- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
DeltaPower #3371 üzenetére
egy a gond: nekem nem volt satám, és le volt tiltva biosban a vezérlő is
msi k8n neo4 fi az tré volt..ennyi -
HERR Z
veterán
válasz
DeltaPower #3349 üzenetére
nekem anno 1.0-ás nyákos msi k8n neo4 240-es fsbnél összefosta magát, egy centivel se ment tovább
-
HERR Z
veterán
readybe még szerintem lehet kapni ráadásul egészen emberi áron...mivel hetente változik az ára ezért simán elképzelhető hogy kapnak belőle
512M PC566 A-Data-SuperRam 16IC 64Mx8 Life-time 13 444 Ft +a szokásosak -
HERR Z
veterán
válasz
-=Flatline=- #2576 üzenetére
Egy gond van...erre az egy évvel ezelőtti cg-s 2800+ -ok/S754/ is képesek voltak ugyanrekkora fesszel/pedig annak az alapfesze +0.1V/
Orbano ezért mondta hogy nem olyan szupik a Venice-ek....ha ránézel az én procim lassan 14-15 hónapos...és léggel is ment annyit mint a tied...
és ez annyira nem is kiemelkedő, voltak-vannak az enyémnél jobbak is abból a korból... -
HERR Z
veterán
ahogy nézem 2 új ember is meg akar válni 566-os ramjaitól...szal be lehet szerezni
-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio #2556 üzenetére
hát ez a példa szvsz minden volt csak idevaló nem........
amúgy elgondolkodtató .....1giga 566-os vs 3 giga Hynix D43/Infi/Samsung...ezek is mennek 450-et...
amúgy meg ha A4 vs új Octavia, akkor még ha lenne is pénzem az audira a skodát vennémA többiből meg menné vagy 50000km-t..
-
HERR Z
veterán
1: az egyik modul sokkal tuningosabb mint a másik
2: az alaplap...
3: BIOS -
HERR Z
veterán
válasz
UnConnecteD #2511 üzenetére
biztos lenne rá vevő még 50k-ért is...főleg ha megy 310-320-at is a pár..
de mi jobbra cserélnéd? -
HERR Z
veterán
500-on teljesen jó amit tud, nekem anno nem tudott ennyit...
Igaz nekem 3-4-4-8-2T-vel 288MHz-ig is elment 2.85V-tal...
chipsetet kikerülheted h adsz neki feszt, esetleg a HT legyen 3 ekkora fsb-nél...és próbálkozz pl kisebb szorzóval mert lehet szimplán a procid nem bírja -
HERR Z
veterán
Alienbe kicsit súlyos összeget kérnek....de legalább lehet h van, nem véletlenül tették akciósra:
A-DATA Vitesta
512MB / 566MHz!!
DDR RAM
2 év garancia!
nettó: 22 960 Ft
bruttó: 28 700 Ft
A-DATA Vitesta
512MB / 600MHz!!
DDR RAM
2 év garancia!
nettó: 24 520 Ft
bruttó: 30 650 Ft
Azért kicsit meredek... -
HERR Z
veterán
-
HERR Z
veterán
hmm...computexen kint volt a 600-as ram...vélhetően nem azért mert már fél éve árulják, hanem mert úrja előjön -ugyebár a TCCD chipeket már nem gyártják...- csak más chipekkel.......szal van remény:
Jah...és ott az élettartam garancia felirat is
Tényleg élienbe hogyé van 512-es 566-os?27-30+fa?? -
HERR Z
veterán
csak h lásd h gondoltam rád is
Bővebben: link
Ha akarod mond le nekem 8 -
-
HERR Z
veterán
tud valaki lelőhelyet ahol lehet kapni 566 v 600-as ramot?
Egy modul kellene, mielőtt még végleg eltünnének -
HERR Z
veterán
ramlelőhely:
Bővebben: link -
HERR Z
veterán
-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio #2155 üzenetére
ezígy azért nem igaz....pl szerintem ha az enyémnek lenne párja/ugyanabból a szériából/ akkor tudná ua. az időzítéseket dualba is....
igaz 600-at nekem nem veszik 2.5-3-3-5-1Tbe csak 2Tbe..de 2.5-3-4-5-1T-t bezzeg tud... -
HERR Z
veterán
ez a 250-es fsb határ nem igaz....MSI 280-at simán tolt régebben nállam gyári hűtővel DFI meg jóval 300 fölött....de nézd meg fless tesztjét s látod...A Domy által írt maxx 800-as HT is hülyeség mert a chipset ugyanaz mint ami a 939-eseken van és ott 1000-ret tud.....amúgy nállam is megy 1060 körülig stabilan a HT...
De ha télleg a lapot tartod szarnak akkor fogod leveszed TIZESRE a szorzót s úgy teszteled...az általad írt jelenség miatt így még a korábbi tuningeredményeid se lennének elérhetők....
Az AGP órajel....az bezavarhat..ugyanis sokan nyafogtak hogy asus nem tudja stabilan tartani....szal vagy megemeled picit...mondjuk 68MHz-re vagy pedig ha télleg kaki akkor veszel egy értelmes lapot -
HERR Z
veterán
válasz
xXx(64bit) #1555 üzenetére
260-on durván 2.5-3-3-5-1T/2T/-t fog bírni a ramod 2.75-2.8V mellett, egy próba ereéig rányomhatsz 2-es cast is de azt szerintem csak 2T mellett tudná, úgy meg nem éri meg
-
-
HERR Z
veterán
-
HERR Z
veterán
Vásárolt valaki mostanában 566/600-as ramot?Mit tudnak, mennyire pengék? 300MHz 3-3-3-6-on még megy nekik?/főleg ennyi kellene/
-
HERR Z
veterán
válasz
Sir Riccio #1353 üzenetére
500-as a büdös életbe nem fog menni 400-on 2-2-2-5-tel...2-3-3-5 a maxx amit kihoztam belőle, és ott is 2.85V-ot kapott....
Ráadásul Abit nf7-be még kevesebbet is bír mint az msi-mben... -
HERR Z
veterán
az enyémen is vannak csatok mégse lehet leszedni róla
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #1324 üzenetére
így ócsóbb
-
HERR Z
veterán
már leírtuk párszor hogy a borda RÁ VAN RAGASZTVA A RAMRA csak nagy erő kifejtésével és garivesztéssel lehetne leszedni......
Úgyhogy maxx PC-4000-as Samsungon tudod megnézni..olyat meg nemnagyon lehet sehó se kapni -
HERR Z
veterán
válasz
Anonymous_19 #1075 üzenetére
kb azt tudja mint az A-Data 500....én azért 566-os A-Datát vennék, de ha sulinet a lényeg akkor a kingmaxx se rossz
-
HERR Z
veterán
na igen a 2T legalább +25MHz-et jelent nállam azonos időzítés mellett...
-
HERR Z
veterán
Eredetileg readyben is zacsis lett volna, de nekem adtak egy kingstone dobozt hozzá, nekik úgy se kellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest