- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateee
tag
Azt szeretném töletek kérdezni hogy az A-DATA 566 vagy A-DATA 600 -as ramot érdemes-e venni? Melyik mennyire jól tuningolható? Melyiknek jobbak az időzitései?
-
Squirrel
őstag
Tényleg! Játékoknál, 3dmarknál melyik számít? A jobb memóriaidőzítés vagy a magasabb FSB?
-
PowerBuldog
veterán
A-DATA 600Mhz-es 512Mb-os modulokat hol lehet a legolcsóbban beszerezni? én egyedül az Alien Computer-ben láttam...ha van máshol is az szóljon legyen szives!
-
Robi_73
őstag
Az a baj, hogy nem ugyan az a vga van mind a két rendszerben, ezért még pontosítanom kell.A 6800GT tuti gyorsabb, mint a X800XL! Pedig a tesztek másként hozták le.(DX8 alatt gyorsabb csak az XL) Ha minden tesztet megcsináltam, akkor beírom a véleményem az INTEL vs AMD topicba.
-
Robi_73
őstag
A-DATA Vitesta PC4500 566MHz
Egy szavazat. Nagyon jók.
Bővebben: link
612mhz 2.5/3/3/6 2.8v! -
Fido01
aktív tag
hello
lenne egy kérdésem melyiket érdemes venni egy A-Data 500-as vagy 566-os vagy Kingmax harcore 500 ja és melyik mennyibe kerül mert szerintem ez fog dönteni . ''*512Mb kéne nekem de azt mondták hogy ilyet vagyek ne bízzak a szerencsében hogy két 400-as ramból is ki birom hozni az 500mhz-t -
anulu
félisten
válasz
Zordkaszás #2179 üzenetére
igen. a megfelelő beállítással alacsonyabb órajelen is lehet jobb eredményeket elérni
[Szerkesztve] -
Lui76
őstag
Csak az a kérdés érdemes -e +6(12) Mhz-ért új GUMIT venni vagy az csak Daytonai ovál
árnyékos oldalán mély levegő vétel mellett, feszítettm nyakkal hoz jobb köridőt.....
Mert 260-on még bír szinkront de 266-on ami olyan szép 2400Mhzet adna meg mááá nem indul. DE ez csak lelki dolog -asszem nem ér meg pénzkidobást csak hogy szinkronba legyen 2400-on .
Az pont az 533-as szabvány ... -
Badb0y
addikt
válasz
Zordkaszás #2174 üzenetére
Micsoda hasonlat
-
Zordkaszás
senior tag
Aszinkronban nem hoz akkora teljesítmány többletet, mint szinkronban.
Talán egy egyszerű magyarázat (persze nem teljesen jó, de megfelel).
Tuningolsz egy autót, akkor hiába lesz bivalyerős a motor, ha nincs tapadása a gumiknak, nem mehetsz olyan gyorsan mint amit a motor határai bírnak. Viszont ha már veszel jobb gumit akkor már jobban kihasználhatod a motor magasabb teljesítményét. -
anulu
félisten
válasz
Zordkaszás #2171 üzenetére
nem kéne ennyire elzárkózni! számodra is!
-
anulu
félisten
válasz
Sir Riccio #2169 üzenetére
annyi az értelme nálam, hogy
1: 235-ös FSB felett meghal az 1T, tehát +Mhz-el kell megpróbálnom a sebességet kompenzálni
2: sz*r a Trc állítás a 1005s-001 BIOS-ben, és 22-re állítja (BIOS-ban a válaszható legmagasabb a 13)
mindegy, most megvan, h FSB-ben mi a max, most megnézem, h teljesítményben -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Sir Riccio #2169 üzenetére
... Azonkivül hogy hajhásszátok a magassabb FSB értéket semmi értelme ...
Pont ez az értelme. Az FSB és a proci freki. Számukra. -
Lui76
őstag
Ti Magas FSB-n járók !!!!
Ha aszinkronban hoznátok össze hasonló írás olvasási értékeket a szinkronhoz képest,
akkor az ugyanannyit ér ? Vagy aszinkronban a cpu többlete nem válik értékké .
- nem tudja mi hasznosítani pl a video kari. -
Sir Riccio
addikt
És akkor ennek mi értelme van áruld el nekem, az én procim és memoriám alap feszen megy 1800@2506 MHz/ 278 MHz mellett késleltetés 35,9 (2,5-3-4-6 1T) Mint már korábban leirtam egy bizonyos érték felett már semmi sem profitál a magassabb FSB-ből, sőt van ugy hogy lassul, pl: renderelés. Azonkivül hogy hajhásszátok a magassabb FSB értéket semmi értelme, kezdtek olyanok lenni mint az Intelesek, mentségükre nekik nincs más alternativa. /szerintem ez gyerekes dolog: ki ér el magasabb FSB-t? Kb olyan mint autós berkekben ''az én autóm 100 LE-vel erősebb, mégis versenyen mindig ''az indultak még'' kategóriában végzek, '' vajon miért van kérdés.
-
anulu
félisten
válasz
Zordkaszás #2166 üzenetére
híjjj wazz'! boldogat!
szvsz nem tippelek rosszul, ha úgy gondolom, h melózol
alvás majd egy kicsit később, most RAM timing szorítás következikazért keltem ilyen korán, mert jóapámnak megígértem, h mire felébred, elmosogatok. felkeltem, kimegyek konyhába, már L volt mosva minden
úgyhogy nyugodtan kimentem cigizni, és bezuhantam fórum elé. most meg asszem indítok egy A64Tweaker-t, és megnézem, hogy mit bír Lódarázs
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
érdekes. bár a nagy bajom az, hogy a 1005s-001-es BIOS a Trc-t 22-re állítja, bármit is állítok be
így még ilyen sebesség/időzítés mellett is csak 21xxMB/s a RAM write
Trc 7-tel +400-500MB/s write. és egyszerűen nem tudom rendesen a régebbi BIOS-t visszaflash-elni, mert nagyon elkezd hülyüni. ellenben a régivel b@szott menni stabilan 600-on CAS2,5-et
DDR640-et hozza 3-4-4-8-on, 655-ig 3-5-5-10 kell, felette 3-6-6-12. pont olyan időzítések, hogy amit nyerek FSB-vel, azt elvesztem a timing-okkal. a stabilitásról ne is beszéljünk! -
HERR Z
veterán
-
anulu
félisten
na, most itt járok:
a képméret miatt bocs, de 1280x1024-ben van a desktopom.
1:1, DDR600@2,5-4-4-6-2T, 2,8Vtudom, vannak itt fórumon jobb eredmények is, de ennek is marhára örülök!
[Szerkesztve] -
Squirrel
őstag
Nekem meg 294-et viszik dualban 2.5-3-3-5-1T-n 2.7V-tal...
-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio #2155 üzenetére
ezígy azért nem igaz....pl szerintem ha az enyémnek lenne párja/ugyanabból a szériából/ akkor tudná ua. az időzítéseket dualba is....
igaz 600-at nekem nem veszik 2.5-3-3-5-1Tbe csak 2Tbe..de 2.5-3-4-5-1T-t bezzeg tud... -
anulu
félisten
nah, kivettem a RAID kártyát és úgy is teszteltem. semmi változás, 240-es FSB-nél még elindul 1T-vel (2,5-3-3-6), de piszok instabil, 235-ön jó. 'szameg!
-
Szatír
aktív tag
Én is kiegészítem a matrincámon szereplő irkafirkát:
S/N: 505XR (HYBJC1916) -
Szatír
aktív tag
Hali !
Én tegnap vettem 2 512-s memcsit. Az alábbi kód szerepel rajta:
MD0HYBF3H4740B1G0Z
Valaki lenne olya kedves és kiokosítana mit lehet ebből kiolvasni ?
Megköszönném.
Addig eljutottam, hogy Hynix chipes...HY...
[Szerkesztve] -
TomTam
csendes tag
Nem tudja vki, jelenleg hol kapok 566 v 600-as 512MB-t? Se az Alien-ben, sem a User's-nél nincs.
-
-
KriszBoy
senior tag
Sajna nem volt időm végigolvasni a topikot, de azt szeretném megtudni vajon milyen késleltetéssel, megy az 566-os A-Data-m 600-on?
-
anulu
félisten
na, leírtam, h mi van az A-DATA-im matricáján. mind2n ugyanaz:
MDOSSKF3H47A0B1G0Z
DDR566(3) 512MX16
S/N:447XR (SCBLC1916)
az 1T meg ha beledöglök, sem akar menni -
anulu
félisten
nyah, utánaolvasgattam A8N-SLI-nek xtremesystems-en, és úgy néz ki, hogy BIOS gond miatt nem megy nálam az 1T. Deluxe-hoz vannak friss BIOS-ok, de a sima SLI-t vmiért hanyagolja az ASUS
-
-
anulu
félisten
A-DATA-nak nincs Kit-je, nem válogatja párba a RAM-jait. ha veszel 2db 566 vagy 600-ast, és uolyan chipek vannak rajta (matrica tüzetes átvizsgálása rlz), akkor több, mint valószínű, h rendesen menni fognak dualban. itt a fórumon nem tudok olyan esetről, h ne ment volna 2 Vitesta dualban.
amúgy Aliennél br ~31k az 512/600-as, már amikor kapható. -
TomTam
csendes tag
Csá!
Tudja vki, hol juthatok hozzá egy A-DATA (566 v 600) 2*512MB Dual Channel Kit-hez? (Bp.) -
Badb0y
addikt
ahogy nézem nem csak én nem tudok korán fexeni hogy fzfvzvzgvv meg
-
anulu
félisten
566-osaim by SPD 566-on 3-4-4-8-2T-t mennek (de hazudnak, 3-4-3-6-2T gyönyörűen), 600@ 3-4-4-8-2T 650@ valahol a nagyon gány (3-6-6-12++++) környékén. mellesleg van egy olyan érzésem, h it a fórumon az én A-DATA-im hozzák a legrosszabb időzítéseket. tehát ennyi, vagy ennél sokkal jobb. ha mákod van, akkor 600@ CAS2,5.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Overlocker #2103 üzenetére
Hi !
Erről a modulról tudtok vmi bővebbet mondani ? (512Mb DDR500-as Vitesta)
MDOHYBFH474OD1G0Z -
Balu77
őstag
Nagyon sok jó kis infót leírtatok ide! Engem még az érdekelne, hogy pontosan ezek milyen időzítéseket kómálnak. Egy AMD-s configba lessz majd pattintva és 500-on fog menni előreláthatólag (hacsak nem emelek egy kis feszkót a procinak). A kérdés, hogy érdemes-e 566-ost venni, mert az 500-on jobb időzítéseket fog vinni, mint az 500-as?
-
anulu
félisten
köszi népek
majd ha egyszer szét kell szednem a gépem, megnézem még1x
-
-
-
anulu
félisten
válasz
Overlocker #2100 üzenetére
ki kéne nyitnom a szemem!
hogy on legyek: mielőtt beraktam volna A8N-ne nézegettem a matricát, de nem sikerült semmi értelmesre jutnom vele... mi árulja el rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest