Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Mostmá világos ez a biznisz!

Mindegy csak az a lényeg hogy dobozost kell vennem!!
Remélem azzal nem fogok szívni! A mostani ramjaim hááát nem a legjobbak!Noname mind a kettő, jaj nem az egyik Nanya néven fut!
Azért rendesen körűlnézek itt a szegedi boltokban, hogy milyen ramot hogy árúlnak!
Köszi az infókat!
Szumoo -
-
Sir Riccio
addikt
-
Loretto
veterán
-
anulu
félisten
oks
amúgy ma derül ki, hogy pontosan mikor is lesz a gyakjegy UV-m, és attól függne, h szombat vagy vasárnap...
határ út tökéletes.
amúgy emlékeim szerint már jártam a Havannán
túléltem! 
az én procim meghálálta az 1,5-ről 1,65-ra emelést. most visszavettem 1,6-ra, 9x233-on elmuzsikál itt, oszt' 7végén meg vogok nálad jelenni egy valag cuccal
[Szerkesztve] -
Aloki
tag
Elültetted a bogarat a fülembe: kipróbáltam magasabb feszeken egészen 3.1V-ig
Teljesen stabilan ment(tehát ez az a széria amelyik bírjy a fesz emelést), és ami a jó hír, hogy 2-3-3-7-ben nem is találtam a végét, mert 250 környékén elkezdett időzítésektől függetlenül fagyogatni: annyi biztos, hogy 2-3-3-7-ben az 500-at viszi 3.1V-on.

2-2-2-5-ön a vége valahol 460Mhz körül van 454Mhz-en már lefutott a 32MB-os SuperPI 2x!!!!!!!
Ha ehhez hozzágondolom azt a 15-20Mhz-et, amennyivel A64-es és P4-es platformokban jobban telesít, akkor már előre csorog a nyálam egy jól húzható 3500+-ra
.
A memóriák a 2004.12.16-i Ready-s szállítmányból származnak. -
anulu
félisten
részemről OK! (a dual azért lett volna jobb, h lássam, h dualban hogy is muzsikál) amúgy is szeretnék egy ilyen Neo-t megnézni, mert ha nálad megy, akkor lecseélném az alaplapom egy ilyenre (a procim is elviheném, megnézni, hogy mit művel nálad?
)
meddig lehet ebben a lapban VCore-t illetve VDIMM-et állítani?
akkor jövő hét vége (szombat vagy vasárnap) jó neked? -
anulu
félisten
tudom, h benne van

de szinkronban normálisan miért csak ~230MHz-ig tudok tuningolni? 250/500-nál olyan hibákat dobál, hogy YÁYY
, és bűvészkedtem most este vagy 1,5órát vele, hogy legalább 1x lefusson az a nyamvadt 3D01, de nem, vagy kékkel meghalt, vagy újraindult (kékhalál nélkül
), vagy MFC hibát dobált... nyugodjak bele, hogy nem szereti a tuningot a procim? -
Sir Riccio
addikt
Had vitatkozzak egy picit veled mivel korábban is irtam fLeSs-nek eddig én 8db 512/566-os adatát hoztam el a HRP-től mindegyik ment 620-ig és volt kettő amelynek 634 volt a vége 2,9 volton. Jelenlegi lapomban szintén van kettő ezek alap feszen 2,5 V-on 448-ig mennek 2-2-2-5-ös időzitéssel dualban. Valahol azt olvastam hogy ugyanaz samsung TCCD-s csippek vannak mindkettőn/ 566-600/ csak a 600-hoz válogatják a csippeket és garantálják is 600 MHz-et illetve az az felettit. Ezt tünik igazolni a bagyesz által belinkelt oldal is.
-
HERR Z
veterán
jah a csend a lényeg, inkább vagyok biztos második, mint hogy hangos gép mellett üljek

szerintem ezt a ramot annyira nem lehet megszívni, de tény hogy vannak különbségek....Templomegerének 480-at visz 2-2-2-5-1Tbe nekem csak 460-at...szal ha veszek egy másikat az se lehet olyan rossz
Ready nekem rendelés utáni szerdára hozta meg, páran fölötted viszon tírtak hogy csak majd 2 hétre rá kapták meg...szal kijelenthető hogy kiszámíthatatlan kb mikor lesz meg
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
2630-*on úgy indul el hogy le van szabályozva a venti/1000rpm/ de lényegében elég hamar kifagy
e fölött molex kell és azzal sikerült egy tesztet lefuttatni anno....
másik memó akkor lesz ha lesz rá pénzem, most annyira még nem érzem hiányát...ha a párja nem lesz ilyen jól húzható......akkor besz*ptam
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
akkor leírom milyen kábelek miatt nem megoldható:
táp-moncsi-infra-front hangszóró jack-hátsó hangszóló 4szálja/erősítő a gépbe- tv tuner -műholdas kártya -6 usb -2 háló -erősítő táp
jah és nincs erkélyem
Ettől függetlenül majd lehet bevállalom.................
Zalmannal azért menne többet mert gyárival feláll szépen 2630-on is csak egyszerűen túlmelegedik ezért restartol....zalman már szerintm elbírná, víz meg simán el fogja bírni
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
én csak azt mondtam hogy a ramod az órajelet nem csipázza rendesen, amit számomra szar mert én vízhűtésnél a nf3-mat is akarom hűteni és stabilan akarnék 8x330 vagy hasonló órajelet...
Elég rossza lehet matekból mert ha megnézed 19+fa az ára már az 566-osnak MA ami 23 bruttó...amúgy nekem az áfa visszajön így csak 20 volt, jó hogy emlékeztetesz...amúgy éretsségim 5-ös lett matekból
Azt az olvasást azért megnézném mert azért az elméleti maxximum még mindig ott áll....vagy vegyél ki egy modult s úgy nézd meg mert nállam egyke még.. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Gorneck
legenda
Igen és?! Mire érted?!
Amúgy ha jól emléxem én az mondta, hogy a 2.4c-nek nincs semmi értelme és hogy válts 3.0c-re, de nem hallgattál rám!
500as ramra is csak annak van szüksége kinek 250-260fsb-t bír a 2.8c vagy 3.0c-je, mert az már igen komoly teljesítmény!
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Mondasz valamit, mert az alábbi linken azt írják, hogy az A-DATA Vitesta Hynix D43-as chippel vannak szerelve!!!

Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Lexus, Toyota topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval nekem olyan RAM kellene, amit meg is lehet venni
533 MHz kellene, lehetőleg olcsón (relatív) és mondjuk ne 3-4-4-8-2T-ben ha nem muszáj
Most visszaosztve mennek a 400-as Infineonok 440 MHz környékén 2.3-4-4-8-1T-ben duálban (auto időzítések).

Na OFF kikapcsol

, és bűvészkedtem most este vagy 1,5órát vele, hogy legalább 1x lefusson az a nyamvadt 3D01, de nem, vagy kékkel meghalt, vagy újraindult (kékhalál nélkül