- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki aki tudna kicsit segíteni buildroot-al? Egyenlőre csak tesztelgetek mit tudok kihozni belőle, viszont az iptables csomagot eddig sehogyan sem tudtam életre kelteni. A fordítás során kapok egy olyan hibaüzenetet hogy "netfilter.h:40: error: expected specifier-qualifier-list before '__u32'" és sejtem hogy valami nagyon alap dolgot ronthatok el, mert neten nem találok hasonló hibát (persze az is lehet én keresem rosszul). Azt már sikerült kiderítenem hogy a netfilter.h a kernel header -ek része.#6081: ha jól tudom a chroot -al ki lehet cserélni a gyökér fájlrendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest