- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Hátul kikapcsolom őket ,nincs pukkanás meg búgás ,ennyi a jó bennük.
Vettem egy kábelt aminek az egyik vége 3,5 sztereo jack ,másik végé meg 2db xlr kimenet amiket a hangfalakba dugtam.
Szerencsére a 4k s Sony tv m hátulján van 3,5 es bemenet ,így a tv távirányítóján tudom kezelni a hangerőt ,hangfalak kb. háromnegyedig felcsavarva. -
TechN7ne
nagyúr
Semmi kábel nem jár hozzá csak táp kábel és kész.
Igénytelen/Kínai csomagolás ,hatás vadász hangfal ami át is vert az első napon ,aztán rájöttem hogy nem éri meg az árát.
524 et vettem ,de inkább beraktam a tv mellé ,az idegesítő zöld led világítását meg le kellett ragasztanom hogy ne zavarjon.
Nem volt már pofám vissza vinni ,inkább megtartottam. -
SirAlo
aktív tag
igy van, es AUX-nal, PC-nel is ugyanezt produkalja , szerinted se hibas a cucc? Jack csatlakozassal tuti nincs problema, mert ha a bal RCA-ba bedugtam barmeik Jackbol erkezo RCA apat volt hang mind a 2 hangszoroba, a bal RCA bemenetbe meg dughattam barmit, hangot ki nem ad
-
SirAlo
aktív tag
Pedig egyszeru az egesz , hatul van 2 db RCA bemenet, jobb es bal oldalnak, bal oldaliba ha bedugod szol mind a 2 hangszoro mintha stereo lenne, de ha a jobb oldaliba meg nem szol egyik se, vagyis a bal hangot adja mind a 2 hangszoro, lehet en nem tudom elmagyarazni nekik hogy mi is a problema, nem tudom hogy lehet ezt megertetni normalisan
-
SirAlo
aktív tag
Ugyanaz volt, csak ott ugy probaltam ki hogy egyszerre nem dugtam be csak egy RCA bemenetbe, ha a feherbe dugtam ment mind a 2 hangszoro, ha a pirosba egy se.. azt is probaltam hogy egyszer a kabel egyik reszet aztan a masikat (elsonek azt gondoltam a kabel a hibas vagy a hangkartya)
-
-
arni1
aktív tag
Havernál hallottam, hogy szól, tiszta, jó méllyel, azóta sincs semmi gondja. Szerintem is tök jó, egyedül ez a rezonálás zavar..
(#23768) ToniSoprano
Hogy érdemes ezt cseréltetni gariztatni? A4technél vásároltam, velük beszéljek vagy a geniussal?
Tesómnak ez a 1250b-je van és nem ad elég mélyet, nem tudom, nekem a 2.1 jobban adja.
-
Dalai Láma
őstag
Valszeg ez lesz az oka, azt hiszi, hogy nincs értelmes bemenő jel, és lekapcsol.
Viszont van bemenő jel, és van olyan, amikor eléggé hangos is, tehát elvileg semmi sem indokolná, hogy lekapcsoljon. Van olyan adás, amin max hangerő mellett is lekapcsol. Bár ez általában egy stream, nem valami jó minőségű. Normális zene esetén hangosan nem csinálja ezt.
Lehet, hogy a laptopom hangkimenetén alapből nem valmi erős a jel? Érdemes ilyenkor külső hangkártyát, vagy egéyb erősítőt bekötni, vagy tök felesleges?
-
pedrosh
csendes tag
Gariztassam le, hátha küldenek egy olyat aminek nincs ilyen baja?
Nem volt lényeges a rádió meg a távirányító se igazán, csak örültem ha már van...
Jó márkának írják, így bevállaltam egyet. Volt lehetőségként még a manapság sokat említett T&V is, de én ezt választottam inkább.
Egyébként jól szól, jó hangja van szerintem. De egy szakavatott fül is meghallgathatja innen akár. -
trufa12
addikt
Az a baj a szobám még putrival egyenlő... késő tavasz nyáron lesz felújítás ...v költözünk
de majd lövök képet csak ne a hátteret nézzétek .
5 éve volt festés -.- meg még süllyedünk is...
mert mindig voltak gondok a családba , édes apám betegeskedett nem is akart belefogni , sajnos karácsony előtt 1 nappal elhunyt ...szóval nah mind1 , a lényeg az képek lesznek
-
Degeczi
nagyúr
Mint minden hagyományos hangerőszabályzó, igen.
(ezért kis van a poti alatt egy bemeneti jack is. Olyankor nem a hátlapi csatlakozókról utazik odáig a jel, hanem közvetlenül ott csatlakozik be - de úgy is még 1.5 m a visszaút)Igazán megérdemelt volna egy korrektebb megoldást, ahol a potméter csak vezérlőfeszültséget ad egy elektronikus hangerőszabályozásnak (nem nagy elvárás, hiszen az árkategóriában nem ritka az infra távszabályzás sem)
Smiti: rosszabb persze nem lesz, de sok jelentősége nincsen, amíg utána egy ilyen hosszú, vacak madzag következik
-
stefi68
addikt
Olvastam a privátot...
Ezt az okosságot meg kellene örökíteni az utókornak is.
Szóval aki számítógéphez, vagy tv-hez kapcsolt eszközök automatikus kikapcsolását szeretné megoldani, ehhez a varázsszó: Master Slave típusú elosztóSzerk.: A linken található első találatnak természetesen semmi köze az elosztókhoz, valamiért belekerült a listába
-
tipuka
addikt
Próbálnám, de holnap megyek el egy átalakítóért, mert nincs 2rca-jack átalakítóm.
De amúgy nagyon babán szól, csak messzebbre kell rakni tőlem a dobozokat és jó lesz, kipróbáltam az imént. Haverom átjött olyan hangokat hallott a 1-2 zene alatt, amiket eddig még nem. Már azt hitte, hogy egy másik számra váltottam át.(goát hallgat).
Ibituba: nem mered berakatni.
Tin: akkor kemény össze kell szedni a dolgokat, hogy itt mi mindent próbálgattunk.
De még filózgatok, valamit még csak lehet variálni... Ami véletlen pont jó.
-
tipuka
addikt
Szerintem se jó ötlet, mert parálok, de ha annyian mondják, ha hazaértem kipróbálom most már.
Volt bios-ban tiltás, vezérlőpultban is tiltás, tv kártya nincs. Az egész ház földelt, miért kell a radiátorhoz pluszba földelni? Vagy ezt nem érem.Amúgy megoldható, ha elmondod, mit csináljak.
Többieknek: laptopra rákötve nem berregett, vagy mit csinált mint a gépfegyver. Kipróbáltam, ha már elhozta valaki a laptopját hozzám.
-
tipuka
addikt
Hát úgy voltam vele, ha már eddig vártam akkor minden pénzt, amit félretettem beleölök, aztán legalább lesz miből válogatni is .
TSanya: Szia!
Ez a KRK RP5 G2-nek az ujjabb változata ugye, jól néztem?
mert a a régi nincs raktáron, az új meg van, legalább is a honlap szerint.
schawo: hát ez már picit drágább, de papíron nagyon durvának tűnik, hallgattad már/van róla valami véleményed/tapasztalatod?
-
[CM]Crusher
senior tag
Igen, ezek hasznos dolgok, már kipróbáltam a hibakereséskor ezt is, de a búgásra nem hozott megoldást.
De tegnap este rájöttem a búgás forrására/miértjére!
Azt a vonalat követtem, hogy miért van az, hogy ha a HDMI kábelt kihúzom, akkor ez megszűnik. Kiderült, hogy ha a TV-ből kihúzom az antenna kábelt, akkor megszűnik a búgás. Szóval az antenna kábelen keresztül jött létre a földhurok és ha ez a földhurok megszűnik, akkor a hangfalakon való búgás is abbamarad. Hihetetlen, hogy az antenna kábelen keresztül kialakult földhurok végigment a TV-n, át HDMI kábelen a HTPC-be, majd onnan át a hangfalakra és búgás lett a vége
-
tipuka
addikt
Én kérdeztem, hogy hol lehet egy kupaccal meghallgatni, de senki nem válaszolt.
Mert ha jól gondolom mindenféleképpen utaznom kellene, mert szegeden nincs hol meghallgatni őket eddigi tudomásom szerint (egy ember privátban felajánlotta, h hallgassam meg nála az övét, de az csak 1 pár ugye és az is 6 számjegyű...) Most olcsón utazok, szóval 1 napot rá is tudnék szánni a dologra pedig.
-
Degeczi
nagyúr
a képeiden pont az értékei nem láthatóak...
a számtöredékek alapján mindenesetre 6800 mikrós, 25V-os, kondi sejthető, akkor bő 300 Ft körül van (persze mindkettőt cseréld) -
tipuka
addikt
Hát de nem tudom mit kell tudnia egy kábelnek, azért nem tudom melyiket kellene venni.
Árnyékolt meg aranyozott meg mit tudom én milyenek vannak, ezért kérdezem, hogy milyet kell néznem tudásban? Keresni tudok a boltok között, csak nem tudom milyet keressek!Amúgy néztem én is, már azt írja, hogy nincs a kínálatban, csak a 120U és az 56U.
Így hezitáljon az ember pár napig, hogy megvegye e a 80U-t ideiglenesbe pár hónapra.
-
tipuka
addikt
Figyi, ha annyival tényleg dob a zajokon meg az alap búgáson akkor én megveszem, csak mond meg a típust, a hosszát és az árát kérlek!
Akkor együtt megrendelem valószínű a pakkot!
Akár picit jobbat is, mert ez olyan dolog ugye, amit majd a későbbi komolyabb hangcuccokra is tudok csatlakoztatni.
Mivel mindenhez jó nem szarozok.
-
Degeczi
nagyúr
Az interstoreban szállítással 26.5e a 120U, és nincs 18e a 80U, ez valóban pont másfélszeres
-
AMDFan
addikt
Nem, a Swansnál két hangfalkábelen megy át a passzív oldalba a kakaó, szóval az passzív hangváltós.
A Modecomnál aktív váltás van úgy ahogy írod. Nem mondanám, hogy harmadik fajta, csak ez nem stúdió standard megoldás. Stúdió hangfalakat amúgy általában nem párban dobozolják hanem külön külön, ugyanúgy mint a komolyabb passzív hangfalakat.
-
trufa12
addikt
Értem .)
hát fene tudja , ez hogy nincs közép kicsit aggaszt, mert ha túlzottan elnyomja a mély akkor szart sem ér az egészmert a kis hf-32 be azt csodálom hogy azért mindent lehet hallani ...
szeretném nagyobb teljesítménybe , jobb szintet elérni .
nem nagyobb teljesítményt de hangzásra vissza fejlődést akarok .
-
Sz_David
tag
Szia!
Googleben találtam, talán pcgear vagy mi a neve a cégnék, a weboldal szerint 1-3 hét a beszerzési időt igérnek.
Végül is lehet valahol mégegy raktár ahonnan könnyebben beszerezhető. Vagy nem? Mert 1-3 hét még talán belefér, de több már sok lenne.
És valaki tud segíteni az előző hozzászólásomban feltett kérdéseimmel kapcsolatban? -
-
JoinR
őstag
Amikor még emberi áron lehetett kapni (35-40k), akkor ajánlott volt és az Edifier-ek felé volt pozicionálva...közel 50k-t szerintem nem ér, max ha még nem vásároltál be hangkártyából és kihasználod a digitális bemenetét.
Sajnos jelenleg nem nagyon van olyan aktív rendszer, amit szívesen megvennék, pedig magam is ilyesmi árkategóriában gondolkoznék miután túladtam az Edifier-eken..Ha valaki hallotta ezt, véleményét ne tartsa magában...neten nem sokat találtam, 1 nem túl pozitív visszajelzés volt, meg külsőre is kicsit bóvli a hátulja szerintem, de sose lehet tudni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest