- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
válasz
wolf033 #33753 üzenetére
Egy 68 centi képátlójú crt, samsung van most. Igazából azért kell cserélni, mert homályos a képe, és időnként nem kapcsol be.
Az, hogy kicsi lenne a 42" nem merült fel, nem kell a mozi élmény (de ismerem a nézési kalkulátort) . De az 50" is beleférne árba, csak vacillálok pont az SD képminőség miatt. Az 50" szépen nagynak mutatkozna a szobában, jó is lenne FHD sportot nézni rajta, csak nem minden adó FHD.
Azért kíváncsi lennék, amikor nem voltak csak max 29-30"-os tévék, mit mondtak volna azok a kalkulátorok? vegyél 4 TV-t és csinálj matrixot? Jó a kalkulátor, csak nem mindig az az igény, hogy mozizzunk. Szerintem.
-
válasz
wolf033 #33635 üzenetére
Csak jot akarnak, ne igy fogd fel szerintem.
A sharp helyett inkabb ezt a tv-t ajanlanam: Panasonic VIERA TX-50DS630E
Kicsit dobsz ra es van egy franko tv-d, ha 09.30-ig beregeled, akkor raadasul 5 ev gyari garral.
Nagyon szep kulsoleg is es brutko a kepe, 10-20 ezer forinton ne muljon mar a dolog.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #33616 üzenetére
Van, mert már volt aki beszámolt a mostani újkori Sharpról, és ha jól tudom, visszavitel lett a vége.
Akkor kiváló tv lehet, ha gázos minőségű adással tetszik a képe. Persze kérdés még, hogy meddig működik majd, és problem esetén mi történik, és van-e support, ami segít, milyen a szervize, és van-e egyáltalán...?
A lényeg, hogy a befektetők a Sharp márka nevét vették meg, meg nem pedig a gyártást és a technológiát, és a lehető legolcsóbban próbálják készíteni. Szerintem az elérhető legolcsóbb anyagokból. Az alaplapja annyira "modern", hogy D-sub VGA csati is van rajta, mint általában a noname tévéknek. A mostani tévéken ez már rég nincs. -
aftercooler
aktív tag
válasz
wolf033 #26068 üzenetére
Vga kábellel jó úgy hogy dvi-to vga átalakító, mert vga kimenet nincs a videokártyámon.,1 kijelző van rádugva.
HDMI nél és DVI-nél van a hiba. A tV-n a bemenetek: vga, hdmi, scart, sima koax, rca.
Monitorral, amin van HDMI bemenet nem próbáltam, mert nincs lehetőségem rá. (nincs ilyen monitor az ismerőseimnek, ők is tv-n használják a gépeiket) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
wolf033 #25972 üzenetére
Jaj már jönnek az okos hozzászólások...
Mivel ez az én képem azaz én csináltam így tudom nem pixelhiba. Az egyik az a hangprojektor világító led-je, a másik meg a hosszabbítom kapcsolójának a kis világítása. Plusz van még a képen egy nagyobb fény csík, az meg a TV jelzője, azaz abból is látszik odáig tart a TV, és lentebb a két kis "pixelhiba" szerű dolog már nem hozzá tartozik...
Bár innen látszik milyen jó a feketéje, mert egybe olvad az egész....
-
adodaniel
őstag
válasz
wolf033 #22118 üzenetére
Természetesen embere válogatja, hogy kitől fogad el tanácsot. Én biztos nem fogadnék el olyantól, aki alapvető fogalmak jelentésével nincs tisztában, valamint max. 2-3 azonos márkájú tv-t látott tartós ideig és van vele tapasztalata. Akinek meg van tapasztalata több tv-vel és a technológiai dolgokkal tisztában van, az meg itt le van hurrogva, hogy "távolságszakértő" és hasonló elmés titulusok. (Megelőzöm a poéngyárosokat, nem magamra gondoltam.)
-
Clemi
veterán
válasz
wolf033 #21374 üzenetére
Nyugodj meg, az úgy baromság ahogy van!
Nézd meg inkább egy hivatalos Sony szalon oldalon
-
Osynho
addikt
válasz
wolf033 #20810 üzenetére
Eszem ágában sincs elrontani! Sőt, jó beállításokkal egyáltalán nem biztos, hogy a Sony a gyengébb képminőségű. A boltban kár is nézni, ahogy ki van téve. Csak a fogyasztásra reagáltam, hogy nem igazán életszerű ekkora különbség 2 tv között, de szerintem lcd-k között teljesen felesleges a fogyasztásról, mint releváns tényezőről gondolkodni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest