- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anulu
félisten
válasz
Overlocker #2098 üzenetére
hm? az enyéimből nem... vagy legalábbis nem nagyon
-
-
anulu
félisten
válasz
Overlocker #2096 üzenetére
az a gáz ezzel, h a bordát nem engedik a boltban levenni, egyébként pedig problémás megnézni, h Samsung vagy Hynix chip van-e rajta...
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Overlocker #2082 üzenetére
Oké. Sulinetben esetleg mérnek ilyet?
-
Deluxe00
senior tag
Minek cserélnéd le az alaplapot?
Egyik ha nem a legjobb alaplap amit ma lehet kapni.
Apával amugy abban állapodtunk meg hogyha nem lesz DFI Nf4 ultra akkor a8n-sli deluxe lesz.De azért remélem lesz DFI a tuning miatt.Bár neked is 300 fsb-n megy a motyóSzal rosszul az sem tuningol
-
anulu
félisten
válasz
Deluxe00 #2084 üzenetére
nálam a monitor 3+, a DVD-ROM 5+, a DVD-RW 2+, ház/táp 2+ évesek. a többit viszonylag sűrűn cserélem. bár szeretném, ha a mostani egerentyűm sokáig állná a sarat. szerintem ezt az alaplapot egy ideig nem fogom lecserélni, illetve a RAM-okat sem. CPU és VGA könnyen cserélhető
-
-
lacafaca
addikt
hol lehet leolcsóbban /600 ast venni?
-
Badb0y
addikt
Anyáááááám
Termeltetek ám
Ahogy nézem kihalóba vannak a p4 tulajok itt A-DATÁ-éknál -
törölt tag
válasz
Overlocker #2068 üzenetére
Érdekes... Akkor melyiket válasszam: TCCD 566 / 600 / Hynix B 600?
-
-
törölt tag
válasz
Overlocker #2066 üzenetére
Ohohó, köszi szépen!
A 600-as érdekelne, ezek közül melyik az, amelyiket különösen lehet húzni? Vagy itt már teljesen mindegy, mivel mindegyik chip kb. egyforma teljesítményre képes?
szerk: Mármint a Samsung és Hynix közül.
[Szerkesztve] -
válasz
#72042496 #2065 üzenetére
Ez kell neked,íme:
PC2700 (cl2,5) --chip--> could be Winbond AH-6 or BH-6
PC3200 --chip--> Winbond CH-5, Samsung TCCC
PC3200 --chip--> Special Edition Winbond BH-5
PC3700 (non Vitesta, no HS) --chip--> should Samsung TCC5
PC4000 (3-4-4-8) --chip--> Hynix D43, D5, Samsung TCCC
PC4000 Vitesta DDR500 (3-4-4-8) --chip--> Hynix D43, D5 or Samsung TCCD (few)
PC4500 Vitesta DDR566 --chip--> Samsung TCCD - Modified JEDEC PCB or Hynix B (few)
PC4800 Vitesta DDR600 --chip--> Samsung TCCD - Modified JEDEC PCB or Hynix B
A címkén SS, samsung tccd-s, SA Hynix, a többit nem tudom...,de amúgy is ezeket érdemes venni -
törölt tag
Na, kicsit utánajártam ezeknek a memóknak, s azt találtam, hogy szerelik őket:
- Hynix D43
- Hynix D5
- Samsung TCCC
- Samsung TCCD
- És saját, A-Data chippel.
Azt szeretném kérdezni, a 600-as példányok is ilyen sok változatban léteznek-e, ill. hogy ezek közül melyikre érdemes utazni (gondolom D5 vagy TCCD), s miről lehet őket felismerni. Vagy van már mindezektől különböző chippel szerelt is? (Winbond BH6, vagy valami hasonlóan kedves konstrukció...)
Az a fajta kellene amelyik bírja a feszt, s megy, mint az állat, minél gyorsabban, minél jobban. -
-
törölt tag
Persze, kénytelen vagyok, most nincs pénzem!
Szerintem brutálisak lesznek, főleg Athlon Xp 2600+ után.
Első lépésként valószínű memócsere lesz, 2x600MHz Vitestát szeretnék, amit még a jelenlegi gépben jól kihajtok, s majd az új is megörökli. Utána bele egy 3200+ A64, a DFI lappal, meg valami alap PCIe videókártya, majd CM Stacker, utána víz mindenre + 12cm-es Papst venti GateWatch-al szabályova, hogy legyen egy kis halk légmozgás, aztán egy Xmittoménmhányas All in Wonder, hogy Szeress most!-ot is tudjak nézni a gépen...Meg nem ártana egy DVD író sem, plusz két 160 gigás Samsung RAID 0-ban, bordával hűtve...
Úgyérzem, korrekt kis gép lesz...
Az árát viszont még nem mertem kiszámolni!
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
Nyuf
senior tag
Ez mindig igy van amikor az embernek összejön a pénze akkor még nem lehet szerezni vagy már nem lehet szerezni
Amugy nekem az elsö szállitmánybol lett 939-es a64-emVártam is rá vagy 1.5-2 hónapot de simán megérte, ahogy most áll a dolog az intel 64-esei sem lesznek ellenségek
A-data ramokra is vártam 2 hetet de az is megérte
-
-
anulu
félisten
válasz
Zordkaszás #2017 üzenetére
bármilyen hihetetlen, de visszaraktam
-
Deluxe00
senior tag
Ez a legjobb a64 lap sztem, tuningban meg föleg 375*6-ot toltak vele alapfeszen.
Keressetek rá google-al. az fsb nem fesz függö a mhz fesz függö föleg itt már -
törölt tag
válasz
Deluxe00 #2026 üzenetére
Várj még egy picit az új sorozatra, ápr. 4-én kezdik terjeszteni, SSE3, fejlettebb gyártástechnológia...
Nem tudom amúgy milyen prociról váltasz, de állítólag igencsak arcbaverős az A64 sebessége (tehát megéri)!De vigyázz, ha jól tudom, itt már csak növelni lehet a szorzót, s nem hinném, hogy alapból 285x7-en menne...
Persze, majd akinek van ilyenje, az elmondja, mennyi is az annyi. -
-
Deluxe00
senior tag
Igen de DFI Lanparty UT NF4 ultra-d lapom lesz 3000+ vagy 3200+ procival
-
-
törölt tag
válasz
Deluxe00 #2020 üzenetére
#1963-ban nem ezt írják, s Anulu is a MHz-re megy, ezért most nem tudom, mi is a pontos felállás. Lehet, hogy ekkora frekvencián a rosszabb időzítések mellett is a memvezérlő limitálja a sebességet?
Egyébként nF2-ben 2-2-2-2-11-en érdemes üzemeltetni, úgy a leggyorsabb! Kíváncsi vagyok, mit megy az A-Data!
szerk: 650 körül?! Neked nem A7N8X-E Deluxe-od van?
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Hát amint meglesz akkor majd nyilván nekiállok zúzni, ami reméljük minnél elöbb lesz.
600-as csak megy egy 650 körül emberi idözitésekkel?! Azzal már ugy elégedett lennék -
törölt tag
A64-nél csak a frekvencia számít? Ennyire mindegy, milyen időzítésekkel tolod neki? Az Athlon Xp-nél nem ezt szoktam meg...
Deluxe00: Szívesen. Használd egészséggel a memókat, hajtsd, kínozd őket rendesen!(Azért valahol majd megoszthatnád velünk az Everest eredményeket!
)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
640MHz-et sikerült stabilnak nevezhetően kirángatni a cuccosból.
Bővebben: link
SuperPi:
1M: 0p33mp
32M: 28p45mp
ezeket már csak 3-5-5-10-2T-7-tel tudta, mint legggyorsabb időzítés. 3-6-6-12-2T-vel 325MHz-es FSB mellett ment stabilan. asszem ennyi a RAM vége. visszaraktam DDR600-ra, és a továbbiakban is így fogom használni
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Deluxe00 #2010 üzenetére
nem mondom, h 600-on rosszul pörögne szegény, de Lódarázzsal szemben iszonyat maximalista vagyok...
(meg sokaktól hallottam (főleg azoktól, akik személyesen is ismernek), hogy elmebeteg vagyok
erre rá is akarok szolgálni!
) holnap nekiállok, oszt' lesz, ami lesz
ha kell 3-6-6-12-2T-vel hajtom ki a DDR650-et, de azon leszek!
úgyis SuperPi-vel fogom tesztelni, ott pedig kijön a sebességkülönbség, illetve, ha vmi stabilitásbeli gond van
szvsz 3,2-t még hosszú távon bírni fogja, felette már nem kéne erőltetni a dolgot.
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Hu te szegény nem megy 667 felett a ramod? Nagyon ciki sztem mindenkinek megy
Bújj el!
Én kezdetben biztos h 300 FSB mellett járatnám és a legnagyobb szorzon ami mellett még alapfeszen stabil lesz a proci.Aztán azon a szorzon megprobálnék feljebb menni FSB téren ameddig csak lehet.3.2-t adva a ramnak és a legjobb idöt kihozva
Ugy már nem tekerhet rosszul a gép
-
Deluxe00
senior tag
3.5öt hááát azért az nem hiszem h egészséges lenne.De amint meglesz a lap és remélhetöleg a ram is mellé akkor mindenképpen tudatok mindent. a proci kérdéses csak h 3000+ vagy 3200+ de inkább hajlok a 3200+ felé aztán akkor 1.4v-n beállitanám neki a 300*7-et aztán had szaladjon. De ezek csak tervek
Amugy a lapban több tesztet is végignézve a 370-375 fsb-t mindenhol kihozták szal csak nincsenek tul nagy terveim??
-
anulu
félisten
válasz
Deluxe00 #2006 üzenetére
600-on papír szerint 3-4-4-8-2T. amúgy DFI-ban amilyet akarsz, ha meg mered adni a 3,5V-ot
mellesleg meg nem tudom, hogy mennyit akarsz kihajtani belőle, de ha vhogy sikerül ~630-640MHz környékére feltornázni stabilan, akkor pls vágd a fejemhez, h milyen időzítesekkel, mekkora fesszel. előre is thx! nálam 3,0V a plafon a VDIMM-re.
-
anulu
félisten
válasz
Zordkaszás #2001 üzenetére
ha nem gond, én raknám össze
3000+ -ot akarsz vagy 3200+ -t? ha utóbbi, akkor vhogy kisajtolom belőle a ~3GHz-et (ha DFI nF4 lapod lesz
)
ha ASUS A8N-SLI, akkor meg nemt'om
-
anulu
félisten
#1971. szerinted miért akarom kihozni a DDR650-et a RAM-jaimból
a procim bírja (mondjuk általában marha nagy mázlivan nyúlok bele a CPU választásba (ugya Zordkaszás?
)
asszem holnap nekiállok, és vhogy megpróbálom stabillá tenni szinkron 325, de inkább 333MHz-en. remélem, sikerül -
Deluxe00
senior tag
az 566 és 600-as ramokat most mennyiért adják és hol?512-eset persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest