- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
A 120-as többcsatornás, multiamplifikált.
Ahogyan a házimozi erősítőknél is összeadják az egyes csatornák teljesítményét, ott is gátlástalanul ráírják, hogy pl. "450W", mert 5x90W erősítőmodul van benne (miközben a hátulján ott a fölirat, h mondjuk "max teljesítményfelvétel 300W", tehát a valóságban sosem teljesülhet a 450W, még a fele sem),
úgy a 120-asnál is 40W-os modulja van a két nagy hangszórónak, és 20W a csipogóknak, ezeket összeadva jön ki a "120".
Tápegységtől függ tehát, mennyit tud leadni ténylegesen.A 60-as még hagyományos, sztereó erősítőt kapott, 2x30W-osat.
(persze ott sem garantált, h tényleg tud is annyit leadni. De valóban semmi jelentősége: ilyen, asztali hangszóróknak pl. 2x10W is bőven elég lenne, nem ezen múlik semmi) -
PuMbA
titán
-
AMDFan
addikt
Ez egy sztereotipia, hogy 100k környékén már érdemes erősítő+hangfalas komponens rendszert építeni. Sajnos ez rögződött az emberekbe, de gyakorlatilag ha sztereóban gondolkozol, akkor felesleges kínlódni velük. Bármilyen minőségben is szeretnél zenét hallgatni, az aktív rendszerek léteznek minden árkategóriában. Alapvetően stúdiófelhasználásra tervezik, de egyre inkább terjednek az otthonokban is. A házimozi más tészta még.
-
B1T3
addikt
A Modecom MC-HF60-ról ejtesz pár szót, hogy hogy szuperál (vagy nem szuperál) zenékkel (és hogy milyeneket hallgattál/hallgatsz rajta)? Tudom, szubjektív, hogy Te hogyan ítéled meg, amit nyújt, de nem igazán olvastam még errefelé róla, és szimplán kíváncsi lennék, hogyan teljesít a 8"-es hangkeltője.
-
AMDFan
addikt
"Én speciel arra várok hogy legyen egy olyan hangfal ami minden téren erős, sajnos a piacon még ilyen nincs"
Már hogyne lenne. Csak megkérik az árát. Amúgy az aki a "mélyre igényes", annak hidegrázása van a 2000X féle mélytől. Nem bántásból írom, csak a miheztartás végett. Zeneileg az Edifier jobb mint a 2000X vagy az 1800A. Nem is értem, hogy a Genius hogy léphetett vissza ekkorákat az 1250X óta.
-
dudika10
veterán
Majd 1 évig volt itthon 1600, és összességében legalább 4 évet töltött itthon 1250X, ami a 2000X-nél legalább 1 kategóriával jobb.
Tudom miért találod jobbnak a 2000X basszusát, de az csalás és ámítás.
Ekkora driver és doboz mellett nem lehet olyan mélyeket létrehozni, amilyenek kellenének. Azok a dobozok, amiket rosszabbnak találsz mélyben, pont azok, amelyek nem próbálják meg ezt a hiányosságot eltakarni azzal, hogy rendesen emelnek ott, ahol még tudnak.(#17319) trufa12: ha igazi mélyeket akarsz, akkor ki kell érte fizetned azt a párszázezer forintot, amiért már tényleg kapsz rendes mélyeket...
Ennyi pénzért vagy elfogadja az ember, hogy ez nem megy és választ egy jó minőségű hangfalat, vagy választ egy olyat, amiben "több a basszus" (amivel természetesen együtt jár az, hogy a minőség sokkal rosszabb...). -
dudika10
veterán
Nem tudom, hogy mi nálad a jó hang definíciója, de a 2000X messze áll tőle az én szótáram szerint... populáris, de nem ettől lesz jó. Akkor már inkább az 1250x-et írtad volna, de az is alul marad akár az 1600-al, akár az 1900-al szemben
Persze a mélyek mennyiségét illetően nem nehéz "elpicsázni" őket, de nincs rá szükség.
-
B1T3
addikt
A Microlab Solo 6C vajon milyen lehet? Jókat olvasok róla, és ha nem tartasz a plazamarkettől, akkor a 33 580 Ft-os ár nagyon nem tűnik rossznak érte.
-
B1T3
addikt
Lehet, nem hallottam még azt szólni, és nem is tudtam, milyen hangfalad van. Itt jegyezném meg, hogy kár a Modecom hangfalak „kikopásáért”. Pl. 14 ezer környékén volt anno Modecom MC-HF40, kíváncsi lennék, hogy szól a 24/32-höz képest.
És valóban jelentősebb előrelépés 60 körül kezdődik a 30 ezres hangfalakhoz képest. Már csak azért is, mert a kettő közötti árfekvésben alig kapni valamit.
-
B1T3
addikt
30-40 között eleve nem is nagyon sok hangfalat találni szerintem. Egyetlen helyen láttam Microlab Solo 2C-t 34590 Ft-ért; ez a hangfal nem tűnik rossznak, de egyrészt nem sok tapasztalatot olvastam róla (habár iponon van róla egy rövid teszt), másrészt ebben a webshopban nem is ennek a képe szerepel (hanem talán az 5C-é), szóval ki tudja, milyen ez a webshop, és van-e egyáltalán még ilyen hangfaluk.
-
-
Szupernova
csendes tag
Csak nehogy úgy járj, mint én az edifierrel, hogy megrendeltem, hogy 3-4 nap és itt van. Ott kezdődött, hogy az eladó vissza se jelzett..
Türelmes ember lévén kivártam a megjelölt 48 órát. Majd felhívtam és közli, hogy még Németországban van valami raktárban a hangfalam....A végén majd megkapom 1-2 hetes csúszással + valami kamu indokkal árat is emelnek, na akkor el fogja rúgni a pöttyöst.. -
Tudom, de halottam 2000X-et hát nekem valahogy nem adta ugyan azt mint az 1900-as. Műszaki adatokat már nem nézek, be lehet jól is lőni, minőségéi alkatrészekkel a gyengébbeket is hogy leverjék a komolyan specifikációval rendelkező terméket, szóval ez nem mérvadó.
#10981 _tRebroN_: Karin 70%, Basszus 50%, Hangerő pedig olyan 25% körül lehet, azután szoftveresen tolom fel-le ahogy kell. Persze óvatosan volt bejáratva, szóval lehet azért szól jól...
-
-
-
Lalikiraly
addikt
Igazad van, tényleg mert nekem is túlfeszvédős elosztóm van és az íróasztali lámpát megérzi a hangfal. Akkor az illető úr sztem ne aggódjon. jogos köszi a felvetést és milyen igazad van. Csak persze én azé nem figyeltem erre most fel me két hete nincs hangfalam :S Várom a gariztatást a második csomaggal.
-
Lalikiraly
addikt
Na pontosan ezaz. Énis lehet bepályáznék MC-HF 60 at. De az meg már kezd az a kategória lenni amikor egy alap erősítő és két normális hangfal. Így nem tudom. Ha valakinek lenne. Még fotó is alig van róla a neten, nemhogy egy videó, amiből megtudja a jólelkű hogy mit tud szólni. Pedig 20 centis mélyközéppel impozáns lehet. Lehet hülye fasz voltam, hogy nem azt vettem rögtön...
-
Mappa
addikt
Hangzásvilágban 2.1 tudtam összehasonlítani... értelem szerűen mélyben erősebb a jelenlegi logitech x-230-as, de nem is gép mellé vettem a hangfalakat. így nem kellett a hüppögő erős mély, pláne egy híradó mellé két szignál között leesne a váza a polcról. konzol+film arra elég volt. sajnálom hogy tovább kell adnod....
Kiváncsi vagyok Tothgera30-nél hogy muzsikál és mi a véleménye a 1900-asról.
-
Haart
addikt
Már találtam is egy jó Swans D1080MKII tesztet itt is írják a végén hogy game és dance zenére nem ajánlják épp az miatt hogy nem erős benne a basszus, tehát bejött amire gondoltam 5" woferrel nem lehet mit kezdeni erős közepes.
-
Gampa
aktív tag
-
DarthRoni
tag
na látod ezt nem tudom, de a DG-t meg nem biztos h sok értelme lenne, mert az főleg fejhallgatóra van, szerintem a legjobb ár/érték arányban a DS van, mert nem biztos h valaki kiakar adni majd 20 ezret egy hangkártyáért (D1/DX) , de a 11 ezres átlagárával a DS már meggyőzőbb lehet, pláne h a műveleti erősítő cserével már nem biztos h leveri a D1, és mégis olcsóbban jöttél ki belőle...
Creative-okat én személy szerint nem díjazom, ugyanazért az árért jobbat kapsz ASUS-ból, és a Creativokkal kapcs. sokszor hallottam kompatibilitás problémát ismerősöktől, így én biztos h maradok az ASUS-nál.
-
-
-
Roliiii
aktív tag
Hát mert gondolom senki se szedné szét, nézegettem én is a modecomot bár én nem a HF24 et, hanem félúton a HF24 és HF100 között nézelődök méretben, méghozzá a HF40 és olcsó húsnak híg a leve elvre kíváncsi lennék a belére, a beépített erősítőre, mint pl az Edifiereknek is lehet tudni milyen a bele.
-
-
-
-
Semmi. A 2000-es szira alatt van most jelenleg Genius-nál az 1255A, és utána 10 ezer forint fölötti kategóriában nincs semmi. Ugye régen ott volt a 2000-es és 3000-es széria, most meg egyszerűen üres. Azután 20 ezer forint körül már Edifier R1600/R1900 lenne a befutó, de ugye azok eléggé borsosak a Genius-hoz képest, amitől a többletköltségekkel nem drágábbak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest