- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz *Tata* #21596 üzenetére
én most egy 84 cm samsung hd ready-s lcd cserélek le... egy 122cm full hd 3d smart tv re.. nekem ez hatalmas váltás ... de mint mondtam .. mindenki maga dönti el, hogy mekkorát vesz, de az én álláspontom az, hogy felesleges 60 ezret kiadna 7" ér.. azon kapsz egy házimozit.. igaz ti többet értetek hozzá , mint én ez biztos és neked is igazad van , hogy a nagyobb a jobb, de mindenkinek a pénztárca mélysége szab határt ...
-
BBéci
legenda
válasz *Tata* #21175 üzenetére
Miért ne tudnád? Van valami akadálya annak, hogy balra 30-40 centit elhúzd az egész cumót? Nálam 2 db radiátor van a hangdobozok és az állvány mögött. Ezzel az elhelyezéssel a hangdobozok képességeinek fele nincs kihasználva.
Az "empéháromra" nincs mentség, ugyanannyiba kerül, mint a FLAC.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz *Tata* #21175 üzenetére
Szerintem egy kisebb szett (polcsugárzó) jobb hangot eredményezne, ez így minden csak nem térhatás, cserébe van hangerő.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
válasz *Tata* #21172 üzenetére
Ezt nem értem, keresztben áll a szoba közepén a radiátor?
Brutálisan elrontja a hangzást egy fal közelsége. Oldalra 50-60, hátul 30-40 a minimum, de 1-1 m az ideális. A bázistávolság meg így valóban kicsi, de a TV átlójához képest is irdatlan messze vagytok.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz *Tata* #21169 üzenetére
Ha az erősítő mögött nincs farostlemez akkor van szellőzés.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
válasz *Tata* #21145 üzenetére
Igazából csak a térhatás lenne jobb, ha a normális helyén, középen lenne a centersugárzó, mivel annak az a szerepe, hogy aminek középről kell szólnia, az onnan is szóljon.
De polc fakkjába betenni nagyon elhibázott ötlet. Nálam is ott volt évekig, aztán a tévét fali konzolra szereltem, a centert feltettem a helyére és akkorát javult a hangminősége, hogy leesett az állam és kerestem a padlón. Mintha új hangdobozt vettem volna. Persze ebben a Soundcare alátéteknek is jelentős szerepük van. Ha csak simán a polcra teszed a hangdobozt, az lepkefing.(#21148) gyerecske
Kikapcsolható.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Unlimited
aktív tag
válasz *Tata* #19776 üzenetére
Szia!
Én MMben láttam egymás mellett Sony,LG tvt.Ugyan azon beállítások mellett,mert megnéztem,sokkal homályosabb,fakóbb képe volt az LGnek. Árkategória,méret ugyan az,adás ugyan az ment mindkettőn. Nekem az LG kiesett.Én Sony "fan" vagyok,lettem.Várom, hogy az 50W805 akciós legyen karácsony előtt,vagy picit lemenjen az ára. Jó képe van,kicsi az inputlag,ami nekem fontos.Cserébe picit lassú a menüje,de nekem az belefér.
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
válasz *Tata* #19736 üzenetére
Jah, láttam, ahogy a 6200 is, egyik quad másik 4 lábú bár gondolom a kettő ua.
http://www.samsung.com/hu/consumer/comparison?prda=UE55H6400AWXXH&prdb=UE55H6200AWXXH
A CMR en kívül más kül. nincs is nagyon? Ha a CMR off akkor a 6200 esetén az 50hz right?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz *Tata* #19732 üzenetére
Ha láttad az első hosszas agymenésemet, akkor olvashattad h ezt, a kisebb 6200-t és az 5203-t szemeltem ki. És ez biza akár még be is jöhet...ne de az a talp könyörgöm
Van esetleg mód rá h le lehessen cserélni? Komolyan kérdem, és nem konzolra gondolok
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
d3tox1c
senior tag
válasz *Tata* #19644 üzenetére
Es azt hogy lehet megoldani, hogy hdmi-vel a tv-re kotve a laptopot, a laptop mappai kozott tallozzak tv-vel?
Jobb lenne igy lejatszani, egyenlore usb-re irkalom ki a filmeket,ha egybol menne laptoprol, egy csomo idot megsporolnek vele.
Nem wifi-n keresztul akarom kuldeni a jelet tv-re, hanem hdmi-n.
Segitsegeket nnagyon koszonom -
BBéci
legenda
válasz *Tata* #19005 üzenetére
Szinte biztosra vehető.
(#19006) gyeniko
Sajnos nem az összes adás, illetve műsor szemet gyönyörködtető, de sok olyat láttam mostanában, aminek a képminőségétől csak ámultam és bámultam.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
apszi
őstag
válasz *Tata* #15849 üzenetére
Anyum is mindig ezzel jön, hogy nem fog elférni, de mindig mondom neki, hogy majd én megmutatom, hogy nagyobb is elfér
(#15850) w333: Én a helyedben egyébként, ha nem is akarsz sokat költeni, nem biztos, hogy nem gondolkodnék el, akár egy használt 5.1-es erőlködőn...nagyot tud ám dobni egy DD vagy DTS hang.
[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
válasz *Tata* #15701 üzenetére
A linkeden még van hozzá g-pad, ha rákeresek a tv-re az oldalon, akkor már 50e olcsóbb és nincs hozzá
Viszont ezzel most megfogtál, élőben meg kéne néznem a képét Külföldi megbízható tesztet tud valaki hozzá?
55LA965VA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
apszi
őstag
válasz *Tata* #15154 üzenetére
Őőőőő...hát izé...nos igen, ez már egy meglehetősen kompromisszum mentesebb darab Félek, hogy kiállított termékről van szó, egyébként lehet, holnap felhívom őket és megkérdezem. Tesztek azt írják, hogy képminőségben nem sokkal jobb mint egy ET60, persze szolgáltatásokban jelentősen felül múlja. Mindenesetre megfontolandó! Köszönöm az ajánlást
-
blakey
titán
válasz *Tata* #14518 üzenetére
Na, nem is nagyon kellett utána néznem , most volt a híradóban, egyébként most fog változni. Amennyiben a kereskedő (netes) erről nem tájékoztat akkor (vásárlástól számított) 1 évig bármikor visszavihető a termék.
(#14538) nismoka
Még mindig nem megy az értelmezés, ugye? Látsz te abban a boltban más "normális" terméket? Nagyon gyér, ha bárhonnan lehetne, akkor nyugodt lehetsz, hogy nem "csak" sony lenne.(#14541) Rick4
Nem írtam hülyeséget, főleg, hogy most változik, szóval "back off".[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz *Tata* #14518 üzenetére
Extreme digitálnál lehet, kereskedőtől is függhet, rövidebb nem lehet a törvény szerint, én egyelőre 8 napról tudok, de utána nézek.
(#14522) Rick4
Szerintem te is.(#14523) Gicz
Az "igét" nem kell hirdetni, kevés a tapasztalatod.[ Szerkesztve ]
-
mosquetoo
tag
válasz *Tata* #13300 üzenetére
Üdv , felteszem még1x hátha valaki ránéz.
Első keresgélésre ezt a modellt néztem ki : (LG 42LA640S)
Egyszerű a kérdésem max 150-160e-ig bezárólag van e esetleg jobb alternatíva ?
Nem vagyok 1 adott márka híve , bestbuy típust keresek legalább 42" méretben , pc re lenne kötve , és most hogy közeleg a VB menne foci rajta rendesen.
Tudtok e szolgálni nekem ezen kívűl még valamivel ? -
lcee79
addikt
válasz *Tata* #13026 üzenetére
Nekem meg pana plazma van a nappaliban, igaz már 3 éves, de valószínű annak a kontrasztját nem fogják verni
Ma csak elkezdtem nézni, hogy milyen tv-t vennék a hálóba, mert ott nincs és nem ártana, bár ott többször lenne tv nézve rajt, és a smart funkciókat használnám igazán, persze leginkább főleg szórakozásra, mivel nálam nincs olyan hogy nem kapcsolom be a PC-t De az nem a hálószobában van
ET ez 2013-as modell ha jól látom, és ebben nem a 6 magos proci van sajna, az egy kategóriával felette már igen
De az ára elgondolkodtató, mert ennyi pénzért ekkora tv nem rossz, sőőőtReggel még ez volt amit nézegettem, de főleg a konstrukció meg az ár miatt, mert ez kivételesen most olcsóbb mint más helyeken. De pana az egyből elbizonytalanított
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz *Tata* #13018 üzenetére
Köszi, meg is nézem, nem akarom elkapkodni....
De már egyre jobban kezdem lebeszélni magam a nagyokról, vagyis az 55-60"-okról, igazából nagyrészt TV adásokat lesznek rajta nézve, 3,1 méterről....Szerinted méretben adjam inkább lejebb, vagy maradjon?
Ez a Pana nagyon szép....
[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
válasz *Tata* #10108 üzenetére
Ilyen tv-k esetében számít valamit a hangzásmód, illetve a tv-be épített hangszóró teljesítménye? A Samsungban pl Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse - 2x10W, az LG-nél meg Dolby Digital, Virtual Surround - 1x10W (mélynyomó), 2x12W.
Érezhető a különbség a kettő közt? Persze nem akarom komplett házimozinak nézni egyiket sem, csak érdekel minden részlet mielőtt döntenék.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz *Tata* #10108 üzenetére
Köszi szépen a linket, hétfőig elgondolkodok rajta, akkor intézem majd. Mondjuk ez utóbbi úgy látom csak rendelésre van, és nem tudni a hátralévő 2 hétben lesz-e még nekik, de ha emellett döntenék majd megkérdezem.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest