- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Mostmá világos ez a biznisz!
Mindegy csak az a lényeg hogy dobozost kell vennem!!
Remélem azzal nem fogok szívni! A mostani ramjaim hááát nem a legjobbak!Noname mind a kettő, jaj nem az egyik Nanya néven fut!
Azért rendesen körűlnézek itt a szegedi boltokban, hogy milyen ramot hogy árúlnak!
Köszi az infókat!
Szumoo -
-
Sir Riccio
addikt
-
Loretto
veterán
-
anulu
félisten
oks
amúgy ma derül ki, hogy pontosan mikor is lesz a gyakjegy UV-m, és attól függne, h szombat vagy vasárnap...
határ út tökéletes.
amúgy emlékeim szerint már jártam a Havannántúléltem!
az én procim meghálálta az 1,5-ről 1,65-ra emelést. most visszavettem 1,6-ra, 9x233-on elmuzsikál itt, oszt' 7végén meg vogok nálad jelenni egy valag cuccal
[Szerkesztve] -
Aloki
tag
Elültetted a bogarat a fülembe: kipróbáltam magasabb feszeken egészen 3.1V-ig
Teljesen stabilan ment(tehát ez az a széria amelyik bírjy a fesz emelést), és ami a jó hír, hogy 2-3-3-7-ben nem is találtam a végét, mert 250 környékén elkezdett időzítésektől függetlenül fagyogatni: annyi biztos, hogy 2-3-3-7-ben az 500-at viszi 3.1V-on.
2-2-2-5-ön a vége valahol 460Mhz körül van 454Mhz-en már lefutott a 32MB-os SuperPI 2x!!!!!!!
Ha ehhez hozzágondolom azt a 15-20Mhz-et, amennyivel A64-es és P4-es platformokban jobban telesít, akkor már előre csorog a nyálam egy jól húzható 3500+-ra.
A memóriák a 2004.12.16-i Ready-s szállítmányból származnak. -
anulu
félisten
részemről OK! (a dual azért lett volna jobb, h lássam, h dualban hogy is muzsikál) amúgy is szeretnék egy ilyen Neo-t megnézni, mert ha nálad megy, akkor lecseélném az alaplapom egy ilyenre (a procim is elviheném, megnézni, hogy mit művel nálad?
)
meddig lehet ebben a lapban VCore-t illetve VDIMM-et állítani?
akkor jövő hét vége (szombat vagy vasárnap) jó neked? -
anulu
félisten
tudom, h benne van
de szinkronban normálisan miért csak ~230MHz-ig tudok tuningolni? 250/500-nál olyan hibákat dobál, hogy YÁYY, és bűvészkedtem most este vagy 1,5órát vele, hogy legalább 1x lefusson az a nyamvadt 3D01, de nem, vagy kékkel meghalt, vagy újraindult (kékhalál nélkül
), vagy MFC hibát dobált... nyugodjak bele, hogy nem szereti a tuningot a procim?
-
Sir Riccio
addikt
Had vitatkozzak egy picit veled mivel korábban is irtam fLeSs-nek eddig én 8db 512/566-os adatát hoztam el a HRP-től mindegyik ment 620-ig és volt kettő amelynek 634 volt a vége 2,9 volton. Jelenlegi lapomban szintén van kettő ezek alap feszen 2,5 V-on 448-ig mennek 2-2-2-5-ös időzitéssel dualban. Valahol azt olvastam hogy ugyanaz samsung TCCD-s csippek vannak mindkettőn/ 566-600/ csak a 600-hoz válogatják a csippeket és garantálják is 600 MHz-et illetve az az felettit. Ezt tünik igazolni a bagyesz által belinkelt oldal is.
-
HERR Z
veterán
jah a csend a lényeg, inkább vagyok biztos második, mint hogy hangos gép mellett üljek
szerintem ezt a ramot annyira nem lehet megszívni, de tény hogy vannak különbségek....Templomegerének 480-at visz 2-2-2-5-1Tbe nekem csak 460-at...szal ha veszek egy másikat az se lehet olyan rossz
Ready nekem rendelés utáni szerdára hozta meg, páran fölötted viszon tírtak hogy csak majd 2 hétre rá kapták meg...szal kijelenthető hogy kiszámíthatatlan kb mikor lesz meg
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
2630-*on úgy indul el hogy le van szabályozva a venti/1000rpm/ de lényegében elég hamar kifagy
e fölött molex kell és azzal sikerült egy tesztet lefuttatni anno....
másik memó akkor lesz ha lesz rá pénzem, most annyira még nem érzem hiányát...ha a párja nem lesz ilyen jól húzható......akkor besz*ptam
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
akkor leírom milyen kábelek miatt nem megoldható:
táp-moncsi-infra-front hangszóró jack-hátsó hangszóló 4szálja/erősítő a gépbe- tv tuner -műholdas kártya -6 usb -2 háló -erősítő táp
jah és nincs erkélyemEttől függetlenül majd lehet bevállalom.................
Zalmannal azért menne többet mert gyárival feláll szépen 2630-on is csak egyszerűen túlmelegedik ezért restartol....zalman már szerintm elbírná, víz meg simán el fogja bírni
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
én csak azt mondtam hogy a ramod az órajelet nem csipázza rendesen, amit számomra szar mert én vízhűtésnél a nf3-mat is akarom hűteni és stabilan akarnék 8x330 vagy hasonló órajelet...
Elég rossza lehet matekból mert ha megnézed 19+fa az ára már az 566-osnak MA ami 23 bruttó...amúgy nekem az áfa visszajön így csak 20 volt, jó hogy emlékeztetesz...amúgy éretsségim 5-ös lett matekból
Azt az olvasást azért megnézném mert azért az elméleti maxximum még mindig ott áll....vagy vegyél ki egy modult s úgy nézd meg mert nállam egyke még.. -
Gorneck
legenda
Igen és?! Mire érted?!
Amúgy ha jól emléxem én az mondta, hogy a 2.4c-nek nincs semmi értelme és hogy válts 3.0c-re, de nem hallgattál rám!
500as ramra is csak annak van szüksége kinek 250-260fsb-t bír a 2.8c vagy 3.0c-je, mert az már igen komoly teljesítmény!
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Mondasz valamit, mert az alábbi linken azt írják, hogy az A-DATA Vitesta Hynix D43-as chippel vannak szerelve!!!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged