- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Unlimited #39053 üzenetére
Nem ezért van csak LG, mert csak ők nyomják... azért van csak LG, mert ők vették meg a szabadalmat... más is gyártaná hidd el, ha hozzáférnének a technológiához. LG meg hülye lesz licencelni, vagy kiadni a kezéből... inkább épít még gyárakat (ahogy teszik is a hírek alapján) és szállít panelt mindenkinek.
Nyilván a kínaiak dolgoznak valami másolaton, amit majd valahogy picit megváltoztatnak hogy ne ütközzön a szabadalmakkal és lehessen mindenhol forgalmazni... de erről még csak hírek vannak, sok épkézláb termék nincs.
-
justaview
senior tag
válasz
Unlimited #36571 üzenetére
szemre viszont még csak megközelítőleg sem láttam olyan szép képet a legdrágább LCDn sem, mint bármelyik OLED tvn.
Én sem.
De számomra ezt a számok is visszaigazolják. Az összes OLED TV kontraszt aránya "Végtelen az 1-hez", miközben a legjobb LCD 7143:1. A végtelen marha messze van a 7143-tól! De csak simán a fekete szintet (amiből persze a kontraszt arány is származik) nézve: OLED=0 cd/nm, legjobb LCD=0,014cd/nm. A szemünk pedig nagyon érzékeny a legkisebb fényre is, ezért különbséget tud tenni a 0 és a 0,014 között is. Emellett persze nyilván van a két eltérő technológiából fakadó egyéb különbség is.
-
justaview
senior tag
válasz
Unlimited #36547 üzenetére
Ez a technológia van annyira régi és van olyan sok gyártó, hogy ki van ez már annyira forrva, hogy nincs már itt semmi varázslat. Az LCDnek meg vannak a maga korlátai, ezt nem tudja űberelni se a Sony, se az LG, se a Samsung, de még a Panasonic se. Nincs varázslat, nincs hókusz-pókusz
Ezt nagy vonalakban én is így látom.
A különböző árkategóriákban azonban véleményem szerint más a helyzet. A 100k kategóriánál azért nincs különbség, mert az ára miatt mindenki a legolcsóbb cuccokat pakolja bele a TV-be azért, hogy valahogy kijöjjön az ára. Vagyis az alsó kategóriában azon megy a verseny inkább, hogy ki tud többet spórolni az alkatrészeken úgy, hogy az még ne látszódjon kívülről.
Ugyanakkor a 300-500k szinten szerintem már érdemes odafigyelni. Itt már nyilván minden gyártó tolja bele, amit tud, amire képes. Itt inkább azt látom veszélyesnek, ha valamelyik gyártó alacsonyabb szintű alkatrészt pakol ide is, vagy más nézőpontból; ugyanazt a szintet csak a 100k-val feljebb lévő típusaiba pakolja (láttam már ilyet). Itt lehet nagyot koppanni, ha nem figyel az ember.
-
válasz
Unlimited #36547 üzenetére
Pont hogy ebben az alkalmazásban lehetnek nagyobb különbségek a tévék közöt.
Mármint az SD és hasonló alacsonyabb minőségű forrásoknál. És ezeken be kell és érdemes pár javítót kapcsolni/használni, hogy pl az mpeg zajt, a blokkosodást és egyebeket javítsa.
A drágább tévék pont ebben tudnak a panel minőségén kívül domborítani nagyot.
Sony Xreality és tsai ugye.A másik meg hogy maga a panel és a háttérvilágítás módja és minősége is lehet más és nagyon eltérő.
VA, IPS, Qdot... fekete bevonat, tükröződés... stb.Szóval ez hülyeség és túlzó leegyszerűsítés hogy minden lcd egyforma és hogy mindegyik szar... stb.
Azt már inkább el lehet mindani, hogy egy bizonyos szint, vagy kategória fölött, a beleinvesztálandó pénznek egyre kevésbé van értelme, és egyre inkább igényesség és ízlés + extra elvárások kérdése a dolog.
Meg nyilván pénztárca kérdése is ugye...Van különbség a 100k, a 3-400k és a 800k tévék között... nyilván előbbiek között nagyobb mint utóbbiak között.
Mindenki felnőtt és eldöntheti a fentiek alapján. -
justaview
senior tag
válasz
Unlimited #36539 üzenetére
Elgondolkoztató, amit írtok.
Azt állítjátok, hogy azonos árkategóriában felesleges a képminőségen izgulni, rá kell bökni arra a TV-re, ami ránézésre szimpi, úgysem lesz képminőségben akkora különbség, amit otthon képbeállítással ne lehetne korrigálni.
A 100 ezer forintos szinten én is ezt tapasztaltam. Amikor ismerősöm azt mondja ennyi pénze van TV-re, én is azt mondom neki, hogy azt válassza, amelyik szimpatikus, mert majdnem mindegy, ezen a szinten a képminőség gyakorlatilag egyforma.
300 ezer forint és afelett viszont már azt gondolom, mellé lehet nyúlni rendesen, és az -- tekintettel az összegre -- itt már jobban is fájhat. Persze itt sem lesz egy LCD-ből OLED, de véleményem szerint van szórás bőven.
U. i.: Még mielőtt valaki kötözködne, nem vitázom, csak gondolkozok.
-
badd
tag
válasz
Unlimited #36463 üzenetére
Köszönöm. Igen, nyilván megnézem majd boltban, de az elég messze áll az otthoni TV-nézéstől. Csak azért kérdeztem, hogy kijelenthető-e, hogy egyértelműen jobb-e a képe vagy sem.
amúgy miért nem úgy csinálják ezeket a TV bemutatós termeket, hogy mondjuk 15 percenként vagy 5 percre a TV-s blokkban kikapcsolják a világítást, és akkor meg lehet nézni, milyen sötétben. Jó, nyilván ez se jó, mert a nagy fényhez vannak beállítva, de akkor is abszurd az egész és ki lehetne találni rá valamit, mert olyan körülmények között a vásárlók 99%-a nem fogja nézni többet a készüléket. (a maradék 1% meg olyan helyre veszi, ahol meg kvázi mindegy a képminőség)
-
csizo13
tag
válasz
Unlimited #36452 üzenetére
Nyilván úgy gondolja, ahogyan te képzeled 200k max.10-20k pluszból.
Vitatkozásról már leszoktam ezeken a "szakmai" fórumokon. Mindenkinek meg van a saját igénye, csak lesz, aki csalódni fog a nagyon okos tévútra térítés miatt.
Legviccesebb a col-cm táblázat, mint "segítség".
Ja, nem a többi is, amivel hülyítitek a népet.
Erre senkinek nem kell válaszolnia, oszt akkó csönd lesz. -
válasz
Unlimited #36411 üzenetére
Lényegében egyetértek veled. Az LCD-t alapvetően nem mozgóképre, nem mozgásmegjelenítésre találták ki, de ez már rég volt. Abban is egyetértek, hogy az LCD technológia alapvető hibáit korrigálni hivatott szoftveres megoldások esetenként több képhibát indukálnak, mint amennyit korrigálnak. De szerintem ez a téma itt oftopik.
Talán a Milyen tévét vegyek topikban volna a helye, mert ott a választás lehetősége még adott. Ez az LCD/LED topik, ahol nyilván nem okoz felhőtlen örömmámort a technológiai korlátok felemlegetése.
-
blakey
titán
válasz
Unlimited #36409 üzenetére
Fölé nem az ilyen olyan képjavító áramkörökkel, amik csak rontanak a helyzeten. Ezek még a tények. - feltevések.
Sok LCD-vel volt dolgom, az utóbbi időben ezek az úgynevezett képjavítő áramkörök bizony elég hasznosnak bizonyulnak, ahol nem az egy gyenge készülék lehet. Egy mai LCD-nél már nem törvényszerű, hogy mindent kikapcsoljunk, mert akkor egy minősíthetetlen képet fogunk kapni.
-
gyeniko
őstag
válasz
Unlimited #36404 üzenetére
"...hogy nincs féket, vagy, ha van,, akkor nem látom a sötét részleteket, ha meg felhúzom a fényerő, meg világos szürke lett az addig "fekete"!"
Ha így van, az egyszerű "végpontozás" hiba, mely egy-két megfelelő teszt ábrával (videóvel) a menüben könnyen korrigálható. A VA paneles LCD kijelzők kontrasztja . kikapcsolt képjavítókkal - eléri 4000:1-et. Ez egyáltalán nem rossz, egy jól beállított készüléknél sötét nézési környezetben is bőven élvezhető képet ad. Különösen, hogy a többség nem barlangban nézi a TV-t, hanem egy olyan helyiségben, ahol akad valamennyi környezeti fény, ha máshogy nem, hát reflexek formájában.
-
válasz
Unlimited #36401 üzenetére
Ez tipikus esete annak, hogy "good enough"... a többséget nem zavarja... szerintem amúgy, a tartalmak többségénél egy jó/prémium LCD-vel semmi gond nincs. Ritka az amikor a fekete számít annyira.
De mint írtam én is, az OLED a csúcs... gondolom olvastad, nem cáfolom.
Ilyen 65 col méretben kell(ene) a 4K.
Ha aközött kell választanom, hogy FullHD OLED vagy egy prémium 4K... mindig a 4K-ra fogok menni.
De abból tényleg a prémiumot akkor.
Sajnos ma még így is kétharmad/fele áron megúszom és lenyűgöző képet fogok kapni ugyanúgy az esetek túlnyomó részében. -
Mandok
tag
válasz
Unlimited #36401 üzenetére
"Én nem tudom ki mit lát bele ezekbe az LCD tvkbe, de ezek mikor megszüntettek, már akkor is alkalmatlanok voltak televíziózásra, mozgó kép megjelenítése"
Úgy látom az avatarod alatt helyes a megítélésed: fanatikus tag.
Ezek szerint te az elmúlt 6 évben csak puffogva- durrogva néztél TV_t, vagy meghagytál magadnak egy jó kis Pana TX-32PM11-et, vagy Samsung PS-B860-at és azokat nézed boldogan, miközben önelégült mosollyal nézel végig az összes bohócon, aki ma LED TV-t vesz, hazaviszi és örömmel nézi azt, így téve tanúbizonyságot róla, hogy fogalma sincs róla, hogy hogy kéne manapság TV-zni.... -
-
-
krx21
nagyúr
válasz
Unlimited #28906 üzenetére
Sajnos ez ilyen... Ennek több oka is van. Az egyik legfőképp az, hogy LCD tekintetében nem nagyon van hova fejleszteni már, eléggé kitaposott technológia. A másik pedig, hogy a fogyasztói társadalomban bevált szokás, mesterségesen is de új termékeket bemutatni, hogy élénkítsék, ösztönözzék a forgalmat. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy minden gyártó évente új készülékkel jelentkezik a piacon. Az új termék illúziójának megteremtésében pedig a marketing a felelős. Lásd egyik legjobb példát: 1000Mhz-es LCD TV
Én már az OLED-re várok! Ügy tűnik ebben az LG törekszik előre... Viszont közben a másik 2-3 gyártó pedig lehet a bajszuk alatt mosolyog. Hisz ez nagyon nagy kockázattal jár: Iszonyat fejlesztési költség és a gyerek betegség bevállalása, stb. De én örülök neki, mert ez ösztönzi a többi versenyzőt, hogy ők is beszánjalak...
Ha mindenki beszáll, elkezdődik az árverseny és egyre több gyárat vonnak be a OLED panel gyártásába...
Egyenlőre még mindig a LCD panelről húzogatják az utolsó bőröket, nagyon izom szaga van már az egésznek,.. Egyetértek... -
krx21
nagyúr
válasz
Unlimited #28904 üzenetére
OK: Értem... Nem akarok a fából vaskarikát csinálni, de arra is van teszt ábra, mely a képernyő sok pontján mér fekete szintet... Persze a homogenitás és a felhősödés alapvetően az emberi szemnek zavaró, tehát a lényeg, hogy látszik-e vagy sem... De a nagysága mérhető, az alakját pedig szemre látni. Bár hozzá teszem, hogy a több ponton mért feketét nem minden teszt oldalon mérik, illetve nem közlik legfeljebb csak úgy, hogy mennyi az átlag fekete. De a lényeg, hogy a szemednek tetsszen, ez egyértelmű. De a szeme mindenkinek más és az ízlése is... Ezért szoktak minél több dolgot számszerűsíteni.
-
krx21
nagyúr
válasz
Unlimited #28899 üzenetére
Az én kérdésem arra irányult, hogy milyen megjelenítési minőségi tulajdonságot nem lehet mérni? Puszta kíváncsiságból.... Vagy akár még azt is kérdezném, hogy van, hogy a mérések alapján jobb kép, mégis rosszabb? És ezeket nem kötekedésből kérdezem (nem a műfajom), hanem mert felvetettél egy gondolatot és érdekel mire is gondoltál...
-
BBéci
legenda
válasz
Unlimited #28896 üzenetére
Ez érdekes, amikor arról van szó, hogy a HDMI és egyéb digitális jelátvitelre szolgáló kábelek befolyásolják a kép- és hangminőséget, vagy nem, akkor az ellentábor azzal jön, hogy akkor hiszik el, ha műszerrel kimutatható.
Mellesleg éppen a színhűség az, amiben az LCD nincs hátrányban más technológiákkal szemben.
Viszont a mozgóképfelbontás és a mozgásmegjelenítés, a feketeszint és a kontraszt mérhető és látható is. Ezekben az LCD egyáltalán nem jeleskedik.
Magától értetődő, hogy a legfontosabb az, amit látunk. Szerintem az LCD tévék által nyújtott látvány rengeteg hibával küszködik, kompromisszumokra kényszeríti az embereket, ahogy Te is leírtad. -
BBéci
legenda
válasz
Unlimited #28888 üzenetére
Na és, talán van valami kifogásod az ellen, hogy kifejtettem a véleményemet a tévék képminőségéről? Nem neveztem meg a tévémet, tehát abszolút ontopik voltam.
2003 óta tesztelek tévéket, mint szakújságíró, volt nálam két hét és négy hónap közötti időtartamig körülbelül 60-70 különféle TV, azok nagy részét műszerrel mértük és kalibráltuk. Ebből kifolyólag pontosan tudom, melyiknek mi a hibája és mi az előnye. -
BBéci
legenda
válasz
Unlimited #28884 üzenetére
Ezt nem értem.
Azt mondják rám, maximalista vagyok, magasak az igényeim. Az említett saját TV-m ezeket minden szempontból kielégíti, szemben például egy UHD Samsung LCD-vel (HU7500), ami 10 napig volt nálam tesztelésen, de összesen 5 órát töltött a dobozán kívül, mert amint végeztem a munkával, visszacsomagoltam. -
BBéci
legenda
válasz
Unlimited #28878 üzenetére
Korábban, egészen tavaly február végéig, azért jobb volt a helyzet, lehetett olyan tévét is venni, ami sokkal kevesebb (gyakorlatilag nulla) megalkuvással járt és a használata során nem bosszankodott az ember, hanem széles mosollyal, elégedetten nézhette. Illetve nézhetjük (igen, én is) ma is, mert működik. Ami fontos, nem került félmillióba, csak 270-350000 forintba az 50 colos.
-
Gicz
addikt
válasz
Unlimited #20349 üzenetére
Azért a drágábbak általában jobbak általános képminőségben is, nem 100-ig ugyanaz a panel van bennük...
De a gyártók ugye profitorientáltak, tehát el akarnak adni minden szart. Pedig nekem ami az ideális lenne pl:
65" méretű OLED panel, mindenféle csicsa design nélkül, egyszerű fekete kerettel, 2-3 HDMI, DVB és, Sat tuner nélkül, teljes smart rendszer nélkül, 3D nélükl, USB nélkül. és ezt olyan 400-500 körül max. -
dWan
tag
válasz
Unlimited #20262 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A Sony nem jön be. Samsung van már a családban, igaz régebbi modell (F5000) de kb 10 hónap használat után már szervizben volt. A képpel volt valami, ugyanis full sötét lett
Honnan érdemes egyébként vásárolni? A Samsung 6400 pl a Mall.hu-nál a legolcsóbb. Itt gyári garanciát adnak?
-
adodaniel
őstag
válasz
Unlimited #19791 üzenetére
Webshopból megoldás, hogy megveszed és ha nem tetszik van 14 napod indoklás nélkül elállni. Így is lehet TV-ket próbálgatni otthoni körülmények között.
Sajnos a bolti összehasonlítás - ahogy írták is - tévútra vezet, hiszen a körülmények közel sem hasonlítanak az otthoni környezethez.(#19798) d3tox1c Milyen segítség az, amit nem vállal fel nyilvánosan az ember?
-
superg
senior tag
válasz
A lényeg hogy a végkövetkeztetés helyes volt.Tényleg nem lehet bolti megtekintéssel sokra menni engem is fáraszt amikor ezt írják hogy megnéztem a boltban és ennek jobbak voltak a szinei.Az LG sem fakóbb nem azért gyengébb,hanem pl a vb alatt hirtelen megugrott a "kameramozgásoknál foltos a képernyő" panaszok száma ami a foltosabb háttérvilágítás miatt van.A gyenge fekete is este/éjszaka jön ki igazán,ezenkivül a Sonyt lehet a legjobban belőni tv adásokhoz.
De tényleg nehéz összehasonlítani,én még mindig inkább tesztekre mások tapasztalataira támaszkodnék elsősorban.Nekem LG Samu Sony volt itthon az elmúlt 1 évben elég sok példány ezek alapján irtam amit
Ja és jobban teszed ha 50w828/829-re pályázol Sony boltokban vagy euronicsban kb ugyanannyiba kerül,lehet a képminőségben kb ugyanaz de jobban hangzik a 800Hz pl ha el akarod adni,meg lehet mozgásmegjelenítésben is van némi különbség.
Janaboy.50" és felette aktív mind -
Janaboy
veterán
válasz
Hm..még lehet én is várok, tetszik ez a Sony téma, ha 220k körül lenne, azt a plusz 20-ast még rá is szánnám!
Mi a különbség amúgy a modellek között? 50W828/50W829 és 50W805? Neten még a Sony honlapján se találom a modelleket...elég vicc..Ezek most aktív vagy passzív 3d-sek?
-
BBéci
legenda
válasz
Unlimited #19786 üzenetére
Ismétlem, nem a Sony tévék ellen beszélek, hiszen éppen azokat szoktam ajánlani azoknak, akik kérik a tanácsomat. Azt nem tartom jó ötletnek, hogy azonos beállításokkal hasonlítod össze a készülékeket. Az bizony tévútra vezethet. Próbáld meg mindegyikből kihozni a lehető legjobbat.
A mások által megírt tesztekre lehet támaszkodni, főleg azokra, amelyekhez műszeres mérési ábrákat is mellékelnek.(#19787) Pumma
Nem tiltottam meg a vélemény nyilvánítást. Fogalmam sincs, ezt honnan szedted. Nem is tehetem, de ha tehetném, Te már régóta nem írnál ebbe a fórumba. -
BBéci
legenda
válasz
Unlimited #19777 üzenetére
Nem védeni akarom az LG tévéket, de az nem érv, hogy "ugyanazon beállítások mellett" hasonlítottad össze egy Sonyval. Miből gondolod, hogy két tévén, lehetnek azok teljesen azonos gyártmányúak és típusúak, egyforma beállítások adják az elérhető legjobb képminőséget? Mindkettőből ki kell hozni a maximumot, optimalizálni, kalibrálni és utána mehet az összehasonlítás. Különben csak becsapod magadat.
-
blakey
titán
válasz
Unlimited #19706 üzenetére
Már rég képesek a teljes színteret lefedni, tudom, mert nekem is szükségem van a teljes színtartományra. Műszerrel mérhető, hogy mire képesek a mai monitorok, tv-k. Haladni kell a korral és nem az évekkel ezelőtti tanulmányokra alapozni. A Fizika is fejlődik, bármennyire hihetetlen.
BBéci nem is erre céloz, mikor azt mondja, hogy HM-hez plazma kell az LCD-vel szemben, hanem a mozgásmegjelenítésre, álló kép esetén nincs különbség, sőt talán az LCD teljesebb képet ad.
-
superg
senior tag
válasz
A sima led háttérvilágítással valóban nem tudnak akkora színteret lefedni mint a ccfl-lel,de a tv-k által használt színterre elég.Grafikus monitoroknál is az van hogyha a szélesebb Adobe színtér kell akkor RGB led háttérvilágítást alkalmaznak a sima white led helyett,szóval megoldható a nagyobb színtér.De a régi fénycsöves tv-k ,monitorok is a szűkebb hagyományos színtérben mozogtak,attól hogy még a háttérvilágítása más nem lesz nagyobb a lefedett színtér ahhoz más elektronika is kell.
-
Gicz
addikt
válasz
Olvass már el egy hdtvtest vagy egy avforums tesztet ahol kalibrálják a tv-ket... A legtőbb közép-felső kategóriás TV kalibrálható 2 deltaE alá, ami azt jelenti, hogy csak műszerrel lehet mérni az eltérést a megjelenített, és az elvárt színtől, ilyen pici eltérést senki szeme nem képes érzékelni. Hülyeséget én is tudok kérdezni: ha a fénycső a király akkor milyen soektrumban világít a fénycső?
Nekem nem kell vonzóvá tenniük, plazmát használok.[link] tessék, itt egy példa, de bármelyik samu vagy lg vagy sony hasonlóan teljesít és ez csak a középkategória, amikből az 50" 200ezer forint kb. Nem értem mi a bajod a leddel
olcsó, kis fogyasztású, tartós, nagy hatásfokú, nem öregszik úgy mint a fénycső.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Unlimited #19584 üzenetére
Köszi a tippet!
A Sonyról megfeledkeztem.
Az MM-ben ki is néztem egyet, W805, 50"-es átmérővel, 250 ezer körül.A gond ott van, hogy közben a képeket elnézve rájöttem, hogy naiv dolog volt azt feltételezni, hogy 2015 felé nem lesz gond egy 2009-es belépő szintű plazma képét lenyomni egy akármilyen modern LED tv-vel.
Az eladók szerint meg van olyan, aki 350 ezres LED-et is vitt már vissza azzal, hogy nem hozza a plazmája szintjét.
Tehát most gyakorlatilag arra készülök, hogy 50-60 ezerért (reális áron) elvesztegessem egy hibátlan 50"-es nagyképű plazmám, hogy aztán bízzak abban, hogy ha +200 ezerrel többért hazahozok egy 50"-es LED-et, akkor azon kívül, hogy képméretben még előre sem léphetek, arra is 50:50 esélyem legyen, hogy a képe sokkal jobb lesz, mint a megszokott plazma kép volt. (rosszabb esetben 200 ezerért hazahozok egy gyönyörű, designer kávát és talpat, aztán majd eszem az ideget, mert esetleg úgy fogom érezni, hogy mintha a plazma szimpatikusabb lett volna).
Pedig csak 720-as HD Ready a plazmám...Szóval nem tudom. Nagyon azt súgja most valami, hogy nem az évszázad üzlete 200 ezerért egy ugyanakkora tv-t hazahozni, mint amekkora van. (egyébként a felől nincsenek kétségeim, hogy ne tetszene a W805-ös Sony képe, minden tekintetben elhiszem, hogy jobb tv, mint a plazmám, csak nem biztos, hogy épp 200 ezer forinttal jobb. Ha mondjuk +50 ezerről beszélnénk, nem variálnék ennyire, de így... Meg fogom még gondolni nagyon a dolgot)
(Vagy az Edigitalban veszek egy LG plazmát. Abból 260-ért már 60"-as is van, azzal biztos nem lenne olyan érzésem, hogy nem léptem előre)
-
Osynho
addikt
válasz
Unlimited #19555 üzenetére
Minimálisra kell csökkenteni a tv nézést. És nem csak a képminőség miatt.
Mi számít átlagos tv nézésnek? 2014 végén minőségi forrással kell etetni az tv-ket, amik arra valók. Hogy itthon a sima tv adások csúnyák, az egy más kérdés. Egyébként a HD adások sokkal jobbak, persze azok között is van jobb és gyengébb.
-
grigo
őstag
válasz
Unlimited #19543 üzenetére
Mondjuk az is tény, hogy filmeket már letöltöm, mert reklámmentesen szeretem, neadjisten eredeti nyelven felirattal. De az ember csak néz egy history-t, discovery-t vagy bármi értelmes csatornát néhanapján.
Szóval nem igazán tudom mi alapján válasszak. A bekötött tv adás alapján szerintem totálisan mindegy* még olyan kérdésem lenne, hogy ha photoshop képfeldolgozásaimat szeretném tévén csinálni az mennyire rossz ötlet?
-
ada19
senior tag
válasz
Unlimited #19238 üzenetére
Nem, nekem Samsung volt, van, és a közvetlen környezetemben is főleg Samsungok vannak (leszámítva 1-2 Pana plazmát), nem mondanám hogy rossz, a H6400 pl. kifejezetten jó lett, tesztek alapján is erősen ajánlott mindenhol.
A Sonykat jónak mondják ha csak és kizárólag a képminőség érdekel, de azzal kapcs. vagy itt vagy a Sony topikban tudnak majd segíteni.
-
ada19
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Revolut
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest