egy egyszerű router csere mindent megoldott, azóta problémamentes minden csatlakozás és semmi más nem változott.
-
Ragnar95
félisten
Elég sok beállítás .plist fájlokban van tárolva macOS-en, pont ez a 2 is, ezért elég csak a .plist fájlban átírni a megfelelő értéket. Billentyűkombinációkkal nem igazán megoldható ez, Automator script-el annál könnyebben, de nem próbáltam,mert jó ideje Lightshotot használok screenshotok megosztására.
-
+1 az előzőekhez, illetve kiegészítés ami nekem bejött: Dorpbox-ban be van állítva, hogy kapja el a screenshotokat, amik file-ba mennek. Ennek hatására cmd+shift+4 lenyomására (terület kijelölés alapú screenshot) két dolog történik:
- a file-ok bekerülnek a Dropox "screenshots" almappájába, ha lokálisan kell, ott vannak
- generál egy URL-t is hozzá, amit küldhetek bárkinekHa nem használom fel az URL-t akkor nincs semmi, a fotók nem érhetőek el publikosan, ez esetben csak file-ba megy, és ott megtalálom.
Nekem ez nagyon kényelmes/bevált, ha esetleg amúgy is használsz Dropboxot, akkor jó alternatíva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest