- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
Overlocker #1893 üzenetére
Nme
MDOHYBF3H4740D1G0Z
S/N: 401F3H4XR
[Szerkesztve] -
-
Domy
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1889 üzenetére
Nekem volt A64ben dualban 566-os A-Datám 2,5-3-3-6 és 2,5-4-3-6 körül ment 2,8V-on 530-540-et...
-
anulu
félisten
féloff, nem akarok neki külön topicot nyitni. 50k-t reális elkérni 2x512MB DDR566 A-DATA-ért (még 2év 7hónap Alien Computers-es gari van)? egyelőre nem biztos, h eladom, attól függ, h 11-én kapok-e pénzt.
ha valakit mégis érdekelne ennyiért, akkor mail! több jelentkező esetén az számít hogy mailt kitől kapok először!
[Szerkesztve] -
-
sz.j
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1889 üzenetére
A feljegyzéseim közt nem találok erre semmit, ez már olyan régen volt (Aida32 ?). Viszont nem szeretnék ''fejből'' hülyeséget'' mondani, így a válaszom: nem tudom.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1886 üzenetére
Általában 2,6-2,7V-ot kaptak a memók, még tuningnál is, csak az extrém kisérletezésnél kaptak rövid ideig (egyszer-kétszer) a 2,8-3,0V-ot.
530 MHz körül már 3-4-4-8-al mentek. -
tkesy
őstag
Hát, el kell, hogy mondjam, kicsit keserű szájízzel olvasom ezt a topicot...
Itt mindenkinek szárnyalnak a rammjai, nekem + van egy 500-as párom, de azt se húzni nme lehet, se agresszív időzítésekkel meghajtani... Szerintem én fogtam ki a legantituningabb darabokat...
3-4-4-8-2T -n 260 FSB-n már meghalnak (A64 mellett) (2,7-2,8V)
3-3-3-6-1T-n 250 FSB-n még a memtest elmegy, de az XP már nme szeresse (szintén A64 mellett) (2,7V)
Ha meg mondjuk be mertem állítani, mondjuk 2,5-3-3-7-et 480-on, fel se állt a gép (P4, 2,8V)...
Pedig mostanában időszerű lenne a csere egy 566 v 600 párra, de tartok tőle...
(ráadásul itt a fórumon igen jó árban lehet kapni az 566 és 600-as modulokat...) -
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker #1884 üzenetére
Mivel a procim csak 265-267 FSB-ig húzható ezért csak azt tudom mondani, hogy a régi A-DATA PC4000-es memóim (Hynix D5 !!!) ezt az órajelet minden gond nélkül birták P4-es konfigban, 1:1-ben és dualban.
-
válasz
Alvin_ti4200 #1883 üzenetére
sztem bírná az 500-as,de nézd meg sz.j. #1869-es hozzászólását!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Overlocker #1882 üzenetére
Nekem 533-mat kéne bírnia, azért kérdeztem, nem vettem még meg.
-
válasz
Alvin_ti4200 #1881 üzenetére
Ha szerencséd van viszi
Olvasd le a címkén lévő kódokat,akkor többet tudunk mondani! -
Alvin_ti4200
félisten
Mennyi esély van rá, hogy a DDR500-as A-Data RAM (2*512) bírja az 533 MHz-et duálban?
Mondjuk 2.5-4-4-8-ban? 1T-t már nem hiszem, hogy vinné.
-
polika
senior tag
ddr600-as memóriát azt ugye elméletileg lehet 300-as fsbnél szinkronban járatni a procival ha annak annyira leveszem a szorzóját hogy bírja? Ui 6000-as A-Data ramom van most de mivel csak szombat óta van meg akonfig még nem nagyon áltam neki tuningolni főleg hogy tuning nélkül is minden megy nagyon szépen van kakaó így is a gépben de hát a kisördög benne van az emberben és szeretné megnézni hogy mennyi van a vasban...
Most a 3000+ -os A64-em 9-es szorzó, 4x HT, DDR 480-on simán ment, a ram meg 3/3/7-es időzítéssel ment 1T command raten.
Gondolom 3X HT fsb 280-290 körül menne még a ram és ha a procit 8-as szorzóra rakom akkor az 2.2-2.3ghz még csak mindig, amit bírnia kell, csak attól félek hogy akkor a ram 4,4,8-ba tudna csak menni nem tudom hogy melyik a jobb inkább kisebb fsb és jobb időzítés vagy magasabb FSB szarabb időzítéssel...van vkinek erre vmi tapasztalata? -
anulu
félisten
nagy kérdés. a Vitesta DDR566-osokon a feszt meddig lehet úgy emelni, hogy szegényke ne pußtuljon bele? gondolkozom egy OCZ DDR Booster beszerzésén (a lapom csak ~2,7V-ig tud feszt adni), csak nem tudom, hogy hogy viseli. ha vki használja 3-3,2V körül, pls jelezze!
-
-Jackson-
őstag
566 vagy 600-as a-daták 480-on milyen időzítéssel mennek kb? ezak ugye mind hűtőbordásak?
-
dDiego
aktív tag
én meg rendeltem az alienben 2db 500-ast
-
F-ECT$
titán
Most nagyot nőtt a szememben az AlienComp. Visszamentem, hogy megvegyem azt az 1db 566MHz-es Adata-t. Erre a srác mondja (nem a tegnap délutáni volt most ott), hogy a gép szerint 3 van, mire megszólal egy másik, hogy abból 2 a főnök új gépébe kerül majd. Erre az előző: ''nono''. És kihozott 2-t! Szóval megvan a ramom darabja 22.5k
-
Dave64
aktív tag
Még egy szavazat az A-Datákra.
Amúgy nekem maximális 3-6-6-15 ös időzítések mellett is evrestben 45.1ns nál magasabb eredményt soha sem kaptam.......?? -
dDiego
aktív tag
lehet hogy jövő péntek?
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Pár hsz-mel előbb írtam hogy venni fogok majd 512/566 -os A-Data vitestát!
Nem fog összejönni mostanában rá a pénz!
Ezért nem tom mikor fogom megvenni!
Csak ha netán várnátok tőlem a teszt eredményeket,amiket írtam hogy fogom szolgáltatni!
Na hát csak ennyi lenne!De azért próbálok spórolni rá!Remélem minél hamarabb meglesz!!
üdv.: Szumoo -
prmcsk
addikt
Nekem jelenleg 2x256/600-as Adata vitestám üzemel Abit-IC7 ben 2,8V-on
semmi problémám vele.Egyébként a ''készenlét''-ben vettem szerintem jó áron -
törölt tag
Hali!
Jó memók ezek az A-Data-k, most is van belőlük egy, de lehet, hogy bővíteni kellene...
Meg tudná valaki mondani, hogy az 566 ill. 600-as Vitesták hány MHz-en képesek dual channel-ben 2-2-2-11-es időzítések mellett üzemelni?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Bluefishnek sincs
-
Loretto
veterán
500-asom hynix chipes elél 2,6v-al?
-
Badb0y
addikt
Talán Bővebben: link ez lenne, de ahogy nézem még a listán sincs 512.
Érdemes lenne felhívni. -
F-ECT$
titán
Pesten hol lehet legolcsóbban 512-est venni? Én ezeket találtam (nettó):
566 - Alien 22.5k
600 - Users 24k, Alien 24.5k
Van jobb? -
nemtommi
senior tag
Milyen K7-es lapban tudnám kihozni belőlük a maximumot?
Most egy Soltek SL75FRN2-L-ben vannak, de sajna a lap nem bírja 211MHz-nél feljebb. Kár érte, de mivel a procim birná még, ő lett a szűk keresztmetszet. -
anulu
félisten
nForce2-es lap mellett nyugodtan a BIOS-ban beállítható legdurvább időzítésekkel (2-2-2-5) lehet járatni. nálam 440MHz-ig megy fel így (igaz, nekem nF3 chipsetes lapom van, ami tudtommal hárklisabb a memóriára), úgyhogy az nForce2 mellett gyors lesz, és szerintem 2,65-2,75V körül fog mindez menni. főleg akkor éri meg, ha később A64-re szeretnél majd fejleszteni.
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
Hali
Na arról lenne szó hogy a mostani konfogomhoz akarok venni ilyen ramot!Csak azt nem tom hogy mekkorán kellene majd járatnom a ramot hogy a proccal a legjobb beállításon menjen!
Mert már előbbi hsz-mre kapott válaszban írták hogy ezzel a konfiggal nem nagyon fogom kihasználni a ramot!Ameddig nem veszek új lapot meg procit addig mi lenne a legjobb beállítás, ez foglalkoztat a legjobban!
nem régen kapcsolodtam bele a témába!mármint a tuningba és nem nagyon vok még benne a témában!
Ezért próbálok minél több infót beszerezni és lehetőleg olyan emberektől akiknek olyan van amiről én szeretnék megtudni a legtöbbet!
Lehet hogy nem a lehjobban írtam le amit akartam de hát csak éjfél lesz!
Köszi a választ előre is! / ha sikerűlt kibogozni hogy mit akartam kérdezni/
Szumoo -
-
szumoo
senior tag
-
Hercooles
aktív tag
Gondolom k7-es konfigba is megy? (nf7-re gondoltam)
-
Hercooles
aktív tag
A-data 566-os milyen cas... értéken viszi a 400-at?
-
UP!
-
nemtommi
senior tag
válasz
killahdrums #1811 üzenetére
thx. ma nem tudtam őket felhívni, de tényleg!!! Rohanok...
-
killahdrums
senior tag
-
nemtommi
senior tag
Nincs valakinek egy 512MB-os DDR566-os memóriája eladó?
Megszívtam re@dyben. Három hete berendeltem náluk, azóta hozzák...
Másra nem nagyon tudok váltani, max ha eladom az enyémet. -
Janesz
őstag
-
chop
őstag
1800!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest