Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
#984 UP a második felére.
-
anulu
félisten
haverhoz egy próba erejéig bepakoltuk Chaintech 7NJL1 Apogee alaplapba az 512/DDR566-os RAM-om, és szó nélkül ment 2600+ Barton mellett, igaz csak 333MHz-en, 2-2-2-5 időzítésekkel. tuningot nem néztük, össz egy memtest86 meg egy AIDA32 futott le. utána gyorsan ki is kaptam a memóriákat, nehogy haverom megszokja, hogy a gépében van
akkor még csak az egyik volt meg -
Aloki
tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy nforce2-es lapokban hogy mennek ezek a drágák? (2*512/566)
Rosszat ne mondjon senki róla, mert már megrendeltem! -
tjhooker464
őstag
Ez a garis dolog elgondolkodtató. Nekem egy 2500+ os barton mellé kéne de ahhoz elég az 500 as. Csak ha esetleg késöbb lessz a64
-
anulu
félisten
márciusban leszek 23
nem lehet elég korán kezdeni
'89 karácsonyára kaptam meg életem első XT-jét, mellette hercules monokróm monitor
CPU-Z-vel, SPD fül
SR-rel nem tudok tanácsot adni, akkor volt utoljára Intel procis gépem, mikor még a 366-os cerka 550-re húzva nagy számnbak számított
[Szerkesztve] -
-
Janesz
őstag
nekem annyira nem sürgős,hogy azonnal kelljen...ready meg 23k körül hoz és ettől több pénzmagot kérnek érte élienék..meg jelenleg 500mhz 2-3-3-5 megy a gépben szóval a teljesítménynövekedés sem vonz annyira....de azért jó lesz majd tudni,hogy nem 560-570mhz szunnyad benne hanem kb 700mhz...
-
HERR Z
veterán
jah a csend a lényeg, inkább vagyok biztos második, mint hogy hangos gép mellett üljek
szerintem ezt a ramot annyira nem lehet megszívni, de tény hogy vannak különbségek....Templomegerének 480-at visz 2-2-2-5-1Tbe nekem csak 460-at...szal ha veszek egy másikat az se lehet olyan rossz
Ready nekem rendelés utáni szerdára hozta meg, páran fölötted viszon tírtak hogy csak majd 2 hétre rá kapták meg...szal kijelenthető hogy kiszámíthatatlan kb mikor lesz meg
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
zárójelben megjegyezném, hogy nekem 2x512 van. 1-el lövésem nincs, hogy meddig megy órajel/késleltetésben. megvettem egyik nap az elsőt, másnap kiderült, h le kell ugyanabban a boltban vásárolnom 45k-t, így jött a másik (meg a CM Aerogate 2-es is
) (meg 1x512-vel nem megyek messzire
)
-
adam1
aktív tag
Ha valakit érdekelne van két 256-os 500-asom amit 566-ra cserélnék vagy eladom nettoban .
-
HERR Z
veterán
2630-*on úgy indul el hogy le van szabályozva a venti/1000rpm/ de lényegében elég hamar kifagy
e fölött molex kell és azzal sikerült egy tesztet lefuttatni anno....
másik memó akkor lesz ha lesz rá pénzem, most annyira még nem érzem hiányát...ha a párja nem lesz ilyen jól húzható......akkor besz*ptam
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
aha értem..akkor valóban más a procink...nekem simán ugyanannyit megy mindkét coolerrel...de amúgy a64 topicban akkor hogyan futtatál 3dmark2003 cpu tesztet 2670mhz-en??
a másik...miért nem 2 memót vettél?? mivan ha lesz gubád és amit veszel mellé párnak nem lesz ilyen jól húzható?? -
HERR Z
veterán
akkor leírom milyen kábelek miatt nem megoldható:
táp-moncsi-infra-front hangszóró jack-hátsó hangszóló 4szálja/erősítő a gépbe- tv tuner -műholdas kártya -6 usb -2 háló -erősítő táp
jah és nincs erkélyemEttől függetlenül majd lehet bevállalom.................
Zalmannal azért menne többet mert gyárival feláll szépen 2630-on is csak egyszerűen túlmelegedik ezért restartol....zalman már szerintm elbírná, víz meg simán el fogja bírni
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
hány fokos full terhelésnél a cpu-d?? na abból vonj ki 5 fokot és annyi lenne zalmannal...sztem gyárival is 65 fok a max mert nekem a max 58-60 fok zalmannal....
fogod a gépet odahurcolod az erkélyajtóhoz és megnézed mit megy....vízzel sem menne attól többet...
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
anulu hozzászólásán stresszelek...a tiéd lehet,hogy tudja de ahogy ismerem a formámat tuti kifogok valami fos szériát!!
bár prociból és ramból eddig úgynézki nekem jutott a legjobb itt aph.-n
(legalábbis az ST-kközül a legjobb!!) de jelenleg procifronton is tartom csúcsot..jelenleg igen majd ha vizzezel akkor meglátjuk...a dobogó sztem tuti.... -
vinakos
csendes tag
Hát srácok végigolvasva a fórumót, nekem is rendelnem kellett egy pár 566-ost!
[Szerkesztve] -
-
fLeSs
nagyúr
Bővebben: link
A Command Rate egy órajelciklusokban kifejezett késleltetés a chipkiválasztás (a RAM kiválasztása) és a megfelelő parancsok végrehajtása között. 1T vagy 2T értékeket vehet fel, ez 1 vagy 2 órajelciklust jelent. Tesztjeink szerint az új Athlon 64-ek memóriavezérlőjét nagyon érzékenyen érinti ez a beállítás. -
Kam3us
csendes tag
Van valakinek ASUS K8N-E Deluxe A-Data 566-os rammal?
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
Adata 500 hynix chipes 512Mb nincs valakinek eladó? (aki esetleg 600-asra gyűjt)
-
HERR Z
veterán
egy-két ember pozitiv tapasztalata azért kell hogy fellendüljön a biznisz
-
ronaldo
őstag
''rendeltem'' én is. 18.-án lehet meg. (Janesz hathatós közreműködésével, sok-sok thx neki még egyszer.)
-
DummyBoy
senior tag
Közben én is előrendeltem ... kiváncsi vagyok mikor jön meg ...
Aztán megnézem mit tud
Jelenleg van 2 garnitúra Hynix D-43-am, őket hivatott leváltani ... majd meglátjuk mit mutat majd az IC7-MAX3-ban
Remélem mihamarabb a klubb tagja leszek ... -
anulu
félisten
én az enyéimet (Vitesta 566, 512MB) az Alien Computersnél vettem. bementem, kérdeztem van-e, mondták h igen, és 27k/db-ért a fejemhez is vágtak 2db-ot
nem volt olcsó, de 440MHz-ig mennek 2-2-2-5-T1-et
520-ig 2,5-3-3-7-et, felette 3-4-4-8. hogy hol a vége, arról fogalmam sincs, mert 285-ös FSB fölött csak aszinkron FSB/RAM-ot tudok nyomatni a K8NS-ben
-
sz.j
nagyúr
Ne off-oljunk, ha érdekel írd meg mail-ben, hogy Neked mit ér.
-
szaya
tag
Hali!
Hol lehet ilyen RAM-okat kapni? Ready oldalát utolsó betűig átnéztem de nem igazán találtam.
Lehet,hogy én vagyok béna?
Üdv: szaya -
Janesz
őstag
már lassan a topic címét A-data ddr 566 v. 600-ra kéne változtatni ugyanis már az elavult 500-as vitestákról egy szó sem esik...
pedig milyen jó is volt az.....
amúgy sz.j. figyelmébe ajánlanám az a-data vitesta 500 a-data chippel szerelt változatát ami nálam intelben 2,5-3-3-5 pat mellett 540-ig ment!! azért kitett még annó magáért a kicsike...de érdekes módon 550-nél többet nem ment sehogy...
a d5 chippes már nem csipázta az időzítéseket...ő megarertz sóvárgó (nomeg persze fesz.) volt!!
de hagyjuk...a régi szép idők...amikor még bementem a boltba ..kértem 500-as memókat és azt mondták 500-as nincs csak 512-es... -
Squirrel
őstag
Valakinek nem kell egy Sapphire x800XT PE? Le van foglalva a nevemre, és lehet hogy lesz ASUS helyette.
-
sz.j
nagyúr
Amikor kicsomagoltad akkor a install.bat-al elindítod a pogit, az bekér egy floppyt, ekkor be kell írni hogy melyik meghajtóba tetted. Ezután megírja a bootfloppy-t.
Ezzel a megírt bootfloppyval kell az újraindítást követően bebootolni és máris működik a Memtest86 !!!
[Szerkesztve] -
Napster
tag
a mem test nevű progit hogyan tudom használni ? mert eddig nem sikerült ,lehet nem jót töltötem le ?! tudna adni vki linket ? win_xp -hez kellene
-
Squirrel
őstag
Ready-éknél rendeléstől számítva kábé mikorra hozzák meg a cuccokat? Mert múlt kedden rendeltem ram-okat, de eddig nem írták, hogy itt lenne
-
sz.j
nagyúr
Remélhetően szuper lesz!
Én nem bántam meg. -
Badb0y
addikt
Nah, leadtam a rendelést 2 db 512 566-ra. Nagyon remélem ez nem olyan lesz mint a mostani alacsony időzítést utáló memom
-
sz.j
nagyúr
i865-ös lapom van, AI7, és 500MHz felett is van PAT, 2,5-3-3-5 időzítésekkel !
Az, hogy 2-2-2-5 meddig megy az lehet, hogy lapfüggő, de az én laponban közel hasonló órajelig ment PAT-al, ill. nélküle!
De mindez az AI7 topicban részletezve van, ill. a honlapomon is található ezzel kapcsolatos kép!
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Tudják ezek a 2-2-2-5 SR időzítést?Mert asszem sz.j vagy vki valami hasonlót mondott
-
Badb0y
addikt
40000 ft sok vagy kevés 2db a-data vitesta 512-es 500mhz-s ramért???
Ezek a ready-s 566mhz-s ramok jók vajon?
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
és az jó az alaplapok ba nem baj hogy 566 os vagy milyen alaplap kell ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest